ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΦΟΛΑ ALERT - ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΤΟΥΑΖΑΤΗ
Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο. Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η Ελίζαμπεθ με τα πολλά τατουάζ, μέχρι και στα δάχτυλα των χεριών. Την είχα πάρει μια φορά και δεν με είχε πολυικανοποιήσει, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, και της έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Δεν έχω φάει χειρότερη φόλα. Όλοι μας έχουμε κουτουπώσει γυναίκες οι οποίες κοίταγαν το ταβάνι και περίμεναν να τελειώσουμε, αλλά αυτή το έφτασε στο ανώτατο σημείο. Της ξεκαθάρισα ότι θα κάνει ντους, δεν έκανε. Υποσχέθηκε κώλο, όχι μόνο δεν έδωσε, αλλά κάθε φορά που την άγγιζα στην περιοχή παραπονιόταν ότι πόναγε. Στήθηκε στραβά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορώ να της την βάλω ίσια. Άντε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Μου έφτυνε τον πούτσο για αρκετή ώρα, τάχα για να υπάρχει αρκετό σάλιο, και μια τον έβαζε στο στόμα, μια τον έβγαζε. Η Στρατηγική της, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν να μην με ικανοποιήσει. Όταν τελείωσε, απλά σκουπίστικε με χαρτί, κι έφυγε. Δεν έρριξε ούτε μια σταγόνα νερό στο μουνί της, ποτέ δεν έχω κλάψει περισσότερο λεφτά για σεξεργάτρια