Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Αν ηταν και πιο φανερη θα ταν παρα πολυ καλυτερα!Θελει που θελει λεφτα,κανει τρελες και τα χανει,ειτε ειναι 1 ειτε ειναι 2 ειτε ειναι 3,δουλευουν με κρυφτο,δε βγαινει ακρη,γαμησε τα
Μπορεί να της τα δώσω όταν θα έχω όρεξη κ εκεί θα την ξεσκίσω την καριολα.

Σήμερα 12:00-14:00 ήμουν πάλι κ έψαχνα την μιλφ Ελληνίδα Άντζελα, τίποτα, το γκρανι Λούση άφαντη. Ήταν ένα γκρανι που το μπάνιζα καιρό για γούστα, νόμιζα πως ήταν η Τατιάνα που λέτε εδώ με τα βαθιά πράσινα ή γαλάζια ματια. Κατερίνα την λένε κ αυτή βαθιά πράσινα μάτια εχει, είναι πάντα εκεί, Χαλκοκονδύλη, από τα γκρανι είναι από τις καλοστεκουμενες. 20 πήρε κ δν έβγαλε κιχ σε τίποτα, ούτε μα ούτε σου. Τον έφαγε δυνατά κ γουσταρε.
Την ρώτησα για την Λούση που είναι κ δν την βρίσκω? Μου λέει μάλλον πήγε Ουκρανία. Την ρωτάω θα ξανά έρθει? Μου απαντάει σίγουρα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Μπορεί να της τα δώσω όταν θα έχω όρεξη κ εκεί θα την ξεσκίσω την καριολα.

Σήμερα 12:00-14:00 ήμουν πάλι κ έψαχνα την μιλφ Ελληνίδα Άντζελα, τίποτα, το γκρανι Λούση άφαντη. Ήταν ένα γκρανι που το μπάνιζα καιρό για γούστα, νόμιζα πως ήταν η Τατιάνα που λέτε εδώ με τα βαθιά πράσινα ή γαλάζια ματια. Κατερίνα την λένε κ αυτή βαθιά πράσινα μάτια εχει, είναι πάντα εκεί, Χαλκοκονδύλη, από τα γκρανι είναι από τις καλοστεκουμενες. 20 πήρε κ δν έβγαλε κιχ σε τίποτα, ούτε μα ούτε σου. Τον έφαγε δυνατά κ γουσταρε
Αφου εκανες τη δουλεια μια χαρα.Εγω σχεδον παντα βλεπω συγκεκριμες γκρανι που καθονται οταν εχουν αποσυρθει σχεδον ολες κ μετα αποσυρονται κ οι τελευταιες.Στα αλλα κομματια ειχε τιποτα?

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Αφου εκανες τη δουλεια μια χαρα.Εγω σχεδον παντα βλεπω συγκεκριμες γκρανι που καθονται οταν εχουν αποσυρθει σχεδον ολες κ μετα αποσυρονται κ οι τελευταιες.Στα αλλα κομματια ειχε τιποτα?
Στο καρτοτηλέφωνο στην Χαλκοκονδύλη είναι ένα μικρό τούμπανο κ η φίλη της απέναντι στο προπατζιδικο. Σκουρόχρωμες κ οι 2, δυνατά κομμάτια αλλά δν ξέρω γτ μου μοιάζουν για φολες. Στον Ορφέα τίποτα, στην Καποδιστρίου οι ίδιες, η αλβανιδοκωλαρα στην θέση της, έχει μεγαλώσει ο κωλος της. Σωκράτους κ γωνία με Access τίποτα. Σαν να μου φαίνεται ότι τα πρωινά-μεσημερι έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα με προηγούμενες χρονιές. Το βράδυ μπορεί να δεις κ τίποτα καινούργιο αλλά το πρωί μου φαίνεται έχει χαλάσει πολύ.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Στο καρτοτηλέφωνο στην Χαλκοκονδύλη είναι ένα μικρό τούμπανο κ η φίλη της απέναντι στο προπατζιδικο. Σκουρόχρωμες κ οι 2, δυνατά κομμάτια αλλά δν ξέρω γτ μου μοιάζουν για φολες. Στον Ορφέα τίποτα, στην Καποδιστρίου οι ίδιες, η αλβανιδοκωλαρα στην θέση της, έχει μεγαλώσει ο κωλος της. Σωκράτους κ γωνία με Access τίποτα. Σαν να μου φαίνεται ότι τα πρωινά-μεσημερι έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα με προηγούμενες χρονιές. Το βράδυ μπορεί να δεις κ τίποτα καινούργιο αλλά το πρωί μου φαίνεται έχει χαλάσει πολύ.
Ιδια ειναι,συνεχως ιδια εικονα τελικα ανεξαρτητου βαρδιας,ναι αυτες οι μικρες ειναι Η Τανια κ η Βανεσσα,απ τις πιο αξιολογες εμφανισεις αλλα ποιος θα δοκιμασει να μας πει?Ζητανε 40 και 30,δε μπορω με τοσα.Πλεον πιο κωλοφαρδος θα σαι αν αποφασισει καμια να κατεβει πχ να βγει να φαει κτλ παρα ως δουλεια,υποψιαζομαι οτι εφτιαξαν πελατες κ λειτουργουν μεσω τηλεφωνου η αλλαξαν ζωη βρηκαν γκομενους βρηκαν που να μενουν πηραν επιδομα κτλ,δε γινεται οι Ελληνιδες να μειωνονται κ να αυξανονται οι αλλες κ οποιες Ελληνιδες ειναι ιδιες κ ιδιες η πρεζοπεριοχης.Να δουμε για καλοκαιρι αλλα το προβλημα ειναι η χρεωση που χει καθοριστει 30+ για εμφανισιμη/εμφανισημες αρα δε δοκιμαζουμε κ δε ξερουμε,μονο Αλμπενα κ Τιλα λενε λογικη τιμη τυπου 20-25 με κινδυνο παντα,αν δε φτιαξεις κονε δε παιζει καλη φαση κ δε ξερω κι αν αφησουν κονε οι ξενοφερτες,προτιμω να κανω επιθεσεις σε περαστικες που αγοραζουν οταν ειναξ καλες παρα να προσπαθω για ξενοφερτη,ερωτηματικο σε Μελεκ διοτι δειχνει ευχαρηστη αλλα φιλη Μικης κ ξερεις που λενε δειξε μου το φιλο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom