Φόλα εκ Λατινικής Αμερικής φάγαμε σήμερα το μεσημέρι στο τρίγωνο
Την πάτησα σαν πρωτάρης!!!
Ωρα 11:30 και δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ!!!! Μόνο δύο γκράνυ άνω των 70 ετών στη στάση στη Χαλκοκονδύλη.
Καμία άλλη πουθενά. Έξω από Ορφέα, μηδέν!!! Λίμπερτι, μηδέν!!! Πλ. Λαυρίου τίποτα ούτε απέναντι!!! Γυρνάω πίσω και κατευθύνομαι στη Σωκράτους με μέτωπο προς το παλιό εφετείο. Εντοπίζω πετιτάκι μελαχρινό με ενδιαφέρον, που μπαίνει να ψωνίσει στο ψιλικατζίδικο. Προσπερνώ. Δεξιά στη γωνία με Σατωβριάνδου τρεις - τέσσερις Ινδές που δεν πλησιάζω. Γυρνάω πίσω και βλέπω την κοπέλα να κάθεται και να πίνει μια sprite. Τη ρωτάω τι και πως ενώ σκανάρω χέρια πόδια για τρύπες. Χαμογελαστή με πολύ καλά Ελληνικά μου λέει 20 + 5 το χοτελ μισή ώρα, όλες τις στάσεις. Αφού της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει μπάνιο στο δωμάτιο, φύγαμε για το easy access hotel. (Κάτω από το μέσο όρο της περιοχής, ακόμα και στο 5ευρω)
Όπως είπα, κάναμε το ντουζάκι μας και ενώ ήταν αρκετά ομιλιτική, άρχισε να μου λέει κάτι άσχετα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την περίσταση!!!
Το γεγονός ότι δεν ήταν πρεζόνι, δε σημαίνει πως δεν ήταν και χασικλού!!! Το οποίο όμως της τα έσκασε την ώρα του σεξ!!! Και ενώ έχει καλή αίσθηση το μουνί της και καλό σωματάκι με μικρό βυζί αλλά σούπερ ρώγα πέτρινη, εκεί που την παίρνω ιεραποστολικά, κάνει την πεθαμένη!!!
Τη γύρισα στα 4 και τη γαμούσα μέχρι που άρχισε να μυρίζει η καπότα από τη χρήση!!! Αυτό σημαίνει λήξη επειδή μπορεί να σπάσει. Της λέω να μου τη βγάλει και να με τελειώσει με το χέρι. Για να τη βγάλει έκανε 4-5 προσπάθειες!!!
Δεν μπορούσε να με κάνει να χύσω ενώ συνέχιζε να είναι αλλού μου λέει "το μισάωρο κοντεύει να τελειώσει".
Αμέσως τη σταματάω και της λέω πως κανονικά είχαμε χρόνο ακόμα και μου λέει άλλα 11 λεπτά. Της λέω έχεις πιει τίποτα;;;Το παραδέχτηκε και κατάλαβε ότι έκανε μαλακία. Μου λέει έλα να ξαναπροσπαθήσουμε αλλά δεν είμαι 17 χρονών πια, δυστυχώς. Της λέω δεν πειράζει αλλά αυτά τα 11 λεπτά θα κάτσεις εδώ και θα με κοιτάς που θα κάνω ντους και θα ντύνομαι.
Μου έλεγε κάτι συγγνώμη και κάτι πίπες και δεν πειράζει να κάτσουμε παραπάνω και σάλια και μύξες.
Την ώρα που ετοιμαζόμουν, την πήρε τηλ μάλλον ο πρώην άντρας της και από αυτά που άκουγα επιβεβαίωσε αυτά τα άσχετα που μου έλεγε πριν τη συνεδρία.
Χριστίνα τη λένε, πετίτ Βραζιλιάνα (έτσι λέει τουλάχιστον) με έξυπνο μουτράκι, πολύ καλά Ελληνικά. Σωκράτους και Σατωβριάνδου έξω από το Φαρμακείο την τσίμπησα.
Με έφαγε η ρουφιάνα η ποικιλία!!!!
Στον κουβά το εικοσάρικο!!!