Αυτο που υπονοει.Ξερω ποιος πηγε κ ξερω ακριβως τι ειπαν.Η σεξεργατρια πολυ απλα θα τα οπως τη συμφερουν οπως κ ολες οι σεξεργατριες θα πουν οτι συμφερει.Ναι υπαρχουν ανθρωποι που παραφουσκωνουν η δε λενε αληθεια γιατι θα φανουν λιγοι αλλα παιδες ειμαι πολυ καιρο στα κολπα με κ χωρις σεξ που οση ψευτια κ αν υπαρχει απο μας σας λεω οτι υπαρχει περισσοτερη απ αυτες.Δεν ειχε κατι να κερδισει το παιδι ουτε να χασει.Μην τρελενεστε οταν βγαινει στη φορα για καποια που συμπαθειτε η με σας προσεχει κτλ κ το παιζει ντιβα.Τα βλεπω,τα ακουω,τα ζω κ οχι παντα κανωντας σεξ,λογω συνηθειας που με χουν μαθει αποκαλυπτωνται κ τα ζησα κ πριν γινω "γνωστος" τους.Τα ιδια γινονται κ σε μπουρδελα-στουντιο-ανεξαρτητες-στουντιο-μασαζ.Πολλοι κ πολλες κρυβουν.Μην τρελενεστε,προφυλαχθειτε κ τελος.Καποια στιγμη θα σας σοκαρω δημοσιως.Τα καναμε κ τα κανουμε.Καμια μα καμια δεν ειναι πεντακαθαρη κ αλωβητη κ απροσπελαστη.Κ 200 προφυλακτικα να αλλαζει τελικα καποιος μπαινει free οσο κ αν θελετε να το δεχτειτε.Κ σας πληροφορω οτι αρκετες ωραιες τα κανουν ενω οο χοντρες η οι απροσεκτες πολλες φορες ειναι αυτες που προσεχουν!Οπως κ στην κανονικη ζωη,υπαρχει μουναρα σε ακαποτα κ χοντρη που ουτε πιπα ακαποτη.Απλως οταν 9 στους 10 βαζει καποτες δε πιστευουμε τον 1 που περισσευει που δεν εβαλε καποτα.Πρωτα απ ολα πολλες εχουμ σχεσεις κτλ που τρωνε ακα κ μετα φασωνονται μπροστα μας.Μη το παιζουμε εκπληκτοι,τα βλεπουμε τα ακουμε τα ζουμε κ ολα αυτα μαζι τους οχι φημες!Απλως εμεις μεταξυ μας δε πιστευουμε ο ενας τον αλλον γτ χαλιομαστε οταν μαθαινουμε οτι ουτε οι πρωτοι ειμασταν ουτε οι τελευταιοι.Εδω μεταξυ πρεζονιων γινονται τετοια.Η Αννα μου λεγε κατι τετοιο απο οροθετικο.Τα ξερουμε ολα,τα χουν πει στη tv,ξερουμε που παμε,δε παμε σε φαρμακειο,σε πιατσες παμε,εννοειται τα ακα πανε συννεφο κ οχι μονο σε περισσοτερα λεφτα.Στα ιδια λεφτα!Η πιπα ειδικα ανετα,το σεξ με διαφοροποιησεις.Οτι γινεται στην εξω ζωη γινεται κι εκει.Αν θελει το παιδι ας γραψει γτ δεν ειναι ωραιο να αμφισβητουνται πραγματα ωστε να ναι ολα σοι κ καλα υπερ των κοριτσιων,εγω πιστευω οτι ο φιλος μας εχει δικαιο οπως κ ο αλλο φιλος μας κ αυτα τα λεω προς ολους ασχετως που απαντω σε σχολιο γτ τα ψιλιαζεστε ηδη