Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ

Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έρριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256

Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έρριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια
Όσο λιγοστεύουν οι επιλογές από γυναίκες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες φόλας Mr Ιωάννη.
Κοντά είναι ο Σεπτέμβρης που θα πλυμμυρίσει κορασίδες πάλι το τρίγωνο :wink:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών.

Περαστικά - όλοι έχουμε φάει φόλες και θα συνεχίσουμε να τρώμε.
Πόσα σου ζήτησε; Περιγραφή; Ξανθιά/μελαχρινή, ηλικία, σώμα; Βάση/ξενοδοχείο;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω ποια εννοείς και δεν θέλω να την πατήσω και (το σημαντικότερο) να χρηματοδοτήσω την απάτη.

Tsiftis71

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
132
Πόντοι
0
Καλημέρα από έναν νέο στο σάιτ.
Τελικά δεν έχω καταλάβει. Οι φοιτήτριες που κάνουν πιάτσα?

Αχαχαχαχαχα μην βαράτε! Πλάκα κάνω

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Καλημέρα από έναν νέο στο σάιτ.
Τελικά δεν έχω καταλάβει. Οι φοιτήτριες που κάνουν πιάτσα?

Αχαχαχαχαχα μην βαράτε! Πλάκα κάνω
Μαζί με την Αννούλα από το π. Φάληρο :wink:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Περαστικά - όλοι έχουμε φάει φόλες και θα συνεχίσουμε να τρώμε.
Πόσα σου ζήτησε; Περιγραφή; Ξανθιά/μελαχρινή, ηλικία, σώμα; Βάση/ξενοδοχείο;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω ποια εννοείς και δεν θέλω να την πατήσω και (το σημαντικότερο) να χρηματοδοτήσω την απάτη.
Νεαρή, μελαχρινή, ψιλόλιγνη, γεμάτη τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια, δεν υπάρχει κάποια άλλη που να ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή. Όσο για τη βάση, όλες κι όχι μόνο αυτή, πηγαινοέρχονται πάνω - κάτω στη Σωκράτους, ή κάθονται απέναντι από το Κριστιάνα και πάνε σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Όσο για την τιμή, δεν άξιζε ούτε 5€ που ζητάνε οι μαύρες για πίπα μέσα στο αυτοκίνητο

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Είναι ένας αστικός μύθος που κυκλοφορεί εδώ μέσα, κοινώς μια παπάτζα που κυκλοφόρησαν κάποιοι!!! Φοιτήτριες που εκδίδονται κρυφά και η Αννούλα από το παλιό Φάληρο!!! Δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!

Tsiftis71

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
132
Πόντοι
0
Είναι ένας αστικός μύθος που κυκλοφορεί εδώ μέσα, κοινώς μια παπάτζα που κυκλοφόρησαν κάποιοι!!! Φοιτήτριες που εκδίδονται κρυφά και η Αννούλα από το παλιό Φάληρο!!! Δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!
Αχαχαχαχαχαχα οκ φίλε σε ευχαριστώ!

Πάντως και πιάτσα υπάρχει και φοιτήτριες για να ξέρεις.
Απλά η πιάτσα είναι των ταξί και οι φοιτήτριες είναι στο πανεπιστήμιο….

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Η Όλγα Εύα milf προς gilf με βυζάρες και πρωκτικό που δούλευε Φιλιππίδου παράτησε το μαγαζί και πιατσάρει μόνη της στη Σωκράτους , λένε οι φήμες. Την έχει πετύχει κάποιος ή φήμες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Καταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε
Που είναι το τρίγωνο

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.015
Πόντοι
3.436
Που είναι το τρίγωνο
ειναι η περιοχη που περιβαλλεται απο της οδους, Μαρνης - 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη (ή ενας απο τους πιο κατω παραλληλους αναλογα την περισταση....το πολυ μεχρι Αγιου Κωνσταντινου)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πήρες και κώλο, συναγωνιστή? :zfuck:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γενικά έχει πολλά τραβελια έχω παρατήρηση !! Πολλές πρεζουδες !! Πολλές ινδες και ελάχιστες ιαπονεζες ηλικιωμένες που ντρέπονται και να σου μειλησουν απλά περιμένουν εσένα να πας και αράζουν σε κάτι γωνιές στους δρόμους μπροστά από τα πρεζακια !!! Πολύ καλτ σκηνικό ότι πρέπει για μερακλήδες !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύποι μου ποιος έχει δοκιμαστή την σαμοελα την τραβεστί ; Που μοιάζει με την -ami winhouse ??δεν έχει καθόλου στήθος είναι αδύνατη πολύ με ωραίο πρόσωπο αρκετά γραμμωμένο σώμα αδύνατα πόδια και μέση σαν κοριτσάκι !! Κινητό δεν δίνει και ο κύριος στην υποδοχή του Ορφέα αν την ζήτησης σου λέει πως δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα επίσης δεν σου λέει σε ποιο δωμάτιο μένει η κοπέλα ώστε να πας να την βρεις ..Διπτι έχει αυτή την εντολή από την ίδια ….Λογικά όποτε τελείωνει το σισα της βγαίνει στον δρόμο να πάρει κάνα 20 αρχικό για να φτιαχτεί ….τέλος παντόν ! Όσο αναφορά την τραβεστί σαμοελα κάνει καλή αλά πίπα γλυφή καλά τα αρχιδια και καταπίνει τα χυσια !! Προσπαθεί να το παίξει γυναίκα κρύβοντας το ανύπαρκτο στήθος …και επίσης κρύβοντας τα αρχιδια της ( τεράστια ) διότι το πουλάκι της είναι 3ποντο !! Και ούτε ..!! Προσπάθησα να της το καρφωτό χωρίς επιτυχία στον κωλο και ενώ είχε τράβηξε στο πλάι το στριγκαξι της και δεν κατάφερνα να το καρφωτό πετάγονται κάτι αρχίδαρες και τρόμαξα ..αυτή φώναξε αααααχ λες και την χαστουξισαν και έσπευσε να τα μαζέψει με το χέρι της λέγοντας μου μια μαλακια σε σπαστά ελληνικά πως έχει κοίλη (χαχαχααχαχ) την έβαλα έγλυψε καλά αρχιδια ρούφηξε καλά αλά τον πουτσο και τα ήπιε μέχρι τελευταία σταγόνα ….χαβαλέ είχε αυτά !!

• Like
Αντιδράσεις: Kassie
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι Πέτρου Ράλλη δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο(γνώμη μου φυσικά). Από εμφάνιση είναι περίπου 35 αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαμψη, σίγουρα οπαδός ρομα και προσιτή σε επικοινωνία. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα λίγο πιο κάτω είναι. Άθλια συμπεριφορα, αρκετό το δωράκι που ζητάει για αυτά που μπορεί προσφέρει σε ριψοκίνδυνη καβατζα πιο κάτω. Προσοχή

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι Πέτρου Ράλλη δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο(γνώμη μου φυσικά). Από εμφάνιση είναι περίπου 35 αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαμψη, σίγουρα οπαδός ρομα και προσιτή σε επικοινωνία. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα λίγο πιο κάτω είναι. Άθλια συμπεριφορα, αρκετό το δωράκι που ζητάει για αυτά που μπορεί προσφέρει σε ριψοκίνδυνη καβατζα πιο κάτω. Προσοχή
Ένα θα σου πω : ο γαμιας της παραμονεύει εκεί απέναντι μέσα σε αυτοκίνητο …. Η καβάτζα είναι μπαμ για να σε σταματήσουν οι μπάτσοι άνετα …. Να σου κάνουν πέσιμο δεν παίζει αλλά η γυναίκα είναι κλέφτρα !! Όμορφη είναι αλλά ….. θέλει 20αρικα σε κάθε τι που της ζητάς …αυτά και μακρυά ……:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom