You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
το τελειο μεγεθος ειναι το δικο μου...ΤΕΛΟΣ
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
οχι το ιδανικο ειναι το δικο μου ειπαμε 30 μηκος 12 διαμετρος.Να δεις μετα τι σπαγκατο θα κανει...οχι ρε παιδια 32 με 45 ειναι το ιδανικο ολα τα αλλα ειναι γαριδακια![]()
![]()
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
και εμενα εραστη αλογων με λενε η και τριποδας. Κοπαναω μυγες και κουνουπια στους τοιχους την κανω ζωνη και στις αποκριες βαζω τα παπαρια μου στην πλατη και το καυλι με λιιιιιγο εξω απο το στομα και ντυνομαι ΟΥΚας!
psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εγώ μένω ορεστιάδα και γαμάω μία κοπέλα μου που μένει στο Ηράκλειο
Ωχ κάπου σκάλωσε το θηριό .... Νομίζω φρεγάτα είναι .
Ωχ κάπου σκάλωσε το θηριό .... Νομίζω φρεγάτα είναι .
Σύμφωνα με τη σεξολογία δεν υπάρχει τέλειο μέγεθος, γιατί όλα τα μεγέθη είναι τέλεια όταν κάνουν κανονικά τη δουλειά τους. Όμως, αν αυτό που ενδιαφέρει εδώ είναι το μέγεθος, σημειώνω ότι ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34, 29 εκατοστά και πάχος 15, 80 εκατοστά. Σύμφωνα με κάποια άλλα στοιχεία, τα μεγαλύτερα πέη συναντώνται μεταξύ των απογόνων των Ινδιάνων της Αμερικής.
Σύμφωνα με κάποια άλλα στοιχεία, τα μεγαλύτερα πέη συναντώνται μεταξύ των απογόνων των Ινδιάνων της Αμερικής.
Άρα τώρα ξέρουμε γιατί καθάριζαν οι Ευρωπαίοι άποικοι τους αυτόχθονες Ινδιάνους.
Είτε τους ζήλευαν, είτε φοβόντουσαν μη τους γαμήσουν.
ποιός πούστης έβαλε φωτογραφία μου στο θρέντ ρεεεεεε.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι που λενε τις κοντης ψωλης οι τριχες τις φταινε.
Επισκέπτης
χιλιοσυζητημενο το θεμα,γνωστες οι αποψεις...ρε αντε γαμηστε κι αφηστε τα τελεια μεγεθη για τους μαραγκους και τους αρχιτεκτονες...στο κατω κατω ολοι μας μπορουμε να ικανοποιησουμε και την πιο απαιτητικη γκομενα...απ τον αγκωνα μεχρι τη γροθια κανεις δεν τον εχει μεγαλυτερο...σας λεει τον εχεις μικρο?χωστε της ολο το χερι μεχρι τον αγκωνα να δει μικρο...κρεας το ενα κρεας το αλλο,αμα δεν ικανοποιηθει και μ αυτο ε τι να πω,παρτε της ενα δοκαρι απο καμμια οικοδομη...
αυτούς ή τις γυναίκες τους.Τα ίδια και με τους μαύρους.Άρα τώρα ξέρουμε γιατί καθάριζαν οι Ευρωπαίοι άποικοι τους αυτόχθονες Ινδιάνους.
Είτε τους ζήλευαν, είτε φοβόντουσαν μη τους γαμήσουν.
φαντάζεσαι να έχει κάποιον για υπηρέτη-σκλάβο και να φοβάσαι να φύγεις από το σπίτι
...σας λεει τον εχεις μικρο?χωστε της ολο το χερι μεχρι τον αγκωνα να δει μικρο...κρεας το ενα κρεας το αλλο,αμα δεν ικανοποιηθει και μ αυτο ε τι να πω,παρτε της ενα δοκαρι απο καμμια οικοδομη...
και άμα δεν της φτάνει χώσε όλο το πόδι μέχρι το γόνατο ...
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
η επιστημη αναφερει τα εξης:
Φυσιολογικό θεωρείται το πέος που έχει μέγεθος κατά την πλήρη στύση από 12 μέχρι 16 εκατοστά. Αν βέβαια η στύση δεν είναι πλήρης, τότε είναι δυνατό να δίνεται η ψευδής εντύπωση του μικρού πέους.
αλλα μαλλον πρεπει να αλλαξει το θεμα σε ποιο ειναι το τελειο μεγεθος για μια γυναικα?
επιστημονικα η απαντηση ειναι η ανωτερω οπου το μεγεθος αυτο μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα.
αλλα στην πραξη οι γκομενες πιστευουν οτι απο 18 και πανω ειναι η ουσια τους πεους για να καβλωνουν εγκεφαλικα!
τουλαχιστον τετοιες αποψεις ακουγονται στα γυναικεια πηγαδακια!
Φυσιολογικό θεωρείται το πέος που έχει μέγεθος κατά την πλήρη στύση από 12 μέχρι 16 εκατοστά. Αν βέβαια η στύση δεν είναι πλήρης, τότε είναι δυνατό να δίνεται η ψευδής εντύπωση του μικρού πέους.
αλλα μαλλον πρεπει να αλλαξει το θεμα σε ποιο ειναι το τελειο μεγεθος για μια γυναικα?
επιστημονικα η απαντηση ειναι η ανωτερω οπου το μεγεθος αυτο μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα.
αλλα στην πραξη οι γκομενες πιστευουν οτι απο 18 και πανω ειναι η ουσια τους πεους για να καβλωνουν εγκεφαλικα!
τουλαχιστον τετοιες αποψεις ακουγονται στα γυναικεια πηγαδακια!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.984
- Πόντοι
- 6.925
είχε μήκος 34, 29 εκατοστά και πάχος 15, 80 εκατοστά.
Μάλλον περίμετρο εννοεί 15,80. Με πάχος διαμέτρου 15,80 μόνο ελεφαντίνα φαντάζομαι του κάθεται.
Κάθησα και διάβασα όλο το thread, και μόνο λαλακίες διάβασα.....
Υπάρχουν ντοκουμέντα!
[size=14pt]ΕΝΑ[/size] μέγεθος είναι αυτό που γουστάρουν οι γκόμενες!
Ούτε 20, ούτε 25, ούτε 50 cm.
[size=24pt]16 εκατοστά ΑΚΡΙΒΩΣ,[/size] [size=13pt]και ΜΟΝΟ αυτό![/size]
Η φωτογραφία το αποδεικνύει!
Υπάρχουν ντοκουμέντα!
[size=14pt]ΕΝΑ[/size] μέγεθος είναι αυτό που γουστάρουν οι γκόμενες!
Ούτε 20, ούτε 25, ούτε 50 cm.
[size=24pt]16 εκατοστά ΑΚΡΙΒΩΣ,[/size] [size=13pt]και ΜΟΝΟ αυτό![/size]
Η φωτογραφία το αποδεικνύει!
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 21K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 359