Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Αγαπητε ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΚΟΛΕ οσο αναφορα την Κασσανδρα θα συμφωνησω μαζι σου για το ακαπακο που ηθελε ο φιλος ,ομως για τα υπολοιπα μην εισαι τοσο σιγουρος το λεω γιατι τα εχω παρει ολα !!! εκτος απο το τελειωτικο στο στομα . Φυσικα δεν αμφισβητητε η καθαριοτητα της , ομως το χρημα ειναι μεγαλο δελεαρ (οχι τιποτα εξερετικο ) . Καλο βραδυ.
όταν λες ότι συμφωνείς για το ακάποτο, αλλά ...για τα υπολοιπα μην εισαι τοσο σιγουρος το λεω γιατι τα εχω παρει ολα...... τι ακριβώς εννοείς; μπερδεύτηκα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Βασικα ειναι κανονικη,δε κινει το ενδιαφερον μεχρι να δεις κωλο,πετιτι δε θα την ελεγα,κανονικο υψος,σαν καθημερινη γυναικα ειναι,της διπλανης πορτας,ηρεμη δυναμη,ελπιζω να καταλαβαινω σωστα,θα ρωτησω κ αν δεν ειναι θα ενημερωσω αλλα κ να ναι παλι ενημερωνω.Αμφιβαλλω μονο επειδη δεν την ακουω να μιλαει αν κ μου φαινεται εχουμε ανταλλαξει βλεμματα κ οι Ελληνιδες εχουν αλλη προσεγγιση κ αλλη συμπεριφορα γι αυτο ετσι οπως τα γραφεις καταλαβα οτι μαλλον τη βλεπω τοσο καιρο,απο τα σαφαρια εχω καει χαχαχα
περιμένω ενημέρωση. Καλού - κακού, ρώτα την πως την λένε

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
όταν λες ότι συμφωνείς για το ακάποτο, αλλά ...για τα υπολοιπα μην εισαι τοσο σιγουρος το λεω γιατι τα εχω παρει ολα...... τι ακριβώς εννοείς; μπερδεύτηκα
Καλα !! τα εγραψα τοσο απλα αλλα μαλλον θελεις λεπτομεριες !!! Εαν θελεις ελα σε πμ να σου τα πω ,γιατι εδω δεν θελω και κακως τα εγραψα οτι εγραψα πριν , Ευχαριστω .

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
63
Πόντοι
0
30 με 40 η πίπα, κανένας ιατρικός έλεγχος και όσο για το ποσο χρόνο...λιγκ ως(10 λεπτά περίπου) αλλα είναι αρκετός.Και προσοχή .. πολλά πρεζόνια +νταβάδες
30-40 η πιπα????
Αχχχ τι ωραιες εποχες με τις μαυρουλες καποτε πισω απο το Δημοτικο πάρκινγκ στην Αθηνάς......10€ το τσιμπουκι!!! Ειχα μια βυζαρου μαυρουλα ....τι μασταρια ηταν αυτα και ηταν αφρατουλα, οχι χοντρη!! Αφρατουλα!!! Που μετα απο καιρο μου έπαιρνε 5€!!!! Το τσιμπουκι!!! Την πηγαινα σε κατι στενα και της τον εδινα χύμα και χουφτωνα τις βυζαρες της....Ααχχχχχ ομορφα χρονια ...!!!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
Καλα !! τα εγραψα τοσο απλα αλλα μαλλον θελεις λεπτομεριες !!! Εαν θελεις ελα σε πμ να σου τα πω ,γιατι εδω δεν θελω και κακως τα εγραψα οτι εγραψα πριν , Ευχαριστω .
Δημοσια να μας τα πεις διοτι πολλα ξερω κ δε μιλω κ τα ακουω απο τις εργατριες κ τα βλεπω απο τη καθε εργατρια.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
Αυτο που υπονοει.Ξερω ποιος πηγε κ ξερω ακριβως τι ειπαν.Η σεξεργατρια πολυ απλα θα τα οπως τη συμφερουν οπως κ ολες οι σεξεργατριες θα πουν οτι συμφερει.Ναι υπαρχουν ανθρωποι που παραφουσκωνουν η δε λενε αληθεια γιατι θα φανουν λιγοι αλλα παιδες ειμαι πολυ καιρο στα κολπα με κ χωρις σεξ που οση ψευτια κ αν υπαρχει απο μας σας λεω οτι υπαρχει περισσοτερη απ αυτες.Δεν ειχε κατι να κερδισει το παιδι ουτε να χασει.Μην τρελενεστε οταν βγαινει στη φορα για καποια που συμπαθειτε η με σας προσεχει κτλ κ το παιζει ντιβα.Τα βλεπω,τα ακουω,τα ζω κ οχι παντα κανωντας σεξ,λογω συνηθειας που με χουν μαθει αποκαλυπτωνται κ τα ζησα κ πριν γινω "γνωστος" τους.Τα ιδια γινονται κ σε μπουρδελα-στουντιο-ανεξαρτητες-στουντιο-μασαζ.Πολλοι κ πολλες κρυβουν.Μην τρελενεστε,προφυλαχθειτε κ τελος.Καποια στιγμη θα σας σοκαρω δημοσιως.Τα καναμε κ τα κανουμε.Καμια μα καμια δεν ειναι πεντακαθαρη κ αλωβητη κ απροσπελαστη.Κ 200 προφυλακτικα να αλλαζει τελικα καποιος μπαινει free οσο κ αν θελετε να το δεχτειτε.Κ σας πληροφορω οτι αρκετες ωραιες τα κανουν ενω οο χοντρες η οι απροσεκτες πολλες φορες ειναι αυτες που προσεχουν!Οπως κ στην κανονικη ζωη,υπαρχει μουναρα σε ακαποτα κ χοντρη που ουτε πιπα ακαποτη.Απλως οταν 9 στους 10 βαζει καποτες δε πιστευουμε τον 1 που περισσευει που δεν εβαλε καποτα.Πρωτα απ ολα πολλες εχουμ σχεσεις κτλ που τρωνε ακα κ μετα φασωνονται μπροστα μας.Μη το παιζουμε εκπληκτοι,τα βλεπουμε τα ακουμε τα ζουμε κ ολα αυτα μαζι τους οχι φημες!Απλως εμεις μεταξυ μας δε πιστευουμε ο ενας τον αλλον γτ χαλιομαστε οταν μαθαινουμε οτι ουτε οι πρωτοι ειμασταν ουτε οι τελευταιοι.Εδω μεταξυ πρεζονιων γινονται τετοια.Η Αννα μου λεγε κατι τετοιο απο οροθετικο.Τα ξερουμε ολα,τα χουν πει στη tv,ξερουμε που παμε,δε παμε σε φαρμακειο,σε πιατσες παμε,εννοειται τα ακα πανε συννεφο κ οχι μονο σε περισσοτερα λεφτα.Στα ιδια λεφτα!Η πιπα ειδικα ανετα,το σεξ με διαφοροποιησεις.Οτι γινεται στην εξω ζωη γινεται κι εκει.Αν θελει το παιδι ας γραψει γτ δεν ειναι ωραιο να αμφισβητουνται πραγματα ωστε να ναι ολα σοι κ καλα υπερ των κοριτσιων,εγω πιστευω οτι ο φιλος μας εχει δικαιο οπως κ ο αλλο φιλος μας κ αυτα τα λεω προς ολους ασχετως που απαντω σε σχολιο γτ τα ψιλιαζεστε ηδη

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
Αφου δεν τα λες εσυ δημοσια !! γιατι να τα πω εγω ????
Γτ δε καταλαβαινω το φοβο ολων να πουν,σιγα τα αυγα,αντι να σωζομαστε κραταμε μην κ γαμησει κι αλλος ακα η μη μαθευτει κ χαλασεο η σχεση με την εργατρια η μη μας πουν μαλακες,αλλο η ατομικη επιλογη κ αλλο η αποκρυψη κ η υποστηριξη λες κ ειμαι γκομενες μας,γραμμενους μας εχουν,γαμιουνται με ολους και ακαποτα.Εδω γαμιουνται με λαθρο μαυρους κ λευκους διοτι κ λευκους αλλοδαπους ειμαι φισκα κατω,τι νομιζετε δε θα γαμηθουν ακα επειδη θα σκεφτουν τον Sperm που τις παει?Η δε θα γαμηθουν ακα γτ θα το κανουν μονο με μενα?Γι αυτο παω περισσοτερο οσους παραδεχονται διοτι οι σεξεργατριες ποτε δε τα λενε,τα κανουν

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
30-40 η πιπα????
Αχχχ τι ωραιες εποχες με τις μαυρουλες καποτε πισω απο το Δημοτικο πάρκινγκ στην Αθηνάς......10€ το τσιμπουκι!!! Ειχα μια βυζαρου μαυρουλα ....τι μασταρια ηταν αυτα και ηταν αφρατουλα, οχι χοντρη!! Αφρατουλα!!! Που μετα απο καιρο μου έπαιρνε 5€!!!! Το τσιμπουκι!!! Την πηγαινα σε κατι στενα και της τον εδινα χύμα και χουφτωνα τις βυζαρες της....Ααχχχχχ ομορφα χρονια ...!!!
Με μπερδεψες,απαντας σε ποσταρισμα του 2006 κ οντως καποτε γινονταν οσα λες,τωρα παντου κοροιδια κ θυματα που επειδη αραζουμε με αυτες νομιζουμε οτι μας αγαπανε οσο εμεις η οτι μας πανε μας σκεφτονται κτλ,καταρρει το ονειρο οταν τελειωσουν τα λεφτα,σε λιγο κ το γεια με χρεωση θα ναι που δεν ειναι η χρεωση αλλα η αποδοση

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
Ενημερωνω πως αυριο -δηλαδη σημερα- εχω δουλιτσα στις 4.30 Σεπολια κ μετα απο καμια ωρα ειμαι free για τριγωνο αν θελετε.Ειδαλλως παιζει να μη παω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Αυτο που υπονοει.Ξερω ποιος πηγε κ ξερω ακριβως τι ειπαν.Η σεξεργατρια πολυ απλα θα τα οπως τη συμφερουν οπως κ ολες οι σεξεργατριες θα πουν οτι συμφερει.Ναι υπαρχουν ανθρωποι που παραφουσκωνουν η δε λενε αληθεια γιατι θα φανουν λιγοι αλλα παιδες ειμαι πολυ καιρο στα κολπα με κ χωρις σεξ που οση ψευτια κ αν υπαρχει απο μας σας λεω οτι υπαρχει περισσοτερη απ αυτες.Δεν ειχε κατι να κερδισει το παιδι ουτε να χασει.Μην τρελενεστε οταν βγαινει στη φορα για καποια που συμπαθειτε η με σας προσεχει κτλ κ το παιζει ντιβα.Τα βλεπω,τα ακουω,τα ζω κ οχι παντα κανωντας σεξ,λογω συνηθειας που με χουν μαθει αποκαλυπτωνται κ τα ζησα κ πριν γινω "γνωστος" τους.Τα ιδια γινονται κ σε μπουρδελα-στουντιο-ανεξαρτητες-στουντιο-μασαζ.Πολλοι κ πολλες κρυβουν.Μην τρελενεστε,προφυλαχθειτε κ τελος.Καποια στιγμη θα σας σοκαρω δημοσιως.Τα καναμε κ τα κανουμε.Καμια μα καμια δεν ειναι πεντακαθαρη κ αλωβητη κ απροσπελαστη.Κ 200 προφυλακτικα να αλλαζει τελικα καποιος μπαινει free οσο κ αν θελετε να το δεχτειτε.Κ σας πληροφορω οτι αρκετες ωραιες τα κανουν ενω οο χοντρες η οι απροσεκτες πολλες φορες ειναι αυτες που προσεχουν!Οπως κ στην κανονικη ζωη,υπαρχει μουναρα σε ακαποτα κ χοντρη που ουτε πιπα ακαποτη.Απλως οταν 9 στους 10 βαζει καποτες δε πιστευουμε τον 1 που περισσευει που δεν εβαλε καποτα.Πρωτα απ ολα πολλες εχουμ σχεσεις κτλ που τρωνε ακα κ μετα φασωνονται μπροστα μας.Μη το παιζουμε εκπληκτοι,τα βλεπουμε τα ακουμε τα ζουμε κ ολα αυτα μαζι τους οχι φημες!Απλως εμεις μεταξυ μας δε πιστευουμε ο ενας τον αλλον γτ χαλιομαστε οταν μαθαινουμε οτι ουτε οι πρωτοι ειμασταν ουτε οι τελευταιοι.Εδω μεταξυ πρεζονιων γινονται τετοια.Η Αννα μου λεγε κατι τετοιο απο οροθετικο.Τα ξερουμε ολα,τα χουν πει στη tv,ξερουμε που παμε,δε παμε σε φαρμακειο,σε πιατσες παμε,εννοειται τα ακα πανε συννεφο κ οχι μονο σε περισσοτερα λεφτα.Στα ιδια λεφτα!Η πιπα ειδικα ανετα,το σεξ με διαφοροποιησεις.Οτι γινεται στην εξω ζωη γινεται κι εκει.Αν θελει το παιδι ας γραψει γτ δεν ειναι ωραιο να αμφισβητουνται πραγματα ωστε να ναι ολα σοι κ καλα υπερ των κοριτσιων,εγω πιστευω οτι ο φιλος μας εχει δικαιο οπως κ ο αλλο φιλος μας κ αυτα τα λεω προς ολους ασχετως που απαντω σε σχολιο γτ τα ψιλιαζεστε ηδη
είναι πολύ πιθανόν να έγραψα με τρόπο ακαταλαβίστικο την απορία μου. Το θέμα δεν ήταν η Κασσάνδρα, άσχετα αν αυτή ήταν η αφορμή. Έχω γυρίσει δύο βίντεο με τίτλο ......Ανακοίνωση σχετικά με τη Δημόσια Υγεία........ Στα εν λόγω βίντεο δείχνω να μπάζω τα δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα, και κατευθείαν στο μουνί. Και στη συνέχεια της είπα ότι θα μου πάρει πίπα, αφού πρώτα της το χώσω στον κώλο. Προειδοποίησα με αυτό τον τρόπο, ότι κάθε φορά που οι μερακλήδες μέλη και επισκέπτες του Μπου θέλουν να κάνουν γλυφομούνια σε πουτάνες, ας θυμούνται τα κωλοβακτηρίδια που κολυμπάνε στις τρύπες των γυναικών σαν κι εκείνη. Κι ότι σε μένα προσωπικά το κάνουν τέσσερις, σίγουρα το κάνουν πολλές περισσότερες, από αυτές στις οποίες το πρότεινα. Μετά από όλα αυτά, εξέφρασα την απορία, για ποιο λόγο κάποια άτομα κάνουν γλυφομούνια σε πουτάνες, και τις φυλάνε στο στόμα. Αυτό, τίποτα άλλο

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Πέρασα χθες τελικά. Πήρα Βουλγαρογύφτισσα που συστήθηκε σαν Άννα. 30€ ζήτησε, μπάνιο δεν έκανε. Το μουνί ξεκάθαρα είχε κονδυλώματα. Ελπίζω να τη γλίτωσα.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
είναι πολύ πιθανόν να έγραψα με τρόπο ακαταλαβίστικο την απορία μου. Το θέμα δεν ήταν η Κασσάνδρα, άσχετα αν αυτή ήταν η αφορμή. Έχω γυρίσει δύο βίντεο με τίτλο ......Ανακοίνωση σχετικά με τη Δημόσια Υγεία........ Στα εν λόγω βίντεο δείχνω να μπάζω τα δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα, και κατευθείαν στο μουνί. Και στη συνέχεια της είπα ότι θα μου πάρει πίπα, αφού πρώτα της το χώσω στον κώλο. Προειδοποίησα με αυτό τον τρόπο, ότι κάθε φορά που οι μερακλήδες μέλη και επισκέπτες του Μπουεκδιδομενη θέλουν να κάνουν γλυφομούνια σε πουτάνες, ας θυμούνται τα κωλοβακτηρίδια που κολυμπάνε στις τρύπες των γυναικών σαν κι εκείνη. Κι ότι σε μένα προσωπικά το κάνουν τέσσερις, σίγουρα το κάνουν πολλές περισσότερες, από αυτές στις οποίες το πρότεινα. Μετά από όλα αυτά, εξέφρασα την απορία, για ποιο λόγο κάποια άτομα κάνουν γλυφομούνια σε πουτάνες, και τις φυλάνε στο στόμα. Αυτό, τίποτα άλλο
Σε σενα 4 σε μενα 14 κ μη σου πω 24,αλλα μερικοι πιστευουν οτι γινεται μονο με αυτους,καποιοι νομιζουν οτι η εκδιδομενη τους σκεφτεται κ παει λεγωντας

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.639
Πόντοι
2.546
Πέρασα χθες τελικά. Πήρα Βουλγαρογύφτισσα που συστήθηκε σαν Άννα. 30€ ζήτησε, μπάνιο δεν έκανε. Το μουνί ξεκάθαρα είχε κονδυλώματα. Ελπίζω να τη γλίτωσα.
Που στεκοταν?Μην μπαινεις αν δε διαπραγματευεσαι στο δρομο τα παντα οπως μπανιο κτλ.Και παζαρευε.Τα κονδυλωματα δε θα φανουν αμεσα,δε ξερω αν μπορεις να εξεταστεις τωρα,εννοω αν φανουν αποτελεσματα αμεσα

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.541
Πόντοι
441
Αυτά τα τελειωμένα σκατοπρέζονα τα σιχαίνομαι, δεν μπορώ ούτε καν να τα βλέπω, πόσο μάλλον να τα μυρίζω ή να τα αγγίζω καθώς τα γαμάω.
Όσο καυλωτική είναι η σκέψη του να ψαρέψεις κάποια το βράδυ και να την πηδήξεις είτε κάπου σκοτεινά είτε σε κάποιο άθλιο χοτέλ, τόσο ξενέρωμα τρως αν πας από κοντά και δεις πως είναι.

Πέρασα απόγευμα Τετάρτης από Ομόνοια και πέριξ και έφριξα με όσα είδα. Κατέληξα Φυλής τελικά, όμως δεν το ευχαριστήθηκα διότι είχα κατέβει για πιατσόβια.
Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσουμε τις (προσεχτικές) εξορμήσεις στα γυφτομέρη της Δυτικής, αλλά εκεί υπάρχει το τεράστιο θέμα της επικινδυνότητας + ότι οι γύφτισσες είναι βρωμιάρες.
Τουλάχιστον όμως δεν έχουν σημαδεμένο όλο τους το σώμα και μπορούν να αρθρώσουν μία ολόκληρη πρόταση.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
694
Πόντοι
81
Καλησπερα στην ομαδα, πριν 1 βδομαδα κατεβηκα τριγωνο, καποδιστριου ηταν 2 γυναικες η μια με κοντο μαλλι βουλγαρα μου ειπε 20 + 5 χοτελ. και η αλλη ηλικια γυρω τα 50 χρονων δηλωσε ουκρανια τιμη 30 +5
Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια μου ζητησε 30+5. Προχωρησα στο πρακτορειο ηταν 2 βουλγαρες η ινδες μου ζητησαν 50 + 5. Δεν αξιζαν ουτε 10 ευρω
Μετα γυρισα ορφεα ειχε τουλαχιστον απεξω και διπλα τουλαχιστον 6-7 τραβελους. Και ακριβως απεξω γυρω στις 10 βιζιτουδες. Κασσανδρα, μικη, μαρια και οι ινδοβουλγαρες ολες ζηταγανε εκει 20 συν 5 ξενοδοχειο. Δεν μου αρεσε καμια οποτε εκανα 3- 4 γυρες ξανα. Οταν πηγα ορφεα μου μια πιασε τη κουβεντα μια αδυνατη ξανθια, μου ζητησε 20+5 ψηνομουν να παω. Κανω βολτα ξαναγυρναω την πετυχαινω εξω απο ορφεα παλι. Μου κλεινει το ματι μου λεει μωρο μου θα στα κανω και κωλο της λες? Λεει ναι. Κατι με σταματαγε ξαναφευγω και μου κανει μια βουλγαρα εξω απο ορφεα πιο εκει καλα με το πουστη θα πας??? Της λεω γιατι δεν ειναι γυναικα? Μου λεει οχι, τεστπα ξανακανω αλλη μια βολτα την ξαναπετυχαινω και της λεω τρανς εισαι ευγενικα?? Και μου λεει δεν το καταλαβες? Οχι αρα μονο κωλο δινεις της λεω , μου απανταει μπορω να σε γαμησω κιολας αν θες. Ειπα οχι ευχαριστω και εφυγα. Ξαναπαω ορφεα και περνω μικη πολυ ομορφη απεξω. 50 + 5 μιση ωρα. Στα του αγωνα βαθυ τσιμπουκι οσο μπορουσε και περασμα απο μπαλες, μετα ανεβηκε απο πανω μου και εχυσα. Βγαζω καποτα με καθαριζει με μωρομαντηλο και με ξανατρομπαρει την περνω στα 4 και μετα ιεραποστολικα και χυνω. Λοιπον δεν εκανε μπανιο, δεν εβγαζε το σουτιεν και καλα κρυωνε και ολο ελεγε μωρο μου εχεις αλλα 15 λεπτα η αλλα 10 λεπτα δηλαδη βιαζοταν. Δεν θα την ξαναπαρω ξανα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Καλησπερα στην ομαδα, πριν 1 βδομαδα κατεβηκα τριγωνο, καποδιστριου ηταν 2 γυναικες η μια με κοντο μαλλι βουλγαρα μου ειπε 20 + 5 χοτελ. και η αλλη ηλικια γυρω τα 50 χρονων δηλωσε ουκρανια τιμη 30 +5
Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια μου ζητησε 30+5. Προχωρησα στο πρακτορειο ηταν 2 βουλγαρες η ινδες μου ζητησαν 50 + 5. Δεν αξιζαν ουτε 10 ευρω
Μετα γυρισα ορφεα ειχε τουλαχιστον απεξω και διπλα τουλαχιστον 6-7 τραβελους. Και ακριβως απεξω γυρω στις 10 βιζιτουδες. Κασσανδρα, μικη, μαρια και οι ινδοβουλγαρες ολες ζηταγανε εκει 20 συν 5 ξενοδοχειο. Δεν μου αρεσε καμια οποτε εκανα 3- 4 γυρες ξανα. Οταν πηγα ορφεα μου μια πιασε τη κουβεντα μια αδυνατη ξανθια, μου ζητησε 20+5 ψηνομουν να παω. Κανω βολτα ξαναγυρναω την πετυχαινω εξω απο ορφεα παλι. Μου κλεινει το ματι μου λεει μωρο μου θα στα κανω και κωλο της λες? Λεει ναι. Κατι με σταματαγε ξαναφευγω και μου κανει μια βουλγαρα εξω απο ορφεα πιο εκει καλα με το πουστη θα πας??? Της λεω γιατι δεν ειναι γυναικα? Μου λεει οχι, τεστπα ξανακανω αλλη μια βολτα την ξαναπετυχαινω και της λεω τρανς εισαι ευγενικα?? Και μου λεει δεν το καταλαβες? Οχι αρα μονο κωλο δινεις της λεω , μου απανταει μπορω να σε γαμησω κιολας αν θες. Ειπα οχι ευχαριστω και εφυγα. Ξαναπαω ορφεα και περνω μικη πολυ ομορφη απεξω. 50 + 5 μιση ωρα. Στα του αγωνα βαθυ τσιμπουκι οσο μπορουσε και περασμα απο μπαλες, μετα ανεβηκε απο πανω μου και εχυσα. Βγαζω καποτα με καθαριζει με μωρομαντηλο και με ξανατρομπαρει την περνω στα 4 και μετα ιεραποστολικα και χυνω. Λοιπον δεν εκανε μπανιο, δεν εβγαζε το σουτιεν και καλα κρυωνε και ολο ελεγε μωρο μου εχεις αλλα 15 λεπτα η αλλα 10 λεπτα δηλαδη βιαζοταν. Δεν θα την ξαναπαρω ξανα.
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
694
Πόντοι
81
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα
Ξανθια εννοουσα, οχι ηταν λιγο παχια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια............... Παντως η μικη για μενα οσο ωραια μου μιλησε εξω, τοσο ξενερα ηταν δωματιο. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με μικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom