Παιδες 8 και κατι με 10 και κατι
Liberty Δημητρα η γεματη που προπαθησε με εξυπναδες,αλλη μια αγνωστη που μαλλον ειναι η κυρια που σας ελεγα οτι ξαναειδα και η μια εκ των μικρων Βουλγαρων με τους κωλους συν ελενη γεματη
Access ανατολιτισσα και μια κυρια με κατι κιλακια σαν βουλγαρα η βαλκανια μου φανηκε.Στο φευγα ηταν και Κινεζα κυρια
Σωκρατους Δημητρα ετων 30 πολυ κοντο μαλλι ξανθο με παρα πολυ καλο σωμα σε ωραιο μαυρο μακρυ φορεματακι,ζητησε 25 δεν εκανα παζαρι,ειπα θα επιστρεψω,μιλουσε λογικευμενα και ειπε οκ για καθαριοτητες.Αναφερθηκε στο οτι δεν παταει οποτε μαλλον θα αργησω να τη ξαναδω.Χριστινα χοντρουλα και πιο κατω η τυφλη.Εκανε κ η Δεσποινα απο ορφεα ενα περασμα που δεν ειμαι κ σιγουρος αλαλ αυτο το κυριλε στυλ ειναι δικο της.Καυλα μεστ στα μαυρα πανω κατω με φουστα,αν δεν ηταν αυτη τοτε μιλω για κατι αλλο που πρεπει να παρθει αν κ κατα 90% θεωρω πως ηταν Δεσποινα απλως μπερδευομαστε με την αλλη κυρια με τις μποτες που πρεπε επισης να παρθει.Η Δεσποινα εκανε περασμα συνεχιζωντας σαν ενα τετραγωνο που δεν τη ξαναβρηκα υστερα.Δωρα μετα απο αρκετες ημερες ειπαμε τις μαλακιες μας και παρατηρησα οτι με παντελονι ειχε καλυτερο κωλο
Χαλκοκονδυλη ειδα αυτην με την μπλε φουστα ηταν καπως κ μιλωντας μου πε δεν εχω ορεξη,μπηκε σε αμαξι την επομενη στιγμη κ την εκανε ενω συνηθως δεν καθεται και τοσο αλλα εδειχνε ταλαιπωρημενη (αυτη που μπαινει οπαπ επι χαλκοκονδυλη)
Μενανδρου εχω την εντυπωση οτι ειδα Ελενιτσα κουκλαρα που κ αλλη να ναι παλι αξιζε,δεν σταματησα βιαζομουν να παρκαρω κ δεν ασχολοηθηκα ξανα με την πορεια των πραγματων διοτι οσες ματιες εριχνα ηταν απουσα
Ορφεας Ρενατα καινουρια εκ Ουγγαριας στα 10+5 με καμποσα κιλα κοντουλα ευχαριστη ομιλιτικα και μιλαει Αγγλικα.Δευτερη μερα μολις,δε θυμαμαι ηλικια.Κασσανδρα αρχικα εκει υστερα εκανε κ αυτη περπατημα ισως για φαι (την εχω ξαναδει να το κανει),Ινδες,Βουλγαρες αρχικα 2 απ τις καλες τις καλλιγραμμες νομιζω ηταν η Μιμι η Μικι καπως ετσι συν Χριστινα κοκκινομαλα.Μαζι με αλλες χοντρουλες.Εσκασε κ η Ελληνιδα κυρια κ μπεδευομουν γτ πριν κ μετα εβλεπα στη θεση της μια ακομη χονρουλα με σουπερ γατισια ματια πρασινοματικα.Ελενη Ουκρανη επισης κει αλλα και περπατωντας.Αλεξανδρα γαλανοματα εμφανισθηκε και επανηλθε οπως ανεφερε.Κοκκινομαλλα.
Καποδιστριου Αννα πρασινοματα μονη της απο το πουθενα απεναντι του οκανα και αφου μιλουσε με περαστικους πρεζες ηρθε η ευκαιρια μου.Κανονισαμε με τα πολλα για Ορφεα σ'ενα 20λεπτο.Πηγα Ορφεα και ηταν διπλο το bingo αφου ειχα και Αλεξανδρα γαλανοματα και Αννα πρασινοματα.Δεν εκανα παρτουζα οπως σκεφτεστε αλλα εχετε δικαιο,θα ταν τελειο!Στηνομαι Ορφεα πουτανιαζοντας και η Αννουλα αφαντη.Βαρεθηκα πηγα προς Καματερου και αν τη ερχοταν.Παλι μπλα μπλα και αποφασισαμε να παμε Ορφεα οπως προειπαμε αφου κανονισαμε και τα ενδοτερα.Παιδια ανα δαγκωτο.Η κοπελα ειναι 40κατι και κρατιεται αριστα,σωματαρα που πηρε και κιλα,σκεφτειτε πριν που σας ελεγα οτι ηταν μουναρα.Πρασινα ματια ταιριαστα στη φατσα με κομμενο το μαλλι παλι ταιριαστο.Γυμνη πολυ εως παρα πολυ καυλα με τατου καυλωτικα.Πλενεται ερχεται και η Αννα θελει αγριαδες δεν θελει ησυχα,ρουφηξιες γλυψιματα πατουσες μου τα εκανε ολα μονη της δεν ζητουσα,εγω τη σταματαη σα την πεταω στα 4 και διναμε πονο.Δεν την αλλαξα γτ δε γινοταν,ερχοταν το τελος μπαμπα και εκοβα για παραταση,δεν βγαζεις μισαωρο μαζι της!Επιδιωκει το αγριο.Αισθηση ομορφη σε μουνι ατριχω γυαλι με τρυπα ιδιαιτερη,ολα ταιριαστα πανω της.Γουσταρει αγριτοητες μιλαει βριζει λεει τα δικα της θελει χαστουκια.Για τελος απλα πηγα ενα κλικ πισω στο βολικο 4 να το πω ετσι κ της αρεσε κι αυτο ανεβαζοντας ταχυτητες.Η ιδια απο πριν μου πε να διπλωσω το μαξιλαρι κ μου φανηκε αχρειαστω,ελα που σεξουαλικα ηταν τελειο!Δεν δυσανασχετησα,δε με κουρασε κια κυριως δε με εκοβε,συνεχισα μετα το χυσιμο γτ τη πηγα μπροστα οπως ειμασταν ως να ναι μπρουμητα.Αν παρθει αυτη 1 ωρα δε ξερω ποσα χυσιματα θα παιχτουν!Τιμη δε θυμαμαι αν ειπε 20-25 αλλα γενικα ειπε διαφορα κ αφησε να εννοηθει και το οσα θελω και το συζητησε και στο τελος.Γενικα ηθελε να βγαλει 20αρι μου το λεγε εξω προς τιμη της και εδωσα 15.Προταθηκε και πιπα σε αμαξι.
Αυτα που λετε χωρις να αναφερω τα αχρειαστα και τα κενα.Δεν πηγα πρεζοπεριοχη διοτι οι αγαπημενες μου ηταν ηδη εκει που ηθελα.Να αναφερθω σε γεγονοτα που με διδαξε η Αννουλα.Μου πε να μη μιλαω ποτε χωρις καλυψη δηλαδη να μιλω κ να χω στη πλατη τοιχο για ασφαλεια διοτι λεει υπαρχουν συμμοριες η συμμορια που εναλαχθηκαν.Ειπε να κοιτω τα ματια των γυναικων αν βλεπουν και αλλου ενω μιλαμε που σημαινει κινδυνος.Ειπε οτι οταν μιλαμε αλγερινοαφγανοι τις κοιτουν κ αν οι ιδιες κανουν σινιαλο τοτε θα μας κανουν επιθεση (μαλλον αργοτερα) και καλα οτι εχουμε κατι να μας κλεψουν.Αν λεει ειχα κ δεν το εδωσε σινιαλο την χτυπανε στο ζεφυρι κατι τετοιο.Τελος να προτιμω ειπε μονο μερη με καμερες δηλαδη τα ξενοδοχεια χωρις να τριγυρισω στους αλλους δρομους.Μετα απο λιγο εφυγα αφου πρωτα ξαναπλησιασα Αλεξανδρα για να τα πουμε.