Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
311
Πόντοι
21
Κατα τη γνώμη μου, η σεξεργάτρια που έχει όλο το πακέτο είναι η Κασσάνδρα. Μαύρη από το Καμερούν, σίγουρα κάνει λεύκανση επιδερμίδας και μοιάζει με Μιγάδα. Φοράει ξανθές περούκες, έχει εξαιρετικό σώμα και δίνει όλες τις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο Ορφέας, έξω από το οποίο πιατσάρει. Βραδυνές ώρες
Φίλε μια ερώτηση
Μισή ώρα ή ούτε καν ; Το πολύ κανένα δεκάλεπτο ;
Ευχαριστώ

skart

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2013
Like
11
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!πιατσες με ζακια που παιζουν; :priest:
:uglystupid:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Φίλε μια ερώτηση
Μισή ώρα ή ούτε καν ; Το πολύ κανένα δεκάλεπτο ;
Ευχαριστώ
μισή ώρα κάθεται, όπως σχεδόν όλες στο τρίγωνο. Αν βέβαια δεν το ξεκαθαρίσεις από την αρχή, με οποιαδήποτε σεξεργάτρια, ίσως βρεθείς προ εκπλήξεων. ΠΟΤΕ μην θεωρείς κάτι δεδομένο, με κοπέλα που την παίρνεις για πρώτη φορά

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Φόλα εκ Λατινικής Αμερικής φάγαμε σήμερα το μεσημέρι στο τρίγωνο :cry:
Την πάτησα σαν πρωτάρης!!!
Ωρα 11:30 και δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ!!!! Μόνο δύο γκράνυ άνω των 70 ετών στη στάση στη Χαλκοκονδύλη.
Καμία άλλη πουθενά. Έξω από Ορφέα, μηδέν!!! Λίμπερτι, μηδέν!!! Πλ. Λαυρίου τίποτα ούτε απέναντι!!! Γυρνάω πίσω και κατευθύνομαι στη Σωκράτους με μέτωπο προς το παλιό εφετείο. Εντοπίζω πετιτάκι μελαχρινό με ενδιαφέρον, που μπαίνει να ψωνίσει στο ψιλικατζίδικο. Προσπερνώ. Δεξιά στη γωνία με Σατωβριάνδου τρεις - τέσσερις Ινδές που δεν πλησιάζω. Γυρνάω πίσω και βλέπω την κοπέλα να κάθεται και να πίνει μια sprite. Τη ρωτάω τι και πως ενώ σκανάρω χέρια πόδια για τρύπες. Χαμογελαστή με πολύ καλά Ελληνικά μου λέει 20 + 5 το χοτελ μισή ώρα, όλες τις στάσεις. Αφού της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει μπάνιο στο δωμάτιο, φύγαμε για το easy access hotel. (Κάτω από το μέσο όρο της περιοχής, ακόμα και στο 5ευρω)
Όπως είπα, κάναμε το ντουζάκι μας και ενώ ήταν αρκετά ομιλιτική, άρχισε να μου λέει κάτι άσχετα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την περίσταση!!!
Το γεγονός ότι δεν ήταν πρεζόνι, δε σημαίνει πως δεν ήταν και χασικλού!!! Το οποίο όμως της τα έσκασε την ώρα του σεξ!!! Και ενώ έχει καλή αίσθηση το μουνί της και καλό σωματάκι με μικρό βυζί αλλά σούπερ ρώγα πέτρινη, εκεί που την παίρνω ιεραποστολικά, κάνει την πεθαμένη!!!
Τη γύρισα στα 4 και τη γαμούσα μέχρι που άρχισε να μυρίζει η καπότα από τη χρήση!!! Αυτό σημαίνει λήξη επειδή μπορεί να σπάσει. Της λέω να μου τη βγάλει και να με τελειώσει με το χέρι. Για να τη βγάλει έκανε 4-5 προσπάθειες!!!
Δεν μπορούσε να με κάνει να χύσω ενώ συνέχιζε να είναι αλλού μου λέει "το μισάωρο κοντεύει να τελειώσει".
Αμέσως τη σταματάω και της λέω πως κανονικά είχαμε χρόνο ακόμα και μου λέει άλλα 11 λεπτά. Της λέω έχεις πιει τίποτα;;;Το παραδέχτηκε και κατάλαβε ότι έκανε μαλακία. Μου λέει έλα να ξαναπροσπαθήσουμε αλλά δεν είμαι 17 χρονών πια, δυστυχώς. Της λέω δεν πειράζει αλλά αυτά τα 11 λεπτά θα κάτσεις εδώ και θα με κοιτάς που θα κάνω ντους και θα ντύνομαι.
Μου έλεγε κάτι συγγνώμη και κάτι πίπες και δεν πειράζει να κάτσουμε παραπάνω και σάλια και μύξες.
Την ώρα που ετοιμαζόμουν, την πήρε τηλ μάλλον ο πρώην άντρας της και από αυτά που άκουγα επιβεβαίωσε αυτά τα άσχετα που μου έλεγε πριν τη συνεδρία.
Χριστίνα τη λένε, πετίτ Βραζιλιάνα (έτσι λέει τουλάχιστον) με έξυπνο μουτράκι, πολύ καλά Ελληνικά. Σωκράτους και Σατωβριάνδου έξω από το Φαρμακείο την τσίμπησα.
Με έφαγε η ρουφιάνα η ποικιλία!!!! :angry:
Στον κουβά το εικοσάρικο!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ωρα 11:30 και δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ!!!! Μόνο δύο γκράνυ άνω των 70 ετών στη στάση στη Χαλκοκονδύλη.
Καμία άλλη πουθενά. Έξω από Ορφέα, μηδέν!!! Λίμπερτι, μηδέν!!! Πλ. Λαυρίου τίποτα ούτε απέναντι!!! Γυρνάω πίσω και κατευθύνομαι στη Σωκράτους με μέτωπο προς το παλιό εφετείο. Εντοπίζω πετιτάκι μελαχρινό με ενδιαφέρον, που μπαίνει να ψωνίσει στο ψιλικατζίδικο. Προσπερνώ. Δεξιά στη γωνία με Σατωβριάνδου τρεις - τέσσερις Ινδές που δεν πλησιάζω. Γυρνάω πίσω και βλέπω την κοπέλα να κάθεται και να πίνει μια sprite. Τη ρωτάω τι και πως ενώ σκανάρω χέρια πόδια για τρύπες. Χαμογελαστή με πολύ καλά Ελληνικά μου λέει 20 + 5 το χοτελ μισή ώρα, όλες τις στάσεις. Αφού της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει μπάνιο στο δωμάτιο, φύγαμε για το easy access hotel. (Κάτω από το μέσο όρο της περιοχής, ακόμα και στο 5ευρω)
Όπως είπα, κάναμε το ντουζάκι μας και ενώ ήταν αρκετά ομιλιτική, άρχισε να μου λέει κάτι άσχετα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την περίσταση!!!
Το γεγονός ότι δεν ήταν πρεζόνι, δε σημαίνει πως δεν ήταν και χασικλού!!! Το οποίο όμως της τα έσκασε την ώρα του σεξ!!! Και ενώ έχει καλή αίσθηση το μουνί της και καλό σωματάκι με μικρό βυζί αλλά σούπερ ρώγα πέτρινη, εκεί που την παίρνω ιεραποστολικά, κάνει την πεθαμένη!!!
Τη γύρισα στα 4 και τη γαμούσα μέχρι που άρχισε να μυρίζει η καπότα από τη χρήση!!! Αυτό σημαίνει λήξη επειδή μπορεί να σπάσει. Της λέω να μου τη βγάλει και να με τελειώσει με το χέρι. Για να τη βγάλει έκανε 4-5 προσπάθειες!!!
Δεν μπορούσε να με κάνει να χύσω ενώ συνέχιζε να είναι αλλού μου λέει "το μισάωρο κοντεύει να τελειώσει".
Αμέσως τη σταματάω και της λέω πως κανονικά είχαμε χρόνο ακόμα και μου λέει άλλα 11 λεπτά. Της λέω έχεις πιει τίποτα;;;Το παραδέχτηκε και κατάλαβε ότι έκανε μαλακία. Μου λέει έλα να ξαναπροσπαθήσουμε αλλά δεν είμαι 17 χρονών πια, δυστυχώς. Της λέω δεν πειράζει αλλά αυτά τα 11 λεπτά θα κάτσεις εδώ και θα με κοιτάς που θα κάνω ντους και θα ντύνομαι.
Μου έλεγε κάτι συγγνώμη και κάτι πίπες και δεν πειράζει να κάτσουμε παραπάνω και σάλια και μύξες.
Την ώρα που ετοιμαζόμουν, την πήρε τηλ μάλλον ο πρώην άντρας της και από αυτά που άκουγα επιβεβαίωσε αυτά τα άσχετα που μου έλεγε πριν τη συνεδρία.
Χριστίνα τη λένε, πετίτ Βραζιλιάνα (έτσι λέει τουλάχιστον) με έξυπνο μουτράκι, πολύ καλά Ελληνικά. Σωκράτους και Σατωβριάνδου έξω από το Φαρμακείο την τσίμπησα.
Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών για την ενημέρωση. Πλην όμως δεν υπάρχει άτομο που να μην έχει φάει φόλα όταν ψωνίζει σεξουαλικές υπηρεσίες, κι όχι μόνο. Όλοι μας έχουμε κάνει πολύ μέτριο ως κακό σεξ με κοπέλες που είτε είχαμε σχέση, είτε μας έκατσε να τις φυστικώσουμε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξέρω αλλά έχω να κάνω μια διαπίστωση πως η καλύτερη τρανς με ορμόνες να είναι η άλλη η καλύτερη τανα -γυναίκα να είναι η άλλη !!! Έχει να κάνει με την χημεια και το πως φέρετε στον πελάτη ακόμα και ladyboy να είναι !! Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας !!(δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε !!) τέτοια πίπα τέτοια κορμάρα σκινι και παρόλο που στην ουσία είχε τέλειο βάψιμο και ντύσιμο έκανε το τέλειο τσιμπουκι και με έκανε πύραυλο !!! Έχυσα ποτάμια ενώ τον τελευταίο καιρό είχα ξενερωση με όλες και εχυνα με το ζόρι !!! Η πλάκα ειναι πως ντρεπόταν η μάλλον το σωστό ladyboy η τραβεστι πρέπει και επιβάλετε να κάνει τον άνδρα να πιστέψει πως ο της βρίσκετε με γυναίκα (λόγια του συγχωρεμένου ταρτση ) με έκανε λοιπόν τον τέλειο καβαλάρη πίπα αγωγή στα 4 μόνο φούστα κατέβασε ….γαμησα δυνατά τρύπα ..και μετά στο στόμα ….της !!! Λέω της γιατί είναι πιο γυναίκα και από γυναίκες !!!αυτα μάγκες και εις το επάνηδην

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών για την ενημέρωση. Πλην όμως δεν υπάρχει άτομο που να μην έχει φάει φόλα όταν ψωνίζει σεξουαλικές υπηρεσίες, κι όχι μόνο. Όλοι μας έχουμε κάνει πολύ μέτριο ως κακό σεξ με κοπέλες που είτε είχαμε σχέση, είτε μας έκατσε να τις φυστικώσουμε
Ξέχασα να γράψω ότι φοράει γυαλιά μυωπίας.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.455
Πόντοι
201
Δεν ξέρω αλλά έχω να κάνω μια διαπίστωση πως η καλύτερη τρανς με ορμόνες να είναι η άλλη η καλύτερη τανα -γυναίκα να είναι η άλλη !!! Έχει να κάνει με την χημεια και το πως φέρετε στον πελάτη ακόμα και ladyboy να είναι !! Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας !!(δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε !!) τέτοια πίπα τέτοια κορμάρα σκινι και παρόλο που στην ουσία είχε τέλειο βάψιμο και ντύσιμο έκανε το τέλειο τσιμπουκι και με έκανε πύραυλο !!! Έχυσα ποτάμια ενώ τον τελευταίο καιρό είχα ξενερωση με όλες και εχυνα με το ζόρι !!! Η πλάκα ειναι πως ντρεπόταν η μάλλον το σωστό ladyboy η τραβεστι πρέπει και επιβάλετε να κάνει τον άνδρα να πιστέψει πως ο της βρίσκετε με γυναίκα (λόγια του συγχωρεμένου ταρτση ) με έκανε λοιπόν τον τέλειο καβαλάρη πίπα αγωγή στα 4 μόνο φούστα κατέβασε ….γαμησα δυνατά τρύπα ..και μετά στο στόμα ….της !!! Λέω της γιατί είναι πιο γυναίκα και από γυναίκες !!!αυτα μάγκες και εις το επάνηδην
Όποιος άντρας δεν μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει σε χιλιάδες γυναίκες, στην πραγματικότητα ψάχνει για αγόρια.
Πούστευε και μη ερεύνα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όποιος άντρας δεν μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει σε χιλιάδες γυναίκες, στην πραγματικότητα ψάχνει για αγόρια.
Πούστευε και μη ερεύνα !!
Ρε 4-5 φορές που δοκίμασα με τρανς και με τρανς μουναρες μειλαμε μου έπεφτε !!! Με αυτή την ταουπρα έμεινα με το στόμα ανοιχτό και δεν είναι καν τρανς είναι ladyboy!! Είναι τόσο γλυκιά και σωστή στην συνπεριφορα θα αλλά και έχει μια εμφανίσει που με καβλωνει τρέλα !! Δηλαδή εκείνη την ώρα και να έβγαζε τέλειος όλα τα θυληκα από πάνω της παλυ θα την καβάλαγα σαν άγριο γουρούνι διψασμένο για λάσπη !!!γενικα 1 στις 1000 γυναίκες μου κάνουν κλικ και τελικά 1στα 1.000.000 τρβ μου έκανε κλικ !!! Επιλεκτικός λέγομαι που γαμαω και γυναίκες και θυληπρεπει αγόρια αλλά πολύ θυληπρεπει … παρά πολύ θηληπρεπει ….και πάντα δουλεύω πουτσο και όχι πίσω σύστημα !! Πάντα εμπρόςτοκινιτος και στα αυτοκινιτα και στο εργαλείο μ….

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.455
Πόντοι
201
Ρε 4-5 φορές που δοκίμασα με τρανς και με τρανς μουναρες μειλαμε μου έπεφτε !!! Με αυτή την ταουπρα έμεινα με το στόμα ανοιχτό και δεν είναι καν τρανς είναι ladyboy!! Είναι τόσο γλυκιά και σωστή στην συνπεριφορα θα αλλά και έχει μια εμφανίσει που με καβλωνει τρέλα !! Δηλαδή εκείνη την ώρα και να έβγαζε τέλειος όλα τα θυληκα από πάνω της παλυ θα την καβάλαγα σαν άγριο γουρούνι διψασμένο για λάσπη !!!γενικα 1 στις 1000 γυναίκες μου κάνουν κλικ και τελικά 1στα 1.000.000 τρβ μου έκανε κλικ !!! Επιλεκτικός λέγομαι που γαμαω και γυναίκες και θυληπρεπει αγόρια αλλά πολύ θυληπρεπει … παρά πολύ θηληπρεπει ….και πάντα δουλεύω πουτσο και όχι πίσω σύστημα !! Πάντα εμπρόςτοκινιτος και στα αυτοκινιτα και στο εργαλείο μ….
Πάρε κώλο – δώσε κώλο, γνώρισες τον κόσμο όλο !!

skart

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2013
Like
11
Πόντοι
0
θαμωνας εδω και λιγο καιρο θα κανω την ερωτηση, που ειναι το τριγωνο;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Είναι ότι καλύτερο στην πιάτσα. Δεν κανει λεύκανση επιδερμίδας έτσι είναι δες και φωτο κάτω παίκτης του Ολυμπιακού από το Καμερούν μοιάζουν κιόλας ,λέτε να είναι το ιδιο άτομο με περούκα??? Στην φωτο ψαρεύει πελάτη στον Ορφέα.
Παιδιά δεν είναι όλοι οι μαύροι το ίδιο μαύροι, οι ανατολικοί είναι πιό μαύροι απ τους δυτικούς, αλλά και μες την ίδια χώρα και στην ίδια οικογένεια μπορεί να μην είναι όλοι ίδιοι, πχ οι Αντετοκούμποι ο Κώστας είναι πιό μαύρος απ το Γιάννη, υπάρχουν διαβαθμίσεις όπως και στους άσπρους

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με πεζοδρόμιο, αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω τι σε χάλασε, γιατί λες φόλα και στον κουβά το 20άρικο. Περαστικές παρουσίες, ιδιαιτερότητες, απρόοπτα, ερασιτεχνισμός είναι το αλατοπίπερο του πεζοδρομίου και η διαφορά του από τα μπουρδέλα.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Ρε φιλε μήπως είσαι εσυ ο λεντιμπόης κι ήρθες εδώ μέσα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε φιλε μήπως είσαι εσυ ο λεντιμπόης κι ήρθες εδώ μέσα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Δεν προκειτε να σου πω το όνομα της ότι και αν πεις ..περαστικά σου τύπε

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
97
Πόντοι
1
Μήπως έχεις το τηλέφωνο της

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
έξω απο το liberty εκτός απο την ψόφια την ξανθιά ήταν απόψε κι ένα μελαχροινό με γυαλιά αρκετά γαμεύσιμο με ωραίο κώλο , μου χτύπησε φόλα αλέρτ και δεν πλησίασα , την έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής? το φόλα μου χτύπησε γιατί ούτε κοίταζε ούτε ψαχνόταν , χαμένη στο κινητό.
Ουπς, να'τα!!! Αν ήταν η ίδια που πήρα εγώ λίγο πιο πέρα στη Σωκράτους, είχες δίκιο για το alert!!!

• Like
Αντιδράσεις: dimirt

dimirt

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
10
Πόντοι
0

Δεν προκειτε να σου πω το όνομα της ότι και αν πεις ..περαστικά σου τύπε
Γάμησα την καλύτερη τραβέστω του κόσμου αλλά δεν σας λέω ούτε ποια ούτε πόσο ούτε που......ε τι μας το λες τότε? δέκα χρονών είσαι και μας κάνεις ζήλιες?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.008
Πόντοι
3.436
θαμωνας εδω και λιγο καιρο θα κανω την ερωτηση, που ειναι το τριγωνο;
ειναι η περιοχη που περιβαλεται απο τις οδους Μαρνης - 3ης Σεπτεμβριου - Χαλκοκονδυλη (ή ενας απο τους επομενους παραλληλους αναλογως την περισταση)

• Like
Αντιδράσεις: skart

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom