1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προβλέπω τιτανομαχία........
βγάλτε τις βούρτσες σας....
βγάλτε τις βούρτσες σας....
το καταλαβα γλυκο μου!!!εδώ κάνω μπανιστήρι....
;)
μισογυνης ειναι ο τυπος....
Δεν σε παρεξηγώ αγοράκι μου πρέπει να έχεις φάει πολλή παντόφλα από γυναίκα (μη σου πω και κέρατο και σε πικράνω μέρες που είναι!) οπότε σου εύχομαι καλή χρονιά κ σε ότι λες για τις ανάπηρες μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Που το θυμήθηκες το περιοδικό ρε μάγκα !
Προφανώς η κοπέλα έκανε πλάκα
ρε παιδια σταματηστε τα οφ τοπικ και αφηστε τις ελλεηνιδες να μας πουνε ποσο την θελουν την ψωλη?
περιμενω και δεν ξερω τι να κανω?να την κοψω?να την παιξω να μεγαλωσει?να της κρεμασω κανα 5κιλο να μακρυνει?
καλη ιδεα γαυρακι...ρε παιδια σταματηστε τα οφ τοπικ και αφηστε τις ελλεηνιδες να μας πουνε ποσο την θελουν την ψωλη?
περιμενω και δεν ξερω τι να κανω?να την κοψω?να την παιξω να μεγαλωσει?να της κρεμασω κανα 5κιλο να μακρυνει?
κοιταξτε λιγο τα ποστ του,ειναι κριμα να του δημιουργειτε μεγαλυτερο φυχολογικο απο αυτο που εχει ηδη...
αμαρτια ειναι....
λυπηση και βοηθεια θελει και οχι χλευασμο.....
το καταλαβα γλυκο μου!!!
ηθελα να σε χαιρετισω !!! :-*
dude μην με υποστηριζεις θα βγουν παλι οι αγαπητικοι της βοσκοπουλας κ θα μας λενε μισογυνηδες κ κλωνους
ασε να μας αποδειξουν οι κυριες τις αστειρευτες γνωσεις τους κ την οξυδερκεια της σκεψης τους
i love fishing on the net and peeing the fish
κοιταξτε λιγο τα ποστ του,ειναι κριμα να του δημιουργειτε μεγαλυτερο φυχολογικο απο αυτο που εχει ηδη...
αμαρτια ειναι....
λυπηση και βοηθεια θελει και οχι χλευασμο.....
τα κουδουνια ειναι απο κατι "κοριτσια" που εχει φερει ο μπουλκουδούνια πάντως σου κρεμάσανε....
τα ακούω.....
ε το κτήνοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς....τα κουδουνια ειναι απο κατι "κοριτσια" που εχει φερει ο μπουλ
δεν λενε ποτε οχι και ειναι πολυ ζεστα τωρα το χειμωνα
Το ότι μπαίνω να χαζολογίσω δεν σημαίνει πως εχω χαμηλή νοημοσύνη αλλά φυσικά μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Όχι πως με απασχολεί!
Η εμφάνιση στο νετ ακυρώνεται και το ξέρουμε καλά. Εδώ μετράνε οι απαντήσεις κι αν σου φαίνομαι για πεντάχρονο σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! Πάντα το'ξερα πως μικροδείχνω! Μην μου απαντάς για να μην σου απαντάω! Δεν σε ενοχλώ γλυκό μου!
Φιλάκια! :-* :-* :-*
μην στεναχωριεσαιΤο ότι μπαίνω να χαζολογίσω δεν σημαίνει πως εχω χαμηλή νοημοσύνη αλλά φυσικά μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Όχι πως με απασχολεί!
Η εμφάνιση στο νετ ακυρώνεται και το ξέρουμε καλά. Εδώ μετράνε οι απαντήσεις κι αν σου φαίνομαι για πεντάχρονο σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! Πάντα το'ξερα πως μικροδείχνω! Μην μου απαντάς για να μην σου απαντάω! Δεν σε ενοχλώ γλυκό μου!
Φιλάκια! :-* :-* :-*
αχουτο μου!!!πω πω....
αντε μετά να μπινελικώσω ελληνίδα.....
γέρασα ο πούστης....
κρίστιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ρε σου μιλαω ειλικρινα ειναι αμαρτια να βασανιζεσαι σε αυτη τη ζωη....εχει δικιο ο χρηστιδης.Οποιος κατσει κ διαβασει ολα μου τα ποστς τον κερναω μελομακαρονο
αυριο λεω να παω καλλιροης.Εχει καλα μασατζιδικα εκει?για πες εσυ που ξερεις απο αυτα
εγώ δε χρειάζομαι φαντασιώσεις.σορρυ που θα στο χαλασω αλλα ολη αυτη η αποδοχη οφειλεται στο οτι εχεις ενα γυναικειο nickname κ ο αλλος φαντασιωνεται ενα μουναρο να γραφει πισω απο το πισι του.Ασχετα αν εισαι 100κιλα μπαζο η αναπηρη η gay η 15χρονο που μπαινει να μαλακιστει η οντως εισαι ωραια κοπελα
ρε σου μιλαω ειλικρινα ειναι αμαρτια να βασανιζεσαι σε αυτη τη ζωη....
οι γυναικες δεν ειναι εχθροι μας ...
μαλλον το αντιθετο θα ελεγα....
προσπαθησε σιγα σιγα να κανεις ενα βηματακι στην αρχη να τις πλησιασεις και σιγα σιγα θα κανεις και αλλο και αλλο....
μια ιδεα ειναι βρε μη φοβασαι....
και μολις καποια στιγμη τα καταφερεις (που σου το ευχομαι) να κανεις και ερωτα να δεις οτι μπορει και να σου αρεσει και να τις αγαπησεις...
ακου τι σου λεω,διωξε τον εγωισμο....δε θα χασεις... ;) ;) ;)