Επισκέπτης
νόκια......
νόμιζε ότι είναι ρωσσοπόντιος....
αλβανός είναι......
σε έχω για πολύ πιο έξυπνο..........
δεν παίζεις μπάλλα με αυτούς.
Αυτά.
Ηρέμησε αλβανέ...με όλους παίζουμε μπάλα...είμαστε των διεθνων σχέσεων...;)
νόκια......
νόμιζε ότι είναι ρωσσοπόντιος....
αλβανός είναι......
σε έχω για πολύ πιο έξυπνο..........
δεν παίζεις μπάλλα με αυτούς.
Αυτά.
Είστε off - topic και ρατσιστές συνάμα...
Στο συγκεκριμένο θέμα φταίει ο αλβανός/ρωσοπόντιος/τσετσένος/τσιγγάνος whαtever?
Καλημερα παιδες,αυτο που καταλαβα σημερα,ειναι οτι οι ρωσοποντιοι τις ριχνουν πολυ ποιο ευκολα απο εμας.Εχουμε και λεμε,
μετα απο την νυκτερινη εξοδο κατα τις 4 και γυρνωντας στο σπιτι,μου περναει η ιδεα να περασω απο το ιδρυμα να δω το μωρακι μου ,φτανοντας στο ιδρυμα διαπιστωνω,οτι ειχε ρεπο,απογοητευμενος που το μωρακι μου δεν με πηρε τηλ.να βγουμε για ποτο[ποτε δεν εχουμε βγει για ποτο μονο για καφε ψωνια φαγητο]αποφασιζω να γυρισω σπιτι,να ομως που παιρνοντας εξω απο ενα κλαμπ,βλεπω το αυτοκινητο της,την ωρα που κατεβαινω απο την μηχανη,νατην βγαινει απο το κλαμπ κατι λεει με τον ρωσοποντιο μπαινει ο τυπος στο αμαξι του, και απο πισω το μωρακι μου,και μετα απο εικοσι λεπτα παρακολουθηση πηγαν σε εναν γαμηστρωνα.
Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'(
Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.
Είστε off - topic και ρατσιστές συνάμα...
Στο συγκεκριμένο θέμα φταίει ο αλβανός/ρωσοπόντιος/τσετσένος/τσιγγάνος whαtever?
πρόσεχε μόνο γιατί στις πλειοδοσίες μπορεί κάποιος να διαθέσει περισσότερα.Δεν εχει τοσο σημασια Ρωσσοποντιος, Αλβανος, Τσετσενος κλπ..
Καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ημουν και εγω..( εμμ..με τετοια μπρουταλ σκατοφατσα που εχω..!)
Σημασια εχει να γνωριζεις την καταλληλη ομαδα/ες που θα "καθαρισουν τα απλυτα"..Σωστα ?
Αυτα..
Ηρέμησε αλβανέ...με όλους παίζουμε μπάλα...είμαστε των διεθνων σχέσεων...;)
έτσι, σωστά μιλάει ο φίλοςΗ πας στο κλαμπάκι και χωρίς ένταση την κερνάς ένα ποτάκι και της λες ευγενικά να φύγει και μετά βρίσκεις ένα άλλο μούναρο και την κερνάς όλο το βράδυ ποτάκια έτσι να της φύγει το μαόνι της καριόλας και αν σου πει τίποτα τότε πες της ευγενικά να πάει στο ρωσοπόντιο να την κεράσει ποτάκια.
Α και πού είσαι να ξαναπάς και να ξαναπάς έτσι για να της την σπάσεις
Ρε γράφτην στα αρχίδια σου την καριόλα αλλά με ηρεμία να μην νομίζει πως στεναχωρήθηκες
Γερά στο επόμενο κορμί φίλε
(αυτά βέβαια μόνο εάν δεν μπορείς να μην ξαναπατήσεις σε κανένα στριπτιζάδικο και έχεις την ίδια αδυναμία με πολλούς από εμάς)
πρόσεχε μόνο γιατί στις πλειοδοσίες μπορεί κάποιος να διαθέσει περισσότερα.
Πολλές φορές και για πλάκα.....
Ανεκαθεν ειχες την ταση να δειχνεις "ξερω τα παντα", αλλα βρες αλλον αδελφε...Εγω "και εχω και κατεχω και προσεχω..!!!
Αυτα..
Να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά, όλα τα αλλα είναι μαλακιες που άμα δεν προσέχεις μπορεί για πλακα να τουμπάρεις τη ζωή σου...
για πες μου εσύ διέκρινες στα λόγια μου κάποια μπιχτή πέραν του ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέχεις;Στα γραπτά μερικές φορές μπερδεύεται η επικοινωνία φίλε περσόνα, δεν νομίζω ότι ο συναγωνιστης νοκια να τραβάει καποιο ζόρι, όλοι καλοπροαίρετα μιλάμε...
για πες μου εσύ διέκρινες στα λόγια μου κάποια μπιχτή πέραν του ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέχεις;
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με εσάς τους 2
Καλησπερα παιδες διαβασα με μεγαλη προσοχη τα μηνυματα σας, και θελω να προσθεσω καποια πραγματα υστερα απο ωριμη σκεψη,πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να ακουμπησω το παληκαρι, δεν φταιει αυτος που σημερα το πρωι δεν ημουν εγω στην θεση του.
Δευτερον οπως λεει και ο nokia η κοπελα καταφερε να με κανει λαγο,με την εξης κινηση πιανοντας μου το χερι και λεγοντας μου ενδιαφερομαι για σενα εισαι ειληκρινης καλο παιδι και θελω να αρχισουμε να βγαινουμε,περιτο να σας πω οτι βγαιναμε ωρες καταστηματων,και λιγη ωρα πριν παει για δουλεια.
τριτον ουτε θα παω να την βρισω ουτε θα κανω μαλακιες η κοπελα εκανε την δουλεια της και μαλιστα πολυ καλα,απο το δευτερο ραντεβου αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και οτι κοιταζε μονο το πορτοφολι μου αλλα η καψουρα μου δεν με αφηνε να το πιστεψω και παντα μεσα μου την δικαιολογουσα.
Το πρωινο μηνυμα μου το εγραψα πανω στα νευρα μου.
Τεταρτον εχω το εξης διλλημα να κοψω το εν λογω ιδρυμα η να παω να της την σπασω με ηρεμια ξεροντας οτι θα σκασει απο το κακο της χανοντας ενα πολυ καλο πελατη,μεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ σε ποτα σαμπανιες δωρα ψωνια,κραταω και ταμειο ο μαλακας τρομαρα μου .Τουλαχιστον θα δωσω χαρα σε καποια αλλα πολυ καλυτερα τεμαχια.
1) τεσπα γάματο όλα καλά.
2) ο νόκιας είναι καλό παιδί μας μαθαίνει πολλά ωραία πράματα.
3) ο μόνος αλητήριος εδώ μέσα είναι ένας κλάιν μάιν....
:o :o :o :o :o :o :o :oμεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ .