πες μας εσυ που δεν εισαι αγαμητη κ δεν εκανες πρωτοχρονια με το δαχτυλο σου να μαθαινουμε κ εμεις που δεν ξερουμε απο αυτα
Κοίτα χαρά μου μην δαγκωθείς και δηλητηριαστείς μέρες που είναι!
πες μας εσυ που δεν εισαι αγαμητη κ δεν εκανες πρωτοχρονια με το δαχτυλο σου να μαθαινουμε κ εμεις που δεν ξερουμε απο αυτα
Βάλερυ τα παιδιά θέλουν κι άλλες πληροφορίες...
(Τι αβαταρ έβαλες βρε? )
Κοίτα χαρά μου μην δαγκωθείς και δηλητηριαστείς μέρες που είναι!
χμμμ....γιατι λες ψεμματα βρε???ρε μαγκα.σορυ κιολας αλλα να σου πω μια προσωπικη εμπειρια..οταν απολύθηκα απο τον στρατο ειμουν 100κιλα.καποια μερα οταν βγηκα απο το μπανιο κοιτάχτηκα στον καθρέφτη....και λεω δεν παιζει να ειμαι εγω αυτος.μετα απο πολυ γυμναστηριο και σωστη διατροφη εγινα ετσι....τα παντα γίνονται αρκεί να το βαλεις στοχο
Συγγνώμη καλό μου, δεν είχα καταλάβει πως επείγεσαι.αργησες κανα 7ωρο αλλα το βρηκες το ποστ.Δωσε καμια πληροφορια αφου το κατεχεις το θεμα να μαθουμε κ εμεις οι αγαμητοι πως γινεται αυτο το ''σεξ''
χμμμ....γιατι λες ψεμματα βρε???
θα μεγαλωσει η μυτη σου σαν του πινοκιο!!!
Πρεπει να εισαι μεγας [size=70pt]ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]Ειναι κ αυτο.Θα παω σε κανα μασατζιδικο στη καλλιροης να ξεπαρθενευτω αυριο.Αφου ειπες εσυ οτι εχουν καλο σερβις ετσι ειναι.Εγω δεν ξερω απο αυτα ειμαι μικρος(κ σε μυαλο κ σε ηλικεια)
Πρεπει να εισαι μεγας [size=70[color=purple]ΜΑΛΑΚΑΣ[/color]pt][/size]
ΕΠΕΙΔΗ εκανα λαθος στο μεγεθος του μαλακα κανε μου τη χαρη να κανεις παραθεση στο σωστο για να μη χαθει το νοημα....ειμαι κ αγαμητος το λεω στην υπογραφη μου φιλε hristidis.Αναμενω με αγωνια κ αλλες μασαζοενημερωσεις σου
ΕΠΕΙΔΗ εκανα λαθος στο μεγεθος του μαλακα κανε μου τη χαρη να κανεις παραθεση στο σωστο για να μη χαθει το νοημα....
ευχαριστω απο πριν.....αγαμητε....
δεν με ενδιαφερει να ανοιξω κανενος τα ματια και δεν εχω κομπλεξ σαν και σενα που ξεχειλιζεις....ευτυχως που υπαρχεις κ εσυ κ ενημερωνομαστε εδω μεσα.Τωρα που την εκανε κ ο περσονας κ οι λοιποι απο τα στριποθρεντ γραφε κ εκει να μας ανοιγεις τα ματια
δεν με ενδιαφερει να ανοιξω κανενος τα ματια και δεν εχω κομπλεξ σαν και σενα που ξεχειλιζεις....
και γραφω οτι και οπως γουσταρω αγαμητε
τωρα δεν ειναι επι του θεματος αλλα τι θα πει επεσαν εξω;;;;;φιλε gandy μην την λες στον hristidis ειναι καλο παιδι.τι εγινε κιόλας αν μερικες ενημερωσεις του επεσαν εξω???δεν χάθηκε και ο κοσμος.. εσυ τωρα hristidis δεν υπαρχει θρεντ που να μην τσακωνεσαι.τι θα γινει με σενα?ασε και κατι να πεσει κατω...φιλικα παντα και προς τους 2 σας
anal...πλακιτσα σου εκανα καλο μου!!!σορυ δεν το επιασα?
anal...πλακιτσα σου εκανα καλο μου!!!
μια χαρα παιδι φαινεσαι βρε...
τα κοριτσια δλδ φωναζουν ανατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!
βρε τον σακη,εγινε μπαμπας και παει η δοξα!!
Τι λες κοπέλα μου? Εγώ ακόμα Σάκη φωνάζω!!!anal...πλακιτσα σου εκανα καλο μου!!!
μια χαρα παιδι φαινεσαι βρε...
τα κοριτσια δλδ φωναζουν ανατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !!!!!
βρε τον σακη,εγινε μπαμπας και παει η δοξα!!
αντι να χαιρεσαι βρε απορεις ?????εγω φαινομαι μια χαρα,τα κοριτσια φωνάζουν ανατολ.παει?δεν παει!!!
εσενα θα σε τσουρομαδησω κακομοιρα μου!!!anatol & christi R sittin on a tree K.I.S.S.I.N.G.