Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είστε off - topic και ρατσιστές συνάμα...

Στο συγκεκριμένο θέμα φταίει ο αλβανός/ρωσοπόντιος/τσετσένος/τσιγγάνος whαtever?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Στο συγκεκριμένο θέμα φταίει ο αλβανός/ρωσοπόντιος/τσετσένος/τσιγγάνος whαtever?

Οχι φυσικα..! Φταιει ο φιλος, που πιθανως μπερδεψε το ειδος της σχεσεως που ειχε με την κοπελλα..

Ολα τα αλλα ειναι παραφιλολογιες..

Αυτα..

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα παιδες,αυτο που καταλαβα σημερα,ειναι οτι οι ρωσοποντιοι τις ριχνουν πολυ ποιο ευκολα απο εμας.Εχουμε και λεμε,
μετα απο την νυκτερινη εξοδο κατα τις 4 και γυρνωντας στο σπιτι,μου περναει η ιδεα να περασω απο το ιδρυμα να δω το μωρακι μου  :smitten: :smitten: :smitten:,φτανοντας στο ιδρυμα διαπιστωνω,οτι ειχε ρεπο,απογοητευμενος που το μωρακι μου δεν με πηρε τηλ.να βγουμε για ποτο[ποτε δεν εχουμε βγει για ποτο μονο για καφε ψωνια φαγητο]αποφασιζω να γυρισω σπιτι,να ομως που παιρνοντας εξω απο ενα κλαμπ,βλεπω το αυτοκινητο της,την ωρα που κατεβαινω απο την μηχανη,νατην βγαινει απο το κλαμπ κατι λεει με τον ρωσοποντιο μπαινει ο τυπος στο αμαξι του, και απο πισω το μωρακι μου,και μετα απο εικοσι λεπτα παρακολουθηση πηγαν σε εναν γαμηστρωνα.

Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'( 

Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.

Η πας στο κλαμπάκι και χωρίς ένταση την κερνάς ένα ποτάκι και της λες ευγενικά να φύγει και μετά βρίσκεις ένα άλλο μούναρο και την κερνάς όλο το βράδυ ποτάκια έτσι να της φύγει το μαόνι της καριόλας και αν σου πει τίποτα τότε πες της ευγενικά να πάει στο ρωσοπόντιο να την κεράσει ποτάκια.

Α και πού είσαι να ξαναπάς και να ξαναπάς έτσι για να της την σπάσεις

Ρε γράφτην στα αρχίδια σου την καριόλα αλλά με ηρεμία να μην νομίζει πως στεναχωρήθηκες

Γερά στο επόμενο κορμί φίλε

(αυτά βέβαια μόνο εάν δεν μπορείς να μην ξαναπατήσεις σε κανένα στριπτιζάδικο και έχεις την ίδια αδυναμία με πολλούς από εμάς)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Όχι βέβαια. Ο μόνος που φταίει είναι ο φίλος

Ούτε καν η πατσαβούρα γιατί απλά κάνει την δουλειά της

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν εχει τοσο σημασια Ρωσσοποντιος, Αλβανος, Τσετσενος κλπ..
Καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ημουν και εγω..( εμμ..με τετοια μπρουταλ σκατοφατσα που εχω..!)

Σημασια εχει να γνωριζεις την καταλληλη ομαδα/ες που θα "καθαρισουν τα απλυτα"..Σωστα ?

Αυτα..
πρόσεχε μόνο γιατί στις πλειοδοσίες μπορεί κάποιος να διαθέσει περισσότερα.
Πολλές φορές και για πλάκα.....

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Η πας στο κλαμπάκι και χωρίς ένταση την κερνάς ένα ποτάκι και της λες ευγενικά να φύγει και μετά βρίσκεις ένα άλλο μούναρο και την κερνάς όλο το βράδυ ποτάκια έτσι να της φύγει το μαόνι της καριόλας και αν σου πει τίποτα τότε πες της ευγενικά να πάει στο ρωσοπόντιο να την κεράσει ποτάκια.

Α και πού είσαι να ξαναπάς και να ξαναπάς έτσι για να της την σπάσεις

Ρε γράφτην στα αρχίδια σου την καριόλα αλλά με ηρεμία να μην νομίζει πως στεναχωρήθηκες

Γερά στο επόμενο κορμί φίλε

(αυτά βέβαια μόνο εάν δεν μπορείς να μην ξαναπατήσεις σε κανένα στριπτιζάδικο και έχεις την ίδια αδυναμία με πολλούς από εμάς)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: έτσι, σωστά μιλάει ο φίλος

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πρόσεχε μόνο γιατί στις πλειοδοσίες μπορεί κάποιος να διαθέσει περισσότερα.
Πολλές φορές και για πλάκα.....

Ελα τωρα..μην γινεσαι παιδακι..Μαρουλια υπαρχουν για να φανε πολλεεεες γιδες...Δωξα τω Θεω..!

Ανεκαθεν ειχες την ταση να δειχνεις "ξερω τα παντα", αλλα βρες αλλον αδελφε...Εγω "και εχω και κατεχω και προσεχω..!!!

Αυτα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεκαθεν ειχες την ταση να δειχνεις "ξερω τα παντα", αλλα βρες αλλον αδελφε...Εγω "και εχω και κατεχω και προσεχω..!!!
Αυτα..

από που κατάλαβες ότι είπα ότι ξέρω τα πάντα μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις.
Εγώ απλα είπα ότι σε τέτοιες καταστάσεις καλό είναι να μην ξανοίγεσαι.
Εκτός εάν είσαι έτοιμος για όλα........
τι έχεις και τι κατέχεις δε με απασχολεί. Ισως να απασχολεί τις ρουμάνες που προσπαθούν κατά καιρούς να σου τα φάνε.  :uglystupid:
Εγώ απλά σου λεω να προσέχεις.  :sunglasses:

Υ.Γ.
και όντως ξέρω κάτι λίγα παραπάνω από το μέσο μαλάκα πελάτη των στριπ.

Αυτά.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά, όλα τα αλλα είναι μαλακιες που άμα δεν προσέχεις μπορεί για πλακα να τουμπάρεις τη ζωή σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά, όλα τα αλλα είναι μαλακιες που άμα δεν προσέχεις μπορεί για πλακα να τουμπάρεις τη ζωή σου...

αυτό είπα και ο φίλτατος άρχισε να μιλάει για μπηχτές.....
Τι ζόρια τραβάει ο καθένας εδώ μέσα δε μπορω να καταλάβω αγαπητέ.
Ούτε και θα το συνεχίσω.....

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Στα γραπτά μερικές φορές μπερδεύεται η επικοινωνία φίλε περσόνα, δεν νομίζω ότι ο συναγωνιστης νοκια να τραβάει καποιο ζόρι, όλοι καλοπροαίρετα μιλάμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στα γραπτά μερικές φορές μπερδεύεται η επικοινωνία φίλε περσόνα, δεν νομίζω ότι ο συναγωνιστης νοκια να τραβάει καποιο ζόρι, όλοι καλοπροαίρετα μιλάμε...
για πες μου εσύ διέκρινες στα λόγια μου κάποια μπιχτή πέραν του ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέχεις;

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με εσάς τους 2  :2funny:  :2funny:

τεσπα γάματο όλα καλά.
ο νόκιας είναι καλό παιδί μας μαθαίνει πολλά ωραία πράματα.
ο μόνος αλητήριος εδώ μέσα είναι ένας κλάιν μάιν....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες διαβασα με μεγαλη προσοχη τα μηνυματα σας, και θελω να προσθεσω καποια πραγματα υστερα απο ωριμη σκεψη,πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να ακουμπησω το παληκαρι, δεν φταιει αυτος που σημερα το πρωι δεν ημουν εγω στην θεση του.
Δευτερον οπως λεει και ο nokia η κοπελα καταφερε να με κανει λαγο,με την εξης κινηση πιανοντας μου το χερι και λεγοντας μου ενδιαφερομαι για σενα εισαι ειληκρινης καλο παιδι και θελω να αρχισουμε να βγαινουμε,περιτο να σας πω οτι βγαιναμε ωρες καταστηματων,και λιγη ωρα πριν παει για δουλεια.
τριτον ουτε θα παω να την βρισω ουτε θα κανω μαλακιες η κοπελα εκανε την δουλεια της και μαλιστα πολυ καλα,απο το δευτερο ραντεβου αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και οτι κοιταζε μονο το πορτοφολι μου αλλα η καψουρα μου δεν με αφηνε να το πιστεψω και παντα μεσα μου την δικαιολογουσα. 
Το πρωινο μηνυμα μου το εγραψα πανω στα νευρα μου.
Τεταρτον εχω το εξης διλλημα να κοψω το εν λογω ιδρυμα η να παω να της την σπασω με ηρεμια ξεροντας οτι θα σκασει απο το κακο της χανοντας ενα πολυ καλο πελατη,μεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ σε ποτα σαμπανιες δωρα ψωνια,κραταω και ταμειο ο μαλακας τρομαρα μου  :idiot: :idiot:.Τουλαχιστον θα δωσω χαρα σε καποια αλλα πολυ καλυτερα τεμαχια. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλησπερα παιδες διαβασα με μεγαλη προσοχη τα μηνυματα σας, και θελω να προσθεσω καποια πραγματα υστερα απο ωριμη σκεψη,πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να ακουμπησω το παληκαρι, δεν φταιει αυτος που σημερα το πρωι δεν ημουν εγω στην θεση του.
Δευτερον οπως λεει και ο nokia η κοπελα καταφερε να με κανει λαγο,με την εξης κινηση πιανοντας μου το χερι και λεγοντας μου ενδιαφερομαι για σενα εισαι ειληκρινης καλο παιδι και θελω να αρχισουμε να βγαινουμε,περιτο να σας πω οτι βγαιναμε ωρες καταστηματων,και λιγη ωρα πριν παει για δουλεια.
τριτον ουτε θα παω να την βρισω ουτε θα κανω μαλακιες η κοπελα εκανε την δουλεια της και μαλιστα πολυ καλα,απο το δευτερο ραντεβου αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και οτι κοιταζε μονο το πορτοφολι μου αλλα η καψουρα μου δεν με αφηνε να το πιστεψω και παντα μεσα μου την δικαιολογουσα.  
Το πρωινο μηνυμα μου το εγραψα πανω στα νευρα μου.
Τεταρτον εχω το εξης διλλημα να κοψω το εν λογω ιδρυμα η να παω να της την σπασω με ηρεμια ξεροντας οτι θα σκασει απο το κακο της χανοντας ενα πολυ καλο πελατη,μεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ σε ποτα σαμπανιες δωρα ψωνια,κραταω και ταμειο ο μαλακας τρομαρα μου  :idiot: :idiot:.Τουλαχιστον θα δωσω χαρα σε καποια αλλα πολυ καλυτερα τεμαχια. 

σου προτείνω με 6508 ευρώ να βρεις ένα σάιτ που πουλάει σε νησί εξωτικό 4 μέρες με δυό τρεις μουνάρες της αρεσκείας σου.
θα περάσεις πρίμα και γυρνώντας θα βάλεις τα γέλια με τα φράγκα που πήγαν στον κουβά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) τεσπα γάματο όλα καλά.

2) ο νόκιας είναι καλό παιδί μας μαθαίνει πολλά ωραία πράματα.

3) ο μόνος αλητήριος εδώ μέσα είναι ένας κλάιν μάιν....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1) Ολα καλα..!! Σωστος..Ειμαστε εδω μονο για τον χαβαλε μας..Σωστα ?

2) Αυτο,αν θες σβηστο plz..Ολοι μας, καλοι-κακοι,ειμαστε εδω και βαραμε το πληκτρολογιο..
  Λιγο χαβαλε ψαχνω και that's it..!

3) Αααα...Ειναι αυτος ενας μπαγασακος...!!!

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom