Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.624
Πόντοι
4.060
πηγα παλι την Παρασκευή γυρω στις 8 αλλα ηταν ψιλό νέκρα. Εξω απο το access ειχα κατι ινδες μπάζα και εξω απο το express τιποτα. Στον Ορφεα ειχε μερικες. Δυο πιστιρικες ηταν καλες, μια ξανθιά αδύνατη που εκανε αγκαλιές με κάποιον, δεν ξερω αν ειναι ο νταβάς της :think:. Και μια μελαχρινή αδύνατη που την ρώτησα και μου ειπε απλο στα 30 απλα μου φαινόταν σαν φόλα, αδιάφορη. Ετσι ειπα να φύγω, αλλα εκει περνώντας πάλι εξω απο το access πέτυχα μια Μαρία skinny κοντούλα με σκούφο. Μου λεει τα πάντα ολα για 40 και την πήρα

Δυστυχώς μάπα ηταν. Πολυ ψυχρή και προσπαθούσε να με τελειώσει απο την αρχή με μαλακία. Το μουνί της ηταν στενό οπότε λιγο την γάμησα γιατι πόναγε και κωλο μου λεει οτι αν το βάλει δεν θα μπορεί να περπατήσει μετά. Εδώ να πω οτι δεν το εχω μεγάλο, και αυτο της ειπα και μου λεει δεν εχει σημασία...:headbang: Τελικά με έβαλε να βαρέσω μαλακία και να την χύσω στο στόμα. Καλύτερα να καθόμουν σπίτι μου και να βάραγα μια μονος μους δηλαδή.
Αυτή ξανά εμφανίστηκε..είχε χαθεί για καιρό. Τον είχα πατήσει και εγ πριν κάτι Χρόνια μαλάκια και εγω
Πάμε για άλλα

• Like
Αντιδράσεις: gambb
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από καταδρομική. Περιέργως, αρκετές επιλογές. Μια ψιλόλιγνη γύφτισσα απέναντι από το Κριστιάνα δεν μου γέμισε το μάτι, ο γνωστός ξανθός τράβελος με ψιλές μπότες τρομάρα του στο φανάρι Σωκράτους και Σατωβριάνδου και οι συνηθισμένες Πακιστανές στη Σατωβριάνδου. Η Σάντυ στη θέση της. Η Λέλα να πηγαινοέρχεται, 5 - 6 αδιάφορες έξω από τον Ορφέα, και τσουπ η Ελίζαμπεθ η Τατουαζάτη. Την πλησίασα και με ρώτησε το κλασσικό ..Πάμε;.... Αντιρώτησα τι κάνει στο κρεβάτι, μου απάντησε τα πάντα. Της είπα το γνωστό ποίημα, ότι θέλω να μου περιγράψει ακριβώς τι κάνει. Μου απάντησε ότι τώρα μιλάει η Σίσα. Μου έδειξε την τσάντα της και με ρώτησε να θέλω να βάλω κάτι μέσα, συζήτηση Ψυχιατρείου δηλαδή. Έκανα την καλή μου Πράξη και της είπα ότι αν σε κάθε τύπο που προσπαθεί να πάρει για πελάτη λέει το λογίδριο που μου είπε, δεν θα έχει τύχη. Την καληνύχτισα κι έφυγα, προς το στέκι των πρεζάκηδων. Η μοναδική γυναικεία παρουσία ήταν η παραμυθατζού που είχε δηλώσει Νάντια με μαμά από Βουλγαρία, και μια άλλη ψιλή ξανθιά η οποία είχε στήσει συζήτηση ανάμεσα σε 4 - 5 άντρες. Φεύγοντας έπεσα πάνω στη Στέλλα, ψιλόλιγνη Ελληνίδα, κοντό ξανθό μαλλί. Την πήρα, κάνει φιλότιμες προσπάθειες για κώλο αλλά υποφέρει, δεν το συνέχισα. Για τα 15 ευρώ που παίρνει δεν είναι κι άσχημη επιλογή

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.092
Πόντοι
2.546
Αυτή ξανά εμφανίστηκε..είχε χαθεί για καιρό. Τον είχα πατήσει και εγ πριν κάτι Χρόνια μαλάκια και εγω
Πάμε για άλλα
Αρκετο καιρο εχει εμφανιστει.Εγω την βρηκα μενιδι καλοκαιρι και μαλλον ειμαι απ τους τυχερους που την τουμπαρα πριν φολιαστω

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.092
Πόντοι
2.546
Μόλις επέστρεψα από καταδρομική. Περιέργως, αρκετές επιλογές. Μια ψιλόλιγνη γύφτισσα απέναντι από το Κριστιάνα δεν μου γέμισε το μάτι, ο γνωστός ξανθός τράβελος με ψιλές μπότες τρομάρα του στο φανάρι Σωκράτους και Σατωβριάνδου και οι συνηθισμένες Πακιστανές στη Σατωβριάνδου. Η Σάντυ στη θέση της. Η Λέλα να πηγαινοέρχεται, 5 - 6 αδιάφορες έξω από τον Ορφέα, και τσουπ η Ελίζαμπεθ η Τατουαζάτη. Την πλησίασα και με ρώτησε το κλασσικό ..Πάμε;.... Αντιρώτησα τι κάνει στο κρεβάτι, μου απάντησε τα πάντα. Της είπα το γνωστό ποίημα, ότι θέλω να μου περιγράψει ακριβώς τι κάνει. Μου απάντησε ότι τώρα μιλάει η Σίσα. Μου έδειξε την τσάντα της και με ρώτησε να θέλω να βάλω κάτι μέσα, συζήτηση Ψυχιατρείου δηλαδή. Έκανα την καλή μου Πράξη και της είπα ότι αν σε κάθε τύπο που προσπαθεί να πάρει για πελάτη λέει το λογίδριο που μου είπε, δεν θα έχει τύχη. Την καληνύχτισα κι έφυγα, προς το στέκι των πρεζάκηδων. Η μοναδική γυναικεία παρουσία ήταν η παραμυθατζού που είχε δηλώσει Νάντια με μαμά από Βουλγαρία, και μια άλλη ψιλή ξανθιά η οποία είχε στήσει συζήτηση ανάμεσα σε 4 - 5 άντρες. Φεύγοντας έπεσα πάνω στη Στέλλα, ψιλόλιγνη Ελληνίδα, κοντό ξανθό μαλλί. Την πήρα, κάνει φιλότιμες προσπάθειες για κώλο αλλά υποφέρει, δεν το συνέχισα. Για τα 15 ευρώ που παίρνει δεν είναι κι άσχημη επιλογή
Ναι η Στελλα ειναι οκ αλαλ οι Στελλες της περιοχης αντικειμενικα ειναι οκ στη καλυτερη κ θα εξηγησω το γιατι μετα.Αυτη η ελιζαμπεθ που εχει τα τατου?Γιατι παιζει να τη βλεπω και να με απωθει να πλησιασω.Αν κ αφου μιλαει πρωτη θα την ειχα γνωρισει στη χειροτερη αρα μαλλον δεν την εχω συναντησει ποτε ειτε γτ ειχε πελατη ειτε γιατι αλαλζει μερος ειτε γτ αποφευγω σωκρατους ξοδευοντας το λιγοτερο χρονο εκει απο το συνολο.Κοιτα απ τη μια μαστουρωμενη θα απεδιδε να δεν την εβλεπες χωμα αλλα αν δεν ειχε τα συγκαλα της ειναι παντα 50/50 το τι θα γινοταν.Ποιο λες ως στεκι πρεζακιδων?Τη πρεζοπεριοχη?Γτ εκει ειχε πολυκοσμια.Επιβεβαιωνω για τα 15 ευρω της Στελλας.Ωστοσο τι ωρα πηγες κ τι ωρα εφυγες,ακριβως εννοω γτ πηγα οταν γυρισες και λογικα δε προλαβα οσα περιγραφεις για ελαχιστα.Μετα απο σενα ειμουν εκει.Παιζει κ να ειμασταν ταυτοχρονα γιατι τριγυριζω παντου αλα μυρμηγκι.Εχω αναπτυξει ταχυτητες των ζουδων χαχαχα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.092
Πόντοι
2.546
Αρχη μετα τις 10.30 και τελος μετα τις 1.30

