Νέα

Δουλεύει κανένας από εσάς στη Wolt;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Καθόλου υπερβολικός 20 διαφορετικούς δικαρτους δεν έχουν 60 ίσως έχουν . Αυτοί είναι κορυφή στα κινητά κάρτες κτλπ πανεύκολο τους είναι
Ναι οκ, ικανούς τους έχω να έχουν και 60 SIM, αλλά για να μπορούν να απαντάνε στις εισερχόμενες κλήσεις θα έπρεπε να τις έχουν και σε άλλα τόσα τηλέφωνα μέσα. Αν έπρεπε να βγάζουν και να ξαναβάζουν τις SIMs στην ίδια συσκευή, μπορεί να χάνανε κάποια κλήση για την αίτησή τους.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.457
Πόντοι
736
Ναι οκ, ικανούς τους έχω να έχουν και 60 SIM, αλλά για να μπορούν να απαντάνε στις εισερχόμενες κλήσεις θα έπρεπε να τις έχουν και σε άλλα τόσα τηλέφωνα μέσα. Αν έπρεπε να βγάζουν και να ξαναβάζουν τις SIMs στην ίδια συσκευή, μπορεί να χάνανε κάποια κλήση για την αίτησή τους.
Οκ καλώς δε το έπιασες μάλλον το λεγόμενο και το νόημα . Λοιπόν εάν σ ενδιαφέρει όμως λογικά θ περιμένεις πολύ γι έγκριση τώρα σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει η δουλειά λόγο όγκου προσωπικού αλλά ότι έχω δει ότι έβγαλε κάποιος 170 ναι υπάρχει από εκεί κ πέρα καλή τύχη

jimpad

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Είχα κάνει αίτηση τον Ιούνιο στην wolt.Ο βασικός λόγος ήταν το ευέλικτο ωράριο και σαφώς οι απολαβές που από ερωτήσεις σε άτομα που δούλευαν, είχα πιστή ότι ήταν καλές.πάλι απο ερωτήσεις είχα μάθει ότι ο εξοπλισμός στοίχιζε 100ευρώ και τον πλήρωνες 15 ημέρες αφού είχες ξεκινήσει.Επίσεις εάν σταματούσες για καμιά δύο εβδομάδες σε παγώναν για κανέναν μήνα.
Μερικές ημέρες αφότου είχα κάνει την αίτηση ,μου έστειλαν έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσω ένα online σεμινάρειο.Δεν μπορούσα εκείνη την ημέρα οπότε μπήκα στην πλατφόρμα και ζήτησα από εκπροσώπους(κάτι σαν γραμματεία on-line) να συμμετάσχω στην επόμενη συνάντηση,τέλος πάντων μου είπαν ότι γίνεται κάθε Δευτέρα ,μπήκα δύο φορές δεν μπόρεσα να συνδεθώ συνομιλούσα και με τους αντιπροσώπους όσπου κάποιος μου είπε ότι πρέπει να κλείσω νέο ραντεβού και δεν μπαίνω απλά έτσι. Τ ο έκανα αλλά email δεν ερχόταν για ραντεβού.Πήγα διακοπές και γυρίζωντας τον Αύγουστο στον δρόμο λέω δεν ρωτάω και ένα της efood ?Από αυτόν έμαθα ότι και στην effod άλλαξε και μπορώ πλέων να δουλεύω χωρίς περιορισμό ώρας, επίσης είναι πολύ καλά ,έχουν φύγει οι περισσότεροι Έλληνες από Wolt και έχουν πάει εκεί και έχουν επίσης πολύ δουλειά.
Αν σε ενδιαφέρει ,έκανα αίτηση στην efood μου ,άργησαν να μου απαντήσουν (είχα όμως ρωτήσει ένα παλικάρι και μου είχε πει ότι απαντούν σε 3 εβδομάδες μα 1 μήνα και ότι χρειάζονται άτομα) σε 3 εβδομάδες πράγματι με πήρε τηλέφωνο εκπρόσωπος κλείσαμε ραντεβού με viper με ενημέρωσε του έστειλα χαρτιά κλπ και ορίσαμε ραντεβού για ενημέρωση χρήσης λογισμικού στο τηλέφωνο και τρόπο που δουλεύουμε. Γενικά είναι πολύ οργανωμένοι.Έκλεισα ραντεβού και πήγα και πήρα το εξοπλισμό και είμαι έτοιμος! Συμπερασματικά δεν θέλουν χρήματα για εξοπλισμό(κράνος ,κουτί κλπ) ,είσαι όμως υποχρεωμένος να τα επιστρέψεις όταν φύγεις.Δεν παίρνουν μόνιμα άτομα πλέων και ως προς το παρόν.Προτιμούν με τίτλο κτίσης ..δηλαδή μέχρι 10.000 ευρώ ετησίως μικτός τζίρος από τα οποία σου κρατάνε εφορία και εφκα τα οποία ανέρχονται περίπου σε ένα 35%
Αν πας να υπερβείς τα 10.000 ευρώ πρέπει να το αλλάξεις και να βγάλεις μπλοκάκι από την εφορία(διαδικασία και μάλλον χρειάζεσαι λογιστή).
Πληρωμή τώρα πληρώνεσαι ανά παραγγελία όπου η τιμή διαφέρει λίγο ανάλογα την ζώνη ώρας Σαββατοκύριακο κάποια μπόνους,και παίρνεις και κάτι για τις βενζίνες σου.Λίγο πολύ δεν διαφέρουν από τα αντίστοιχα της Wolt.Ελπίζω να σε βοήθησα.Α! και έχεις υποχρέωση να δουλεύεις τουλάχιστον για καμιά εβδομάδα στους δύο μήνες.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να δουλέψω part time στη Wolt παράλληλα με τη δουλειά μου για ένα έξτρα εισόδημα, αλλά και για να αξιοποιώ πιο παραγωγικά το ελεύθερο χρόνο μου τα ΣΚ. Έχω δει τις απολαβές και τα benefits της εταιρείας και φαίνονται αρκετά καλά. Έχω λοιπόν μερικές απορίες που αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει ήδη να μου τις απαντήσει θα με γλυτώσει από τον κόπο στη συνέντευξη, όταν και αν γίνει.

1. Το ωράριο ξέρω ότι είναι ελεύθερο, αλλά πρέπει να έχει φιξαριστεί από πριν; Δηλαδή θα πρέπει να τους ορίσω ότι κάθε ΣΚ θα δουλεύω πχ 11-5 ή μπορώ να αποφασίζω άλλες ώρες εργασίας την κάθε ημέρα;
2. Αν μια μέρα δεν μπορώ να δουλέψω ή δεν μπορώ όλες τις ώρες, υπάρχει κάποιο penalty και τι;
3. Για τους πελάτες που πληρώνουν με μετρητά θα πρέπει να κάνω άλλο ένα δρομολόγιο μέχρι το κατάστημα για να αφήνω τα μετρητά τους;
4. Και γενικά αξίζει οικονομικά ή οι φθορές στο μηχανάκι βγαίνουν περισσότερες;
1) Μπορείς να δουλευεις ότι ωρες αποφασίσεις εσυ, ποσο θα δουλευεις
2)Δουλεύεις ότι ωρες θελεις εσυ δεν υπάρχει καποιο πέναλτι απο όσο γνωρίζω
3)οι συναλλαγές ολοκληρώνονται απο τους πελάτες ηλεκτρονικα, δεν έχεις συναλλαγές με χρήματα δηλαδη
4)Αξίζει για ένα 4ωρο 5ωρο την ημερα..
ΥΓ: Με 2 τρόπους μπορείς να συνεργαστείς με volt .
Η με Παραστατικό Παρεχόμενων Υπηρεσιών (πρωην τίτλοςκτήσης) που θα σου κρατάνε για ασφαλιστικές κρατήσεις το 20% του εισοδήματος σου..
Η κανεις έναρξη στην ΔΟΥ σαν διανομέας ανεξάρτητος και σου δίνει η volt +24% ΦΠΑ.. Εντασεσαι στα απογραφικά βιβλί (Πρώην εσοδα-εξοδα) και εισαι ελευθερος επαγγελματιας

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
@jimpad @Accountant σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
3)οι συναλλαγές ολοκληρώνονται απο τους πελάτες ηλεκτρονικα, δεν έχεις συναλλαγές με χρήματα δηλαδη
Μόλις τσέκαρα την εφαρμογή και τελικά σου έχει την επιλογή και για cash. Αυτό που ανέφερε ένας συναγωνιστής ότι αφήνεις τα μετρητά στον ΟΠΑΠ, όταν συγκεντρωθεί ένα ποσό, ισχύει;

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Μόλις τσέκαρα την εφαρμογή και τελικά σου έχει την επιλογή και για cash. Αυτό που ανέφερε ένας συναγωνιστής ότι αφήνεις τα μετρητά στον ΟΠΑΠ, όταν συγκεντρωθεί ένα ποσό, ισχύει;
Δεν το γνωρίζω αυτό φιλε μου.. Εγω ήξερα ότι δεν ανακατευεσαι με χρηματα στην volt..?

• Like

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
939
Πόντοι
311
Πριν 2-3 μήνες όντως δεν ανακατευόσουν με χρήματα. Δεν υπήρχε επιλογή ο πελάτης να παραγγείλει και να πληρώσει με μετρητά. Πλέον το έχουν βάλει.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom