Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προβλέπω τιτανομαχία........
βγάλτε τις βούρτσες σας....  :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε παιδια σταματηστε τα οφ τοπικ και αφηστε τις ελλεηνιδες να μας πουνε ποσο την θελουν την ψωλη?
περιμενω και δεν ξερω τι να κανω?να την κοψω?να την παιξω να μεγαλωσει?να της κρεμασω κανα 5κιλο να μακρυνει?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν σε παρεξηγώ αγοράκι μου πρέπει να έχεις φάει πολλή παντόφλα από γυναίκα (μη σου πω και κέρατο και σε πικράνω μέρες που είναι!) οπότε σου εύχομαι καλή χρονιά κ σε ότι λες για τις ανάπηρες μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
μισογυνης ειναι  ο τυπος....
κοιταξτε λιγο τα ποστ του,ειναι κριμα να του δημιουργειτε μεγαλυτερο φυχολογικο απο αυτο που εχει ηδη...
αμαρτια ειναι....
λυπηση και βοηθεια θελει και οχι χλευασμο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιδια σταματηστε τα οφ τοπικ και αφηστε τις ελλεηνιδες να μας πουνε ποσο την θελουν την ψωλη?
περιμενω και δεν ξερω τι να κανω?να την κοψω?να την παιξω να μεγαλωσει?να της κρεμασω κανα 5κιλο να μακρυνει?

κουδούνια πάντως σου κρεμάσανε....
τα ακούω.....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλη ιδεα γαυρακι...

Επισκέπτης
κοιταξτε λιγο τα ποστ του,ειναι κριμα να του δημιουργειτε μεγαλυτερο φυχολογικο απο αυτο που εχει ηδη...
αμαρτια ειναι....

εχει δικιο ο χρηστιδης.Οποιος κατσει κ διαβασει ολα μου τα ποστς τον κερναω μελομακαρονο :rolleyes:
αυριο λεω να παω καλλιροης.Εχει καλα μασατζιδικα εκει?για πες εσυ που ξερεις απο αυτα :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το καταλαβα γλυκο μου!!!

ηθελα να σε χαιρετισω !!! :-*

πω πω....
αντε μετά να μπινελικώσω ελληνίδα.....
γέρασα ο πούστης....

κρίστιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
dude μην με υποστηριζεις θα βγουν παλι οι αγαπητικοι της βοσκοπουλας κ θα μας λενε μισογυνηδες κ κλωνους

ασε να μας αποδειξουν οι κυριες τις αστειρευτες γνωσεις τους κ την οξυδερκεια της σκεψης τους

i love fishing on the net and peeing the fish :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το ότι μπαίνω να χαζολογίσω δεν σημαίνει πως εχω χαμηλή νοημοσύνη αλλά φυσικά μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Όχι πως με απασχολεί!
Η εμφάνιση στο νετ ακυρώνεται και το ξέρουμε καλά. Εδώ μετράνε οι απαντήσεις κι αν σου φαίνομαι για πεντάχρονο σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! Πάντα το'ξερα πως μικροδείχνω! Μην μου απαντάς για να μην σου απαντάω! Δεν σε ενοχλώ γλυκό μου!
Φιλάκια! :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμαρτια ειναι....

μα πώς τώρα να μιλήσω άλλο....
ήρθε ο Σιγκμουντ Φρόυντ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Το ότι μπαίνω να χαζολογίσω δεν σημαίνει πως εχω χαμηλή νοημοσύνη αλλά φυσικά μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Όχι πως με απασχολεί!
Η εμφάνιση στο νετ ακυρώνεται και το ξέρουμε καλά. Εδώ μετράνε οι απαντήσεις κι αν σου φαίνομαι για πεντάχρονο σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! Πάντα το'ξερα πως μικροδείχνω! Μην μου απαντάς για να μην σου απαντάω! Δεν σε ενοχλώ γλυκό μου!

σορρυ που θα στο χαλασω αλλα ολη αυτη η αποδοχη οφειλεται στο οτι εχεις ενα γυναικειο nickname κ ο αλλος φαντασιωνεται ενα μουναρο να γραφει πισω απο το πισι του.Ασχετα αν εισαι 100κιλα μπαζο η αναπηρη η gay η 15χρονο που μπαινει να μαλακιστει η οντως εισαι ωραια κοπελα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην στεναχωριεσαι
και μυαλο να μην εχεις δεν μας πειραζει
αρκει που εχεις μουνι,κωλο και στομα
μας κανεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχει δικιο ο χρηστιδης.Οποιος κατσει κ διαβασει ολα μου τα ποστς τον κερναω μελομακαρονο :rolleyes:
αυριο λεω να παω καλλιροης.Εχει καλα μασατζιδικα εκει?για πες εσυ που ξερεις απο αυτα :rolleyes:
ρε σου μιλαω ειλικρινα ειναι αμαρτια να βασανιζεσαι σε αυτη τη ζωη....
οι γυναικες δεν ειναι εχθροι μας ...
μαλλον το αντιθετο θα ελεγα....
προσπαθησε σιγα σιγα να κανεις ενα βηματακι στην αρχη να τις πλησιασεις και σιγα σιγα θα κανεις και αλλο και αλλο....
μια ιδεα ειναι βρε μη φοβασαι....
και μολις καποια στιγμη τα καταφερεις (που σου το ευχομαι) να κανεις και ερωτα να δεις οτι μπορει και να σου αρεσει και να τις αγαπησεις...
ακου τι σου λεω,διωξε τον εγωισμο....δε θα χασεις... ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σορρυ που θα στο χαλασω αλλα ολη αυτη η αποδοχη οφειλεται στο οτι εχεις ενα γυναικειο nickname κ ο αλλος φαντασιωνεται ενα μουναρο να γραφει πισω απο το πισι του.Ασχετα αν εισαι 100κιλα μπαζο η αναπηρη η gay η 15χρονο που μπαινει να μαλακιστει η οντως εισαι ωραια κοπελα
εγώ δε χρειάζομαι φαντασιώσεις.
Μετά τη δωρήτρια έκλεισα ως άντρας......

Επισκέπτης
ρε σου μιλαω ειλικρινα ειναι αμαρτια να βασανιζεσαι σε αυτη τη ζωη....
οι γυναικες δεν ειναι εχθροι μας ...
μαλλον το αντιθετο θα ελεγα....
προσπαθησε σιγα σιγα να κανεις ενα βηματακι στην αρχη να τις πλησιασεις και σιγα σιγα θα κανεις και αλλο και αλλο....
μια ιδεα ειναι βρε μη φοβασαι....
και μολις καποια στιγμη τα καταφερεις (που σου το ευχομαι) να κανεις και ερωτα να δεις οτι μπορει και να σου αρεσει και να τις αγαπησεις...
ακου τι σου λεω,διωξε τον εγωισμο....δε θα χασεις... ;) ;) ;)

χρηστιδης ποσο χρονων εισαι?αν εισαι πανω απο 30 game over i cant help u...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom