Παιρνουν τα ΚΕΑ και στηριζονται απο οργανισμους και ΜΚΟ με αποτελεσμα να μην χανουν χρημα για φαγητο νερο η μπανιο αν αποφασισουν να πλυθουν.Οπως και να πλενουν ρουχα κτλ.Επισης απο αυτα που παρατηρω πιστευω οτι οι πολεις δημοι κτλ εχουν κανει συγκεκριμενα πραγματα πχ αφηνουν με βρθση για δημοσια χρηση στην οποια πανε.Συν οτι αυτα τα κανει κ ο απλος κοσμος στα κτηρια.Φυσικα κανουν κ πιθανες συμφωνιες με μαγαζια η μεμονωμενα.Πχ στο μενιδι μου τυχε να μαι σε σπιτι μιας αστα βραστα και τηλεφωνικα κανονιζε να κανει μπανιο σε αλλο σπιτι της ιδιας πολυκατοικιας.Ολα αυτα φερνουν το ζητουμενο,το χρημα να πηγαινει μονο σε χρησεις.Συν το μεγαλο τους ατου,καποιες αγοραζουν μονο ομονοια και καποιες αγοραζουν μονο μενιδι.Μερικες ομως γαμουνται με τους πωλητες και ετσι εχουν εξτρα πραμα το οποιο πωλουν στις υπολοιπες.Προσωπικα ακουσα απο αριστης εμφανισης (ειρηνη που την εχω ανφερει κ γω κ ο γιαννης) να πηγαινει εμ πλοιο αλλου κ να φερνει πραμα για 40000 ευρω.Ξεκαθαρη.Φυσικα αυτη ηταν αριστη δεν ηταν χωμα.Αυτες που ναι χωμα κινουνται με κεα και βοηθειες του κοσμου η με ανταλαγγματα πχ σεξ για φαι σε μαγαζι κτλ.Φιλη μου στο μενιδι δουλευει τα βραδια σε μαγαζι ως βοηθος για 5 ευρω.Ομως ενω τις λυπομουνα αρχισα να μη τις λυπααι γτ οταν παραδεχονται οτι ολο το προβλημα ειναι η χρηση τοτε βλεπω οτι ολα κανουν για τον ιδιο σκοπο πανω απο ολους.Εφοσον ειναι ικανες να κανουν τα παντα προσπερνωντας τις πραγματικες αναγκες τις ανθρωπιστικες που αναφερω εγω ως βοηθος τους,ξενερωσα και λεω στα αρχιδια μου,μονο ωφελος απο δω κ περα.Ετσι φερονται ετσι θα φερθω,δεν μας υπολογιζουν πλην απειροελαχιστων διοτι φερονται σαν να μη μας βλεπουν ειτε επδιη θεωρουν οτι δε θα βοηθησουμε ειτε επειδη ειναι τετοιες κατι που πιστευω οσο κ αν θελουν με το ζορι να μας τις περνανε ως παρατημενες και αβοηθητες.Η πλειοψηφια ειναι ξεκαθαρη,ετσι θελουν να ζουν οσο κ αν δυσκολευομαστε να το πιστεψουμε.Γι αυτο διαλυονται γτ η μονη λυση ειναι τα υγρα μπαταριων.Εχουν και σχεσεις.Παρομοιες μαλιστα.Συνεχιζωντας τα ιδια.Συμφερον πανω απ ολα ειναι η λογικη τους.Τσακωθηκα σε αλλη πιατσα με μια καριολα,μου βγαλε το λαδι κ μετα πηγαινε χαμογελαστη ζητωντας χρηματα ενω δε με ειχε σεβαστει (καθολου).Κ οι καλες δε κοβουν δεν αλλαζουν κ δε θελουν να αλλαξουν,αυτο δεν θελει να πιστεψει ο κοσμος.Οι πρεζες ειναι καπως πιο κανονικοι μα επισης συμφεροντολογοι αρχιψευτες.Οι πρεζουδες αρχιψευυτρες συν καριολες.Ποσοστο καλων 5% εκ των οποιον το 2%-3% προσπαθει να αλλαξει πηγαινωντας οκανα κτλ.Οι υπολοιπες κανουν το προφανες,ζητουν βοηθειες αλλα εννοουν για πρεζα και πανε οπου συμφερει.Δειτε μια οταν ειναι μεσ στη κοκα κ δειτε τη οταν συνελθει,το ιδιο κ με σισα.Δε θελουν να μας μιλανε στα συγκαλα τους.Συγγνωμη που σας ζαλισα απλως να ξερετε επειδη εχω προσπαθει πραγματικα να βοηθω και ξενερωνω.Απο εδω και μπρος θα βοηθω μονο τον εαυτο μου κ οσες τ'αξιζουν θα κερδιζουν.Αυτα σας τα λεω τσεκαρωντα ςπολλες και διαφορετικες σε συνομιλιες ειτε καναμε σεξ ειτε δε καναμε οπως κ συνομιλια και με τα δυο φυλα.Κλαψουριζουν ορφεα κ μετα τις βρισκω κατω στην πρεζοπεριοχη.Τσακωνομαι τωρα και 5-10 λεπτα μετα ειναι γλυκομιλητες σε αλλους κανωντας τα ιδια τυποποιημενα.