Νέα

Ποιό είναι το σωστό μέρος για καμάκι/γνωριμία; (και άλλες ερωτήσεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
δεν ξερω για λεωφορεια,
για τραινακια παντως εχουμε πολλους λατρεις :confused:
Τραινακι πάντως έχω κάνει...εγώ πίσω ,στην μέση μια με στραπ -ον και στην μηχανή ήταν αυτή που έτρωγε το στραπ- ον.
Είναι να μην λατρεύεις τέτοιο τραινακι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Για καληνυχτάκια σε κόβω ξάδερφε.
Ήταν πολύ σφιγμένη...σαν παρθένα.
Άσε που είχε και το παιδι με ψυχολογικά προβλήματα...αλλά μιλάμε για εμφανίσιμη που βάζει κάτω πολλές μικρότερες.
Άνω των 50 όπως θα κατάλαβες ..:wink:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ήταν πολύ σφιγμένη...σαν παρθένα.
Άσε που είχε και το παιδι με ψυχολογικά προβλήματα...αλλά μιλάμε για εμφανίσιμη που βάζει κάτω πολλές μικρότερες.
Άνω των 50 όπως θα κατάλαβες ..:wink:
Sleepy Good Night GIF

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Τύπε έχω hobby τα λεωφορεία!
(και σιχαίνομαι τις ισπανικές "κατσαρίδες")
καποτε με ειχανε παρει εκπαιδευση σε λεωφορειο..εχοντας εμεπιρια απο φορτηγα,μπορω να πω ειανι μερα με τη νυχτα,το ενα με το αλλο,το λεωφορειο μπορει να παθει τρακα με το παραμικρο,γιατι γυρω γυρω ειανι ολο πλαστικο,αντι για σιδερο οπως το φορτηγο,αλλα αν εμενα μονιμος πιθανον να γνωριζα μουνακια,αφου τα μουνακια με το λεωφορειο πανε..φορτηγο θα βαρεθεις να εισαι μπακουρης

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
και μενα ενα απο τα χομπυ μου ειναι τα βαρεα οχηματα και μηχανηματα. απο λεωφορια, τελευταια το neoplan το καινουριο μου εκανε ενα κλικ...
οταν λες μηχανηματα τις εννοεις εκσκαφεας και μπουλντοζα,και εγω το εχω σκεφτει,καλα τα λεφτα,αλλα θες γνωσοτ να σε εκπαιδευση,παιζει πχ στα ασφαλτικα 100ευρω μεροκαματα σαν χιριστης,αλλα θες γνωστο,και φυσιακ θα εισαι μεσα στην ψωλαρια,ενω με το λεωφορειο εισαι μεσα στα μουνακια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
οταν λες μηχανηματα τις εννοεις εκσκαφεας και μπουλντοζα,και εγω το εχω σκεφτει,καλα τα λεφτα,αλλα θες γνωσοτ να σε εκπαιδευση,παιζει πχ στα ασφαλτικα 100ευρω μεροκαματα σαν χιριστης,αλλα θες γνωστο,και φυσιακ θα εισαι μεσα στην ψωλαρια,ενω με το λεωφορειο εισαι μεσα στα μουνακια
Αν έχει όρεξη να ασχοληθει μαζί σου ,καλώς...
Αν με το λεωφορείο πάει στον συμφοιτητή γκόμενο της ,θα σε έχει αφοδευμενο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:cheesy:
Καληνύχτα και σε εσένα Μαρκήσιε...!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
ολα μαρεσουν. μηχανηματα εργων, αγροτικα, φορτηγα ολων των ειδων, 4χ4, γρηγορα και βελτιωμενα αυτοκινητα, μηχανες ανβεντουρ, εντουρο και σουπερσπορτ, γουρουνες. ολα αυτα τα μικρα και μεγαλα παιχνιδια. οσο για τα μηχανηματα, θελει πρωτα 2000 ωρες προιπηρεσια σαν βοηθος χειρηστη. με λιγα λογια καποιος να σε μαθει και να σε βαλει στη δουλεια κατευθειαν. κανας πατερας σου, κανας θειος σου κτλ. για το οτι θα εισαι μεσα στα μουνια αν εισαι λεωφοριατζης, μονο στα κτελ οταν θα κουβαλας φοιτητοκοσμο. γιατι αν εισαι σε κανα τουριστικο, πιο πολυ γριες και χοντρες μεσηλικες θα εχεις

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Ρε αλάνια δεν ανοίγετε και ένα νηματακι,έτσι να γουστάρετε;
ξεφυγαμε γιατι, αυτο το θεμα με τις ελληνιδες και το γιατι ο νεοελληνας ειναι τοσο αγαμητος και δε μπορει να σταυρωσει γκομενα, εχει αναλυθει και εχει κορεστει τοσο πολυ, που ολοι καποια στιγμη θα πανε σε αλλο θεμα. δεν εχει κατι αλλο να πουμε δλδ. ολοι λενε τα ιδια και τα ιδια, απλα με πολλες και διαφορες οπτικες γωνιες καθε φορα :hmm:

Alpotiro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει passe partout λύση. Είναι ανάλογα τον μύστη και τον οιονδήποτε στόχο του. Παντού υ και πάντα μπορεί να γίνει το νταλαβερι αρκεί να ευνοούν οι συνθήκες. Εχω κανει καμάκι σαν πελάτης σαν εργαζόμενος στο δρομο σε παγωτατζιδικο σε μπαρ σε κομμωτήριο κτλ. Μπορεί να παει καλά μπορει να παει κακά. Νομίζω καπως έτσι παει για τους περισσότερους μύστες (υπαρχουν και οι players που παίζουν παντου και παντα επιτυχως)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
καποτε με ειχανε παρει εκπαιδευση σε λεωφορειο..εχοντας εμεπιρια απο φορτηγα,μπορω να πω ειανι μερα με τη νυχτα,το ενα με το αλλο,το λεωφορειο μπορει να παθει τρακα με το παραμικρο,γιατι γυρω γυρω ειανι ολο πλαστικο,αντι για σιδερο οπως το φορτηγο,αλλα αν εμενα μονιμος πιθανον να γνωριζα μουνακια,αφου τα μουνακια με το λεωφορειο πανε..φορτηγο θα βαρεθεις να εισαι μπακουρης
Φίλη μου καμακώθηκε άγρια από οδηγό της τότε ΕΘΕΛ :fuck2:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ολα μαρεσουν. μηχανηματα εργων, αγροτικα, φορτηγα ολων των ειδων, 4χ4, γρηγορα και βελτιωμενα αυτοκινητα, μηχανες ανβεντουρ, εντουρο και σουπερσπορτ, γουρουνες. ολα αυτα τα μικρα και μεγαλα παιχνιδια. οσο για τα μηχανηματα, θελει πρωτα 2000 ωρες προιπηρεσια σαν βοηθος χειρηστη. με λιγα λογια καποιος να σε μαθει και να σε βαλει στη δουλεια κατευθειαν. κανας πατερας σου, κανας θειος σου κτλ. για το οτι θα εισαι μεσα στα μουνια αν εισαι λεωφοριατζης, μονο στα κτελ οταν θα κουβαλας φοιτητοκοσμο. γιατι αν εισαι σε κανα τουριστικο, πιο πολυ γριες και χοντρες μεσηλικες θα εχεις
Στα αστικα εχει πολυ μουνι,οι γορτηγατζηδε παλι δεν βλεπουν τιποτα απο μουνι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Τζάμπα το παιδεύουμε τύποι... Το σωστό μέρος για καμάκι είναι το ΜΠΟΥ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Στο καμακι ολα παιζουν ρολο.
Τα βασικα ειναι: καλη ψυχολογια (διαθεση) και αυτοπεποιθηση. Μετα εαν ειναι καποιος συμπαθης στο γυναικειο φυλο. Να βρισκεται στα κιλα του, και σε καταλληλη ηλικια. Σιγουρα παιζει ρολο το επαγγελμα. Ή το ειδος σπουδων, εαν σπουδαζει. Το χρημα (για να παρεχει τα βασικα). Να υπαρχει εστω ενα δικυκλο (μοτο) για να κινηθει. Μετα ειναι το ντυσιμο. Δηλαδη, καθαρα ρουχα, παπουτσια. Εστω να ειναι ντυμενος casual. Και να εχει καποιο στυλ. Να ειναι μπανιαρισμενος φρεσκαρισμενος με περιποιημενη κομη και δροσερη αναπνοη. Μεχρι και τα νυχια να ειναι καθαρα. Να εχεις κατι να πεις. Στα πρωτα δευτερολεπτα ολα τα παρατηρουν οι γκομενες. Εαν στην πρωτη επαφη φτιαξει τα μαλλια της, (συνηθως στον ωμο της δεξια). Τοτε εισαι σε καλο δρομο. Να φαινεται καποιος οτι εχει τροπους. Να διαθετει δικο του χωρο. Και τουλαχιστον να γνωριζει μια ξενη γλωσα (αγγλικα). Αν συντρεχουν ολα τα παραπανω.. Τοτε ξεκινα:wink:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Στο καμακι ολα παιζουν ρολο.
Τα βασικα ειναι: καλη ψυχολογια (διαθεση) και αυτοπεποιθηση. Μετα εαν ειναι καποιος συμπαθης στο γυναικειο φυλο. Να βρισκεται στα κιλα του, και σε καταλληλη ηλικια. Σιγουρα παιζει ρολο το επαγγελμα. Ή το ειδος σπουδων, εαν σπουδαζει. Το χρημα (για να παρεχει τα βασικα). Να υπαρχει εστω ενα δικυκλο (μοτο) για να κινηθει. Μετα ειναι το ντυσιμο. Δηλαδη, καθαρα ρουχα, παπουτσια. Εστω να ειναι ντυμενος casual. Και να εχει καποιο στυλ. Να ειναι μπανιαρισμενος φρεσκαρισμενος με περιποιημενη κομη και δροσερη αναπνοη. Μεχρι και τα νυχια να ειναι καθαρα. Να εχεις κατι να πεις. Στα πρωτα δευτερολεπτα ολα τα παρατηρουν οι γκομενες. Εαν στην πρωτη επαφη φτιαξει τα μαλλια της, (συνηθως στον ωμο της δεξια). Τοτε εισαι σε καλο δρομο. Να φαινεται καποιος οτι εχει τροπους. Να διαθετει δικο του χωρο. Και τουλαχιστον να γνωριζει μια ξενη γλωσα (αγγλικα). Αν συντρεχουν ολα τα παραπανω.. Τοτε ξεκινα:wink:

Το βασικότερο δεν λες.Να ψάχνονται και οι γκόμενες

Αν δεν ψάχνονται,όλα αυτά δεν έχουν σημασία

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

τυπε σαντ-μαν οι γκομενες στα σοσιαλ και εξω τρωνε βροχη το σαλιαροπεσιμο

δεν ψαχνονται απο τα ετοιμα διαλεγουν που περιμενουν στην ουρα

αν εισαι εκει καλο ειναι να ξεχωριζεις λιγο απο την σαβουρα και κατι θα κανεις... αν εισαι μοναχοκλαψας καπου κρυμμενος και δεν μιλας με ανθρωπο δεν θα γινει ποτε τιποτα

αυτα :undecided:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δηλαδη εσυ εχεις φτιαξει ολα τα παραπανω.. Αλλα σου λειπει το τελευταιο.. Οκ :upsidedown:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Εξαρτάται από τη φαση του καθενος και την ηλικία.Πχ αν εισαι φοιτητης βρισκεις γκόμενες στη σχολή και στα μαγαζια που συχνάζουν φοιτήτριες.Αν είσαι μέχρι 35 συνήθως δεν έχεις σοβαρη δουλεια, είσαι ακόμη μαθητευομενος στις γκόμενες και το προσπαθεις παντού.Στη δουλεια στο σουπερμαρκετ στην καφετερια στο club και στο δρομο.Αν εισαι 35 και πάνω συνηθως εχεις σοβαρη δουλεια, δεν την πέφτεις ποτέ σε χώρο εργασίας ούτε στο δρόμο.Την πέφτεις μόνο σε ποιοτικα μαγαζιά που πανε γυναίκες ανω των 25 και ψάχνουν εναν αντρα ετοιμο και ώριμο.Το ξενύχτι φυσικα είναι τσάμπα κόπος.Ενοειται οτι δεν ασχολείσαι με tinder, fb dating και αιτήματα φιλίας σε αγνωστες στα social.Ενοείται οτι μετα τα 35 αν δεν έχεις αξιοπρεπες σπιτι,αυτοκινητο και λεφτα να κυκλοφορήσεις τρως ακυρο απο το πρωτο δευτερόλεπτο.Οποιος ειναι σε αυτη την ηλικια και δεν μενει μονος του δεν έχει αμαξι να κυκλοφορησει, λεφτα να ντυθεί και να βγει οι σοβαρες γκομενες απλα γελανε μαζι του και δεν γαμαει ποτε.Επίσης ενας τετοιος αντρας που προσφερει ενα καλο πακέτο εννοειται οτι δεν πληρωνει γυναικες με δωρα εστιατορια και διακοπες.Ολα πρεπει να ειναι μισα μισα κατα προσεγγιση.

Τελος θελω να αναφέρω την αγανακτηση μου για τους ξεφτιλες που πηγαινουν και πληρωνουν τσαμπα λεφτα σε παπατζήδες τυπου men of style για να τους δείξουν πως να γαμησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom