Νέα

Ποιό είναι το σωστό μέρος για καμάκι/γνωριμία; (και άλλες ερωτήσεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Αν λαβουμε υποψη και την πιθανοτητα η γυναικα να ειναι ανθρωπος και οχι σουργελο, μακραν το καλυτερο μερος ειναι 06:00 - 09:00 στα Εβερεστ, Γρηγορης, Σταρμπακς :rockon:

Διαδικτυακα το linkedin :rockon:

Απο μαγαζια μακραν οι ντισκο, αλλα Ελλαδα εχουν εξαφανιστει. Ευρωπη εχει σε καθε χωριο ακομα

Περιστασιακα σε γλεντια γαμων και πανηγυρια
Έχει γαμήσει άνθρωπος από Linkedin;;;

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι να βρισκεσαι στο καταλληλο μερος την καταλληλη στιγμη και να ξερεις φυσικα τι θες.
Το οτι οι γυναικες δεν ξερουν ποτε τι ακριβως ψαχνουν ειναι αλλο θεμα.Αν βρεις καμια και συμβιβαστει καλως, αν οχι πουλο και παμε στον επομενο στοχο.
Και συνηθως αν την πεσεις σε γνωστη φιλη φιλου η γενικα σου πασαρουν καμια δεν θα εχει καλη καταληξη οποτε καλο θα ειναι να κανεις καμακι σε αγνωστες.Υπαρχουν πολλες και πολλοι ανθρωποι εκει εξω που ειναι μονοι και περιμενει ο ενας να κανει κινηση ο αλλος.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.689
Πόντοι
9.297
Το θεμα ειναι να βρισκεσαι στο καταλληλο μερος την καταλληλη στιγμη και να ξερεις φυσικα τι θες.
Το οτι οι γυναικες δεν ξερουν ποτε τι ακριβως ψαχνουν ειναι αλλο θεμα.Αν βρεις καμια και συμβιβαστει καλως, αν οχι πουλο και παμε στον επομενο στοχο.
Και συνηθως αν την πεσεις σε γνωστη φιλη φιλου η γενικα σου πασαρουν καμια δεν θα εχει καλη καταληξη οποτε καλο θα ειναι να κανεις καμακι σε αγνωστες.Υπαρχουν πολλες και πολλοι ανθρωποι εκει εξω που ειναι μονοι και περιμενει ο ενας να κανει κινηση ο αλλος.
Το να πηγαίνεις σε "σίγουρες" περιπτώσεις είναι σαν να περιμένεις να γράψεις στοίχημα όταν βλέπεις αποδόσεις στο 1,15...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.689
Πόντοι
9.297
Ο τολμων νικά...κάποτε!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Υπαρχουν πολλες και πολλοι ανθρωποι εκει εξω που ειναι μονοι και περιμενει ο ενας να κανει κινηση ο αλλος.

Ναι,δεν είναι έτσι ακριβώς

Οι μόνοι σίγουρα περιμένουν και ελπίζουν σε κάποια γνωριμία,οι μόνες όχι

Γιατί δεν ξέρω καμία που να περιμένει κίνηση...έχοντας το βλέμμα μόνο στο κινητό και την παρέα της

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Ναι,δεν είναι έτσι ακριβώς

Οι μόνοι σίγουρα περιμένουν και ελπίζουν σε κάποια γνωριμία,οι μόνες όχι

Γιατί δεν ξέρω καμία που να περιμένει κίνηση...έχοντας το βλέμμα μόνο στο κινητό και την παρέα της
η τελευταια μου σχεση ελεγε πως ποτε δεν θα εκανε αυτη πρωτη κινηση για να γνωρισει καποιον. μαλλον ηθελε να ειναι το θηραμα.
βεβαια αυτο δεν ειναι σωστο γιατι υπαρχουν και καμμενοι που φοβουνται να πανε να μιλησουν κτλ κτλ.
αυτο με το κινητο ισχυει πολυ στις μερες μας , αλλα μπορεις να κανεις πεσιμο μεσω σοσιαλ κτλ κατι που εμενα προσωπικα δεν με γεμιζει.
Η ουσια ειναι πως στις μερες μας εχει χαθει η προσωπικη επαφη.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
γυναικα μονη της,χωρις εστω εναν γαμια,πρεπει να εχει τρομερα ψυχολογικα προβληματα,να παιρνει χαπια,αν και εδω που τα λεμε στο ελλαντα,ακομα και οι τρελλες,ενα λιγουρι για σεξακι θα το βρουνε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
γυναικα μονη της,χωρις εστω εναν γαμια,πρεπει να εχει τρομερα ψυχολογικα προβληματα,να παιρνει χαπια,αν και εδω που τα λεμε στο ελλαντα,ακομα και οι τρελλες,ενα λιγουρι για σεξακι θα το βρουνε

Το 70% των ελλεεινίδων την αντέχουν την αγαμία,δεν έχουν ανάγκη.Το λένε και οι έρευνες,το βλέπουμε και έξω

Το κινητό μην τους πάρεις μόνο... :zombie:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.689
Πόντοι
9.297
Για να έχει ψυχολογικά προβλήματα πρέπει εκτός από έλλειψη σεξ να έχει και οικονομική δυσκολία ώστε να μην βγαίνει για καλλυντικά ,ρούχα και τσάντες κάθε τρεις και λίγο .
Πιο ρεαλιστικά όμως τα ψυχολογικά προβλήματα προκύπτουν από άσχημη συμπεριφορά συζύγου η άσχημο διαζύγιο και δυσκολίες με τα παιδιά όπως ανεργία η θέματα υγείας .

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.689
Πόντοι
9.297
Εμπνευστηκα απο εκει και το καναμε πραξη με φιλαρακια.Καλεσμενοι και ακαλεστοι!
H αλήθεια είναι ότι εκεί μαζεύονται γυναίκες που μπορεί να είναι διαθέσιμες.
Εγώ τα βαριέμαι όλα αυτά νιώθω εκτός κλίματος...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.035
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: ALX79

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.035
Πόντοι
1.056
οχι δεν είμαι 12 χρονών να μου καβλώνει η πούτσα όποτε θέλει.
καβλώνω όταν είναι να γαμήσω.
αρκει να εχεις κανει κρατη κανα τριημερο. γιατι εγω μια φορα τον ειχα παιξει 3 φορες με τσοντες, και μετα μου ετυχε γαμησι με μια και δε μου σηκωνοταν με τιποτα. ασε ρεζιλι...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.035
Πόντοι
1.056
Αδελφέ προσωπικά ούτε “αθλητής” είμαι , ούτε γαμηκουλας , ούτε “επιστήμονας" ούτε τοπ καμάκι , ούτε τίποτα άλλο παρόμοιο .

Αυτό που έχω καταλάβει όμως [ το ρεζουμέ δηλαδή ] είναι το ότι εάν η γυναίκα σε γουστάρει , άλλα τα άλλα πάνε περίπατο . Και οι ατάκες , και το ντύσιμο , και η τοποθεσία και τα πάντα .
το θεμα ειναι πως θα καταλαβεις αν σε γουσταρει πραγματικα, και δε σου ριχνει βλεμματα μονο κ μονο για επιβεβαιωση? :sad2:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Το καλύτερο μέρος για γνωριμία είναι το διαδίκτυο :grin::wink:

Stories