εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα
ελα τωρα ειναι καινουργια η κοπελα.
να υπενθυμισω οτι υπαρχει και γυναικειο θρεντ. εκει μπορουμε να τα πουμε σαν γυναικες περι μεγεθων
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα
Παιδιά και όμως πιστέψτε το... δεν έχει τόσο σημασία το μέγεθος, από το να ξέρει να τον χρησιμοποιεί σωστά και όπως πρέπει!!!!!!
πάντως εσυ λονακι, αρκείσαι στα 23 εκατοστά του βαρβάτου σου!
αλλά με αυτό που γράφεις να συμπεράνω οτι δεν τα χρησιμοποιεί σωστά?
ότι δεν είναι 23 εκατοστά? αλλά 13?
χμμμ
βασικα καλυτερα 23 απο τα 13. τον πονο μπορεισ να τον αποφυγεισ καπωσ. αν δεν το νιωθεισ καθολου τοτε δεν μπορεισ να κανεισ κατι....
Το τέλειο μέγεθος είναι αυτό που ταιριάζει σε μένα ;)
νομιζω οτι εχετε φλιπαρει με τα νουμερα. ρε παρε χαρακα και κοιτα ποσα ειναι 13εκατοστα που δεν τα νιωθεις κιολας παιζει ρολο βεβαια και το παχος
οκ σορρυ τοτε μαλλον εγω εχω προβλημα... γτ δεν τουσ νιωθεισ μονο σε μερικεσ στασεισ.
και ποιο ειναι αυτο?Το τέλειο μέγεθος είναι αυτό που ταιριάζει σε μένα ;)
και ποιο ειναι αυτο?
πλακα κανω βεβαια... ;)
ναι αυτο ειπα κι εγω. αμα ειναι να ειναι 23 αλλα σαν καλαμακι, βρασταπαντωσ και το πλατοσ παιζει πολυ σημαντικο ρολο. κοπελα ειμαι
φτου σου ρε γαμωτο εχασα και την τελευταια μου ελπιδα..!Σίγουρα όχι 13
ρε τι τραβάμε με τα μεγέθη......μάγκες μην τσιμπάτε....και Μικροί και Μεγάλοι μια χαράπερνάνε....μην σας παρασύρουν οι κυρίες στο να αισθάνεστε μειονεκτικά.....γιατί τις παπαριές του στυλ ..άμα δεν τον έχεις 50 πόντους δεν την βρίσκω τις έχουμε ακούσει πολλές φορές και μετά.....θελω κι άλλο.....ξεκολλάτε βρεεεεεεε........ο έρωτας ξεκινάει απο το μυαλό....άιντε.....πρωτού τα πάρω,ξεχάσω ότι είμαι υψηλοτάτου επιπέδου και σφαγώ με τις κυρίες.......
...κι ανίκανος να είσαι (π.χ. παράλυτος από κάποιο ατύχημα) άμα ο εγκέφαλος στροφάρει με 1000 και μπορείς να μπεις + να της γαμήσεις το μυαλό φτάνει... και μόνο με την σκέψη θα χύνει με σπασμούς...
ρε τι τραβάμε με τα μεγέθη......μάγκες μην τσιμπάτε....και Μικροί και Μεγάλοι μια χαράπερνάνε....μην σας παρασύρουν οι κυρίες στο να αισθάνεστε μειονεκτικά.....γιατί τις παπαριές του στυλ ..άμα δεν τον έχεις 50 πόντους δεν την βρίσκω τις έχουμε ακούσει πολλές φορές και μετά.....θελω κι άλλο.....ξεκολλάτε βρεεεεεεε........ο έρωτας ξεκινάει απο το μυαλό....άιντε.....πρωτού τα πάρω,ξεχάσω ότι είμαι υψηλοτάτου επιπέδου και σφαγώ με τις κυρίες.......
ε...περίπου..άμα είναι και 52 πειράζει?.....τοτε εσυ δεν εχεις παραπονα, νομιζω οτι ειπες οτι εισαι καπου στους 53