Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ast4NaPane

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Εχθές το μεσημέρι πήρα από Σωκράτους την Ελληνίδα νεαρή ψηλή κοντοκουρεμενη Φιλιώ . 10 ευρώ + 5 το χοτελ. Την γάμησα σε διάφορες στάσεις και την έβαλα να μου γλείφει το κορμί και τα αρχιδια . Έχυσα με πίπα. Όλα με καποτα εννοείται.

Εχθές το μεσημέρι πήρα από Σωκράτους την Ελληνίδα νεαρή ψηλή κοντοκουρεμενη Φιλιώ . 10 ευρώ + 5 το χοτελ. Την γάμησα σε διάφορες στάσεις και την έβαλα να μου γλείφει το κορμί και τα αρχιδια . Έχυσα με πίπα. Όλα με καποτα εννοείται.
Καλησπέρα αδελφέ μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για την έλλογο κορασίδα. Γιατί τέτοιο όνομα πρώτη φορά το ακούω ‘’ Φιλιώ’’. Και η αλήθεια είναι είμαι πολύ περίεργος . Εκτός αν λες την κορασίδα που έβαλε πρόσφατα σκουλαρίκι στην κοιλιά και φορά συνήθως μία ζώνη για καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι !!!

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
147
Πόντοι
1
Καλησπέρα αδελφέ μπορείς να μας δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για την έλλογο κορασίδα. Γιατί τέτοιο όνομα πρώτη φορά το ακούω ‘’ Φιλιώ’’. Και η αλήθεια είναι είμαι πολύ περίεργος . Εκτός αν λες την κορασίδα που έβαλε πρόσφατα σκουλαρίκι στην κοιλιά και φορά συνήθως μία ζώνη για καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι !!!
Ναι αυτήν εννοώ

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.585
Πόντοι
3.506
Πρακτικα ολη μερα,πρωι εως βραδυ αλλα οχι με την ιδια συχνοτητα ουτε με τις παρουσιες αλλα ουτε κ με ποσοτητα.Πρεπει να περασεις αρκετες βολτες σε διαφορετικες ωρες ωστε να αρχισεις να τις "μαθαινεις" κ φυσικα δοκιμαζωντας θα ξερεις μετα σε ποιες ωρες παιζει η καθεμια τους.Ενημερωτικα οσο πιο αργα τοσο πιο αραιες τον χειμωνα ενω το καλοκαιρι ηταν αντιθετα.Τα παιδια που πανε πρωι κ μεσημερι ας γραψουν τις καλυτερες ωρες.Εγω παω απογευμα-βραδυ-νυχτα κ σου λεω οτι μετα τις 9 δεν αξιζει τωρα,μεταξυ 6-9 βλεπεις οτι ειναι να εμφσνιστρι συν τις ξαφνικες.Αν θες ποικιλια μεταξυ 8-10 ειναι εκει οσες θα δουλεψουν αλλιως μετα τις 6 ξεκινανε αφιξεις ως 7-8 που εχουν μαζευτει οσες θα δουλεψουν.Φυσικα υπαρχουν κ απο νωρις που πανε σερι.Ανα μισαωρο μπορεις να ξανακανεις γυρα να δεις.Αν δεν εχει μην ελπιζεις για αργοτερα,μονο ξαφνικη.Πανω απο μιση ωρα αναμονη σου δειχνει τι παιζει,στη μια ωρα ειναι το συμπερασμα.Στο lito δε καθονται αργα οπως κ χαλκοκονδυλη δε καθονται.Μονο Liberty-Access-Ορφεα οτι βρεις αργα κ σωκρατους η οποια ειναι απογοητευτικη αν δε θες πρεζουδες η ξαφνικες.Το πιο safe ειναι μερα Lito-Ορφεας-Access-Liberty,Απογευμα ειναι Ορφεας-Liberty-Lito και νυχτα Ορφεας-Liberty.Περασματα απο Access+Σωκρατους προτεινω ανεξαρτητου ωρας γτ μερικες φορες εμφανιζονται λαβρακια.Ολες πανε παντου με κυριο πολο ελξης τους τα Liberty-Ορφεα διοτι ουτως η αλλως θα πανε αλλου αν το διαπραγματευτειτε.Μη σου φανει παραξενο αν δεις ιδιες να κοβουν βολτες κ καπου αλλου.Οι βασεις ειναι ιδιες ειδικα οσων μενουν σε αυτα τα ξενοδοχεια.Αν θες πολυ μεγαλες ειναι στη χαλκοκονδυλη μερα συνηθως.Βολτες κανουν κ οι κοπελες του lito,πανε γ σεπτεμβριου πλατεια λαυριου κ liberty.Τωρα στα πα μαζεμενα αλλα με το καιρο θα τα διαπιστωσεις.Το κυριο μερος ειναι να δεις τι παιζει σε διαφορετικες ωρες απλα τωρα δεν ειναι καλοκαιρι κ το αργα ειναι πεσμενο.Καλυτερα νωρις.Μακρια απο δρομους τυπου Ακομινατου και γυρω της,θα σε ξενερωσει η σαπιλα.Θα κινεισαι στους δρομους που λεγονται χαλκοκονδυλη-καματερου-αριστοτελους-γ σεπτεμβριου-σωκρατους-βερανζερου-σατωβριανδου μονο στα κομματια που ειναι ενωμενες η ενωνο ται καπου,θα τις κατσλαβεις ειναι μια περιοχη ολες τους μαζι με κυρια ενωση τη συμβολη χαλκοκονδυλη-καματερου-αριστοτελους-σωκρατους.Βασικο,μαθε τα ξενοδοχεια κ θα καταλαβεις τα παντα γτ αφορουν αυτους τους δρομους,λεγονται easy access-liberty-Ορφεας-Lito.Αν ακουσειςκατι περι Minion η Δωδωνη ειναι κι αυτα στο παιχνιδι διπλα στους δρομους μονο που εκει βρισκεται η κεντρικη που λεγεται Μαρνης,ενα κλικ πανω ειναι κ κατεβαινει πλαγια να το πω ετσι.Υπαρχει ομως συμβολη μαρνης-καματερου-λιοσιων που ειναι ενα βημα πριν τη συμβολη που σου ειπα πριν.Ξεχασα την καποδιστριου αλλα ετσι κι αλλιως αυτες θα χρησιμοποιειε πηγαινωντας απο το 1 ξενοδοχειο στο αλλο για να βλεπεις τι παιζει απεξω.
Ρε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Ειλικρινά από τότε που εμφανίστηκες σταμάτησα να ακολουθώ το νήμα!!

