Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ναι πήγα τελικά. Ήταν η πρώτη μου φορά, όντας καινούργιος στο σπορ. Ευτυχώς είχα διαβάσει τα πολύ βοηθητικά μηνύματα από εσένα και τους υπόλοιπους φίλους εδώ στο φόρουμ και ήξερα που να κινηθώ.
Φυσικά σαν πρωτάρης έφαγα φόλα, αλλα δεν πειράζει έτσι μαθαίνουμε! Πήρα μια Μαρία Βουλγάρα, έξω απο το access. Δεν ξέρω γιατί αλλα με τύλιξε. Μια ώρα υποτίθεται με 40 + 5 στο ξενοδοχείο. Έκανε μια ώρα μόνο να γδυθεί και να κάνουμε ντουζ. Με ζάλισε οτι έχει κρύο και οτι ήθελε να ζεσταθεί πρώτα
Μετά στα του αγώνα, πηγε να το βαλει αμέσως χωρίς καποτά στο μουνί της, αλλα μου λεει μη χύσω μεσα!
Τις λέω μονο με προφυλακτικό και οτι θελω πιπα πρώτα. Και τι μου λεει; Πιπα μονο με καποτά! Δηλαδή το βαζει στο μουνι της ετσι, αλλα οχι στο στόμα της.
Παίζει να μου εκανε πίπα 1 λεπτο. Ολο γκριμάτσες μου έσπασε τα νευρά οποτε την γύρισα στα 4 και της το κάρφωσα. Με ειχε ξενερώσει αλλα ειχα καύλες οποτε ειπα να τις αλλάξω τα φωτα ετσι για να μάθει. Οποτε την παίδεψα κανα 25 λεπτο σίγουρα.
Κώλο κανα 4 λεπτο με άφησε μονο, μετα μονο μουνί.
Αφου έχυσα, άναψε τσιγάρο και μου ελεγε για τον αντρα της που ειναι φυλακή!
Μου τα εκανε τσουρέκια. Της λεω να παμε και αλλο γύρο μιας και ειχαμε αρκετή ωρα ακομα και μου λεει "οχι, γάμησες φιλε". Σηκώθηκα και έφυγα ξενερωμένος και πηγα για μια πιπα στην θεια Φωτεινή στην Ιάσονος που με ενα δεκάρικο, μου ρούφηξε και την ψυχή απο την πούτσα και ίσιωσα!
Συγνώμη για το σεντόνι. Λεω να ξαναπάω σήμερα κατά τις 6.30.