skart
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2013
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ!!ειναι η περιοχη που περιβαλεται απο τις οδους Μαρνης - 3ης Σεπτεμβριου - Χαλκοκονδυλη (ή ενας απο τους επομενους παραλληλους αναλογως την περισταση)
Ευχαριστώ!!ειναι η περιοχη που περιβαλεται απο τις οδους Μαρνης - 3ης Σεπτεμβριου - Χαλκοκονδυλη (ή ενας απο τους επομενους παραλληλους αναλογως την περισταση)
Δεν την έχω δει περνάω κάθε μέρα από εκεί όταν τη δω Θ γράψωΚαλησπερα πιο παλικαρι ξερει εαν εχει γυρισει η Μαρια η Ρουμανα !!!ευχαριστω .
Σε ευχαριστω !!!Δεν την έχω δει περνάω κάθε μέρα από εκεί όταν τη δω Θ γράψω
Άκουσε φίλε να σου πω πως γίνεται εδώ μέσα ..όλοι εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον .. υφακι και λέξεις του τύπου δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε είναι για τα μικρά παιδιά..αν έχεις να κάνεις μια ενημέρωση για όλους μας εδώ κάνε το όπως όλοι αλλιώς μην μας ζαλίζεις με μαλακίεςΔεν ξέρω αλλά έχω να κάνω μια διαπίστωση πως η καλύτερη τρανς με ορμόνες να είναι η άλλη η καλύτερη τανα -γυναίκα να είναι η άλλη !!! Έχει να κάνει με την χημεια και το πως φέρετε στον πελάτη ακόμα και ladyboy να είναι !! Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας !!(δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε !!) τέτοια πίπα τέτοια κορμάρα σκινι και παρόλο που στην ουσία είχε τέλειο βάψιμο και ντύσιμο έκανε το τέλειο τσιμπουκι και με έκανε πύραυλο !!! Έχυσα ποτάμια ενώ τον τελευταίο καιρό είχα ξενερωση με όλες και εχυνα με το ζόρι !!! Η πλάκα ειναι πως ντρεπόταν η μάλλον το σωστό ladyboy η τραβεστι πρέπει και επιβάλετε να κάνει τον άνδρα να πιστέψει πως ο της βρίσκετε με γυναίκα (λόγια του συγχωρεμένου ταρτση ) με έκανε λοιπόν τον τέλειο καβαλάρη πίπα αγωγή στα 4 μόνο φούστα κατέβασε ….γαμησα δυνατά τρύπα ..και μετά στο στόμα ….της !!! Λέω της γιατί είναι πιο γυναίκα και από γυναίκες !!!αυτα μάγκες και εις το επάνηδην
Όχι δεν κατάλαβες !! Δεν θα πω όνομα γιατί πάντα γίνονται μπερδέματα και πάνε και λένε μαλακιες στις κοπέλες κάποιο πελάτες !! Δεν την ξανά πατάω !! Εγώ απλά αναφερο στο περίπου εμφάνιση στο περίπου που ακριβός αράζει στο περίπου τι κάνει …και τι ακριβός είναι και πρεσβεύει !! Για μικρά παιδιά είναι όσοι λένε χαρτί και καλαμάρι ι έγινε και μετά για παράδειγμα πρ εσυ σαν πιρφπρος τα ξερνάς όλα ..παιρνας καλά και η κοπέλα στραβώνει μαζί μου με σουταρι από πελάτη και παιρνας καλά εσυ ..έχει τύχη άπειρες φορές και δεν την ξαναπατάω …Άκουσε φίλε να σου πω πως γίνεται εδώ μέσα ..όλοι εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον .. υφακι και λέξεις του τύπου δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε είναι για τα μικρά παιδιά..αν έχεις να κάνεις μια ενημέρωση για όλους μας εδώ κάνε το όπως όλοι αλλιώς μην μας ζαλίζεις με μαλακίες
Ακριβώς φίλε τζεσικα συστήνεται Βούλγαρογυφτισα είναι και μακριά αλλά συμφωνείτε όταν την πάρεις και αλλά σου ζητάει μετά . Και αν δε τα δώσεις σου πετάει παραμύθι ότι τελείωνει ο χρόνος σε λίγο ενώ δε έχει καλά καλά αρχίσει η ότι έχεις πρόβλημα και δε τελειώνεις εσυ ενώ στη ουσία όταν δει ότι δε θα τσιμπήσει παραπάνω από αυτά που συμφωνήσατε κάνει ότι πιο βαριεστημένο και ξενέρωτο για να σε ξεπεταξει στο πολύ πεντάλεπτο . ΜακριάααααΕυχαριστώ πολύ... Και εγώ έτσι ξέρω, κοντά στην στρατολογία... Απλά άκουσα ότι υπάρχει πιάτσα και στην Πέτρου Ράλλη... Λάθος θα ήταν... Θα εννοούσαν κοντά σε αυτήν μάλλον...
Μήπως η κοπέλα είναι μια Βουλγαρογύφτισα με όνομα Τζέσυ;
(Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας) που ανέφερες ακριβώς που αράζει ..λες κέντρο Αθήνας ..μας δουλεύεις; ξέρεις από.που μέχρι που εκτείνεται το κέντρο της Αθήνας; Τεσπά καλό θα ήταν όταν κάποιοι μπαίνετε εδώ να ενημερώνετε όπως πρέπει τους υπόλοιπους εξάλλου διαφήμιση θα κάνεις στο κορίτσι και περισσότερη πελατεία..όπως καλό κάνουμε όλοι όταν ενημερώνουμε για φολες..οπότε αν έχεις σκοπό να ενημερώνεις και τους άλλους συναγωνιστές όλα καλά αλλιώς μην γράφεις τίποταΌχι δεν κατάλαβες !! Δεν θα πω όνομα γιατί πάντα γίνονται μπερδέματα και πάνε και λένε μαλακιες στις κοπέλες κάποιο πελάτες !! Δεν την ξανά πατάω !! Εγώ απλά αναφερο στο περίπου εμφάνιση στο περίπου που ακριβός αράζει στο περίπου τι κάνει …και τι ακριβός είναι και πρεσβεύει !! Για μικρά παιδιά είναι όσοι λένε χαρτί και καλαμάρι ι έγινε και μετά για παράδειγμα πρ εσυ σαν πιρφπρος τα ξερνάς όλα ..παιρνας καλά και η κοπέλα στραβώνει μαζί μου με σουταρι από πελάτη και παιρνας καλά εσυ ..έχει τύχη άπειρες φορές και δεν την ξαναπατάω …
ποια ειναι η μπαμπάτσικη μαυρομάλλα φίλε?Σήμερα το πρωϊ μόνο δύο. Ξεβαμμένη skinny κοκκινομάλλα, εμφανώς μαστουρωμένη να χασμουριέται και να ξεψειρίζεται στο κινητό (γωνία Καποδιστρίου και 3η Σεπτεμβρίου) και παρακάτω η γνωστή μπαμπάτσικη μαυρομάλλα με κολάν μαύρο σορτσάκι και μαύρη αμάνικη φανέλλα να κουβεντιάζει με έγχρωμο πρεζοσπρώχτη. Διάσπαρτα στις πυλωτές, πολλά ζάκια να κόβουν τη σκόνη για να τη σουτάρουν κατάχαμα. Ξεραϊλα.
Ρουμάνα μάλλον. Τη βρίσκεις συχνά, καθημερινά σχεδόν τα πρωϊνά, στη γωνία του παλιού Οκανα. Δεν γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί δεν ψωνίζω από τρίγωνο, κατεβαίνω όμως καθημερινά γιατί βοηθάω σε μαγαζί φίλου στη Γ' Σεπτεμβρίου.ποια ειναι η μπαμπάτσικη μαυρομάλλα φίλε?
Το δικο μου που ειναι mx5 χαμηλωμενο ατυχησα!!!!!Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
απο εκει και περα οπου μπορεσεις αρκει να μην ειναι χαμηλωμενο το αμαξι
Ελα ΜενιδιΚαλημέρα παιδιά!πιατσες με ζακια που παιζουν;
Στην δημοκρατίας θα τα βρεις χαχαχχαΕλα Μενιδι
Και όχι μόνο!!Είναι ότι πιο εύκολο και οικονομικό να σπρώξεις στο Μενιδι απλα πρέπει εισαι προσεκτικός διότι ποτε δεν ξέρεις που μπαίνειςΣτην δημοκρατίας θα τα βρεις χαχαχχα
Ναι αλλά που; Στην πλευρά του δρόμου που είναι τα ΚΤΕΛ; Και σε ποιο ύψος;Έχει συνήθως μετά τις 22:00 δύο κοπέλες. Την προηγούμενη φορά πέρασα αλλά δεν σταμάτησα.
Όπως έρχεσαι από Πειραιά. Βγαίνεις στην έξοδο για Λεωφόρο Αθηνών. Περνάς τα φανάρια και μετά το ΚΤΕΛ που έχει στην γωνία μια αντιπροσωπεία με αυτοκίνητα. Εκεί απέναντι έχει ένα άνοιγμα. Εκεί κάθονται. Ελπίζω να βοήθησα. Αν θες σου ρίχνω και ένα στίγμα.Ναι αλλά που; Στην πλευρά του δρόμου που είναι τα ΚΤΕΛ; Και σε ποιο ύψος;
Πριν ή μετά από τα ΚΤΕΛ;
Ρωτάω γιατί δεν μένω Αθήνα (ούτε καν Αττική) και επιπλέον έχω «χρονικούς περιορισμούς».
Και στην στάση του λεωφορείου, κάθονται το βράδυ, περνούσα με το αυτοκίνητο και η χοντρούλα μου έκανε σινιάλο με τον φακό από το κινητό τις.Ναι αλλά που; Στην πλευρά του δρόμου που είναι τα ΚΤΕΛ; Και σε ποιο ύψος;
Πριν ή μετά από τα ΚΤΕΛ;
Ρωτάω γιατί δεν μένω Αθήνα (ούτε καν Αττική) και επιπλέον έχω «χρονικούς περιορισμούς».