Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Δες κι εδώ, εχει αρκετες συζητησεις:
Είναι απολύτως νόμιμο αυτό το καθεστώς "συνεργάτη" και με ασφαλιστική κάλυψη. Απλά έχει όριο τα 10.000/χρόνο.Φοβάμαι ότι είναι λίγο θολό , εάν σε πιάσει κλιμάκιο στον δρόμο εάν δεν έχεις ΙΚΑ , ΤΕΒΕ Ή απαλλαγή από ΤΕΒΕ λόγω διπλής ασφάλισης μάλλον θα φας πρόστιμο
Δεν το ξέρω καν !! το έχει κανένα νήμα ή site πως δουλεύει αδερφέ ?Είναι απολύτως νόμιμο αυτό το καθεστώς "συνεργάτη" και με ασφαλιστική κάλυψη. Απλά έχει όριο τα 10.000/χρόνο.
Δεν το ξέρω καν !! το έχει κανένα νήμα ή site πως δουλεύει αδερφέ ?
Είναι σίγουρο αυτό ?Έτσι όμως έχεις ΤΕΒΕ 300 το δίμηνο
Εάν δεις αυτό που παρέθεσε ο vril έχουν βρει άλλον τρόποΕίναι σίγουρο αυτό ?
Έχεις δίκιοΕάν δεις αυτό που παρέθεσε ο vril έχουν βρει άλλον τρόπο
Σωστα. Το θεμα ειναι να βγαλεις οχι να μπεις μεσα.Άμα δεν ξέρω πόσο καιρό θα δουλέψω όμως στη Wolt, δεν έχει νόημα να αγοράσω κάτι που θέλει για καιρό απόσβεση. Αν αποφασίσω ότι θέλω να δουλέψω μακροπρόθεσμα, το κοιτάω.
Τέλεια, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Καλά, αυτό με τον ΟΠΑΠ συμφέρει τα καταστήματα; Θα αργήσουν πολύ να πάρουν τα χρήματα τους. Τώρα όσον αφορά την ποσότητα δουλειάς, είναι ένα θέμα αυτό. Δεν αλλάζει ανάλογα με την περιοχή που δουλεύεις και τον αριθμό διανομέων σε αυτήν;Δουλευεις οποτε θες, στα μετρητα απλα καταθετεις οταν μαζευτει ενα σεβαστό ποσο γύρω στα 200€ σε ενα καταστημα οπαπ.
Η γουολτ μεχρι και πριν απο 9 μήνες ηταν ενα όνειρο,πλεον εχουν παρει τοσα πολλα ατομα που δεν αξιζει καθολου. Μπορεί να περιμενεις και πανω απο μια ωρα να σου ερθει μια παραγγελια και τρελες αποστασεις. Ουτε καν για μενα. Χιλιες φορες σε ενα μαγαζι.
Κάτι παραπάνω δε ξέρω...Γενικά έχει ευέλικτο ωράριο αλλά αν το φιξάρεις ή όχι θα είναι θέμα πολιτικής της. Γι' αυτό ρώτησα εδώ μήπως και υπάρχει κανένας που δουλεύει. Αλλιώς θα ρωτήσω το διανομέα την επόμενη φορά που θα ξαναπαραγγείλω.
Κάνεις λάθος, έχει πολύ καλές απολαβές για εταιρεία ανεφοδιασμού.τελευταια παιρνω απο wolt και ολο κατι πακιστανοι μου φερνουνε τις παραγγελιες .
Σιγουρα ειναι για Ελληνες ? εννοω απο θεμα αξιοπρεπειας , μηπως ειναι λιγο χαμηλη δουλεια ? δεν ξερω , δεν θα πηγαινα με τιποτα
Γάμα τα, δεν υπάρχει χειρότερο από το να μην μπορείς να συνεννοηθείς για την παραγγελία σου και να κοντεύεις να την ακυρώσεις. Κανονικά δε θα έπρεπε να προσλαμβάνουν όποιον δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα τουλάχιστον. Να του εξηγείς του βλαχοπακιστανού ότι είναι πληρωμένα με κάρτα και να σε έχει να περιμένεις 5 λεπτά στην πόρτα για να πάρει τηλ στο κατάστημα να το επιβεβαιώσει.φιλε αστα , εφτυσα αιμα με τον τελευταιο για να παρω την παραγγελια , δεν μπορουσε να διαβασει την οδο , στο κουδουνι δεν καταλαβαινε ποιο ονομα ητανε , τον ηπιαμε χοντρα , εφτυσα αιμα να την παρω την παραγγελια
Σε μία μέρα;ίσως βγάλει 170 ίσως και 50 ανάλογα
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Μήπως έχουν και 20 διαφορετικούς αριθμούς και από 10 δίκαρτα κινητά ο καθένας; Ή μήπως δεν ελέγχεται αν δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί έχουν τον ίδιο αριθμό κινητού;επίσης χιλιάδες Πακιστανοί κτλπ κάνουν καθημερινά καμία 20 αιτήσεις ο καθένας
Ναι έχει τύχει τόσα σε μια μέρα 12-13 ώρες όμωςΣε μία μέρα;
Καθόλου υπερβολικός 20 διαφορετικούς δικαρτους δεν έχουν 60 ίσως έχουν . Αυτοί είναι κορυφή στα κινητά κάρτες κτλπ πανεύκολο τους είναι, πως νομίζεις δηλαδή εσυ κυκλοφορούν χιλιάδες κάρτες στη Σωκρατους με πακιστανικούς αριθμούς ;; Πως κάνουν κάποιοι πχ ταυτότητες κτλπ στις στοιχηματικες εεε έτσι κ οι πακιδες κάνουν το ίδιο στις κάρτες σ όλες τις εταιρείες αυτό είναι ντεφάκτο που σου λέω . Ένα άλλο π έκαναν δήλωναν ποδήλατο κι σου δίνει κοντινες παραγγελιεσ και πήγαιναν με μηχανάκι .Τέλος ξέρω σίγουρα 2-3 σπίτια που έχει απ έξω 5-6 μηχανάκια βολτ πακιδων. Πάντως σ αυτό π σε νοιάζει έχει χρήμα άμα το κυνηγήσεις σκυλίσιαΝομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Μήπως έχουν και 20 διαφορετικούς αριθμούς και από 10 δίκαρτα κινητά ο καθένας; Ή μήπως δεν ελέγχεται αν δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί έχουν τον ίδιο αριθμό κινητού;