Χαλκοκονδυλη προς Ορφεα στο φευγιο μια πολυ καλιγγραμη κατω
Λιοσιων στο φαναρι πριν την καματερου πλησιασε μιλφ ζητιανευοντας που ξερω οτι ειναι της περιοχης αλλα ξεχαστηκα να επιστρεψω (αδυνατη)

Αριστοτελους μια αγνωστη μου που δε τη προλαβα ισως να ταν γνωριμη τους κ απλα τα λεγανε γτ ναι μεν φαινοταν στημενη αλλα να μη τη ξαναδω ως το τελος ειναι 50/50 πιθανοτητα να δουλευε,σε μιλφ ηλικιακα.Επισης μπαλα επαιζε η Αλμπενα με πιατσαρισμα ποτε εδω ποτε κει.Κουκλαρα με εξω τους βυζους γλυκια οσο δε παει.Μου εδωσε τη πληροφορια οτι η Χριστινα (lIberty) εχει φυγει Ρουμανια μα θα επιστρεψει.Η Αλμπενα ρωτα η λεει ''παμε'' να χετε υποψη οσοι νιωθετε αβολα κ θελετε μονο να τις προσεγγιζετε και οχι να σας προσεγγιζουν.Ευχαριστη.

Σωκρατους Αλμπενα που περνουσε (μου χει πει παει και στα αλλα ξενοδοχεια δεν παιζει ρολο που τη βλεπω στο liberty) και Σαντυ.Χριστινα χοντρη με την γυφτε που ανβαφερθηκε την οποια μπερδευτηκα αλλα καταλαβα ποια ειναι,εμφανιζετε συνεχεια με διαφορετικα ρουχα και μας μπερδεψε.Μαριες Βουλγαρες εμφανισθηκαν αν θυμαμαι σωστα.Προς το τελος ξαναβρηκα τη Μαρια που σας ελεγα με τα σκουλαρικια στη συμβολη με βερανζερου,τα ειπαμε αλλα ειχα κανονισει για ορφεα με αλλη και συμφωνησαμε αν δεν μου βγει να γυρισω.Γυρισα και παλι δε τη βρηκα και παλι ειχε αφησει πραγματα.Το λεω γτ θα σας εντυπωση,ισως ειχε πελατη,μου τα εξηγηση κ εστεκαν γτ την προλαβαινα και επιπεβαιωσα.Με λιγα λογια α τη βρειτε κ τη θελετε μη φυγετε γτ πανω απο 50% δε θα προλαβετε.ΣΚουλαρικια στο προσωπο κ στα αυτια.Καλη τυπισσα.Αδυνατη.Θα δοκιμασω καποαι στιγμη θελω να πιστευω κ θα σας πω.Προσοχη δεν ειναι η αλλη η φολα.Αυτη παει παντα στη συμβολη σωκρατους με βεραζερου καθεται εκει στο ''κομματακι'' να πω ετσι στη πλευρα προς ξουθου οχι προς την αστυνομια,εκει που εχει χωρο το πεζοδρομιο γωνιακα.Παζεψτε,δεχοταν και 15 μη σας λεω και 10

Κριστιανα ειδα κατα μεγαλη πιθανοτητα Μαρια φολα η οποια αποχωρουσε

Access κατι ψιλοεβλεπα κ μετα μονο 1 γωνιακα που δε μου κανε/καναν κλικ συν οτι access και σωκρατους ειναι σχεδον το ιδιο και το αυτο

Ορφεας αρχικα σχεδον κενος,μετα λιγο γεμισε μετα παλι θα αδειαζε.Βασικα ο Ορφεας δειχνει να χει κοσμο επειδη πανε και αντρες οπως εγω για αραγμα κ δεν εχει παντα γυναικες.Καποια στιγμη ειμουν σχεδον εγω με αυτες και μαλακιζομουν την πειραζα να γελασουμε.Κασσανδρα,Χριστινα (σκουλαρικι μυτης) εμφανιστηκε λιγο μετα,Μαρια βουλγαρα (αυτη που παει παντου),ψιλοξεχασα μα νομιζω ειδα κανα 2 ακομα.Γενικα ρωτησα εμαθα κτλ οτι ειχαν αποχωρησει.ΑΛΛΑ ειδα ρε μαγκες μια πολυ δυνατη αλα μιλφ και δε μιλησα,φαινοταν να δουλευει,μου φαινεται μετα εφυγε δε τα θυμαμαι ολα λογω χαβαλε περα δωθε γτ ξερετε εμφανιζονται κ σε 10' μπορει να φυγουν για υπνο.Αυτη η μιλφ καθοταν αρκετα.Φοβερο σωμα ωραια διατηρημενη επιδερμιδα ,κανονικη οχι χρηστρια και μου φανηκε να μιλουσε φυσιολογικα.Μαλλιν περιπου στους ωμους με κολλαν κουκλαρα.Νεα αφιξη?Περαστικη απ αλλου?Αφιξη απ αυτες που ερχονται με τα φεγγαρια τους?Βοηθηστε.Αν την ειδατε δε γινεται να μη τη κοιταξατε,ειδικα στην ησυχια εκανε καραμπαμ.Δεν πλησιασα γτ πηγα εκει για κανονισμενο (θα εξηγησω παρακατω)Στο φευγα δεν υπηρχε ειτε λογω αναχωρησης ειτε λογω πελατειας.Σε τετοια ησυχια χασα μια ευκαιριαρα.Δεν πολυ βουλγαριζε,ισως Ιρινα?Αλλα μιλαμε απιστευτα καλλιγραμη.

Κουμουνδουρου περνωντας βρισκω μια κοπελια αραχτη και ρωτω κατι που ηθελα.Μου παραδεχτηκε οτι δε κανει λογω γκομενου αλλα κανει κρυφα που κ που.Κανονισαμε με τα πολλα για ορφεα σε 20 λεπτα αν βρουμε ο ενας τον αλλον εκει.Στελλα αρκετα ψηλη ξανθια κοτσιδου.Σωματικα αριστη με ρουχα,τζινακι με εντονα ματια που τη κοιτας για το καλιγραμμο σωμα της.Καθαρη οχι χωμα.Με τα πολλα ηρθε τελικα ορφεα για 15 ευρω απο 20 που ζητησε.Παιδια δε μου βγηκε τιποτα περαν της πιπας της.Ηταν οριακα εξαιρετικη που θα με τελειωνε σε αργο τεμπο.Πρωτη ξενερα δεν ανεβηκε πανω,ειπε τον εχεις μεγαλο και θα πονεσει.Παει ανασκελα δε λειτουργω.Ομολογω οτι ηταν πολυ καλη ανοιγε ποδια δεν φαινοταν να κλεψει.Επεσα και δεν αναταχθηκα ως τη ληξη.Διοτι ως την ληξη δεν καταφεραμε να γαμηθουμε πραγματικα,ψευτογαμηθηκαμε.Γυρισαμε στα 4 μετα στα 4 κ εγω ορθιος το παλεψαμε πολυ μα παρα πολυ και με μπεδευε αν ηθελε να κλεψει η οχι.Απο την αλλη περνουσα μεσα αλλα χανομουν δεν το ευχαριστηθηκαμε.Κ πως να ευχαριστιομασταν οταν εισαι τεζα?Ειχε κονδυλωμα η θηλωμα η κρεατοελια.Δεν μιλησα,ξενερωσα.Τωρα σας εγινε σαφες.Σωμα γυμνη δεν μαρεσε και τοσο,στα 4 χαλαγε.Στησιματα εξαιρετικα και ελαφρια γκομενα αλλα ειχα ξενερωσει τοσο που κοιτουσα τσοντα που με βοηθουσε.Κ τελος ενω ''βαρεθηκα'' μου αρχιζει για το χρονο κ οτι θελει και χρονο να μαζεψει πραγματα.Απολογηθηκε αλαλ πες το απο πριν η κατσε εξτρα και απολογισου ρεσοψιον αντι εμενα.Παντως το συζητησαμε μου πε αχγωθηκες σε αγχωσα.Κ σας λεω εγω τωρα?Ποιος φταει?Εγω?Αυτη?Η υποψια?Στην ουσια δεν καναμε.Μονο στοματικο γτ ολη την ωρα προσπαθουσα απλα να μπω ενω η ιδια απο στεγνη μια χαρα υγραινοταν προς τιμην της οταν πιαναμε ρυθμο.Πουτσοκεφαλο μεσα και οτι αλλο περασε και αν.Ειναι 46.Δεν ειχα χημεια και ασφαλεια.Γιατι περαν της χημειας ειναι και η ασφαλεια.Επι της κουμουνδουρου ανεβαινε και η Λευλα χαιρετωντας

Καρολου απεναντι απο ΟΣΕ απειροελαχιστες στους κοσμους τους,καμια προσεγγιση

Καρολου ΟΣΕ αρκετες στους κοσμος τους σε παρεακια με καποιες γαμευσιμες που τις βλεπω στην ευρητερη περιοχη.Μια απο αυτες την ειδα με φυσιολογικα ρουχα κ αξιζε.Καμια προσεγγιση

Ιεροθεου τα ατομα των σκηνων στη μια μερια και κατι αλλα πραματα στην αλλη μερια.Εντος αυτης ειχε 1-2-3.Μου κανε κλικ μια .Νεα εως νεαρη.Σαν κοκκινα η καστανα μαλλια,σκουρα σιγουρα.Μαυρα πανω κατω ρουχα με κορμακι.Στην αρχη στον κοσμο της και μετα μιλησα απλως για ερωτηση,φανηκε αποτομη

Νικηφορου εντος αυτης πολλες.Αλλες καθιστες αλλες ορθιες αλλες σκεπασμενες.Μοιρασμενες δυο μεριες.Στου Οσε αναμεσα σε κατι λιγα βλεπω ραστα εξαιρετικα αξιολογη.Προσεξτε υπαρχει κι αλλη με σκληρο προσωπο.Αυτη ηταν γλυκια.Κλασσικα με παρεα.Διπλα η πλειοψηφια ηταν χωμα η κοιμοταν η δεν θελησα.Ειχε επιλογες αλλες μισοζαλισμεενς αλλες στα καλα τους.Στη γωνια της ηταν δυο νεες καλες και μεταξυ αυτων το μουνακι με τα χρωματιστα μαλλια κ τα τατου στα μπουτια/γονατα που σας ειχα πει οτι ειδα στο bus αν θυμαστε.Κ η διπλανη καλη ηταν απλως πιο μεγαλη

Μενανδρου γνωστες και αγνωστες.Εσκασαν παρεαστικα μαζι με αλλους και αναμεσα τους δυο αγνωστεςα που μαρεσαν.Νεες,η μια κοτσιδακια στο μαλλι κ αλλη μαλλι κατω.Καλλιγραμμες.Αρχισα να πουτανιαζω κι εμαθα οτι μπορεσα.Η μια με τα κοτσιδακια ειναι οκ αφου μου παν χαρακτηριστικα ''εχει σπιτι''.Το λεω αυτο διοτι για την αλλη μου παν ειναι αστεγη.Αν τις βλεπατε δε θα καταλαβαινατε τιποτα.Ειδικα η αστεγη.Ελενη και φορουσε νομιζω καπελο.Μιλαμε μουνιτσα.Μελαχρινη τοπ σωματος.Και οι δυο κοπελαρες οχι βρωμικες που θες να τους πεις πηγαιντε να ζησετε.Η κουβεντα πηγε περι βοηθειας και οχι σεξ.Ειπα θα επιστρεψω και πολυ αργοτερα περασα ενω ειχε αδειασει.Ηρθε και αστυνομια.Η αλλη δε μου λεγαν το ονομα της καθως η Ελενη ειχε αναγκες.Δε θελησα να την ενοχλησω παρα τις παροτρυνσεις ,καλυτερα μονη αλλα αυτη ειναι σα τις καλες του οκανα και ανωτερη

Χαρηκα που βρηκα αυτη που μαρεσει με τα μωβ.Χαλκοκονδυλη προς Ορφεα στο φευγιο μια πολυ καλιγγραμη με παρεα αλλα κατω δεν πλησιασα.Χαρηκα που ειδα τουλαχιστον 2-3 επιλογες που θα μπαινα.Η Στελλα μου πε μερα ειναι αυξημενο.Προσεξτε μερα ομως πανε και για ψωνια αρα μπορει να.Συνολικα ολες μαζι?Νυχτα ειναι το λογικο σεναριο κ ειχε γυναικες αλλα επειδη ειχαν αλλαξει mood δε γινοταν περισσοτερα.Επισης η Κασσανδρα μου πε οτι καθε βραδυ 10.30 γινεται αυτο με το νερο στους δρομους.Οταν εσκασε μπατσαρια στη μενανδρου ειμουν βερανζερου και γνωριζω κι αλλη.Περιμενε παρεα,με ξενερωσε,ηρθε η παρεα κ μου λεγαν να μεινω,ισως την επαιρνα αυτη στο τελος.Αλαλ ξερω ποια ειναι και μου φαινεται τη βλεπω.Να σας αναφερω το πιο ηλιθιο.Ειμαι στα συνορα πρεζοπεριοχης στο αγαπημενο πεζοδρομιο παρακολουθωντας αλλα ξανφικα αισθανομαι κατι που περασε ξυστα απο το προσωπο μου ενω με βρηκε στο μαγουλο.Ακουγεται μπαμ.Λιγα δευτερα το αφηνα μα μιλησε αλλος.Απεναντι παραπονιοταν κι αλλος.Μπερδυτηκα.Περασε αμαξι και πεταξαν μπουκαλια και στους δυο μας αντιθετες πλευρες!Και σε εμενα κ στον αλλο!Ενας τριτος ειπε οτι το μπουκαλι επεσε στην επιγραφη κ εσπασε.Οκ αυτο ηταν της πλευρας μου αν δε με στοχευαν.Ο αλλος ομως?Εκει δε πηγε αλλου(?) η ειχε μικροτερο αντικειμενο.Δε με ενοχλησαν μεσα στη πρεζοπεριοχη κ ενοχλησαν εξωτερικοι?!Ξαφνικα θυμωνουν τα δυο μωρα,αυτη με τα χρωματιστα μαλλια και η πιο μεγαλη,γκρινιαζαμε ολοι μαζι ως να βγει ακρη.Πλησιαζω πουτανιστικα,μιλουσε αποτομα.Ισως ειναι ο τροπος της.Δεν αρπαχθηκαμε,απλα δε μπορουσες να χωθεις.Το πηγα ανθρωπινα και οκ εγινε η αρχη.Μαλιστα μου λεει οτι πετανε και αλλοι!Απο τα αμαξια!Συμφωνησαμε στο οτι ειναι μαλακες και αποχωρησα παρακολουθωντας.Πολυ μαλακες ομως,οκ σημερα εγω αυριο αλλος,αλλα αυτες γιατι πετας ρε?Ειναι που ναι στις μοιρες τους πετας και τα σκουπιδια σου πανω τους?Δεν το παιζω ανθρωπιστης αλλα επειδη παραλιγο να τη φαω ξεχασα εμενα οταν μου ανεφερε αυτην την κατασταση.Ξενερωσα με μας.Οπως εφευγα βλεπω στη επομενη συμβολη δηλαδη σατωβριανδου και μενανδρου να λογομαχουν αντρας και γυναικα.Διακρινω ωραια φιγουριτσα,αποφασισα να μεινω.Καποια στιγμη χωριστηκαν και ερχοταν προς τα εμενα.Ο αλλος γυρισε και ακολουθησε .Ειχα 5 δευτερολεπτα ολο κ ολο.Καμια κινηση.Μια γυναικαρα σαν Ρωσιδα Ρουμανα κατι ανατολικο αν δεν ειναι βουλγαρικο.Ξανθια με καπελακι μοδας ωραια μπλουζα γενικως για εξοδο και παντελονι/κολαν.Μιλφαρα με φατσαρα βαμμενη καθολου σπασμενη και καθολου χωμα.ΟΜΩΣ μιλησε με τις αλλες της γωνιας και ακομη μια και φυσικα εστρψε στη Νικηφορου.Δεν επεστρεψα να δω που θα παει αφου μπορει να περναει οπως εγω η να ζει εκει.Αν εκδιδεται τοτε εγω ειμαι μαλακας που χανω τον καιρο μου με αλλες.Πιστευω αν το κανει ειναι αλλο level.Μπουρδελου,στουντιο,αν και χαλαρα θα λεγα πως ειναι ανεξαρτητη.Ξερω οτι σας κουραζω,αν δε θυμαστε κατι θα σας πω τι πρεπει να θυμηθειτε:H Στελλα μπηκε στη φολολιστα

