Νέα

Ποιό είναι το σωστό μέρος για καμάκι/γνωριμία; (και άλλες ερωτήσεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Αθήνα πάλι είναι ρε παικτη....Αυτό εννοούσα...ότι σε μικρές κλειστές κοινωνίες αυτά απλώς ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ.Μονο με μέλη του κύκλου τους θα γίνουν αυτά εκεί και μετά χι με έναν τελείως άγνωστο όπως εσύ.
Εμένα πάλι γιατι μου φαίνεται πολύ ρίσκο σε μια κλειστή κοινωνία να πηδηχτεί μια παντρεμένη με κάποιον από το κύκλο τους ; Τα mall στο Μαρούσι έχουν γεμίσει παντρεμένες που κατεβαίνουν για ψώνια και γνωριμία για άμεσο πήδημα.

Επίσης οι πιο εύκολες που έχω πάρει ήταν παντρεμένες που έπρεπε για χ,ψ λόγους να είναι κάποιες μέρες Αθήνα και μετά σε κοντινές πόλεις πήγαινα και εγώ και βρισκόμασταν

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.025
Πόντοι
9.297
Αυτά τα κάναμε φοιτητές ρε τύπε

Τώρα δεν γίνονται
Μην το λες,μην το λες....:wink:
Απλώς δώσε προτεραιότητα σε πιο ώριμες ηλικίες.Φυσικα μιλάμε για ξένες ,άσε τις Ελληνίδες .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.025
Πόντοι
9.297
Εμένα πάλι γιατι μου φαίνεται πολύ ρίσκο σε μια κλειστή κοινωνία να πηδηχτεί μια παντρεμένη με κάποιον από το κύκλο τους ; Τα mall στο Μαρούσι έχουν γεμίσει παντρεμένες που κατεβαίνουν για ψώνια και γνωριμία για άμεσο πήδημα.

Επίσης οι πιο εύκολες που έχω πάρει ήταν παντρεμένες που έπρεπε για χ,ψ λόγους να είναι κάποιες μέρες Αθήνα και μετά σε κοντινές πόλεις πήγαινα και εγώ και βρισκόμασταν
Σε τρώνε οι δρόμοι ρε παικτη....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
πλατεία βαρνάβα σαντ...δεύτερο παγκάκι αριστερά.
τίγκα στο μουνί κάθε μέρα
στα αλλα παγκακια γιατι δεν πανε εχουν κουτσουλιες? :think:

τυπε σαντ μην ακους κανεναν δεν γαμαει κανεις ολα ψεμματα ειναι παραμυθι οι τυποι που πιστευουν οτι γαμανε ειναι ακομα μεσα στο ματριξ :sunglasses:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Σε τρώνε οι δρόμοι ρε παικτη....
Σιγά το πολυέλαιο, μια στο τόσο έτρωγα ένα 2ωρο πήγαινα-ελα Χαλκίδα ή Θήβα και πήδαγα κώλο όση ώρα ήθελα και με όσο ένταση ήθελα χωρίς γκρίνιες.Η αλήθεια ειναι ότι Αθήνα έχει πολύ ψωμί με δυνατά κομμάτια σε χωρισμένες αλλά αυτές θέλουν (σχεδόν όλες ) προοπτική σχέσης

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
στα αλλα παγκακια γιατι δεν πανε εχουν κουτσουλιες? :think:

τυπε σαντ μην ακους κανεναν δεν γαμαει κανεις ολα ψεμματα ειναι παραμυθι οι τυποι που πιστευουν οτι γαμανε ειναι ακομα μεσα στο ματριξ :sunglasses:
δεν ξέρω τύπε ρέζνοφ, αλλά το συγκεκριμένο παγκάκι είναι μουνοπαγίδα :confused:

@Sub-Zero μην τον ακούς τον ρεζνόφ (σε θέλει αγάμητο), πριν βγεις δόντια με colgate - χαμόγελο - αυτοπεποίθηση και είναι όλες δικές σου.
εγώ τρεις τρεις τις πηδάω :sunglasses::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.025
Πόντοι
9.297
Σιγά το πολυέλαιο, μια στο τόσο έτρωγα ένα 2ωρο πήγαινα-ελα Χαλκίδα ή Θήβα και πήδαγα κώλο όση ώρα ήθελα και με όσο ένταση ήθελα χωρίς γκρίνιες.Η αλήθεια ειναι ότι Αθήνα έχει πολύ ψωμί με δυνατά κομμάτια σε χωρισμένες αλλά αυτές θέλουν (σχεδόν όλες ) προοπτική σχέσης
Xαλκιδα κατανοητό...λίγο η θάλασσα ,λίγο φοιτητικός πληθυσμός νομίζω είναι πιο ανοιχτομυαλες.
Όμως η Θήβα είναι πολυ μικρότερη πόλη ...πως βρίσκεις "ανοιχτομυαλες" εκεί;
Εκτός αν προηγείται διαδικτυακό μαρκάρισμα με καρδούλες ,συκωτακια και γαρδουμπιτσες....η είναι γνωστές σου καταγομενες από εκεί και και τις φορτώνεις σε πεναλνταδικο ξενοδοχείο των Αθηνών.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Xαλκιδα κατανοητό...λίγο η θάλασσα ,λίγο φοιτητικός πληθυσμός νομίζω είναι πιο ανοιχτομυαλες.
Όμως η Θήβα είναι πολυ μικρότερη πόλη ...πως βρίσκεις "ανοιχτομυαλες" εκεί;
Εκτός αν προηγείται διαδικτυακό μαρκάρισμα με καρδούλες ,συκωτακια και γαρδουμπιτσες....η είναι γνωστές σου καταγομενες από εκεί και και τις φορτώνεις σε πεναλνταδικο ξενοδοχείο των Αθηνών.
Δεν ειπα ότι ειναι απο θήβα ή Χαλκίδα, είναι από όμορες περιοχές. Θήβα πηγαιναμε στο σπιτι της κολλητης της (χωρισμενη) και Χαλκίδα με άλλες περιπτώσεις ξενοδοχείο.Επίσης η ευρυτερη περιοχη Θηβας-Λειβαδιάς έχει και θερμοκήπια για γρήγορο καρφωμα στο αμαξι, ειδικά όταν ο χρόνος είναι περιορισμενος ( πχ στο πηγαινε-ελα για δραστηριοτητα παιδιών)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.025
Πόντοι
9.297
Δεν ειπα ότι ειναι απο θήβα ή Χαλκίδα, είναι από όμορες περιοχές. Θήβα πηγαιναμε στο σπιτι της κολλητης της (χωρισμενη) και Χαλκίδα με άλλες περιπτώσεις ξενοδοχείο.Επίσης η ευρυτερη περιοχη Θηβας-Λειβαδιάς έχει και θερμοκήπια για γρήγορο καρφωμα στο αμαξι, ειδικά όταν ο χρόνος είναι περιορισμενος ( πχ στο πηγαινε-ελα για δραστηριοτητα παιδιών)
Στο αμάξι είναι σκέτη κτηνωδία ,είναι σαν να τρως κοκκινιστό στα όρθια και χωρίς ψωμί...μπράβο πάντως που επενδύεις χρόνο και χρήμα αλλά βρίσκεις ανταπόκριση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.892
Πόντοι
3.656
  • Λύπη
Αντιδράσεις: Reznov
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Γιατί δεν πας εσύ τότε;

Τόσο γλυκιά είναι η μαλακία;
όλο εκεί το μυαλό σου ( :jerking: ), θα σε μαλώσω.
είμαι μεσήλικας βρε σαντ, αφήνω χώρο στη νεολαία σαν του λόγου σου...
κρίμα να μη γαμάτε, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ !!!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
θεσαλονικη εχει κανενα παγκακι μουνομαγνητη? για εναν φιλο ρωταω :coffee:
Φίλε στη σαλόνικα έμεινα με το πουλί στο χέρι, σόρρυ που το λέω έτσι :cry:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε επί πληρωμή αναφέρομαι

• Χαχα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Φίλε στη σαλόνικα έμεινα με το πουλί στο χέρι, σόρρυ που το λέω έτσι :cry:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε επί πληρωμή αναφέρομαι

τι αχαριστια ειναι αυτη εδω μεσα ρε?

του πασαρουν κρυφο παγκακι-γαμηστωνα και αντι να πει ευχαριστω μας την λεει κιολας ο καριολης :undecided:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
τι αχαριστια ειναι αυτη εδω μεσα ρε?

του πασαρουν κρυφο παγκακι-γαμηστωνα και αντι να πει ευχαριστω μας την λεει κιολας ο καριολης :undecided:
αχάριστη η νεολαία...
άσε που τα θέλουν όλα στο πιάτο

• Like
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
λοιπόν χωρίς πλάκα.
αυτή η μαλακία με τα τίντερ, τα ίνστα και τις γνωριμίες μέσω μηνυμάτων, έχει γαμήσει τα παιδάκια και τη νοοτροπία τους και τη συμπεριφορά τους και την ευχαρίστησή τους.
αν δε βγεις να φλερτάρεις δια ζώσης, να πεις τις "εξυπνάδες" ή τις "μαλακίες" σου, να χαβαλεδιάσεις με τον κολλητό περιμένοντας/ψάχνωντας μια γκομενίτσα, να φας τη χυλόπιτα ή να πάρεις τελικά το τηλέφωνο, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΖΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom