Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
σου προτείνω με 6508 ευρώ να βρεις ένα σάιτ που πουλάει σε νησί εξωτικό 4 μέρες με δυό τρεις μουνάρες της αρεσκείας σου.
θα περάσεις πρίμα και γυρνώντας θα βάλεις τα γέλια με τα φράγκα που πήγαν στον κουβά.

Στοιχίζει ίσως κάτι παραπάνω, καλό είναι να πας και με κάποιον κολλητό μαζί...αλλά θα είναι από τις ιστορίες που θα λες στον εγγονό σου, στον οποίο θα πεις βέβαια και την ιστορία που μας έγραψες το πρωί.

Συμπέρασμα: Εάν θες να φανείς χρήσιμος στα εγγόνια σου, πρέπει να ακουμπήσεις κάμποσα χιλιάρικα!  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στοιχίζει ίσως κάτι παραπάνω, καλό είναι να πας και με κάποιον κολλητό μαζί...αλλά θα είναι από τις ιστορίες που θα λες στον εγγονό σου, στον οποίο θα πεις βέβαια και την ιστορία που μας έγραψες το πρωί.

Συμπέρασμα: Εάν θες να φανείς χρήσιμος στα εγγόνια σου, πρέπει να ακουμπήσεις κάμποσα χιλιάρικα!  :cheesy:

εγώ είμαι μοναχοφάης.
μπορώ να πάω μόνος μου;

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αρχοντα

Αυτο το global fentasies μιλαμε

δεν ηξερα αν θα θελω να γαμησω η να κανω διακοπες....

Σαν σκυλος που τον αμολυσαν στην παραλια να παιξει θα ειμαι

θα τρεχν απο δω και απο εκει με την γλωσσα εξω...

μια θα γαμαω μια θα κανω ηλιοθεραπεια μια θα βουτραω στο νερο

ειναι πολυ καψιμο

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..Τεταρτον εχω το εξης διλλημα να κοψω το εν λογω ιδρυμα η να παω να της την σπασω με ηρεμια ξεροντας οτι θα σκασει απο το κακο της χανοντας ενα πολυ καλο πελατη,μεσα σε 60 ημερες μου φυγανε 6508 ΕΥΡΩ σε ποτα σαμπανιες δωρα ψωνια,κραταω και ταμειο ο μαλακας τρομαρα μου  :idiot: :idiot:.Τουλαχιστον θα δωσω χαρα σε καποια αλλα πολυ καλυτερα τεμαχια. 

Προχώρα ακάθεκτος αδελφέ, υπό την προϋπόθεση, ότι

1)Δεν έχεις την ανάγκη αυτών των χρημάτων, και
2)οτι θα σταματήσεις να βλέπεις τις στριπτηζουδες, σαν εν δυνάμει girlfriends,
 αλλά ως μέσο της σεξουαλικής ικανοποίησης σου..!!

Όπως τόνισα προηγουμένως, η μεγαλύτερη τιμωρία  τους είναι όταν χάνουν τον καλό πελάτη από μια άλλη του ίδιου μαγαζιού..!!

Aυτα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγώ είμαι μοναχοφάης.
μπορώ να πάω μόνος μου;

Μπορείς....αλλά δεν θα σε πιστεύουν τα εγγόνια σου μετά. Ενώ εάν λες την ιστορία μαζί με τον κολλητό που ήταν μαζί, έχει άλλη βάση η ιστορία!

Είναι σαν το ανέκδοτο που σε κάποιον που του συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, τελικά η μόνη επιθυμία που θέλει επιπλέον, είναι να του φέρουν τους φίλους του να τον δουν, γιατί αλλιώς δεν θα τον πιστέψει κανείς ότι είχε τέτοια τύχη!!!!

Άσε...που εάν εσύ μόνος κλείσεις 4 μουνιά....οκ, θα παίξεις με 4 μουνιά. Δεν είναι καλύτερα να παίξουν 2 άτομα με 8 μουνιά όμως? Να κάνεις και τράμπες κλπ?

Ποικιλία...μεγάλη εφεύρεση και βασική αρχή κάθε μπουρδελιάρη!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μόλις πηρα τηλέφωνο στο παραπάνω και η τηλεφωνήτρια λέει ότι ο περσόνα έκανε full book κράτηση :2funny: :2funny: ρε ασε τίποτα και για μας  :2funny: :2funny: :2funny:

μου θιμιζει την σουπερ δουλεια με το νησι που ειχανε βαλει στην αυστραλια

μονο που εκει αντι τα ταιζεις σπανια  ψαρια

θα πηδας σπανια ειδη κωλων

χαχαχαχα

Φανταζεσε να σε πληρωνανε κιολας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αχ ρε γαμώτο να μην ψάχνεται ο κόσμος......

Τι να ψαχνόμαστε μωρέ που ανάμεσα στα άλλα εξωτικά μέρη (Ρίο, Ταϋλάνδη, Margarita Island, Κανκούν - λέμε τώρα στην Χερσόνησο καλλίτερα είναι) έχουν και την Ρίγα της Λεττονίας.
Πολύ εξωτική πόλη η Ρίγα.

Κατά τα άλλα πάντα ονειρευόμουνα να κάνω διακοπές με μία ψαροντουφεκού στην Κολομβία:
cartagena_yacht_fishing.jpg

(Ερώτηση: την κόκα - κόλα την κατάπιε το ψάρι; )

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Αυτά είναι...
Ευτυχώς που ξέφυγα νωρίς απο την πουτανοκαψούρα και ευτυχώς που δεν είμαι φραγκάτος για να κάνω τέτοια εγκλήματα. Γιατί μάλλον θα τα έκανα και εγώ... :idiot:
6,5 χιλιάρικα σε 60 μέρες! Φίλε εσύ είσαι ευεργέτης! Σπρώξε και τίποτα πρός τα εδώ, εγώ θα σου κάνω παρέα και τα βράδυα (φιλικά έτσι μην παρεξηγηθώ)! ;)

Πέρα απο την πλάκα να πάς να της την σπάσεις γιατί ακόμη και για πουτάνα αποδείχτηκε πολύ σκάρτη. Με τόσα φράγκα έστω απο φιλότιμο έπρεπε να σου είχε κάτσει μια φορά... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν και άλλα παρόμοια αλλά επειδή είμαι μοναχοφάης δε σας τα λέω........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτά είναι...
Ευτυχώς που ξέφυγα νωρίς απο την πουτανοκαψούρα και ευτυχώς που δεν είμαι φραγκάτος για να κάνω τέτοια εγκλήματα. Γιατί μάλλον θα τα έκανα και εγώ... :idiot:
6,5 χιλιάρικα σε 60 μέρες! Φίλε εσύ είσαι ευεργέτης! Σπρώξε και τίποτα πρός τα εδώ, εγώ θα σου κάνω παρέα και τα βράδυα (φιλικά έτσι μην παρεξηγηθώ)! ;)

Πέρα απο την πλάκα να πάς να της την σπάσεις γιατί ακόμη και για πουτάνα αποδείχτηκε πολύ σκάρτη. Με τόσα φράγκα έστω απο φιλότιμο έπρεπε να σου είχε κάτσει μια φορά... :rockon:

όσο πιο πολλά χώνετε στις κυρίες τόσο πιο πολλά θα σας τρώνε και τόσο πιο λίγο θα γαμάτε....
όποιος με ακούσει ΔΕ θα χάσει........

Επισκέπτης
όσο πιο πολλά χώνετε στις κυρίες τόσο πιο πολλά θα σας τρώνε και τόσο πιο λίγο θα γαμάτε....
όποιος με ακούσει ΔΕ θα χάσει........

Εμένα που μου είπες να μην σπρώχνω τίποτα...τώρα σπρώχνω τους τοίχους..αντί να σπρώχνω τρύπιες...:( :( :(

Eπίσης,εκτός απο προτάσεις για εξωτικά μέρη με εξωτικά ψάρια..έχεις να μας δώσεις κανένα εξωτικό ευρώ να την περάσουμε την εβδομάδα που μας έρχεται ? ;) ;)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κανα νησι του αργοσαρωνικου εχεις η ολα ειναι 20 ωρες πτηση?

μετα απο 20 ωρες πτηση χρειαζετε 2 μερες να φυγει το τζετ λαγκ για να υπαρξει στυση

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
κανα νησι του αργοσαρωνικου εχεις η ολα ειναι 20 ωρες πτηση?

μετα απο 20 ωρες πτηση χρειαζετε 2 μερες να φυγει το τζετ λαγκ για να υπαρξει στυση

έχει κάτι λουτρα στα Μέθανα, αλλά εκεί παιχνιντιντεν γκινεται  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom