anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
μια με γυαλια ειναι τυπε?
..ηλίου...
μια με γυαλια ειναι τυπε?
Συναγωνιστή τι ώρες είναι το τεμάχιο
στην παράλληλη της αθηνάς όπως ανεβαίνεις την αριστο τέλους περνάς κάθετα την τσαλδάρη έχει πολλά μαυραΣυναγωνιστή τι ώρες είναι το τεμάχιο .Που θα βρούμε κανα καλό μαυράκι ρεεεε ,έχω τρελαθεί
περασμα χθες απο σολωμου οπου ηταν η γνωστη ντιντι με ενα μαυρο κολαν...γνωριζει κανεις τιμες;;εχουν αλαξει με το παρελθον;;ολα τα λεφτα η κολαρα της την οποια δε την εχω ρωτησει αν τη δινει...
ρε τη μανια ειναι αυτο με το αττικι χοτελ
Τὶς ἐχουσι σπιτώσει αἳ συναγωνισται, ἐπαναλάβουσι τᾶς ἀναγνωριστικᾶς κάθε εἰκοσάλεπτον..
Τελικά ο απόλυτος δεν είναι απλά μέλος..επίσης ακριβώς απέναντι στο ξενοδοχείο οι κλασικές βουλγάρες των 50-60 ευρώ και στην απέναντι γωνία...ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά τη βλέπβ κάθε μέρα αλλα ακομα δεν εχω παει απο περιεργια να ρωτησω....είναι μια γεματούλα οχι πολυ χοντρη μαυρομάλλα με ύψος κοντά στο 1.70 που κουτσαίνει....ενώ όλες οι κοπέλες κάθοντε αυτη έχει ξεσκιστεί στην κυριολεξία....η ωρα 3.30 και ενω εχω κάτσει για ενα τσιγάρο και να χαζέψω για τιιποτα καλό....σε ένα μισάωρο πηρε 2 πελάτες....Ξέρει κανείς τι παίζει και προπάντων τί τους λέει????
Τελικά ο απόλυτος δεν είναι απλά μέλος..
δεν ειναι απλά ενας τύπος..
είναι εμπνευστής κινήματος