τι να μην μου πει??? για τις χθεσυνοβραδυνες ακολασιες σου????? τα μαθα τα μαθαειπα καληνυχτα για εκεινο το θεμα.στη λιλλυ γιατι?στη σιλβα μην το πεις.κ δεν μου απαντησες ακομα στην ερωτηση
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
τι να μην μου πει??? για τις χθεσυνοβραδυνες ακολασιες σου????? τα μαθα τα μαθαειπα καληνυχτα για εκεινο το θεμα.στη λιλλυ γιατι?στη σιλβα μην το πεις.κ δεν μου απαντησες ακομα στην ερωτηση
τα κοριτσια ομως που ειναι ''αρμοδια'' για να απαντησουν σφυριζουν αδιαφορα... ;) ;) ;) ;) ;)Ρε μάγκες , σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά η ποιότητα και η αντοχή . Αυτόν το μύθο τον έβγαλε ο μαύρος που έκανε ήχους στο "Η μεγάλη των μπάτσων σχολή"
Άλλωστε το είπε κι ο Μεγάλος Γεωργίου !![]()
![]()
![]()
![]()
Respect
Ίσως, φίλε μου να περιμένουν να ανακοινώσουμε μέγεθος, και μετα να επέμβουν!!!τα κοριτσια ομως που ειναι ''αρμοδια'' για να απαντησουν σφυριζουν αδιαφορα... ;) ;) ;) ;) ;)
τι να μην μου πει??? για τις χθεσυνοβραδυνες ακολασιες σου????? τα μαθα τα μαθα![]()
![]()
![]()
δηλαδη να γαμαμε καθετα η οριζοντια?δωσε συντεταγμενες βαση 2ου γεωγραφικου παραλληλου
Καλά, ξεκίνα το άθλημα πρώτα και μετά θα σου φέρουμε και οδηγίες προς ναυτιλλομένους!![]()
![]()
![]()
δικιο εχεις.Παω να σαλιασω σε κανα τσατ-φορουμ με τις ωρες με τιποτα αδιαφορες προσωπικοτητες οπως ειστε εσεις.Που ξερεις μπορει να μαφησει να μπω στην απαρτη ζουγκλα που εχει αναμεσα στα ποδια της κ να μην ειμαι πλεον αγαμητος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει αγόρι μου, αφού δεν πηδάς μπορείς να μιλας!
οσο υπαρχουν οι μαλακες που θα σας κανουν να αισθανεστε θεες μια ζωη εγκεφαλικα αναπηρες θα ειστε.
Κ μετα γραφουν στα θρεντς διαφοροι οτι γνωριζουν 30αρες με αδιαφορες προσωπικοτητες κ χαλιουνται...
τι κακιουλες ειναι αυτες mr gandy ?!?!!?οσο υπαρχουν οι μαλακες που θα σας κανουν να αισθανεστε θεες μια ζωη εγκεφαλικα αναπηρες θα ειστε.
Κ μετα γραφουν στα θρεντς διαφοροι οτι γνωριζουν 30αρες με αδιαφορες προσωπικοτητες κ χαλιουνται...
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε παρεξηγώ αγοράκι μου πρέπει να έχεις φάει πολλή παντόφλα από γυναίκα (μη σου πω και κέρατο και σε πικράνω μέρες που είναι!) οπότε σου εύχομαι καλή χρονιά κ σε ότι λες για τις ανάπηρες μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε παρεξηγώ αγοράκι μου πρέπει να έχεις φάει πολλή παντόφλα από γυναίκα (μη σου πω και κέρατο και σε πικράνω μέρες που είναι!) οπότε σου εύχομαι καλή χρονιά κ σε ότι λες για τις ανάπηρες μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
αμα κρίνω απ το αβατάρ σου η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια που έχεις γνωρίσει είναι η Σούπερ Κατερίνα.....
persona μου!!!!!χώσε μιάτε.... χώσε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειπα οτι φταει καποιος!!!Ρε Christi , ο gandy φταίει ?
Για τη δικιά σου γιατί δε λες τίποτα ? Αυτή αρχισε τα μπινελίκια .
Είσαι λάθος ... >![]()
![]()
Ρε Christi , ο gandy φταίει ?
Για τη δικιά σου γιατί δε λες τίποτα ? Αυτή αρχισε τα μπινελίκια .
Είσαι λάθος ... >![]()
![]()
persona μου!!!!!
που εισαι καλο μου?!?!?! :-*
αμα κρίνω απ το αβατάρ σου η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια που έχεις γνωρίσει είναι η Σούπερ Κατερίνα.....