Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα παιδες,αυτο που καταλαβα σημερα,ειναι οτι οι ρωσοποντιοι τις ριχνουν πολυ ποιο ευκολα απο εμας.
......................................................................
Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.

Η "ε" επιλογή,δλδ "πηγαίνω για ύπνο"..ήταν & είναι η σοφότερη !

Μια συμβουλή αν ενδιαφέρεσαι,κόψε το συγκεκριμένο στριπτηζάδικο...κ ξέχνα τη συγκεκριμένη γκόμενα...(θα σου έλεγα να τα κόψεις γενικώς...αλλά φοβάμαι πως δεν γίνεται..)!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Σε αυτό το θέμα οι εμπειρίες των περισσότερων είναι πώς ΔΕΝ ρίχνουμε τις στριπτιζούδες ...
:grin: :grin:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Η "ε" επιλογή,δλδ "πηγαίνω για ύπνο"..ήταν & είναι η σοφότερη !

Μια συμβουλή αν ενδιαφέρεσαι,κόψε το συγκεκριμένο στριπτηζάδικο...κ ξέχνα τη συγκεκριμένη γκόμενα...(θα σου έλεγα να τα κόψεις γενικώς...αλλά φοβάμαι πως δεν γίνεται..)!

Σωστός ο klein.

Τα έχουμε ξαναπει και θα το λέμε πάντα: Στην πουτανια όσο και να διαβάζεις, πάντα μεταξεταστέος θα μένεις

Επισκέπτης
Σωστός ο klein.

Τα έχουμε ξαναπει και θα το λέμε πάντα: Στην πουτανια όσο και να διαβάζεις, πάντα μεταξεταστέος θα μένεις

Βασικά το πρόβλημα του "παιδιού"...είναι πως ήδη την έχει πατήσει με τη συγκεκριμένη γκόμενα...όπως οι περισσότεροι απο εμάς...το θέμα είναι να ξυπνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα...γιατί έτσι κι αλλιώς τελειωμένη υπόθεση είναι το θέμα στριπτηζού.

Αυτός το βλέπει αλλιώς...κι εκείνη οικονομικώς...:)

Kαι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό...όλα τα άλλα έρχονται μετά...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βασικά το πρόβλημα του "παιδιού"...είναι πως ήδη την έχει πατήσει με τη συγκεκριμένη γκόμενα...όπως οι περισσότεροι απο εμάς...το θέμα είναι να ξυπνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα...γιατί έτσι κι αλλιώς τελειωμένη υπόθεση είναι το θέμα στριπτηζού.

Αυτός το βλέπει αλλιώς...κι εκείνη οικονομικώς...:)

Kαι το πρόβλημα είναι βασικά ψυχολογικό...όλα τα άλλα έρχονται μετά...
Είχα την εντύπωση ότι αυτά που λες εδώ, τα λέει ο Κωστάκης. :cheesy:

Με μπέρδεψες ρε μεγάλε... :2funny:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά πάρτε το απόφαση, οι στριπτιζούδες είναι "δημοσίας χρήσεως".
Η σχέση μαζί τους είναι σχέση ανταλλαγής και συμφέροντος.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'( 

Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.

@ jokal

Από ότι κατάλαβα από το κείμενο σου, η γνωριμία σου μαζί της, περιοριζόταν μόνο στο μαγαζί. Είχατε μια σχέση «πελάτη- στριπτηζου» ..Σωστά ?

Οπότε προς τι οι προβληματισμοί σου ? Από την στιγμή λοιπόν, που δεν είχατε πραγματικό δεσμό, η γνώμη μου στις ερωτήσεις σου είναι οι εξής :

Α) Δεν υπάρχει λογική στο να πλακώσεις στο ξύλο στον Ρωσσοποντιο.. Άσε που το πιθανότερο είναι ότι  δεν ήξερε ούτε καν την ύπαρξη σου..

Β) Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα άντρα να πάει να «κλαφτεί» στην πουτανα..!!    Το ότι ήπιε «ποτάκια» μαζί σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγει και να γαμηθεί  μαζί σου.. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά τους.. Να δημιουργούν πελάτες-καψούρες.

Γ) Έπρεπε να το είχες κάνει τα πρώτα 30 λεπτά της γνωριμίας σας… Τουλάχιστον το 90% είναι συγκεκαλυμμένες πουτανες και αυτό μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ ..!!! ( Στις Ρουμάνες, το ποσοστό ανεβαίνει στο 99,99 %..!!)

Δ) Αι γεια σου αδελφέ.. Το ότι άφησες τον εαυτόν σου να καψουρευτει την πουτανα είναι το πρόβλημα και κανένα άλλο.

Επειδή έχω περάσει από τα στάδια του πελάτη-συνδρομητή-χορηγού μαλακα, απλά θα σου έλεγα την επόμενη φορά που θα πας στο μαγαζί , σφίξε τα δόντια,  γράψε την  στα αρχιδια σου και ασχολήσου με την αμέσως επόμενη «πουτανα» που σου αρέσει.