ΥΓ1 Φολολιστα:Μπετυ-Βαγια-Στελλα (ψηλη)-Μαρια (Κριστιανα)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Ναι η Στελλα ειναι οκ αλαλ οι Στελλες της περιοχης αντικειμενικα ειναι οκ στη καλυτερη κ θα εξηγησω το γιατι μετα.Αυτη η ελιζαμπεθ που εχει τα τατου?Γιατι παιζει να τη βλεπω και να με απωθει να πλησιασω.Αν κ αφου μιλαει πρωτη θα την ειχα γνωρισει στη χειροτερη αρα μαλλον δεν την εχω συναντησει ποτε ειτε γτ ειχε πελατη ειτε γιατι αλαλζει μερος ειτε γτ αποφευγω σωκρατους ξοδευοντας το λιγοτερο χρονο εκει απο το συνολο.Κοιτα απ τη μια μαστουρωμενη θα απεδιδε να δεν την εβλεπες χωμα αλλα αν δεν ειχε τα συγκαλα της ειναι παντα 50/50 το τι θα γινοταν.Ποιο λες ως στεκι πρεζακιδων?Τη πρεζοπεριοχη?Γτ εκει ειχε πολυκοσμια.Επιβεβαιωνω για τα 15 ευρω της Στελλας.Ωστοσο τι ωρα πηγες κ τι ωρα εφυγες,ακριβως εννοω γτ πηγα οταν γυρισες και λογικα δε προλαβα οσα περιγραφεις για ελαχιστα.Μετα απο σενα ειμουν εκει.Παιζει κ να ειμασταν ταυτοχρονα γιατι τριγυριζω παντου αλα μυρμηγκι.Εχω αναπτυξει ταχυτητες των ζουδων χαχαχα
...Ποιο λες ως στεκι πρεζακιδων?Τη πρεζοπεριοχη?..... λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ. Εκεί μαζεύονται, το έχεις γράψει κι εσύ ο ίδιος. Ήμουν εκεί γύρω στις 21.15, περίμενα κανά τέταρτο, έλεγξα τις παρουσίες της Σωκράτους, ξαναγύρισα και δεν είδα κάποια που να μου αρέσει, ώστε να την προσεγγίσω, γι αυτό πήρα και τη Στέλλα που περιέγραψα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.069
Πόντοι
3.656
όσο για την Ελίζαμπεθ, παραθέτω παλαιότερο ρεπορτάζ (15 Αυγ 2023)

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ

Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom