εσενα θα σε τσουρομαδησω κακομοιρα μου!!!
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
Όχι την κόμη μου! Ο,τι άλλο θες όχι τα μαλλάκια μου...
:'( :'( :'(
εσενα θα σε τσουρομαδησω κακομοιρα μου!!!
![]()
![]()
![]()
Όχι την κόμη μου! Ο,τι άλλο θες όχι τα μαλλάκια μου...
:'( :'( :'(
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ειμαι καλη μεχρι να τελειωσουν οι γιορτες....αν συνεχισεις ομως
θα υποστεις τις συνεπειες!!!!
πλακα κανω ε ??
μα βαλουμε κ στοιχηματα για το ξεμαλλιασμα μηπως ρε κοριτσια?Χαίρομαι που κάνεις πλάκα γιατί φοβήθηκα για τα μαλλάκια μου... :-
όπως κατάλαβες δεν σκοπεύω να σταματήσω!![]()
![]()
![]()
αντε βρε χαζουλη!!!μα βαλουμε κ στοιχηματα για το ξεμαλλιασμα μηπως ρε κοριτσια?
ειπα καληνυχτα για εκεινο το θεμα.στη λιλλυ γιατι?στη σιλβα μην το πεις.κ δεν μου απαντησες ακομα στην ερωτησηαντε βρε χαζουλη!!!
ειπες καληνυχτα και βολταρεις σε αλλα θρεντς....
αντε μη πω στη λιλλυ οτι κανεις παρεα με τη sandy chess...
για τη λιλλυ πλακα κανω βρε!!!ειπα καληνυχτα για εκεινο το θεμα.στη λιλλυ γιατι?στη σιλβα μην το πεις.κ δεν μου απαντησες ακομα στην ερωτηση
αντε παλι...τιποτα αν θες διαβασε το θρεντ με το καμακι.κατι ειπες για επιλογη αναμεσα στις δυο σαςγια τη λιλλυ πλακα κανω βρε!!!
οσο για τη σιλβα ... μπορει να το δει εδω γραμμενο!!!
τι δεν σου απαντησα![]()
μα βαλουμε κ στοιχηματα για το ξεμαλλιασμα μηπως ρε κοριτσια?
ε τοτε τι να το κανω?αν δε δω κ λιγο ξεμαλλιασμα δεν εχει νοημα ρε κοριτσιαΝαι αμέ! Σε συμβουλεύω να ποντάρεις στην Κρίστι, εγώ θα παραιτηθώ μετά την έναρξη...
(Ξέρεις πόσα έχω επενδύσει για την κόμη μου?.. Δεν διακινδυνεύω!)![]()
![]()
![]()
ε τοτε τι να το κανω?αν δε δω κ λιγο ξεμαλλιασμα δεν εχει νοημα ρε κοριτσια
"only for the ladies"Εμμ έχεις δίκιο κι εσύ!
Λοιπόν θα φέρω την "αγάπη" της Κρίστι από "δίπλα" (ξέρει εκείνη), να φέρουμε και την δική μου "αδυναμία" και να κάνουμε δύο tag teams (εγώ με την Κρίστι βέβαια)! Ετοίμασε το ρινγκ και πόνταρε σε μας! ;)
Θα το απολαύσετε!![]()
![]()
![]()
νομιζω καταλαβαινω ποια ειναι η αγαπη σου,της κριστι ομως?θες να μου στειλεις σε pm?δεν υπαρχει περιπτωση να χασει η ομαδα μου κ αυτες ειστε εσειςΕμμ έχεις δίκιο κι εσύ!
Λοιπόν θα φέρω την "αγάπη" της Κρίστι από "δίπλα" (ξέρει εκείνη), να φέρουμε και την δική μου "αδυναμία" και να κάνουμε δύο tag teams (εγώ με την Κρίστι βέβαια)! Ετοίμασε το ρινγκ και πόνταρε σε μας! ;)
Θα το απολαύσετε!![]()
![]()
![]()
εγω μια μεγαλη αδυναμια σε καποιο ατομο....αλλα δεν προκειται να το βρειτε ποτε!!!!νομιζω καταλαβαινω ποια ειναι η αγαπη σου,της κριστι ομως?θες να μου στειλεις σε pm?δεν υπαρχει περιπτωση να χασει η ομαδα μου κ αυτες ειστε εσεις
καλα,ξενερωτη.....μια οικογενεια ειμαστεεγω μια μεγαλη αδυναμια σε καποιο ατομο....αλλα δεν προκειται να το βρειτε ποτε!!!!
και φυσικα δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να το αποκαλυψω!!!
χαχαχα! Γι' αυτό!καλα,ξενερωτη.....μια οικογενεια ειμαστε
Ωχ! Τόσο εμφανές είναι?νομιζω καταλαβαινω ποια ειναι η αγαπη σου,της κριστι ομως?θες να μου στειλεις σε pm?δεν υπαρχει περιπτωση να χασει η ομαδα μου κ αυτες ειστε εσεις
εγω ειμαι ακομα 2 μηνωνκαλα,ξενερωτη.....μια οικογενεια ειμαστε
εγω ειμαι ακομα 2 μηνων
μεχρι να μεγαλωσω...εχω καιρο ακομα!!
2 μηνων?τι θες να πεις?