Shadowgrit
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι και εγώ κέντρο, αν θέλει κάποιος να πάμε παρέα.
Αν πηγες πες μας ποιες ειδεςΈχει καπιον να παμεν παρέα σήμερα βόλτα γυρως της 5:30
Εχθές το μεσημέρι πήρα από Σωκράτους την Ελληνίδα νεαρή ψηλή κοντοκουρεμενη Φιλιώ . 10 ευρώ + 5 το χοτελ. Την γάμησα σε διάφορες στάσεις και την έβαλα να μου γλείφει το κορμί και τα αρχιδια . Έχυσα με πίπα. Όλα με καποτα εννοείται.
Καλησπέρα αδελφέ μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για την έλλογο κορασίδα. Γιατί τέτοιο όνομα πρώτη φορά το ακούω ‘’ Φιλιώ’’. Και η αλήθεια είναι είμαι πολύ περίεργος . Εκτός αν λες την κορασίδα που έβαλε πρόσφατα σκουλαρίκι στην κοιλιά και φορά συνήθως μία ζώνη για καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι !!!Εχθές το μεσημέρι πήρα από Σωκράτους την Ελληνίδα νεαρή ψηλή κοντοκουρεμενη Φιλιώ . 10 ευρώ + 5 το χοτελ. Την γάμησα σε διάφορες στάσεις και την έβαλα να μου γλείφει το κορμί και τα αρχιδια . Έχυσα με πίπα. Όλα με καποτα εννοείται.
Πηγες?Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι και εγώ κέντρο, αν θέλει κάποιος να πάμε παρέα.
Ναι αυτήν εννοώΚαλησπέρα αδελφέ μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για την έλλογο κορασίδα. Γιατί τέτοιο όνομα πρώτη φορά το ακούω ‘’ Φιλιώ’’. Και η αλήθεια είναι είμαι πολύ περίεργος . Εκτός αν λες την κορασίδα που έβαλε πρόσφατα σκουλαρίκι στην κοιλιά και φορά συνήθως μία ζώνη για καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι !!!
Ρε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!Πρακτικα ολη μερα,πρωι εως βραδυ αλλα οχι με την ιδια συχνοτητα ουτε με τις παρουσιες αλλα ουτε κ με ποσοτητα.Πρεπει να περασεις αρκετες βολτες σε διαφορετικες ωρες ωστε να αρχισεις να τις "μαθαινεις" κ φυσικα δοκιμαζωντας θα ξερεις μετα σε ποιες ωρες παιζει η καθεμια τους.Ενημερωτικα οσο πιο αργα τοσο πιο αραιες τον χειμωνα ενω το καλοκαιρι ηταν αντιθετα.Τα παιδια που πανε πρωι κ μεσημερι ας γραψουν τις καλυτερες ωρες.Εγω παω απογευμα-βραδυ-νυχτα κ σου λεω οτι μετα τις 9 δεν αξιζει τωρα,μεταξυ 6-9 βλεπεις οτι ειναι να εμφσνιστρι συν τις ξαφνικες.Αν θες ποικιλια μεταξυ 8-10 ειναι εκει οσες θα δουλεψουν αλλιως μετα τις 6 ξεκινανε αφιξεις ως 7-8 που εχουν μαζευτει οσες θα δουλεψουν.Φυσικα υπαρχουν κ απο νωρις που πανε σερι.Ανα μισαωρο μπορεις να ξανακανεις γυρα να δεις.Αν δεν εχει μην ελπιζεις για αργοτερα,μονο ξαφνικη.Πανω απο μιση ωρα αναμονη σου δειχνει τι παιζει,στη μια ωρα ειναι το συμπερασμα.Στο lito δε καθονται αργα οπως κ χαλκοκονδυλη δε καθονται.Μονο Liberty-Access-Ορφεα οτι βρεις αργα κ σωκρατους η οποια ειναι απογοητευτικη αν δε θες πρεζουδες η ξαφνικες.Το πιο safe ειναι μερα Lito-Ορφεας-Access-Liberty,Απογευμα ειναι Ορφεας-Liberty-Lito και νυχτα Ορφεας-Liberty.Περασματα απο Access+Σωκρατους προτεινω ανεξαρτητου ωρας γτ μερικες φορες εμφανιζονται λαβρακια.Ολες πανε παντου με κυριο πολο ελξης τους τα Liberty-Ορφεα διοτι ουτως η αλλως θα πανε αλλου αν το διαπραγματευτειτε.Μη σου φανει παραξενο αν δεις ιδιες να κοβουν βολτες κ καπου αλλου.Οι βασεις ειναι ιδιες ειδικα οσων μενουν σε αυτα τα ξενοδοχεια.Αν θες πολυ μεγαλες ειναι στη χαλκοκονδυλη μερα συνηθως.Βολτες κανουν κ οι κοπελες του lito,πανε γ σεπτεμβριου πλατεια λαυριου κ liberty.