ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
όχι. Δεν ήταν δα και κανένα μοντέλο, αλλά ήταν γαμεύσιμηΉτανε μία με σώμα ΕΝΤΕΛΩΣ σπασμένο;
όχι. Δεν ήταν δα και κανένα μοντέλο, αλλά ήταν γαμεύσιμηΉτανε μία με σώμα ΕΝΤΕΛΩΣ σπασμένο;
Είναι Ρουμανία είπε θα γυρίσει αρχές ΑυγούστουΚαλησπέρα παιδιά και να έχετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Μαρία Ρουμάνα από τρίγωνο καταιβενω εδώ και μια εβδομάδα κάθε μέρα πρωί Μεσημέρι απόγευμα και δεν την πετυχαίνω μήπως την έχει πετύχει κανείς αυτή την εβδομάδα?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
......Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα . Περασα πριν λίγο από το τρίγωνο και ποιο πάνω απο τον ορφεα στην γωνία απέναντι απο το περιπρερο στο φανάρι έκανε πιάτσα μια Αλινα όπως μου είπε απο Ρωσία με σκούρο μαλλί normal σωμα καμιά 45αρα την εκανα δεν ηταν πρεζακι . Κανει full πρόγραμμα με 15 euro. Την εχει πάρει κανένας ξέρουμε τίποτα ?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν το είχα προσέξει οτι είχες γράψει για την εν λόγο. Πάντως στις περιγραφές πέσαμε καρμπόν μέσα. Μόλις γύρισα δεν την πέτυχα τώρα είχε φύγει, κατά της τέσσερις την είχα δει.......
Άλλη μια περιήγηση στο τρίγωνο. Ψόφια πράγματα, όπως πάντα. Είχα μια αρκετά διασκεδαστική προσέγγιση. Σεξεργάτρια γύρω στα 45, κολάν και σουτιέν αθλήτριας. Με ρώτησε το συνηθισμένο ... Πάμε;..., .......Τι κάνεις στο κρεββάτι;......, .....πίπα, μουνί, κώλο..., Πόσα θέλεις; 60€. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ. Καλά κάνει όμως η γυναίκα, αν της τα δίνουν. Στη συνέχεια με εξυπηρέτησε μια Μελαχροινή Μιλφ Ρωσίδα ονόματι Αλίνα, λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα, δεν ήταν δα και κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τα 15€ που πήρε τα άξιζε. Αρκετά συναισθηματικό σεξ με κραυγούλες, αγκαλιές κλπ
............
Πιάτσα εκεί δεν υπάρχει!!! Είναι μια μόνο κοπέλα, η οποία στέκεται κοντά στη στρατολογία, βράδυ, στο ρεύμα προς Αγ. Άννης, δε βγαίνει κάθε μέρα, και οι περισσότεροι που έχουν γράψει, έχουν πει αρνητικά. Αν θυμάμαι καλά, μόνο ένας έχει γράψει καλά λόγια.Καλημέρα και καλό μήνα. Ξέρει κανείς που έχει πιάτσα (πιάτσες) στην Πέτρου Ράλλη;
Με ενδιαφέρει το τμήμα της λεωφόρου προς το κέντρο της Αθήνας (Ρουφ - Βοτανικός), όχι το τμήμα της λεωφόρου κοντά στην Νίκαια.
Ευχαριστώ πολύ... Και εγώ έτσι ξέρω, κοντά στην στρατολογία... Απλά άκουσα ότι υπάρχει πιάτσα και στην Πέτρου Ράλλη... Λάθος θα ήταν... Θα εννοούσαν κοντά σε αυτήν μάλλον...Πιάτσα εκεί δεν υπάρχει!!! Είναι μια μόνο κοπέλα, η οποία στέκεται κοντά στη στρατολογία, βράδυ, στο ρεύμα προς Αγ. Άννης, δε βγαίνει κάθε μέρα, και οι περισσότεροι που έχουν γράψει, έχουν πει αρνητικά. Αν θυμάμαι καλά, μόνο ένας έχει γράψει καλά λόγια.
Δεν τη γνωρίζω αδερφέ, μια φορά την είδα, περαστικός με γυναίκα, δε σταμάτησα. Ότι έχω διαβάσει εδώ!!! Εκ των πραγμάτων όμως, αν δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στην περιοχή, δεν μπορεί να σταθεί πιάτσα!!! Οι ξεπέτες στα αυτοκίνητα είναι άλλης εποχής, δεν μπορούν πια να κρατήσουν τον κόσμο.Ευχαριστώ πολύ... Και εγώ έτσι ξέρω, κοντά στην στρατολογία... Απλά άκουσα ότι υπάρχει πιάτσα και στην Πέτρου Ράλλη... Λάθος θα ήταν... Θα εννοούσαν κοντά σε αυτήν μάλλον...
Μήπως η κοπέλα είναι μια Βουλγαρογύφτισα με όνομα Τζέσυ;
Για όνομα δεν γνωρίζω, άλλα κάποιο μέλος που έκανε καταδρόμικη πιο παλία είχε αναφέρει πως ήταν Βουλγαροφύφτισα ναι.Ευχαριστώ πολύ... Και εγώ έτσι ξέρω, κοντά στην στρατολογία... Απλά άκουσα ότι υπάρχει πιάτσα και στην Πέτρου Ράλλη... Λάθος θα ήταν... Θα εννοούσαν κοντά σε αυτήν μάλλον...
Μήπως η κοπέλα είναι μια Βουλγαρογύφτισα με όνομα Τζέσυ;
Κατα τη γνώμη μου, η σεξεργάτρια που έχει όλο το πακέτο είναι η Κασσάνδρα. Μαύρη από το Καμερούν, σίγουρα κάνει λεύκανση επιδερμίδας και μοιάζει με Μιγάδα. Φοράει ξανθές περούκες, έχει εξαιρετικό σώμα και δίνει όλες τις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο Ορφέας, έξω από το οποίο πιατσάρει. Βραδυνές ώρεςΓεια σας μάγκες.
Έχω που δεν έχω εμπειρία στις πιάτσες , ποια μου προτείνετε που να κάνει φουλ πρόγραμμα ;
Έχει μπεί στην λίστα, κυρίως λόγω των ενημερώσεων σουΚατα τη γνώμη μου, η σεξεργάτρια που έχει όλο το πακέτο είναι η Κασσάνδρα. Μαύρη από το Καμερούν, σίγουρα κάνει λεύκανση επιδερμίδας και μοιάζει με Μιγάδα. Φοράει ξανθές περούκες, έχει εξαιρετικό σώμα και δίνει όλες τις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο Ορφέας, έξω από το οποίο πιατσάρει. Βραδυνές ώρες
Είναι ότι καλύτερο στην πιάτσα. Δεν κανει λεύκανση επιδερμίδας έτσι είναι δες και φωτο κάτω παίκτης του Ολυμπιακού από το Καμερούν μοιάζουν κιόλας ,λέτε να είναι το ιδιο άτομο με περούκα??? Στην φωτο ψαρεύει πελάτη στον Ορφέα.Κατα τη γνώμη μου, η σεξεργάτρια που έχει όλο το πακέτο είναι η Κασσάνδρα. Μαύρη από το Καμερούν, σίγουρα κάνει λεύκανση επιδερμίδας και μοιάζει με Μιγάδα. Φοράει ξανθές περούκες, έχει εξαιρετικό σώμα και δίνει όλες τις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο Ορφέας, έξω από το οποίο πιατσάρει. Βραδυνές ώρες
η υπόθεση που έκανα για τη λεύκανση, δεν ήταν από τη φαντασία μου. Μια από τις φορές που την είχα πάρει, όταν είχε ξαπλώσει μπρούμητα είχε πίσω από την κλείδωση των γονάτων της ένα κομμάτι γύρω στους 20 πόντους κατάμαυρο δέρμα, σαν πίσα. Έλεγξα και το μπροστινό μέρος των γονάτων της, το ίδιο, όπως θα ήμασταν εμείς αν είχαμε πέσει και είχαμε τσακιστεί, δεν είχε πληγές. Την επόμενη φορά που την πήρα, στυλ μια βδομάδα μετά, το κατράμι είχε εξαφανιστεί. Όταν την πρωτοπήρα την είχα ρωτήσει αν και οι δύο γονείς της είναι μαύροι, μου είχε φανεί μιγάδα, κι απάντησε ναι.Είναι ότι καλύτερο στην πιάτσα. Δεν κανει λεύκανση επιδερμίδας έτσι είναι δες και φωτο κάτω παίκτης του Ολυμπιακού από το Καμερούν μοιάζουν κιόλας ,λέτε να είναι το ιδιο άτομο με περούκα??? Στην φωτο ψαρεύει πελάτη στον Ορφέα.
Εγω ξερω την λεύκανση πρωκτού . Η κοπέλες στην φωτο είναι απο την Αμαλιάδα του Καμερούν εξω απο τον Ορφεα έτοιμες για πιάτσα.η υπόθεση που έκανα για τη λεύκανση, δεν ήταν από τη φαντασία μου. Μια από τις φορές που την είχα πάρει, όταν είχε ξαπλώσει μπρούμητα είχε πίσω από την κλείδωση των γονάτων της ένα κομμάτι γύρω στους 20 πόντους κατάμαυρο δέρμα, σαν πίσα. Έλεγξα και το μπροστινό μέρος των γονάτων της, το ίδιο, όπως θα ήμασταν εμείς αν είχαμε πέσει και είχαμε τσακιστεί, δεν είχε πληγές. Την επόμενη φορά που την πήρα, στυλ μια βδομάδα μετά, το κατράμι είχε εξαφανιστεί. Όταν την πρωτοπήρα την είχα ρωτήσει αν και οι δύο γονείς της είναι μαύροι, μου είχε φανεί μιγάδα, κι απάντησε ναι.
Αυτή είναι φωτογραφία της Γυναικείας Ομάδας του Καμερούν. Διαφορά ολοφάνερη