Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Παιδια τιποτα καλο και καινουργιο αλιμο-γλυφαδα λεωφορο βουλιαγμενης γιατι απο οτι ειδα ψοφια τα πραγματα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Πέρασμα πριν απο λίγο εξω απο το χοτελι Ορφέας στη Μάρνης.
Ειχε 3-4 πιτσιρίκες αρκετα καλες σε εμφάνιση 18-19 χρονων.
Τσίμπησα μια 18αρα Βουλγάρα τη Ροζα με αδύνατο κορμι και την ανέβασα δωμάτιο οπου εφαγε δυνατο γαμήσι... την γαμοκοποθσα 15 λεπτά και την εβγαλα νοκ αουτ.
Ζητησε 30 ευρώ + 5 για το δωμάτιο. Απλο πρόγραμμα αλλα τελικα εκατσε και της εφαγα το γλομπο μουνι της.

Καλη περίπτωση....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τσίμπησα μια 18αρα Βουλγάρα τη Ροζα με αδύνατο κορμι και την ανέβασα δωμάτιο οπου εφαγε δυνατο γαμήσι... την γαμοκοποθσα 15 λεπτά και την εβγαλα νοκ αουτ.
Ζητησε 30 ευρώ + 5 για το δωμάτιο. Απλο πρόγραμμα αλλα τελικα εκατσε και της εφαγα το γλομπο μουνι της.

Καλη περίπτωση....
Ήταν γευστικά τα σάλια του προηγούμενου που επίσης της είχε γλύψει το μουνί;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Ήταν γευστικά τα σάλια του προηγούμενου που επίσης της είχε γλύψει το μουνί;
Πήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάτι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάτι.
μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάς

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάς
Δεν έχει θέμα ο Μητσάρας Μποκολε , έχει φουλ αντισώματα ο τύπος !!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Τυπε μου δεν προσπαθω να σε πείσω να πας να τη γαμήσεις... μου ειναι αδιάφορο.
Το ιστορικό του bou.com λεει ότι αυτοι που το παιζουν καθαροι υγιεις και κουνανε το δαχτυλο στους αλλους σε θεματα υγειας ειναι αυτοι που κάνουν τα χειρότερα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Το ιστορικό του bou.com λεει ότι αυτοι που το παιζουν καθαροι υγιεις και κουνανε το δαχτυλο στους αλλους σε θεματα υγειας ειναι αυτοι που κάνουν τα χειρότερα.
Όποιος φοβαται, πεφτει και κοιμάται!
Εμ θελουνε να γαμάνε πορνες, εμ θελουνε να μην έχουν και τιποτις....
(Βέβαια η αλήθεια να λέγεται, Μητσαρα δε σε είχα να πηγαινεις με γυναίκες που ψωνιζονται στο κέντρο). Ανεβαζεις την επικίνδυνότητα στα κοκκινα!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256

Καλη περίπτωση....
Είναι κάνα δυο που σκάνε μύτη μετά το μεσημέρι εκεί, πιτσιρίκες, αδύνατες. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους μου φάνηκαν για πρεζούδες. Η αλήθεια είναι ότι το γλειφομούνι σε αυτά τα κορίτσια, ανεβάζει πολύ τον πήχη της επικινδυνότητας!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Είναι κάνα δυο που σκάνε μύτη μετά το μεσημέρι εκεί, πιτσιρίκες, αδύνατες. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους μου φάνηκαν για πρεζούδες. Η αλήθεια είναι ότι το γλειφομούνι σε αυτά τα κορίτσια, ανεβάζει πολύ τον πήχη της επικινδυνότητας!!!
Και τον πηχη στα αντισώματα ανεβάζει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μα δεν υπέθεσα ότι προσπαθείς να με πείσεις. Δικαίωμά σου να κάνεις γλυφομούνια σε πουτάνες και να τους δίνεις βαθιά γλωσόφιλα. Και δεν κούνησα το δάχτυλο σε κάποιο άτομο

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.002
Πόντοι
3.436
Ο μητσαρας εχει σπατουλαρει ολα τα μουνια των μπουρδελων της Φυλης κ περιξ, της Λιοσιων κ περιξ και του Μεταξουργειου....εχει χτισει γερη ανοσια τι να του πει τωρα ενα απλο μουνακι του τριγωνου?

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.455
Πόντοι
201
Πήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάα
Τα γεμιστά που άχνιζαν ήταν με κιμά ρύζι και φέτα ?? Δεν πιστεύω να έκαψες την γλώσσα σου με την πιπεριά.

Τι πρόγραμμα κάνεις ? Πικάντικες πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με κιμά.

Συνημμένα

• 78999-611x350.jpg
    78999-611x350.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 51
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Σήμερα το μεσημέρι είχα κάποια δουλειά στο Κέντρο, και πέρασα κι από το τρίγωνο. Κανένα στανταράκι, με πλησίασε ένα μαυριδερό κοντοπούτανο και ζήτησε 25€ για να τα κάνει όλα. Εφάρμοσα την τακτική της Απόλυτης Απαξίωσης, γυρίζοντας την πλάτη μου και φεύγοντας. Στη συνέχεια με πλησίασε και μου είπε εντάξει πολλά ζήτησε κλπ. Τελευταία τιμή ποια είναι; τη ρώτησα, 15€ αντιπρότεινε. Δεν είχα κι άλλη επιλογή, την πήρα. Αξύριστη, δεν φορούσε καν βρακί. Δήλωσε Μαρία, από Καρδίτσα. Ρώτησα αν είναι από τους Σοφάδες, όχι πιο δίπλα απάντησε. Ξέρω ότι δίπλα στους Σοφάδες έχει Γύφτικο Καταυλισμό, έτσι βεβαιώθηκα. Τέλος πάντων, για τα λεφτά που ζήτησε, έδωσε ικανοποιητική παράσταση. Αν και πλύθηκε πριν ξεκινήσουμε, έφυγε άπλυτη μόλις τελειώσαμε

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σήμερα το μεσημέρι είχα κάποια δουλειά στο Κέντρο, και πέρασα κι από το τρίγωνο. Κανένα στανταράκι, με πλησίασε ένα μαυριδερό κοντοπούτανο και ζήτησε 25€ για να τα κάνει όλα. Εφάρμοσα την τακτική της Απόλυτης Απαξίωσης, γυρίζοντας την πλάτη μου και φεύγοντας. Στη συνέχεια με πλησίασε και μου είπε εντάξει πολλά ζήτησε κλπ. Τελευταία τιμή ποια είναι; τη ρώτησα, 15€ αντιπρότεινε. Δεν είχα κι άλλη επιλογή, την πήρα. Αξύριστη, δεν φορούσε καν βρακί. Δήλωσε Μαρία, από Καρδίτσα. Ρώτησα αν είναι από τους Σοφάδες, όχι πιο δίπλα απάντησε. Ξέρω ότι δίπλα στους Σοφάδες έχει Γύφτικο Καταυλισμό, έτσι βεβαιώθηκα. Τέλος πάντων, για τα λεφτά που ζήτησε, έδωσε ικανοποιητική παράσταση. Αν και πλύθηκε πριν ξεκινήσουμε, έφυγε άπλυτη μόλις τελειώσαμε
Ήτανε μία με σώμα ΕΝΤΕΛΩΣ σπασμένο;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.300
Πόντοι
1.056

Καλη περίπτωση....

εχει ξενοδοχείο Ημιδιαμονής με 5 ευρω? πως ηταν μέσα, χυμένα όλα ?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Αυτές οι σαπιο παρέες που αράζουν σωκράτους με σατωβριάνδου, επί της σατωβριάνδου τι ρόλο βαράνε ρε τύποι, λύστε μου την απορία. Κάποτε έβλεπες και μπαρμπάδια να αράζουν σε τελάρα στο απέναντι πεζοδρόμιο προς τον χαρμάνη :2funny::2funny::2funny:
Περιμένουνε το γαλατά, τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom