You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ
Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έρριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια
Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έρριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.266
- Πόντοι
- 2.256
Όσο λιγοστεύουν οι επιλογές από γυναίκες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες φόλας Mr Ιωάννη.ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ
Κοντά είναι ο Σεπτέμβρης που θα πλυμμυρίσει κορασίδες πάλι το τρίγωνο
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ
Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών.
Περαστικά - όλοι έχουμε φάει φόλες και θα συνεχίσουμε να τρώμε.
Πόσα σου ζήτησε; Περιγραφή; Ξανθιά/μελαχρινή, ηλικία, σώμα; Βάση/ξενοδοχείο;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω ποια εννοείς και δεν θέλω να την πατήσω και (το σημαντικότερο) να χρηματοδοτήσω την απάτη.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.266
- Πόντοι
- 2.256
Μαζί με την Αννούλα από το π. ΦάληροΚαλημέρα από έναν νέο στο σάιτ.
Τελικά δεν έχω καταλάβει. Οι φοιτήτριες που κάνουν πιάτσα?
Αχαχαχαχαχα μην βαράτε! Πλάκα κάνω
Σε έχασα αλλα οκΜαζί με την Αννούλα από το π. Φάληρο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Νεαρή, μελαχρινή, ψιλόλιγνη, γεμάτη τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια, δεν υπάρχει κάποια άλλη που να ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή. Όσο για τη βάση, όλες κι όχι μόνο αυτή, πηγαινοέρχονται πάνω - κάτω στη Σωκράτους, ή κάθονται απέναντι από το Κριστιάνα και πάνε σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Όσο για την τιμή, δεν άξιζε ούτε 5€ που ζητάνε οι μαύρες για πίπα μέσα στο αυτοκίνητοΠεραστικά - όλοι έχουμε φάει φόλες και θα συνεχίσουμε να τρώμε.
Πόσα σου ζήτησε; Περιγραφή; Ξανθιά/μελαχρινή, ηλικία, σώμα; Βάση/ξενοδοχείο;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω ποια εννοείς και δεν θέλω να την πατήσω και (το σημαντικότερο) να χρηματοδοτήσω την απάτη.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.266
- Πόντοι
- 2.256
Είναι ένας αστικός μύθος που κυκλοφορεί εδώ μέσα, κοινώς μια παπάτζα που κυκλοφόρησαν κάποιοι!!! Φοιτήτριες που εκδίδονται κρυφά και η Αννούλα από το παλιό Φάληρο!!! Δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!Σε έχασα αλλα οκ
Αχαχαχαχαχαχα οκ φίλε σε ευχαριστώ!Είναι ένας αστικός μύθος που κυκλοφορεί εδώ μέσα, κοινώς μια παπάτζα που κυκλοφόρησαν κάποιοι!!! Φοιτήτριες που εκδίδονται κρυφά και η Αννούλα από το παλιό Φάληρο!!! Δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!
Πάντως και πιάτσα υπάρχει και φοιτήτριες για να ξέρεις.
Απλά η πιάτσα είναι των ταξί και οι φοιτήτριες είναι στο πανεπιστήμιο….
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Καταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε
dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Που είναι το τρίγωνοΚαταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.015
- Πόντοι
- 3.436
ειναι η περιοχη που περιβαλλεται απο της οδους, Μαρνης - 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη (ή ενας απο τους πιο κατω παραλληλους αναλογα την περισταση....το πολυ μεχρι Αγιου Κωνσταντινου)Που είναι το τρίγωνο
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Πήρες και κώλο, συναγωνιστή?Καταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
υπέθετα ότι το έγραψα καθαρά, αφού έγραψα ότι οι τρύπες της είναι σφιχτές, στον πληθυντικόΠήρες και κώλο, συναγωνιστή?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Γενικά έχει πολλά τραβελια έχω παρατήρηση !! Πολλές πρεζουδες !! Πολλές ινδες και ελάχιστες ιαπονεζες ηλικιωμένες που ντρέπονται και να σου μειλησουν απλά περιμένουν εσένα να πας και αράζουν σε κάτι γωνιές στους δρόμους μπροστά από τα πρεζακια !!! Πολύ καλτ σκηνικό ότι πρέπει για μερακλήδες !!Καταδρομική στο τρίγωνο. Κοντεύει να γίνει παράρτημα της Συγγρού με αγριόπουστες. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα. Κρίκος στη μύτη κλπ piercing, κοντό μαλλί σε ανοιχτή απόχρωση, μάγκικη φωνή. Έχει χάσει πολλά κιλά, το στήθος της έχει ισοπεδωθεί. Πάντως κι έτσι, οι τρύπες της είναι απίθανα σφιχτές και κάνει θερμό σεξ. Τα αξίζει τα 10€ που πήρε
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τύποι μου ποιος έχει δοκιμαστή την σαμοελα την τραβεστί ; Που μοιάζει με την -ami winhouse ??δεν έχει καθόλου στήθος είναι αδύνατη πολύ με ωραίο πρόσωπο αρκετά γραμμωμένο σώμα αδύνατα πόδια και μέση σαν κοριτσάκι !! Κινητό δεν δίνει και ο κύριος στην υποδοχή του Ορφέα αν την ζήτησης σου λέει πως δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα επίσης δεν σου λέει σε ποιο δωμάτιο μένει η κοπέλα ώστε να πας να την βρεις ..Διπτι έχει αυτή την εντολή από την ίδια ….Λογικά όποτε τελείωνει το σισα της βγαίνει στον δρόμο να πάρει κάνα 20 αρχικό για να φτιαχτεί ….τέλος παντόν ! Όσο αναφορά την τραβεστί σαμοελα κάνει καλή αλά πίπα γλυφή καλά τα αρχιδια και καταπίνει τα χυσια !! Προσπαθεί να το παίξει γυναίκα κρύβοντας το ανύπαρκτο στήθος …και επίσης κρύβοντας τα αρχιδια της ( τεράστια ) διότι το πουλάκι της είναι 3ποντο !! Και ούτε ..!! Προσπάθησα να της το καρφωτό χωρίς επιτυχία στον κωλο και ενώ είχε τράβηξε στο πλάι το στριγκαξι της και δεν κατάφερνα να το καρφωτό πετάγονται κάτι αρχίδαρες και τρόμαξα ..αυτή φώναξε αααααχ λες και την χαστουξισαν και έσπευσε να τα μαζέψει με το χέρι της λέγοντας μου μια μαλακια σε σπαστά ελληνικά πως έχει κοίλη (χαχαχααχαχ) την έβαλα έγλυψε καλά αρχιδια ρούφηξε καλά αλά τον πουτσο και τα ήπιε μέχρι τελευταία σταγόνα ….χαβαλέ είχε αυτά !!
Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι Πέτρου Ράλλη δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο(γνώμη μου φυσικά). Από εμφάνιση είναι περίπου 35 αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαμψη, σίγουρα οπαδός ρομα και προσιτή σε επικοινωνία. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα λίγο πιο κάτω είναι. Άθλια συμπεριφορα, αρκετό το δωράκι που ζητάει για αυτά που μπορεί προσφέρει σε ριψοκίνδυνη καβατζα πιο κάτω. Προσοχή
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ένα θα σου πω : ο γαμιας της παραμονεύει εκεί απέναντι μέσα σε αυτοκίνητο …. Η καβάτζα είναι μπαμ για να σε σταματήσουν οι μπάτσοι άνετα …. Να σου κάνουν πέσιμο δεν παίζει αλλά η γυναίκα είναι κλέφτρα !! Όμορφη είναι αλλά ….. θέλει 20αρικα σε κάθε τι που της ζητάς …αυτά και μακρυά ……:Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι Πέτρου Ράλλη δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο(γνώμη μου φυσικά). Από εμφάνιση είναι περίπου 35 αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαμψη, σίγουρα οπαδός ρομα και προσιτή σε επικοινωνία. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα λίγο πιο κάτω είναι. Άθλια συμπεριφορα, αρκετό το δωράκι που ζητάει για αυτά που μπορεί προσφέρει σε ριψοκίνδυνη καβατζα πιο κάτω. Προσοχή
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495