Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Stadium Municipal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.483
Πόντοι
481
Παιρνουν τα ΚΕΑ και στηριζονται απο οργανισμους και ΜΚΟ με αποτελεσμα να μην χανουν χρημα για φαγητο νερο η μπανιο αν αποφασισουν να πλυθουν.Οπως και να πλενουν ρουχα κτλ.Επισης απο αυτα που παρατηρω πιστευω οτι οι πολεις δημοι κτλ εχουν κανει συγκεκριμενα πραγματα πχ αφηνουν με βρθση για δημοσια χρηση στην οποια πανε.Συν οτι αυτα τα κανει κ ο απλος κοσμος στα κτηρια.Φυσικα κανουν κ πιθανες συμφωνιες με μαγαζια η μεμονωμενα.Πχ στο μενιδι μου τυχε να μαι σε σπιτι μιας αστα βραστα και τηλεφωνικα κανονιζε να κανει μπανιο σε αλλο σπιτι της ιδιας πολυκατοικιας.Ολα αυτα φερνουν το ζητουμενο,το χρημα να πηγαινει μονο σε χρησεις.Συν το μεγαλο τους ατου,καποιες αγοραζουν μονο ομονοια και καποιες αγοραζουν μονο μενιδι.Μερικες ομως γαμουνται με τους πωλητες και ετσι εχουν εξτρα πραμα το οποιο πωλουν στις υπολοιπες.Προσωπικα ακουσα απο αριστης εμφανισης (ειρηνη που την εχω ανφερει κ γω κ ο γιαννης) να πηγαινει εμ πλοιο αλλου κ να φερνει πραμα για 40000 ευρω.Ξεκαθαρη.Φυσικα αυτη ηταν αριστη δεν ηταν χωμα.Αυτες που ναι χωμα κινουνται με κεα και βοηθειες του κοσμου η με ανταλαγγματα πχ σεξ για φαι σε μαγαζι κτλ.Φιλη μου στο μενιδι δουλευει τα βραδια σε μαγαζι ως βοηθος για 5 ευρω.Ομως ενω τις λυπομουνα αρχισα να μη τις λυπααι γτ οταν παραδεχονται οτι ολο το προβλημα ειναι η χρηση τοτε βλεπω οτι ολα κανουν για τον ιδιο σκοπο πανω απο ολους.Εφοσον ειναι ικανες να κανουν τα παντα προσπερνωντας τις πραγματικες αναγκες τις ανθρωπιστικες που αναφερω εγω ως βοηθος τους,ξενερωσα και λεω στα αρχιδια μου,μονο ωφελος απο δω κ περα.Ετσι φερονται ετσι θα φερθω,δεν μας υπολογιζουν πλην απειροελαχιστων διοτι φερονται σαν να μη μας βλεπουν ειτε επδιη θεωρουν οτι δε θα βοηθησουμε ειτε επειδη ειναι τετοιες κατι που πιστευω οσο κ αν θελουν με το ζορι να μας τις περνανε ως παρατημενες και αβοηθητες.Η πλειοψηφια ειναι ξεκαθαρη,ετσι θελουν να ζουν οσο κ αν δυσκολευομαστε να το πιστεψουμε.Γι αυτο διαλυονται γτ η μονη λυση ειναι τα υγρα μπαταριων.Εχουν και σχεσεις.Παρομοιες μαλιστα.Συνεχιζωντας τα ιδια.Συμφερον πανω απ ολα ειναι η λογικη τους.Τσακωθηκα σε αλλη πιατσα με μια καριολα,μου βγαλε το λαδι κ μετα πηγαινε χαμογελαστη ζητωντας χρηματα ενω δε με ειχε σεβαστει (καθολου).Κ οι καλες δε κοβουν δεν αλλαζουν κ δε θελουν να αλλαξουν,αυτο δεν θελει να πιστεψει ο κοσμος.Οι πρεζες ειναι καπως πιο κανονικοι μα επισης συμφεροντολογοι αρχιψευτες.Οι πρεζουδες αρχιψευυτρες συν καριολες.Ποσοστο καλων 5% εκ των οποιον το 2%-3% προσπαθει να αλλαξει πηγαινωντας οκανα κτλ.Οι υπολοιπες κανουν το προφανες,ζητουν βοηθειες αλλα εννοουν για πρεζα και πανε οπου συμφερει.Δειτε μια οταν ειναι μεσ στη κοκα κ δειτε τη οταν συνελθει,το ιδιο κ με σισα.Δε θελουν να μας μιλανε στα συγκαλα τους.Συγγνωμη που σας ζαλισα απλως να ξερετε επειδη εχω προσπαθει πραγματικα να βοηθω και ξενερωνω.Απο εδω και μπρος θα βοηθω μονο τον εαυτο μου κ οσες τ'αξιζουν θα κερδιζουν.Αυτα σας τα λεω τσεκαρωντα ςπολλες και διαφορετικες σε συνομιλιες ειτε καναμε σεξ ειτε δε καναμε οπως κ συνομιλια και με τα δυο φυλα.Κλαψουριζουν ορφεα κ μετα τις βρισκω κατω στην πρεζοπεριοχη.Τσακωνομαι τωρα και 5-10 λεπτα μετα ειναι γλυκομιλητες σε αλλους κανωντας τα ιδια τυποποιημενα.
Επειδή μας έχεις πρήξει τα παπάρια στο να αναλύεις το προφίλ των χρηστών ουσιών και να μιλάς για την μάστιγα των ναρκωτικών απλά να ξέρεις ότι το ίδιο πράγμα κανείς και εσύ . Ενώ έχεις την δυνατότητα με τα ίδια χρήματα να γαμησεις είτε σε μπουρδέλο η στην τελική να πας τρίγωνο να κάνεις την δουλειά σου και να φύγεις εσύ επιλέγεις να είσαι κάθε βράδυ τρεις ώρες στην πιάτσα να μιλάς με χρηστριες και να παίρνεις από πίσω (παρακολουθείς) κοπέλες εκτός πιάτσας επειδή κάνουν χρήση η φοράνε κάτι προκλητικό. Κανονικό πρεζακι είσαι φίλε.

Stadium Municipal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.483
Πόντοι
481
Μάγκες δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο υπερευαίσθητος αλά χηροκροτατε έναν τύπο που παίρνει από πίσω κοπέλες κ τις παρακολουθεί. Εάν για εσάς είναι οκ πάω πάσο. Εγώ θα του κάτσω μια αναφορά γιατί όποτε τον διαβάζω ανακατεύετε το στομάχι μου. Ο man γράφει ότι στα λεωφορεία για μενυδι παρακολουθεί κορίτσια κατεβαίνει στις στάσεις που κατεβαίνουν και τις παίρνει από πίσω στα στενά ( όχι πάνω στα γύφτικα που κατεβαίνουν οι χρήστες) σε γειτονιές των γύρω περιοχών. Στο κέντρο τις παίρνει από πίσω (εκτός πιάτσας) για να δεί που θα πάνε κ τι θα κάνουν. Έλεος με τον ψυχακια

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.065
Πόντοι
4.646
Μάγκες δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο υπερευαίσθητος αλά χηροκροτατε έναν τύπο που παίρνει από πίσω κοπέλες κ τις παρακολουθεί. Εάν για εσάς είναι οκ πάω πάσο. Εγώ θα του κάτσω μια αναφορά γιατί όποτε τον διαβάζω ανακατεύετε το στομάχι μου. Ο man γράφει ότι στα λεωφορεία για μενυδι παρακολουθεί κορίτσια κατεβαίνει στις στάσεις που κατεβαίνουν και τις παίρνει από πίσω στα στενά ( όχι πάνω στα γύφτικα που κατεβαίνουν οι χρήστες) σε γειτονιές των γύρω περιοχών. Στο κέντρο τις παίρνει από πίσω (εκτός πιάτσας) για να δεί που θα πάνε κ τι θα κάνουν. Έλεος με τον ψυχακια
Τύπε, τουλάχιστον μας ενημερώνει κι ας είναι ψυχάκι. Εσύ πότε έκανες πρόσφατα ενημέρωση?

Stadium Municipal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.483
Πόντοι
481
Τύπε, τουλάχιστον μας ενημερώνει κι ας είναι ψυχάκι. Εσύ πότε έκανες πρόσφατα ενημέρωση?
Παρακολουθείς κ εσύ κοπέλες στα στενά της γειτονιάς σου τυπε η πας σε άλλες γειτονιές;;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.065
Πόντοι
4.646
Παρακολουθείς κ εσύ κοπέλες στα στενά της γειτονιάς σου τυπε η πας σε άλλες γειτονιές;;
Ρε τύπε, τί υποστηρίζεις τις γκόμενες? Ας του ρίξουν οξύ :skull-and-crossbones:στη μούρη αν τις πειράξει! Εμάς μας ενδιαφέρει η ενημέρωση και περιμένουμε πρώτα από εσένα που κρίνεις τους άλλους! :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: gambb

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Επειδή μας έχεις πρήξει τα παπάρια στο να αναλύεις το προφίλ των χρηστών ουσιών και να μιλάς για την μάστιγα των ναρκωτικών απλά να ξέρεις ότι το ίδιο πράγμα κανείς και εσύ . Ενώ έχεις την δυνατότητα με τα ίδια χρήματα να γαμησεις είτε σε μπουρδέλο η στην τελική να πας τρίγωνο να κάνεις την δουλειά σου και να φύγεις εσύ επιλέγεις να είσαι κάθε βράδυ τρεις ώρες στην πιάτσα να μιλάς με χρηστριες και να παίρνεις από πίσω (παρακολουθείς) κοπέλες εκτός πιάτσας επειδή κάνουν χρήση η φοράνε κάτι προκλητικό. Κανονικό πρεζακι είσαι φίλε.
Κανε με αγνοηση η αναφορα,εγω σου εκανα ηδη να μη βασανιζεσαι απο τα ποστ μου και να τιμωρηθεις κιολας διοτι ουτε φιλοι ειμαστε ουτε αδελφια.Χιλιες φορες λεω ποσο μαλακες ειμαστε και εσυ κολλησες στο οτι ειναι πρεζακια.Και ναι αυτο κανω οπως κ αλλα που δεν θα μαθεις γιατι αν μαθαινες θα τρεχες να ωφεληθεις.Στο χαλαω αλλα ειμαι ατομο που πινει μονο νερο.Αυτη ειναι η μεγαλυτερη καταχρηση που κανω.Α εχω κ μια ακομη καταχρηση,απαντω σε ατομα που ξεχασαν σε τι ειδους νημα και σε τι ειδους site βρισκονται.

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Κανω οσα δε κανεις.Πως λεγεται το νημα?Τι περιεχει αυτο το ειδος?Τι ειδους γυναικες βρισκονται στις περιοχες αυτες?Εσυ μονο πρεζουδες διαβασες ε?Μηπως δεν προσεξες στα μεγαλα μου ποστ που σε ενοχλουν οτι γραφω τοσα πραγματα?Η μηπως σου φανηκαν μικρα και κοιταξες μονο τα σημεια που σε συμφερουν για να γραψεις αυτα που γραφεις?Σου πε κανεις οτι παω με ολες η οτι τις ακολουθω ολες?Σου πε κανεις οτι ειμαι ντεντεκτιβ και παρακολουθω τι κανουν συνεχομενα η μεμονωμενα ανα 3ωρα?Σου πε κανεις περι τινος προκειται αυτο το site?Τι περιμενες δηλαδη να διαβασεις εδω?Για μουναρες που εκδιδονται στα 20 ευρω η οτι για σενα θα βρισκαμε τετοιες?Αν δε σου αρεσει αγνοησε με,εγω κανω αυτο που πρεπει να κανεις κι εσυ αλλα εισαι που σαι ασχετος απ τη περιοχη,μη το δειχνεις.Μονο εγω παω εκει?Ξερεις ποσοι παρακολουθουν?Ξερεις ποσοι τριγυριζουν?Επειδη γραφουμε 2-3 ατομα τις αληθειες τι νομιζεις οτι υπαρχουν καλυτερες που τις αγνοουμε επειδη ειμαστε ομορφοι?Ψυχακιας εισαι εσυ και με αυτα που εγραψες μαλλον εχεις δικαιως μια θεση στη πρεζοπεριοχη.Δυστυχως για σενα πινω μονο νερακι,δε χαπακωνομαι.Που και να χαπακωθω δε θα σου πεφτε λογος.Τυχαινει να μαι κοντα και τυχαινει να τα συνδυασω γλυτωνοντας ανθρωπους απο εξοδα και χρονο.Αλλα εχεις δικαιο,σηκωνομαστε εγω και οι αλλοι που σας λεμε τι παιζει και λεμε παμε σημερα να βρουμε οτι χειροτερο να το παρακαλουθησουμε και να το γαμησουμε.Να το γραψουμε κιολας προσεκτικα μην ανακατευτει καποιος καθως βρισκομαστε στο olaomorfaseaftitizoi.gr και οχι στο bou διοτι στο μπου ειμαστε σοβαροι ανθρωποι.Τραβα τωρα να κουκουλωθεις κι εσυ καπου στη πρεζοπεριοχη να σε χαιρετησω κιολας

Τελευταία τροποποίηση:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Σημερα γυριζα απο ΚΤΕΛ κηφισσου και αντι για 2 που συνηθως βλεπω λιγο πριν την εξοδο προς Περιστερι (κανω αναστροφη εκει) ηταν μια....Δεν ξερω αν η αλλη ειχε παει για δουλεια αλλα συνηθως ειναι 2.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Σημερα γυριζα απο ΚΤΕΛ κηφισσου και αντι για 2 που συνηθως βλεπω λιγο πριν την εξοδο προς Περιστερι (κανω αναστροφη εκει) ηταν μια....Δεν ξερω αν η αλλη ειχε παει για δουλεια αλλα συνηθως ειναι 2.
Υπαρχει νημα για τα κτελ κηφισσου που θα ξερουν περισσοτερα.Μηπως εννοεις 2 παρουσιες που ειχαν ανεβασει και φωτο που φαινονταν μαζι?Αν μοιαζουν τοτε θα βγαλεις και ακρη εκτος αν μιλας για νεες παρουσιες που επειδη δεν ειμαι γνωστης της πιατσας των κτελ πρεπει να σιωπησω

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Υπαρχει νημα για τα κτελ κηφισσου που θα ξερουν περισσοτερα.Μηπως εννοεις 2 παρουσιες που ειχαν ανεβασει και φωτο που φαινονταν μαζι?Αν μοιαζουν τοτε θα βγαλεις και ακρη εκτος αν μιλας για νεες παρουσιες που επειδη δεν ειμαι γνωστης της πιατσας των κτελ πρεπει να σιωπησω
Περναω απο εκει 15 χρονια σχεδον, παντα ειναι 2 κοπελες στην γωνια του παραδρομου πανω απο τα ΚΤΕΛ κηφισσου. Τωρα αν ειναι οι ιδιες η οχι δεν ξερω. Απλα το αναφερω μηπως και ενδιαφερει κανεναν.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Περναω απο εκει 15 χρονια σχεδον, παντα ειναι 2 κοπελες στην γωνια του παραδρομου πανω απο τα ΚΤΕΛ κηφισσου. Τωρα αν ειναι οι ιδιες η οχι δεν ξερω. Απλα το αναφερω μηπως και ενδιαφερει κανεναν.
Α ενταξει.Μου φαινεται ελεγαν οτι παλια ηταν περισσοτερες,ισχυει?Εγω οταν πηγαινα στα πρακτορεια δε τις πετυχαινα και μου ελεγαν τα παιδια στο αλλο νημα να πηγαινω μονο νυχτες.Οι 2 που ειχαν δειξε με τις φωτο ηταν μια χαρα,δε με χαλουσαν

