Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'(
Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.
@ jokal
Από ότι κατάλαβα από το κείμενο σου, η γνωριμία σου μαζί της, περιοριζόταν μόνο στο μαγαζί. Είχατε μια σχέση «πελάτη- στριπτηζου» ..Σωστά ?
Οπότε προς τι οι προβληματισμοί σου ? Από την στιγμή λοιπόν, που δεν είχατε πραγματικό δεσμό, η γνώμη μου στις ερωτήσεις σου είναι οι εξής :
Α) Δεν υπάρχει λογική στο να πλακώσεις στο ξύλο στον Ρωσσοποντιο.. Άσε που το πιθανότερο είναι ότι δεν ήξερε ούτε καν την ύπαρξη σου..
Β) Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα άντρα να πάει να «κλαφτεί» στην πουτανα..!! Το ότι ήπιε «ποτάκια» μαζί σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγει και να γαμηθεί μαζί σου.. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά τους.. Να δημιουργούν πελάτες-καψούρες.
Γ) Έπρεπε να το είχες κάνει τα πρώτα 30 λεπτά της γνωριμίας σας… Τουλάχιστον το 90% είναι συγκεκαλυμμένες πουτανες και αυτό μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ ..!!! ( Στις Ρουμάνες, το ποσοστό ανεβαίνει στο 99,99 %..!!)
Δ) Αι γεια σου αδελφέ.. Το ότι άφησες τον εαυτόν σου να καψουρευτει την πουτανα είναι το πρόβλημα και κανένα άλλο.
Επειδή έχω περάσει από τα στάδια του πελάτη-συνδρομητή-χορηγού μαλακα, απλά θα σου έλεγα την επόμενη φορά που θα πας στο μαγαζί , σφίξε τα δόντια, γράψε την στα αρχιδια σου και ασχολήσου με την αμέσως επόμενη «πουτανα» που σου αρέσει.
Αυτά.. Και καλή ξεκούραση.
ΥΓ – Το μεγαλύτερο σπάσιμο με αυτές τις πουτανες, είναι όταν χάνουν τον «σίγουρο καλό πελάτη» από μια άλλη πουτανα του ίδιου μαγαζιού ..!