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
296
Πόντοι
21
Ρε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Συμφωνώ απόλυτα
Διάβαζα κ εγώ αλλά ζαλίστηκα ειλικρινά κ σταμάτησα
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.028
Πόντοι
7.195
μη ρίχνεις καραμούζα, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας και ο Γιώργος σε βάζει στο κλίμα της περιοχής σα να περπατάει με βιντεοκάμερα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξε νικνέιμ, αλλά θάχε τους λόγους του.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.585
Πόντοι
3.506
μη ρίχνεις καραμούζα, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες μας και ο Γιώργος σε βάζει στο κλίμα της περιοχής σα να περπατάει με βιντεοκάμερα.
Δεν είναι καραμούζα, ειλικρινά. Αντιπαρέρχομαι τις μούφα φώτο που ανέβαζε στα νήματα και προσπαθώ να βοηθηθούμε όλοι από την ενημέρωση που μας δίνει.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Ποια ειναι αυτη που περιγραφεις?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Οχι ρε απλα τα γραφω συνεχομενα,αυτο φανταζομαι σε ζαλιζει που ξεχναω σημεια στιξης επειδη γραφω πολυ γρηγορα στο pc,στο κινητο γραφω πιο σωστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ απόλυτα
Διάβαζα κ εγώ αλλά ζαλίστηκα ειλικρινά κ σταμάτησα
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Οταν τα διαχωρισω/διαχωριζω ειναι πιο βολικα φανταζομαι

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Και οχι και ναι.Βιντεοκαμερα χαχα.Μακαρι να γινοταν να χω πλανα,θα χα και συνομιλιες να ξερουμε τι κ πως αλλα κυριως εμφανισεις ωστε να μη πηγαινει τζαμπα οποιος δεν ενδιαφερεται για οσες βρισκονται διαθεσιμες την εκαστοτε ωρα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Δεν είναι καραμούζα, ειλικρινά. Αντιπαρέρχομαι τις μούφα φώτο που ανέβαζε στα νήματα και προσπαθώ να βοηθηθούμε όλοι από την ενημέρωση που μας δίνει.
Μουφα ε?Καληνυχτα σου.Εμενα δεν με ενδιαφερει αν βοηθιεσαι η οχι,οσοι γνωριζουν κινουνται αναλογως,εχω παιξει σχεδον παντου εκτος 2 μερων που δεν με παιρνει να πηγαινω.Οσοι κινουνται καταλαβαινουν τα παντα,ειτε απο περιγραφες ειτε απ τις μουφα φωτο.Το οτι δεν βαζω αλλες δε σημαινει οτι σταματησα.Εχω περοσσοτερα αποδεικτικα που δε γινεται να ανεβασω διοτι δε μπορω να κρυψω οσα χρειαζεται λογω των κινησεων που γινονται στα βιντεο.Επισης ανεβαζα και βιντεο,μουφα κι αυτα τα οποια δε μπορεις να κρυβεις σε ολα λογω των κινησεων.Ας συνεχισω στην μουφια μου.Σου συνιστω να μη διαβαζεις τις μουφα ενημερωσεις κ να μην ψαχνεις τις μουφα γυναικες που αναφερω.Σε οποιον δεν αρεσουμε να μας μπλοκαρει.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.585
Πόντοι
3.506
Μουφα ε?Καληνυχτα σου.Εμενα δεν με ενδιαφερει αν βοηθιεσαι η οχι,οσοι γνωριζουν κινουνται αναλογως,εχω παιξει σχεδον παντου εκτος 2 μερων που δεν με παιρνει να πηγαινω.Οσοι κινουνται καταλαβαινουν τα παντα,ειτε απο περιγραφες ειτε απ τις μουφα φωτο.Το οτι δεν βαζω αλλες δε σημαινει οτι σταματησα.Εχω περοσσοτερα αποδεικτικα που δε γινεται να ανεβασω διοτι δε μπορω να κρυψω οσα χρειαζεται λογω των κινησεων που γινονται στα βιντεο.Επισης ανεβαζα και βιντεο,μουφα κι αυτα τα οποια δε μπορεις να κρυβεις σε ολα λογω των κινησεων.Ας συνεχισω στην μουφια μου.Σου συνιστω να μη διαβαζεις τις μουφα ενημερωσεις κ να μην ψαχνεις τις μουφα γυναικες που αναφερω.Σε οποιον δεν αρεσουμε να μας μπλοκαρει.
Καλή χρονιά Γιώργο

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Και μιας το φερε η συζητηση,ποιος θα κατεβει να μας πει τι παιζει πριν την αλλαγη (της) βαρδιας τους?

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
0
Ο Γιώργος μ 145 είναι ο μόνος λόγος για μένα που δεν ασχολούμαι καθόλου με την πιάτσα, να μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα. Ο άνθρωπος γράφει με λεπτομέρεια τα πάντα, ενημερώνει αναλυτικά, σε ταξιδεύει με λιγα λόγια. Νομιζεις οτι βρίσκεσαι στην πιάτσα εκείνη τη στιγμή διαβάζοντας τον. Μαζί με τον smirni76 στα μπουρδέλα κορυφαίοι στην ενημέρωση, και υπάρχουν κι άλλοι μύστες που κινούνται στο ίδιο μοτίβο.
Γιώργο τα σέβη μου, συνέχισε έτσι δυναμικά:hi:Καλη χρονιά σε όλους.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Ο Γιώργος μ 145 είναι ο μόνος λόγος για μένα που δεν ασχολούμαι καθόλου με την πιάτσα, να μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα. Ο άνθρωπος γράφει με λεπτομέρεια τα πάντα, ενημερώνει αναλυτικά, σε ταξιδεύει με λιγα λόγια. Νομιζεις οτι βρίσκεσαι στην πιάτσα εκείνη τη στιγμή διαβάζοντας τον. Μαζί με τον smirni76 στα μπουρδέλα κορυφαίοι στην ενημέρωση, και υπάρχουν κι άλλοι μύστες που κινούνται στο ίδιο μοτίβο.
Εννοειται οτι υπαρχουν κι αλλοι αναλυτικοι τους οποιους εννοειται διαβαζω κι εγω οπως ολοι διαβαζουμε δημιουργωντας σχεδια,στοχους,που να παμε κτλ