Αυτά.. Και καλή ξεκούραση.

ΥΓ – Το μεγαλύτερο σπάσιμο με αυτές τις πουτανες, είναι όταν χάνουν τον «σίγουρο  καλό πελάτη» από μια άλλη πουτανα του ίδιου μαγαζιού ..!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ. γιατί είναι μαλακία να φας τα λεφτά σου και δεν αξίζει

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Με χρήμα ή με τρικλοποδιά...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παιδιά πάρτε το απόφαση, οι στριπτιζούδες είναι "δημοσίας χρήσεως".
Σοβιετικά κατάλοιπα.

ΥΓ – Το μεγαλύτερο σπάσιμο με αυτές τις πουτανες, είναι όταν χάνουν τον «σίγουρο  καλό πελάτη» από μια άλλη πουτανα του ίδιου μαγαζιού ..!
Όπως εκνευρίζεται και ο οποιοσδήποτε επιτηδευματίας άλλωστε. Λογικό δεν είναι?

Μερικές αυστηρές απαντήσεις.
α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.
Δεν φταίει αυτός φίλε που δεν σε πήρε η γκόμενα για ποτό. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε που την κάρφωνε, μπορεί και ένας άλλος συναγωνιστής από εδώ. Δεν φταίνε οι άλλοι για αυτό, εσύ φταις περισσότερο από όλους εάν το σκεφτείς. Δικαίωμά της είναι να επιλέγει ποιος θα την γαμάει.

β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
Ξεφτίλα...και να στο πω και αλλιώς.
Τι είναι χειρότερο, ότι αυτή γαμιέται με λεχρίτη, ή ότι εσένα σε πειράζει που μία ξεβράκωτη δεν γαμιέται με εσένα?
Για σκέψου το λίγο.

γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.
Σωστός...κοντές μπαλιές και γρήγορες. Χωρίς πλάκα.

δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'( 
Να το κάνεις όμως...

Καλά ξεμπερδέματα!

Φιλικά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..απογοητευμενος που το μωρακι μου δεν με πηρε τηλ.να βγουμε για ποτο(ποτε δεν εχουμε βγει για ποτο μονο για καφε ψωνια φαγητο)..

Παμμέγιστο λάθος μου.. ! Πάνω στην πρωινή έλλειψη καφεΐνης και νικοτίνης από το αίμα μου, μου διέφυγε το ουσιαστικότερο κομμάτι του μηνύματος σου..!

Φίλε, 1,000 συγγνώμη που θα το πω, αλλά έχει καταφέρει να σε κάνει  τον «λαγον» της.. Πληρώνεις ψωνια, φαγητο κλπ και δεν γαμας..!

Επειγόντως, επαναλαμβάνω επειγόντως, κλείσε το πορτοφόλι σου και  σταμάτα να ασχολείσαι μαζί της..!!

Δεν χρειάζονται ούτε τσαμπουκάδες ούτε να την πεις πουτανα.. Απλά πες της το κλασσικό « σορρυ μωρό μου, αλλά πλέον δεν περνώ καλά μαζί σου..» και κάτσε με την επόμενη γκόμενα  που σου αρέσει, έχοντας για γνώμονα το αξίωμα ότι σχεδόν όλες τους θέλουν τα λεφτά σου και εσύ απλά να τις γαμησεις ..!

Αυτά..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
προτείνω να μην το επιχειρήσεις εάν θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Σχετικά είναι όλα Περσονα.. Για κάθε μάγκα Ρωσσοποντιο, γνωρίζω τουλάχιστον άλλους δυο, οι όποιοι αν τους δώσω λίγα 100ρικα, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τον στείλουν στο Τζανειο..

Βεβαία, ισχύει και το αντίστροφο..!!

Αυτά..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σχετικά είναι όλα Περσονα.. Για κάθε μάγκα Ρωσσοποντιο, γνωρίζω τουλάχιστον άλλους δυο, οι όποιοι αν τους δώσω λίγα 100ρικα, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τον στείλουν στο Τζανειο..

Βεβαία, ισχύει και το αντίστροφο..!!

Αυτά..

νόκια......

νόμιζε ότι είναι ρωσσοπόντιος....
αλβανός είναι......
σε έχω για πολύ πιο έξυπνο..........

δεν παίζεις μπάλλα με αυτούς.
Αυτά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
νόκια......

νόμιζε ότι είναι ρωσσοπόντιος....
αλβανός είναι......
σε έχω για πολύ πιο έξυπνο..........

δεν παίζεις μπάλλα με αυτούς.
Αυτά.

Δεν εχει τοσο σημασια Ρωσσοποντιος, Αλβανος, Τσετσενος κλπ..
Καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ημουν και εγω..( εμμ..με τετοια μπρουταλ σκατοφατσα που εχω..!)

Σημασια εχει να γνωριζεις την καταλληλη ομαδα/ες που θα "καθαρισουν τα απλυτα"..Σωστα ?

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom