SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.491
- Πόντοι
- 2.546
Κασσανδρα Δεσποινα Δωρα διαθεσιμες κ Δημητρα καινουρια 30αρα ειπε δε παταει θα συνεχισω
Χμμ ισωςξαναγύρισε Ελλάδα λόγω πολέμου;
Είσαι πορνορεπόρτερ!!!Αλεξανδρα γαλανοματα εβαψε κοκκινο μαλλι κ θα ρθει ξανα σε 10 εξω απο ορφεα να κατσει απεναντι ειπε
Xαχαχαχαχαχαχα!Είσαι πορνορεπόρτερ!!!
Δεν μπορουσα να σταματησω θ ρωτουσα κ θ πηγαιναΠες περισσοτερα να σε βοηθησουμε,εμφανιση χαρακτηριστικα η κατι που σου φανηκε ιδιαιτερο επανω της,ρουχα κτλ ωστε αν δε ξερουμε οταν τη πετυχουμε να τη ρωτησουμε,εχουμε το στοιχειο οτι ηταν με Αντζελα,αν τη βρω ρωτησω κι αυτη
Τον έχω πετύχει και εγώ εκεί (όπως και στην Αχαρνών σε διάφορα ύψη της) περνώντας πεζός για να πάω στο κέντρο, ως κάτοικος αυτού...Πήγα στις 20:30 κ έκατσα περίπου κάνα μισάωρο μήπως πετύχω κάτι στα γούστα μου, όμως τίποτα.
Την Λούση όταν έγραψα πως ξαναγύρισε ακόμα κ την επόμενη μέρα που πήγα ήταν στο πόστο της. Οπότε λέω όπα οκ, 2-3 φορές που ξανά πήγα τώρα τελευταία άφαντη. Καλό βλέπω την Τατιάνα αν θυμάμαι καλά εκείνη την ξανθια με τα έντονα μάτια.
Κ επειδή δν βρήκα κάτι στράφηκα προς μετάξι όπου την έβγαλα. Συνάντησα φάτσα κάρτα κ τον γνωστό "Δημητράκη" ή αλλιώς "πορνομεταναστη" σε ένα από τα πολλά κόκκινα σπιτάκια που επισκέφτηκα.
Φαινεται πρωτοεμφανιζομενη,ας πουνε τα παιδια που πανε νωριτερα αν ξερουν,ισως την εφερε η Αντζελα απο καπου αλλουΔεν μπορουσα να σταματησω θ ρωτουσα κ θ πηγαινα
Χαχα μάλιστα!!!Τον έχω πετύχει και εγώ εκεί (όπως και στην Αχαρνών σε διάφορα ύψη της) περνώντας πεζός για να πάω στο κέντρο, ως κάτοικος αυτού...
Χέζεται ακόμα απάνω του (για να τον σκουπίσουν μετά γριές) για 50 ευρώ; Ο ίδιος τα έχει πει...
Σταμάτησε να κάνει στριπτίζ σε γριές με το θανατηφόρο κορμί του; Πάλι ο ίδιος το έχει πει ότι το κάνει...
Σημασία έχει ότι είναι σεξουαλικά ενεργός και δεν κρέμασε τα παπούτσια...
Α γεια σου!!! Αυτό το τούμπανο ήθελα να πάρω κ 2 φορές που έχω πάει να της μιλήσω δν ήθελε καν να μιλήσουμε. Κ δν είμαι μαύρος, ούτε άσχημα ντύνομαι. Δν έχω καταλάβει τι γίνετε, με όσες ήθελα μίλησα με αυτή ποτέ. Τρομερή κωλαρα!!!!Δεν μπορουσα να σταματησω θ ρωτουσα κ θ πηγαινα
Μπας κ ειναι αυτη με τις χρωματιστες φουστες μπλε κοκκινη που χουμε ανεφερει η ολιγομιλητη?Α γεια σου!!! Αυτό το τούμπανο ήθελα να πάρω κ 2 φορές που έχω πάει να της μιλήσω δν ήθελε καν να μιλήσουμε. Κ δν είμαι μαύρος, ούτε άσχημα ντύνομαι. Δν έχω καταλάβει τι γίνετε, με όσες ήθελα μίλησα με αυτή ποτέ. Τρομερή κωλαρα!!!!
Η Λούση πάντως στο πόστο της!
Οχι νεα πιατσα απλα ειναι σε αυτο το κομματι μαζικα κ αν προκυψει τις τσιμπαμε η αν βγουν επισημα για δουλεια στα γνωστα,για αυτο βλεπουμε καποιες που πιατσαρουν να "μενουν" στον οσεγια να καταλαβω γιατι δν μενω και αθηνα και γενικα οποτε ερχομαι ψαχνω πρεζουδες
μπροστα στον οσε εκαναν νεα πιατσα πρεζουδες?
πιο πανω προς βαθης ή ολα οπως ηταν?
μια φορα καταφερα να παρω πρεζακι εξω απο οσεΟχι νεα πιατσα απλα ειναι σε αυτο το κομματι μαζικα κ αν προκυψει τις τσιμπαμε η αν βγουν επισημα για δουλεια στα γνωστα,για αυτο βλεπουμε καποιες που πιατσαρουν να "μενουν" στον οσε
Ε τοτε ολα ειναι ιδια,Οσε μπροστα-πισω-πλαγια-απεναντι βρισκονται,αδειασαν την ακομινατου κ ειναι μεταξυ νικηφορου-καρολου κ περιξ,οπως τα θυμασαι ειναι αφου απλωνονται κ φαινονταιμια φορα καταφερα να παρω πρεζακι εξω απο οσε
αλλα ηταν πρωι 10
την βιολετα ειχα παρει τοτε