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Καλη σας χρονια!Σκεπτομενος να παω και να γυρισω πριν την αλλαγη (της) χρονιας.Αφιξη 8.45-9 αναχωρηση 11.45-11.50 αφου γυρισα πρωτα με αυτοκινητο και μετα ποδαρατο (μιλω παντα για τις γυναικες,δεν θα αναφερομαι σε τραβεστες)

Αριστοτελους κενη αρχικα κ μετα Μαρια η Βουλγαρα που ναι μονιμη πολυ καιρο με τζινακι ωραια γυναικα που αν δε ξερεις δε θα τη περασεις για της δουλειας οταν ντυνεται φυσιολογικα.

Σωκρατους νομιζω πηρε το ματι μου Ελενη τη χοντρουλα και βασικα ηταν η Χριστινα η χοντρουλα που ναι μονιμη (νομιζω καθοταν εδω αρχικα η Μαρια η Βουλγαρα πριν παει Αριστοτελους).Σανντυ με εναν τυπα με κιλα καθιστοι η οποια αρχικως ελειπε μα επιασε ποστο

Access Μου φανηκε να΄δα κινεζα.Ολοιοδιες οι υπολοιπες.Ξερετε Ινδια-Μπαγκλαντες.Νομιζα εβλεπα κατι καινουριο

Μενανδρου η Ανναρα η πρασινοματα.Μιλαγε μιλαγε μιλαγε.Καμια κινηση καμια διαθεση.Φουλ ντυμενη (οταν θελει ειναι μουναρα) και βασικα κατι την ετρωγε.Σεκφτομαι εσυ ρε εισια ικανη να χω τελειωσε τη βολτα κ ακομα να σε βρω εκει να μιλας.Παραλιγο να το ποστεψω οταν επεστρεφα ηταν τυποι στα μαυρα κ επειδη ηταν κι αυτοι πηγα να γελασω.Δεν ηταν,δεν ασχοληθηκα να την ψαξω,βαριομουν να την ψαξω κ δεν ηθελα κιολας.Την παρακολουθησα αλλα προσεξα μουνι σε αλλο μερος κ πηγα να παρακολουθησω.Παντως η Αννα οταν το αποφασισει μπειτε.Ισως η ομορφοτερη,τουλαχιστον στις 3 ομορφοτερες/ωραιοτερες που εμφανιζονται Ορφεα

Βερανζερου γενικα κενη και ηταν ολομοναχη η κυρια η πανεμορφη με ωραιο κολλητο λεω εδω εισαι θα της μιλησω σημερα.Περασε μουναρα αποφασισα να αλλαξω ροτα ακολουθωντας/παρακολουθωντας και οταν επεστρεψα η ομορφη κυρια ειχε παρεα.Βασικα δε ξερω αν ειχε ξυπνησει φαινοταν οκ η καπως οκ που κ παλι μπερδευε για το αν ειναι στεναχωρημενη.Μια μερα θα τη παρω και θα της πω την αληθεια για την ομορφια της.Μονο μια φορα την εχω δει να βγαινει επισημα σωκρατους και αυτο παλι ειχε παρεα.Δεν την βρισκετε μονη στις ωρες που παω,ισως μερα

Μαρνης κενη απο πανω και πλαγα εβλεπα γνωστες και αγνωστες.Το χειροτερο?Πως ειδα Αελξανδρα (με μπαντανα/κορδελα) με φιλη της και κοιταξαν σκουπιδια,δεν πολυκαταλαβα,επιβεβαιωνω το σωμα της αλλα ξενερωσα.Θα μου πειτε γιατι οι αλλες τι κανουν

Ορφεας αρκετα μα αναμεικτα.Αρχικα βλεπω Χριστινα με γκομενο αβαφτη (δυσκολευτηκα να τη καταλαβω) και καποαι στιγμη ειμαστε εξ επαφης της λεω Χριστινα εσυ ειναι,ναι μου λεει,τι κανεις της λεω χαθηκες δεν ερχεσαι αλλο απο κει κτλ,μου απαντουσε ησυχα και ερχοταν κατα κει αν κ μετα δεν καταλαβα ποσο εκατσε γιατι χαιρετησα και το γκομενο της και του λεω χαθηκατε ρε,μου λεει εδω ειναι.Πριν απο αυτο ομως προηγηθηκε χαιρετουρα με Κασσανδρα και ομιλια καλη χρονια κτλ,μπροστα μου επαιζε μπαλλα χαχα,τες πα τα παμε και της λεω αν εισια εδω θα σε ξαναχαιρετησω,δεν ηταν οταν εφυγα.Ταυτοχρονα δεν υπηρχε καποια που να με ενδιαφερει καθως ηταν μονο Ινδοπακιστανες.ΜΟΝΟ.Οκ λογικο.Κ δε φταινε οι γυναικες,εχουν το κοινο τους.Ειδα και μια χοντροουλα μαλλον Ελληνιδα που μετα αλλαξε απο οτι καταλαβα και λεω Ελληνιδα διοτι την ακουσα να μιλαει και κρινω πως ηταν Ελληνιδα (με γυαλια).Λελα που εγινε μελαχρινη.Οπως ειμαι μπερδεμενος για το αν ερθει το Χριστινακι γινεται ανατροπη στο 90.Βγαινει ωραιο μωρο απ΄τον Ορφεα και για καλη μου τυχη καθεται στα παγκακια διοτι ειχε βαλιτσα και σκεφτηκα παει πελατισσα κανονικη.Χαμογελα και αραζει,λεω να η ευκαιρια σου μαλακα.Σε δευτερολεπτα ειχα μιλησει.Με τα πολλα ειναι της δουλειας απλα κουβαλαει τα πραγματα της να το ξερετε μην μπερδευστε.Αλεξανδρα και ηλικια νομιζω 37 η 39.Αδυνατη.Κορμαρα.Δεν της φαινονται ολα μα βλεπεις οτι εχει κορμι.Τελικα εχει κορμακι αψογο σχεδον στεγνο και τατου ταιριαστα.Ελληνιδα καλοπροαιρετης ομιλιας κοκκινομαλλα αλλα ξεθωριασμενα φαινονται σνα καστανα,κοκκια τα κανει μου ειπε.Και το καλυτερο,γαλανα ματια.Ματια γαλανα!Κοκομπλοκο εγω,λεω κατσα να διερευνησω λεγοντας τα δικα μου και συμφωνησαμε.Μου ερχοταν μια βρωμα απο ενα σαν πλεκτο που ειχε εξτρα σαν αξεσουαρ αλλα φοβουμενος οτι ερχεται απο την ιδια ευτυχως διαπιστωσα οτι προκειται για το εξτρα της.Απο δω και μπρος μονο καλα:Μπανιο πριν και μετα παρα το κρυο νερο.Καθαρη και φυσιολογικης εμφανισης που δεν ειναι επηρεασμενη και δεν ειναι χωμα τελειωμενη.Ματια ταξιδιαρικα με ηρεμη και λογικη ομιλια,πιανει κουβεντα και ειναι καθυσυχαστικη στο θεμα του χρονου και στο θεμα της καυλας.Πιπουλα ηρεμη με deep χωρις δοντι κατα 99.9% που αν τν αφησετε σας τελειωσε.Διαχειριστηκε αψογα τυους προβληματισμους μου καθως συμφωνουσαμε στο προφανες,οχι βιασυνη.Γερο κονε με υποδοχη και καμαριερες (γερα κονε) που δεν ειπαν τιποτε που κατσαμε μπορει και ανω της 1 ωρας.Σωστα καταλαβατε με 5 ευρω την εβγαλα παλι και εχει ξαναγινει με Δεσποινα αυτο.Καποια στιγμη της λεω προβληματισμενος για το θεμα και μου λεει θα τα βαλω εγω τα 5 ευρω.Ε καλα λεω εδω πεσαμε σε αλανι.Ουτε μας ενοχλησαν ουτε μας ρωτησαν,αποχαιρετηθηκαμε μπροστα στην υποδοχη χωρις ενοχληση.Α εχει μακρυ μαλλι που το πιασε κοτσο.Ευκολη η διαχειρηση της καθως ειναι αδυνατη και ψηλη γυναικα,ταιριαξαν τα σωματα μας (1.78 ειμαι).Πρωην αθλητρια.Δεκτικη σε ολα κανενα σπασιμο νευρων και φυσικα με πολλες αποκαλυψεις για ολα τα θεματα.Αρνητικο δεν αντεχει/δεν θελει πολυ απο πανω αλλα τελικα το κανε και με τελειωσε.Στο διαταυτα,μουνι προς στενο,οταν ειναι απο πανω αγκαλιαζει περισσοτερο και οταν εισαι απο πανω της παλι αγκαλιαζει πιο πολυ,στα 4 βρισκεις γωνιες και την πηρα πλαγιο κουταλατο που συγχρονιστηκαμε σε παραλλαγες και εβρισκα την γωνια.Δεν ειχε κανενα προβλημα.Με εξεπληξε!Μετα την Βαγια ρεφαρα!Σορυ για τα πολλα μα εχω κι αλλα που πρεει να τα ξερετε.Μου ειπε οτι ειναι Ορφεα αλλιως μου δειξε προς τα πανω μαλλον εννουσε Μαρνη προς Βαθης και γενικα μου λεει η Ορφεα η κατω στον ΟΣΕ.Της λεω πως θα σε βρω κτλ (δεν εχει τηλεφωνο) τι θα ρωταω αν μπαινω εκει κ μου λεει θα λες την Αελξανδρα την κοκκινομαλα με τα γαλανα ματια.Μου ειπε δεν υπαρχιε περιπτωση να μην τη βρισκω.Επισης ειπε οτι ειναι 3-4 Αλεξανδρες εκ των οποιων μετρησε 3 νομιζω λεγοντας μου χαρακτηριστικα διοτι η μια δεν εκδιδεται κ οι αλλες δεν ειναι του επιπεδου της οποτε δ εθα μπερδευτειτε ακομη κ αν απλα θυμαστε τα γαλανα της ματια.Ειχε γκομενο παλια,εκανε σεξ εκανε παρτουζες κτλ,γενικως εμπειρη και καλη,η φιλη που θες να χεις.Στα δοντια ειδα μαυριλα αλλα κλαιν δεν επηρεαζε και θα με θυμηθειτε.Ωραια γυναικα.Ισως σας φανει πιο μεγαλη,γενικα τις λενε μαλακιες,εγω επεσα μεσα.Μου πηρε 20 απο 25 και δεν δεχτηκε αντιπροταση 15 μα πιστεψτε με σκασιλα μου.Ειναι η πρωτη μου μεγαλη επιτυχια απο τις γυναικες του ΟΣΕ

Ακομινατου οπως ειχα πει οτι θα κανω εκανα.Τελικα καμια σχεση με την ολη εικονα που ειχαμε.Αν κ εγω πριν μηνες στριβοντας απο λαθος εκει ειδα κοσμο (μερα νομιζω η νωρις βραδυ) αυτη τη φορα σε παρομοιες (μαλλον) ωρες δεν ειχε τιποτα καμια πελυρα της.Ελαχιστοι ανθρωποι στην πλευρα κατω απο ΟΣΕ κι αυτοι με σκηνες.Πας ανετα οπου θες.Συμπερανα οτι ολα εκεινα τα ατομα απλα μεταφερθηκαν στην συμβολη μαρνης-Καρολου-σατωβριανδου οπως ειναι αναμενομενο γυρω απο τον Οσε.Εκει θα πανε ειτε περα ειτε δωθε.Και να σκεφτειτε οτι καποτε μπηκε εκει μεσα μερα θεωρωντας οτι απ την αλλη ειναι τα χειροτερα.Ισως ηδη μετακομιζαν.Ισως ηταν αλλοι τοσοι.Αστυνομιες περνουσαν.Ουσιαστικα η οδος Νικηφορου ειναι η νεα ακομινατου σαφως πιο φανερη

ΥΓ:Μιας και ειπα ΟΣΕ,ναι πηγα κι απο εκει.Λοιπον παλι ειδα καποια μουνακια.Στην συμβολη καρολου-σατωβριανδου ξανα το ιδιο σκηνικο αλαλ αυτη τη φορα επειδη ειχαν και βοηθεια οκ λεω ευκαιρια.Τελικα ρε παιδια καθομουν ξεμπαρκος σαν κολωνα απεναντι τους και παρακολουθουσα κανωντας που και πουτανοκινησεις.Παρατηρησα γυναικες φιγουρες που αργοτερα αυξαναονταν γιατι αναμεσα τους σηκωνονταν ξαφνικα γυναικες η οποιες δεν φαινοντουσαν ευκολα.Πχ βαζουν κουκουλα η σκεπαζονται η καθονται αγκαλιες.Ειδα γνωριμες αλλα ειδα και ωραιες που αναρωτηθηκα ν ειναι οι ιδιες ωραιες με τις προαλλες.Ταιριαζαν τα σωματα αλλα δεν ερχονταν προς εμενα.Καποια στιγμη ερχοντουσνα κ ερχοντουσαν κ δε καταλαβαινα τα παντα διοτι αποχωρουσαν κιολας.Μυρμηγκια,λεω οκ καταλαβα η κανετε ψωνια εδω η φερνετε ψωνια εδω.Τες πα οτι καλο ειναι ηταν ζευγαρωμενο.Απεναντι στο κομματι προς downtown λιγοτερες σαφεσταση(δεν εβρεχε) μα ξανα ζευγαρωμενες.Γελαστε εδω γτ ουτε αυτο παιζει ρολο αν δεν φοβαστε να πατε.Με τα πολλα αρχισαν να με κοιτανε λεω ωπα εδω εισια κανω μια πουτανια και επανερχομαι παλι να με χουν στα ματια τους να με συνηθισουν.Το σφαλμα μου?Ειμουν πλατη η μαλλον ειχα τη Μαρνης πλατη κ ηρθε απο πισω μου μιλφογκιλφ πολυ δυνατη φυσιολογικη δεν προλαβα,παιζει να ξενερωνα αρκετα λεπτα!Μονο το κολαν αρκουσε!Περιμενα περιμενα τιποτα,και οσο σηκωνονταν καθονταν κτλ βαριομουν.Εν τω μεταξυ οι ωραιρς που ειπα πριν εμφανιζονταν και εκαναν φασινα να το πω.Ο κοσμος να περναει σαν να ναι ολα φυσιολογικα.Τουλαχιστον 4 μουνακια μετρησα σε συνολο περισσοτερων μα κρατηστε τα 4 μουνακια
ΥΓ2: Dowtown ηρεμια και παλι ηταν μιλφ εξω που δεν εμοιαζει 100% με την αλλη που συζητησα,επεστρεψα και ειχε μπει.Παλι την πετυχα εξω.Μαζι της ενα πακι.Υπαλληλος ηταν η γυναικα αλλα ποια?Εμπαινα ειτε ειναι 1 ειτε ειναι 2
ΥΓ3:Η Ακομινατου ενωνεται με τη Βικτορως Ουγκω.Εκει στεκοταν ζευγαρι με κοριτσι που εμπαινα,βαριομουν την παρακολουθηση που μαλλον θα πηγαινε απατη.Κοσμακης ψιλοκινιοταν,εψαχνα να δω τι παιζει κ τα μπουρδελακια τα οποια ηταν πολυ πιο κατω αν κ οχι μακρια.Ο χαρτης τα δειχνει σαν να ναι ολα με αποστασεις αλλα τελικα ολα ειναι παρα πολυ ευκολα να α ψαξετε ακομα και με τροπο.Υπαρχει κ ενωση πιο πανω αν πας απεναντι απο Βερανζερου και νομιζω ακομα κ απο Ορφεα απεναντι.Το παιχνιδι παιζεται απεναντι της Βερανζερου και κατω αυτο το κομματι κοιταξτε.Αν περνατε το υψος της Βερανζερου επι της μαρνης ριξτε μια ματια απεναντι στα μαγαζακια (αυτο εξτρα).Περνανε αστυνομιες.Η Ακομινατου εχει μεταφερθει στην οδο Νικηφορου σαφεστατα φανερα
YΓ4:Τα air condition στο Access δεν τα λειτορυγουν διτοι λειτουργουν τα καλοριφερ και τα air condition του Ορφεα λειτουργουν αυτοματα αλλα πιασε το σημειο αερα και βαλτο στο υψος που θελεις γιατι ειναι ευκολο να το κανεις με το χερι.Tv εκλεισα απο τη πριζα
ΥΓ5:Σε επικινδυνα μερη/σημεια,αγνοηση.Μην σταματατε η ανταποκρινεστε σε αδιαφορα

Καλη σας Χρονια

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
2.546
Καλη σου χρονια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλή χρονιά Γιώργο
Καλη σου χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom