ποιό τελευταίο;
νούμερο;
Εσύ τι πετάγεσαι? στην κοπέλα σου μίλαγα..
ποιό τελευταίο;
νούμερο;
σιγουρα ....στη ....
βλεπω να μπαινει η οχια σε λιγο και να σε παιρνει απο ολες τις τρυπεςΕσύ τι πετάγεσαι? στην κοπέλα σου μίλαγα..
Εσύ τι πετάγεσαι? στην κοπέλα σου μίλαγα..
''αν μοιάζεις με αυτόν σου επιτρέπω να μου μιλάς....''
αν ειναι δυνατον
βλεπω να μπαινει η οχια σε λιγο και να σε παιρνει απο ολες τις τρυπες
σε εχει γαμησει ποτε φιδι?
βλεπω να μπαινει η οχια σε λιγο και να σε παιρνει απο ολες τις τρυπες
σε εχει γαμησει ποτε φιδι?
''αν μοιάζεις με αυτόν σου επιτρέπω να μου μιλάς....''
αν ειναι δυνατον
εσενα καλο μου σε εχει γαμησει ποτε αράπης? Έχω κάτι φιλαράκια που ψάχνονται για διαθέσιμα αντρικά κωλαράκια! 2009! Καινούριες εμπειρίες!
εχεις μαυρους φιλους?αποδεικνυεται οτι εισαι μπαζολα τοτεεσενα καλο μου σε εχει γαμησει ποτε αράπης? Έχω κάτι φιλαράκια που ψάχνονται για διαθέσιμα αντρικά κωλαράκια! 2009! Καινούριες εμπειρίες!
καλα ρε μαλακα σου κανουνε τετοια προταση και κανεις το δυσκολο;;;;;εχεις μαυρους φιλους?αποδεικνυεται οτι εισαι μπαζολα τοτε
γιατι οι αφρικανοι εχουν γουστα απο 80 κιλα και πανω,κυτταριτιδες κτλ
αληθεια γιατι ψαχνουν αντρικα κωλαρακια?μηπως επειδη σε εχουν γνωρισει το γυρισαν?
εγώ κάνω παράθεση και παράφυση σε όποια γουστάρει...Για να κάνατε όλοι παράθεση τους αράπηδες μάλλον σας άρεσε!
Αποκαλυφτείτε πουλάκια μου δεν είναι κακό!
εσυ τους ανεφερεςΓια να κάνατε όλοι παράθεση τους αράπηδες μάλλον σας άρεσε!
valery ξεφτιλιζεσαι κ εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις.Αρχισε να στελνεις κανα πμ sms στις φιλες σου να ερθουν να σε υποστηριξουν γιατι τα εχεις κανει ταραμοσαλατα
Για να κάνατε όλοι παράθεση τους αράπηδες μάλλον σας άρεσε!
Ρε Valery χαλάρωσε λίγο .
Ρε μάγκες , μη ψαρώνετε , πλάκα σπάει . Ακόμα κι εγώ που είμαι μικρότερος το πήρα πρέφα.
PEACE !
Ρε μάγκες , μη ψαρώνετε , πλάκα σπάει . Ακόμα κι εγώ που είμαι μικρότερος το πήρα πρέφα.
PEACE !
PEACE !