Νέα

Ποιό είναι το σωστό μέρος για καμάκι/γνωριμία; (και άλλες ερωτήσεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Σοβαρα τωρα πιστευτε υπαρχουν ελλεινιδες αγαμητες,χωρις εστω ενα γαμια?Επειδη η αλλη δεν εχιε μονιμη σχεση,δεν σημαινει οτι δεν γαμιετε με φιλους γνωστους,απο την παρεα-κυκλο τη,ενα πουτσο θα τον βρει η ελλεινιδα,και εντελως μπαζο να ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
το θεμα ειναι πως θα καταλαβεις αν σε γουσταρει πραγματικα, και δε σου ριχνει βλεμματα μονο κ μονο για επιβεβαιωση? :sad2:
Δεν πρόκειται να το καταλάβεις παρά μόνο αν κάνεις κίνηση και φας άκυρο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρα τωρα πιστευτε υπαρχουν ελλεινιδες αγαμητες,χωρις εστω ενα γαμια?Επειδη η αλλη δεν εχιε μονιμη σχεση,δεν σημαινει οτι δεν γαμιετε με φιλους γνωστους,απο την παρεα-κυκλο τη,ενα πουτσο θα τον βρει η ελλεινιδα,και εντελως μπαζο να ειναι
Αν έχει εργασια σε βάρδιες πολύ άνετα...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
δεν καβλώνω ρε φίλε στο ξέμπαρκο.
καβλώνω όταν έχω τη γκόμενα γυμνή μπροστά μου.
να και ενας σαν εμενα. εχω ενα φιλο ο οποιος καυλωνει εκει στο ασχετο. ακομα και σαβουρα να δει παλι καυλωνει. και νομιζα οτι εγω ειχα προβλημα που δεν ειμαι ετσι... :undecided:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Αν είναι να πηγαίνουμε εκδρομές στα λουτρά Πόζαρ με Irizar Century II για να γαμάμε εξηντάρες, καθόμαστε σπίτι μας και γράφουμε στο www.bourdela.com
μαρεσει που εγραψες και τη μαρκα, αντι να εγραφες σκετο ''πουλμαν'' :2funny: που ξες, μπορει να πηγαινες και με κανα neoplan με scania κινητηρα:2funny:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
εδω πηγαινει ο ηρακλης που κερδισε το next top model στο mega gym που πηγαινω, και οι γκομενες εκει μεσα ουτε σημασια του δινουν, ολων των ηλικιων γυναικες, απαρατηρητος περναει, επισης πηγαινει εκει μια γνωστη μου μπαζολα το 2000 γεννημενη και της λεω, γιατι δεν μιλας στον ηρακλη ωραιος ειναι, και μου απανταει ας μου μιλησει πρωτος αυτος,
πραγματικα τετοια κατρακυλα σε αυτο το μερος, με την καθε νεαρη μπαζολα που την ειδε σαρλιζ θερον, δεν υπαρχει μερος για ιδανικο καμακι, απλα αν δεν παρακαλεσεις απο εδω και απο εκει την καθε μαλακισμενη θα μεινεις μονος σου μπακουρι
και με το παρακαλι, παλι μπακουρι μενεις αν δε σε θελει. ασε που ειναι και αποθητικο.

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Επίσης το καλύτερο μέρος για γνωριμία είναι και το πάρκο της γειτονιάς :drooling-face::angel:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
σωστος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
και με το παρακαλι, παλι μπακουρι μενεις αν δε σε θελει. ασε που ειναι και αποθητικο.
Σωστά...λίγο ανδρισμό ρε...μην παρακαλάτε την καθεμια που θα πει"όχι"...απλώς πάτε αλλού.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν δεν θέλετε να είστε ξεφτιλες.
Μην νομίζετε ότι θα την ψήσετε αν την παρακαλάτε συνέχεια γιατί και να σας κάτσει δεν θα σας έχει ως άνδρα αλλά ως αιδοιοδουλο.

• Like
Αντιδράσεις: t0nic

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Σωστά...λίγο ανδρισμό ρε...μην παρακαλάτε την καθεμια που θα πει"όχι"...απλώς πάτε αλλού.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν δεν θέλετε να είστε ξεφτιλες.
Μην νομίζετε ότι θα την ψήσετε αν την παρακαλάτε συνέχεια γιατί και να σας κάτσει δεν θα σας έχει ως άνδρα αλλά ως αιδοιοδουλο.
οπως λεει και ο σοφος λαος, παρακαλετο μουνι , ξινο γαμησι....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
μαρεσει που εγραψες και τη μαρκα, αντι να εγραφες σκετο ''πουλμαν'' :2funny: που ξες, μπορει να πηγαινες και με κανα neoplan με scania κινητηρα:2funny:
Τύπε, είμαι 40++ και αν έχω κοντά μου - δίπλα μου νινακι που γουστάρω, αρχίζω και καυλώνω και κάνω προσπάθεια να μην πάρει... διαστάσεις.

Δεν μου συμβαίνει στον ίδιο βαθμό με την εφηβεία που είχα, αλλά δεν είδα και καμιά τεράστια πτώση μετά από 4 δεκαετίες (τουλάχιστον προς το παρόν) .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Τύπε έχω hobby τα λεωφορεία!
(και σιχαίνομαι τις ισπανικές "κατσαρίδες")

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Τύπε έχω hobby τα λεωφορεία!
(και σιχαίνομαι τις ισπανικές "κατσαρίδες")
και μενα ενα απο τα χομπυ μου ειναι τα βαρεα οχηματα και μηχανηματα. απο λεωφορια, τελευταια το neoplan το καινουριο μου εκανε ενα κλικ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
και μενα ενα απο τα χομπυ μου ειναι τα βαρεα οχηματα και μηχανηματα. απο λεωφορια, τελευταια το neoplan το καινουριο μου εκανε ενα κλικ...
Ρε αλάνια δεν ανοίγετε και ένα νηματακι,έτσι να γουστάρετε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Γιατί όχι...;
Βγήκατε δύο μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λάτρεις των λεωφορείων...όπως την βρίσκει ο καθένας!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Την έπεσα κάποτε σε μιλφακι που περίμενε στην στάση του αστικού...βρεθήκαμε λίγες μέρες αργότερα αλλά ήταν κάπως σφιγμένη επειδή την είχε στην πίεση ο άνδρας της.
Χαθήκαμε εκτοτε...όμως εγώ προσπάθησα.
Μπήκες?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Γιατί όχι...;
Βγήκατε δύο μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λάτρεις των λεωφορείων...όπως την βρίσκει ο καθένας!
δεν ξερω για λεωφορεια,
για τραινακια παντως εχουμε πολλους λατρεις :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Όχι,δυστυχώς...με την πρώτη δεν γίνονται αυτά...ήξερα ότι μαλλον δεν θα είχα άλλη ευκαιρία...όμως μου έδωσε σταθερό σπιτιού και ώρες επικοινωνίας όπου θα είναι πιο εύκολο να μιλήσουμε αν δεν είναι ο σύζυγος η το παιδί εκεί!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Όχι,δυστυχώς...με την πρώτη δεν γίνονται αυτά...ήξερα ότι μαλλον δεν θα είχα άλλη ευκαιρία...όμως μου έδωσε σταθερό σπιτιού και ώρες επικοινωνίας όπου θα είναι πιο εύκολο να μιλήσουμε αν δεν είναι ο σύζυγος η το παιδί εκεί!
Για καληνυχτάκια σε κόβω ξάδερφε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom