Shadowgrit
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πηγες?
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ναι πήγα τελικά. Ήταν η πρώτη μου φορά, όντας καινούργιος στο σπορ. Ευτυχώς είχα διαβάσει τα πολύ βοηθητικά μηνύματα από εσένα και τους υπόλοιπους φίλους εδώ στο φόρουμ και ήξερα που να κινηθώ.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Φυσικά σαν πρωτάρης έφαγα φόλα, αλλα δεν πειράζει έτσι μαθαίνουμε! Πήρα μια Μαρία Βουλγάρα, έξω απο το access. Δεν ξέρω γιατί αλλα με τύλιξε. Μια ώρα υποτίθεται με 40 + 5 στο ξενοδοχείο. Έκανε μια ώρα μόνο να γδυθεί και να κάνουμε ντουζ. Με ζάλισε οτι έχει κρύο και οτι ήθελε να ζεσταθεί πρώτα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Μετά στα του αγώνα, πηγε να το βαλει αμέσως χωρίς καποτά στο μουνί της, αλλα μου λεει μη χύσω μεσα!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Παίζει να μου εκανε πίπα 1 λεπτο. Ολο γκριμάτσες μου έσπασε τα νευρά οποτε την γύρισα στα 4 και της το κάρφωσα. Με ειχε ξενερώσει αλλα ειχα καύλες οποτε ειπα να τις αλλάξω τα φωτα ετσι για να μάθει. Οποτε την παίδεψα κανα 25 λεπτο σίγουρα.
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Αφου έχυσα, άναψε τσιγάρο και μου ελεγε για τον αντρα της που ειναι φυλακή!
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
Συγνώμη για το σεντόνι. Λεω να ξαναπάω σήμερα κατά τις 6.30.