1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και πως νοιωθεις τωρα που εισαι διασημος?
ήμουνα ρε......... απλά δε μου το είχαν πει.....
κοινώς ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ...
και πως νοιωθεις τωρα που εισαι διασημος?
Αν πόσταρα λάθος sorry!!!
Και pm δεκτά!!!
Πραγματικά θα σκάσω αν έστω και μία φορά δεν πηδήξω μία,αποθημένο!!!
Υ.Γ.Τις βλέπω να κάνουν τα μαγικά τους στην πίστα και τρελαίνομαι!!!
Τα ct και οι κοπέλες σε studio και bourdela δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εμπνέουν τόσο!!!
μόνη λύση είναι πάντα η ομοιοπαθητικήΚαλώς ήρθες στο κλαμπ των στριπ εξαρτημένων ατόμων
Καλώς ήρθες στο κλαμπ των στριπ εξαρτημένων ατόμων
η ομοιο-παθητικη (ααααχχχχ) ομως, απαγορευει τον καφε..μόνη λύση είναι πάντα η ομοιοπαθητική
Να ρωτήσω πώς ρίχνουμε τις στριπτιτζούδες στο κρεβάτι έστω και με ευρό ανά ώρα!!!
Ρε γμτ. είναι το αποθημένο μου να πηδήξω μία φορά μία στριπτιτζού αλλά δεν ξέρω πώς να κινηθώ ωστέ να έχω αποτελέσματα!!!
Υ.Γ.Καλά αν είναι να σκάσω ένα σκασμό λεφτά(100 πριβέ χωρούς,100 ποτά) μέχρι να μου κάτσει αφήστε το καλύτερα ας μου μείνει απωθημένο!!!
Δυστυχώς μιλάω για θεσσαλονίκη και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα από όσα έχω δει στο παρρόν site!!! :-
η ομοιο-παθητικη (ααααχχχχ) ομως, απαγορευει τον καφε..
Απλά επειδή αρκετοί φίλοι εδώ, συμπεριλαμβανόμενου και εμένα, τα έχουμε πει επανηλλιμενα θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα γραφόμενα μας στο παρελθόν.
Και εγώ προσωπικά δεν θέλω να τα επαναλάβω γιατί κάθε φορά που τα λέμε είναι βέβαιο πως θα βγουν μερικοί να μας την πουνε πως το παίζουμε ξερόλες.
Απλά ένα σου λέω τα στριπ δεν είναι μπουρδελα και για να μαμισεις θέλει τρόπο και κόπο…… και σοβαρή επένδυση
Βέβαια υπάρχουν και πολλές σαβούρες, και δεν εννοώ σαβούρες μονό εμφανισιακά, στα μαγαζιά αυτά που η συναλλαγή είναι αρκετά εύκολη αλλά πρόκειται απλά για συναλλαγή.
Δεν λέω περισσότερα γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν τούβλα
de-caf ??είναι από άλλες φυτείες.......
Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος έχει το θάρρος να παραδεκτεί πως το strip είναι εξάρτηση.
de-caf ??
υπαρχουν.Εξάρτηση επικίνδυνη και από τις πιο δαπανηρές
Και δεν υπάρχουν κέντρα απεξάρτησης γμτ
κωλο δινουν ?όχι ρε......
βραζιλιάνικες.......
εμείς έχουμε άλλες φυτείες για ομοιοπαθητική...
μα,σαν το κωλο δεν εχει τελικα....
Τα ct, studio και μπουρδέλα δε σε συγκινούν γιατί δεν έχουν τη διαδικασία του κυνηγιού μέσα. Ξέρεις εκ των προτέρων πως αν πέσει το παραδάκι θα γίνει η δουλειά ακόμα και αν έχεις τα χίλια μύρια όσα προβλήματα. Όλα είναι ψέμα, γίνονται για τα λεφτά, το γνωρίζεις και αυτό ακριβώς σε ξενερώνει. Η περίπτωση των στρίπερς έχει τεθεί σε άλλη βάση και πρέπει να σε επιλέξουν/ρίξεις. Αυτό είναι που σε εξιτάρει πιο πολύ απ'όλα και εκεί ακριβώς είναι και η παγίδα του.Αν πόσταρα λάθος sorry!!!
Και pm δεκτά!!!
Πραγματικά θα σκάσω αν έστω και μία φορά δεν πηδήξω μία,αποθημένο!!!
Υ.Γ.Τις βλέπω να κάνουν τα μαγικά τους στην πίστα και τρελαίνομαι!!!
Τα ct και οι κοπέλες σε studio και bourdela δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εμπνέουν τόσο!!!