Τωρα στα πα μαζεμενα αλλα με το καιρο θα τα διαπιστωσεις.Το κυριο μερος ειναι να δεις τι παιζει σε διαφορετικες ωρες απλα τωρα δεν ειναι καλοκαιρι κ το αργα ειναι πεσμενο.Καλυτερα νωρις.Μακρια απο δρομους τυπου Ακομινατου και γυρω της,θα σε ξενερωσει η σαπιλα.Θα κινεισαι στους δρομους που λεγονται χαλκοκονδυλη-καματερου-αριστοτελους-γ σεπτεμβριου-σωκρατους-βερανζερου-σατωβριανδου μονο στα κομματια που ειναι ενωμενες η ενωνο ται καπου,θα τις κατσλαβεις ειναι μια περιοχη ολες τους μαζι με κυρια ενωση τη συμβολη χαλκοκονδυλη-καματερου-αριστοτελους-σωκρατους.Βασικο,μαθε τα ξενοδοχεια κ θα καταλαβεις τα παντα γτ αφορουν αυτους τους δρομους,λεγονται easy access-liberty-Ορφεας-Lito.Αν ακουσειςκατι περι Minion η Δωδωνη ειναι κι αυτα στο παιχνιδι διπλα στους δρομους μονο που εκει βρισκεται η κεντρικη που λεγεται Μαρνης,ενα κλικ πανω ειναι κ κατεβαινει πλαγια να το πω ετσι.Υπαρχει ομως συμβολη μαρνης-καματερου-λιοσιων που ειναι ενα βημα πριν τη συμβολη που σου ειπα πριν.Ξεχασα την καποδιστριου αλλα ετσι κι αλλιως αυτες θα χρησιμοποιειε πηγαινωντας απο το 1 ξενοδοχειο στο αλλο για να βλεπεις τι παιζει απεξω.
Συμφωνώ απόλυταΡε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Ειλικρινά από τότε που εμφανίστηκες σταμάτησα να ακολουθώ το νήμα!!
μη ρίχνεις καραμούζα, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας και ο Γιώργος σε βάζει στο κλίμα της περιοχής σα να περπατάει με βιντεοκάμερα.Ρε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Δεν είναι καραμούζα, ειλικρινά. Αντιπαρέρχομαι τις μούφα φώτο που ανέβαζε στα νήματα και προσπαθώ να βοηθηθούμε όλοι από την ενημέρωση που μας δίνει.μη ρίχνεις καραμούζα, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας και ο Γιώργος σε βάζει στο κλίμα της περιοχής σα να περπατάει με βιντεοκάμερα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξε νικνέιμ, αλλά θάχε τους λόγους του.
Ποια ειναι αυτη που περιγραφεις?Καλησπέρα αδελφέ μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για την έλλογο κορασίδα. Γιατί τέτοιο όνομα πρώτη φορά το ακούω ‘’ Φιλιώ’’. Και η αλήθεια είναι είμαι πολύ περίεργος . Εκτός αν λες την κορασίδα που έβαλε πρόσφατα σκουλαρίκι στην κοιλιά και φορά συνήθως μία ζώνη για καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι !!!
Α σορυ τωρα ειδα οτι ειναι η ιδια αυτη που αναφερεστε κ οι 2 σαςΝαι αυτήν εννοώ
Οχι ρε απλα τα γραφω συνεχομενα,αυτο φανταζομαι σε ζαλιζει που ξεχναω σημεια στιξης επειδη γραφω πολυ γρηγορα στο pc,στο κινητο γραφω πιο σωσταΡε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Οταν τα διαχωρισω/διαχωριζω ειναι πιο βολικα φανταζομαιΣυμφωνώ απόλυτα
Διάβαζα κ εγώ αλλά ζαλίστηκα ειλικρινά κ σταμάτησα
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Και οχι και ναι.Βιντεοκαμερα χαχα.Μακαρι να γινοταν να χω πλανα,θα χα και συνομιλιες να ξερουμε τι κ πως αλλα κυριως εμφανισεις ωστε να μη πηγαινει τζαμπα οποιος δεν ενδιαφερεται για οσες βρισκονται διαθεσιμες την εκαστοτε ωραμη ρίχνεις καραμούζα, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας και ο Γιώργος σε βάζει στο κλίμα της περιοχής σα να περπατάει με βιντεοκάμερα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξε νικνέιμ, αλλά θάχε τους λόγους του.
Μουφα ε?Καληνυχτα σου.Εμενα δεν με ενδιαφερει αν βοηθιεσαι η οχι,οσοι γνωριζουν κινουνται αναλογως,εχω παιξει σχεδον παντου εκτος 2 μερων που δεν με παιρνει να πηγαινω.Οσοι κινουνται καταλαβαινουν τα παντα,ειτε απο περιγραφες ειτε απ τις μουφα φωτο.Το οτι δεν βαζω αλλες δε σημαινει οτι σταματησα.Εχω περοσσοτερα αποδεικτικα που δε γινεται να ανεβασω διοτι δε μπορω να κρυψω οσα χρειαζεται λογω των κινησεων που γινονται στα βιντεο.Επισης ανεβαζα και βιντεο,μουφα κι αυτα τα οποια δε μπορεις να κρυβεις σε ολα λογω των κινησεων.Ας συνεχισω στην μουφια μου.Σου συνιστω να μη διαβαζεις τις μουφα ενημερωσεις κ να μην ψαχνεις τις μουφα γυναικες που αναφερω.Σε οποιον δεν αρεσουμε να μας μπλοκαρει.Δεν είναι καραμούζα, ειλικρινά. Αντιπαρέρχομαι τις μούφα φώτο που ανέβαζε στα νήματα και προσπαθώ να βοηθηθούμε όλοι από την ενημέρωση που μας δίνει.
Καλή χρονιά ΓιώργοΜουφα ε?Καληνυχτα σου.Εμενα δεν με ενδιαφερει αν βοηθιεσαι η οχι,οσοι γνωριζουν κινουνται αναλογως,εχω παιξει σχεδον παντου εκτος 2 μερων που δεν με παιρνει να πηγαινω.Οσοι κινουνται καταλαβαινουν τα παντα,ειτε απο περιγραφες ειτε απ τις μουφα φωτο.Το οτι δεν βαζω αλλες δε σημαινει οτι σταματησα.Εχω περοσσοτερα αποδεικτικα που δε γινεται να ανεβασω διοτι δε μπορω να κρυψω οσα χρειαζεται λογω των κινησεων που γινονται στα βιντεο.Επισης ανεβαζα και βιντεο,μουφα κι αυτα τα οποια δε μπορεις να κρυβεις σε ολα λογω των κινησεων.Ας συνεχισω στην μουφια μου.Σου συνιστω να μη διαβαζεις τις μουφα ενημερωσεις κ να μην ψαχνεις τις μουφα γυναικες που αναφερω.Σε οποιον δεν αρεσουμε να μας μπλοκαρει.
Εννοειται οτι υπαρχουν κι αλλοι αναλυτικοι τους οποιους εννοειται διαβαζω κι εγω οπως ολοι διαβαζουμε δημιουργωντας σχεδια,στοχους,που να παμε κτλΟ Γιώργος μ 145 είναι ο μόνος λόγος για μένα που δεν ασχολούμαι καθόλου με την πιάτσα, να μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα. Ο άνθρωπος γράφει με λεπτομέρεια τα πάντα, ενημερώνει αναλυτικά, σε ταξιδεύει με λιγα λόγια. Νομιζεις οτι βρίσκεσαι στην πιάτσα εκείνη τη στιγμή διαβάζοντας τον. Μαζί με τον smirni76 στα μπουρδέλα κορυφαίοι στην ενημέρωση, και υπάρχουν κι άλλοι μύστες που κινούνται στο ίδιο μοτίβο.
Γιώργο τα σέβη μου, συνέχισε έτσι δυναμικάΚαλη χρονιά σε όλους.
Καλη σου χρονια!Ο Γιώργος μ 145 είναι ο μόνος λόγος για μένα που δεν ασχολούμαι καθόλου με την πιάτσα, να μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα. Ο άνθρωπος γράφει με λεπτομέρεια τα πάντα, ενημερώνει αναλυτικά, σε ταξιδεύει με λιγα λόγια. Νομιζεις οτι βρίσκεσαι στην πιάτσα εκείνη τη στιγμή διαβάζοντας τον. Μαζί με τον smirni76 στα μπουρδέλα κορυφαίοι στην ενημέρωση, και υπάρχουν κι άλλοι μύστες που κινούνται στο ίδιο μοτίβο.
Γιώργο τα σέβη μου, συνέχισε έτσι δυναμικάΚαλη χρονιά σε όλους.
Καλη σου χρονιαΚαλή χρονιά Γιώργο