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Α ενταξει.Μου φαινεται ελεγαν οτι παλια ηταν περισσοτερες,ισχυει?Εγω οταν πηγαινα στα πρακτορεια δε τις πετυχαινα και μου ελεγαν τα παιδια στο αλλο νημα να πηγαινω μονο νυχτες.Οι 2 που ειχαν δειξε με τις φωτο ηταν μια χαρα,δε με χαλουσαν

Παλια ηταν 2 γεματουλες, σημερα που περασα μου φανηκε πιο νορμαλ. Παντα ομως ηταν 2, δεν θυμαμαι να ειχα βρει περισσοτερες ποτε.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Παλια ηταν 2 γεματουλες, σημερα που περασα μου φανηκε πιο νορμαλ. Παντα ομως ηταν 2, δεν θυμαμαι να ειχα βρει περισσοτερες ποτε.
A ,ηπως τυχαινε να πανε ατομα σε διαφορετικες ωρες και επειδη τις εβλεπαν θεωρησαν οτι ειναι περισσοτερες.Αν ηταν πιο νορμαλ τοτε ακουγονται ενδιαφερουσες γιατι ειναι κ ο δρομος ευκολος αρκει να καταλαβουμε τις ωρες γιατι καποιοι εχουμε αποστασεις και ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες.Τι ηλικιες πιστευεις οτι εχουν στο περιπου.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
A ,ηπως τυχαινε να πανε ατομα σε διαφορετικες ωρες και επειδη τις εβλεπαν θεωρησαν οτι ειναι περισσοτερες.Αν ηταν πιο νορμαλ τοτε ακουγονται ενδιαφερουσες γιατι ειναι κ ο δρομος ευκολος αρκει να καταλαβουμε τις ωρες γιατι καποιοι εχουμε αποστασεις και ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες.Τι ηλικιες πιστευεις οτι εχουν στο περιπου.
Παντα 2, αν ηταν παραπανω θα φαινονταν. Τωρα αν ηταν 2 στις 10, 2 στις 1 και 2 στις 3 το βραδυ πχ αυτο δεν το ξερω. Τωρα για ηλικιες 1 φορα μιλησε ενας κολλητος σε καποια οταν τον ειχα συνοδηγο για χαβαλε και την ρωτησε ποσα παιρνει (ειχε πει 100 και γυριζω και του λεω θελει 100ε η χαβουζα - αυτη ηταν γυρω στα 30-35).
Παντως σημερα φαινοταν οκ σωματακι, σιγουρα ανω των 30 αν κρινω απο αναστημα, μπορει και ανω των 40, προσωπο δεν ειδα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.254
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές, έχει πάρει το μάτι σας μια πολύ κοντή αλβανέζα που κουτσαίνει λίγο η οποία συστηνεται με το όνομα Ελπίδα; Αν ναι, τι άποψη έχετε?

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, έχει πάρει το μάτι σας μια πολύ κοντή αλβανέζα που κουτσαίνει λίγο η οποία συστηνεται με το όνομα Ελπίδα; Αν ναι, τι άποψη έχετε?

Εγω σε πιατσες εχω πεσει σε αυτη στα ΚΤΕΛ κηφισσου, πιο πανω προς μπουρναζι παλι σε παραδρομο που αν θυμαμαι καλα ηταν τραβελι μεσα σε αμαξι και κανα δυο που εχω πετυχει παραλιακη, μια ξανθια σε ενα Shell βενζιναδικο διπλα κοντα Γλυφαδα (μικρη φαινοταν αλλα πανε 10 χρονια απο τοτε) και αλλη μια παλι παραλιακη αλλα προς φαληρο πλευρα.

Αλβανεζα που να κουτσαινει οχι δεν εχω δει ποτε (που ξερεις οτι ειναι αλβανεζα;).

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Παντα 2, αν ηταν παραπανω θα φαινονταν. Τωρα αν ηταν 2 στις 10, 2 στις 1 και 2 στις 3 το βραδυ πχ αυτο δεν το ξερω. Τωρα για ηλικιες 1 φορα μιλησε ενας κολλητος σε καποια οταν τον ειχα συνοδηγο για χαβαλε και την ρωτησε ποσα παιρνει (ειχε πει 100 και γυριζω και του λεω θελει 100ε η χαβουζα - αυτη ηταν γυρω στα 30-35).
Παντως σημερα φαινοταν οκ σωματακι, σιγουρα ανω των 30 αν κρινω απο αναστημα, μπορει και ανω των 40, προσωπο δεν ειδα.
Μαλιστα.Ξενερωτικο το κοστος μα τωρινες αν εχουν σωματα θα εχουν και ενδιαφερομενους.Καλα ειναι και οι εποχη που θα παιξει ρολο.Βασικα στο χερι τους ειναι ολα ειδικα οταν θελουν να χρεωνουν τοσα.Πλεον σε ολες τις κατηγοριες χρεωνουν παρομοιως.Ειδικα οταν σε τετοιες ηλικιες υπαρχει σωμα ειναι το ατου γιατι αν ειναι μικροτερες το σωμα ειναι μεγαλο ατου ενω πιο μεγαλες ειναι ο λογος που επιβιωνουν.Αν ξαναπερασεις και εχεις καλυτερη εικονα πες μας γνωμη να τσεκαρουμε,αντε σε καληνυχτω

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.254
Πόντοι
7.865
Εγω σε πιατσες εχω πεσει σε αυτη στα ΚΤΕΛ κηφισσου, πιο πανω προς μπουρναζι παλι σε παραδρομο που αν θυμαμαι καλα ηταν τραβελι μεσα σε αμαξι και κανα δυο που εχω πετυχει παραλιακη, μια ξανθια σε ενα Shell βενζιναδικο διπλα κοντα Γλυφαδα (μικρη φαινοταν αλλα πανε 10 χρονια απο τοτε) και αλλη μια παλι παραλιακη αλλα προς φαληρο πλευρα.

Αλβανεζα που να κουτσαινει οχι δεν εχω δει ποτε (που ξερεις οτι ειναι αλβανεζα;).
Μου μιλησε στο άσχετο και είχε αλβανική προφορά. Περίεργη φυσιογνωμία και για κάποιο λόγο με κάβλωσε. Δεν ξερω τι μέρος του λόγου ειναι,με την έννοια του αν είναι καθαρή και αν κάνει ότι λέει.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Μου μιλησε στο άσχετο και είχε αλβανική προφορά. Περίεργη φυσιογνωμία και για κάποιο λόγο με κάβλωσε. Δεν ξερω τι μέρος του λόγου ειναι,με την έννοια του αν είναι καθαρή και αν κάνει ότι λέει.

Δυστυχως δεν εχω εμπειρια με πιατσες οπως αλλα αλανια εδω μεσα, σιγουρα καποιος θα την εχει δει.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.100
Πόντοι
2.546
Δεν μου θυμιζει κατι η περιγραφη που εδωσες γιατι ειναι χαρακτηριστικα αυτα που λες.Απο ονομα δεν ξερω καμια με Αλβανικη προφορα.Κουτσαινει εννοεις παντα?Που την βλεπεις?Πες οσα μπορεις και ισως τα αλλα παιδια που τριγυριζουν νωρις να ξερουν κατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom