You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Πέρασμα πριν απο λίγο εξω απο το χοτελι Ορφέας στη Μάρνης.
Ειχε 3-4 πιτσιρίκες αρκετα καλες σε εμφάνιση 18-19 χρονων.
Τσίμπησα μια 18αρα Βουλγάρα τη Ροζα με αδύνατο κορμι και την ανέβασα δωμάτιο οπου εφαγε δυνατο γαμήσι... την γαμοκοποθσα 15 λεπτά και την εβγαλα νοκ αουτ.
Ζητησε 30 ευρώ + 5 για το δωμάτιο. Απλο πρόγραμμα αλλα τελικα εκατσε και της εφαγα το γλομπο μουνι της.
Καλη περίπτωση....
Τσίμπησα μια 18αρα Βουλγάρα τη Ροζα με αδύνατο κορμι και την ανέβασα δωμάτιο οπου εφαγε δυνατο γαμήσι... την γαμοκοποθσα 15 λεπτά και την εβγαλα νοκ αουτ.
Ζητησε 30 ευρώ + 5 για το δωμάτιο. Απλο πρόγραμμα αλλα τελικα εκατσε και της εφαγα το γλομπο μουνι της.
Καλη περίπτωση....
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Ήταν γευστικά τα σάλια του προηγούμενου που επίσης της είχε γλύψει το μουνί;Πέρασμα πριν απο λίγο εξω απο το χοτελι Ορφέας στη Μάρνης.
Καλη περίπτωση....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Πήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάτι.Ήταν γευστικά τα σάλια του προηγούμενου που επίσης της είχε γλύψει το μουνί;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάςΠήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάτι.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 2.846
Δεν έχει θέμα ο Μητσάρας Μποκολε , έχει φουλ αντισώματα ο τύπος !!!μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάς
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Τυπε μου δεν προσπαθω να σε πείσω να πας να τη γαμήσεις... μου ειναι αδιάφορο.μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάς
Το ιστορικό του bou.com λεει ότι αυτοι που το παιζουν καθαροι υγιεις και κουνανε το δαχτυλο στους αλλους σε θεματα υγειας ειναι αυτοι που κάνουν τα χειρότερα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Όποιος φοβαται, πεφτει και κοιμάται!Τυπε μου δεν προσπαθω να σε πείσω να πας να τη γαμήσεις... μου ειναι αδιάφορο.
Το ιστορικό του bou.com λεει ότι αυτοι που το παιζουν καθαροι υγιεις και κουνανε το δαχτυλο στους αλλους σε θεματα υγειας ειναι αυτοι που κάνουν τα χειρότερα.
Εμ θελουνε να γαμάνε πορνες, εμ θελουνε να μην έχουν και τιποτις....
(Βέβαια η αλήθεια να λέγεται, Μητσαρα δε σε είχα να πηγαινεις με γυναίκες που ψωνιζονται στο κέντρο). Ανεβαζεις την επικίνδυνότητα στα κοκκινα!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.257
- Πόντοι
- 2.256
Είναι κάνα δυο που σκάνε μύτη μετά το μεσημέρι εκεί, πιτσιρίκες, αδύνατες. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους μου φάνηκαν για πρεζούδες. Η αλήθεια είναι ότι το γλειφομούνι σε αυτά τα κορίτσια, ανεβάζει πολύ τον πήχη της επικινδυνότητας!!!Πέρασμα πριν απο λίγο εξω απο το χοτελι Ορφέας στη Μάρνης.
Καλη περίπτωση....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Και τον πηχη στα αντισώματα ανεβάζει.Είναι κάνα δυο που σκάνε μύτη μετά το μεσημέρι εκεί, πιτσιρίκες, αδύνατες. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους μου φάνηκαν για πρεζούδες. Η αλήθεια είναι ότι το γλειφομούνι σε αυτά τα κορίτσια, ανεβάζει πολύ τον πήχη της επικινδυνότητας!!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.257
- Πόντοι
- 2.256
Είχε μεγάλο τατουάζ στο δεξί χέρι ψηλά στο μπράτσο;;;Και τον πηχη στα αντισώματα ανεβάζει.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Μα δεν υπέθεσα ότι προσπαθείς να με πείσεις. Δικαίωμά σου να κάνεις γλυφομούνια σε πουτάνες και να τους δίνεις βαθιά γλωσόφιλα. Και δεν κούνησα το δάχτυλο σε κάποιο άτομοΤυπε μου δεν προσπαθω να σε πείσω να πας να τη γαμήσεις... μου ειναι αδιάφορο.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.002
- Πόντοι
- 3.436
Ο μητσαρας εχει σπατουλαρει ολα τα μουνια των μπουρδελων της Φυλης κ περιξ, της Λιοσιων κ περιξ και του Μεταξουργειου....εχει χτισει γερη ανοσια τι να του πει τωρα ενα απλο μουνακι του τριγωνου?μου φαίνεται περίεργο, πως δεν σου φάνηκε περίεργο το γεγονός πως με τέτοια θερμοκρασία έκανε ντουσάκι με καυτό νερό. Άλλος κακόπιστος θα συμπέραινε ότι κάτι προσπάθησε να αποστειρώσει κάποιο παθογόνο, αλλά μην μασάς
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 201
Πήγε και εκανε ντουζακι πριν ερθει στο κρεβάτι. Απορω κιολας που πλυθηκε με καυτό νερό καλοκαιριατικα... αχνιζε το μουνι της μολις ήρθε στο κρεβάα
Τα γεμιστά που άχνιζαν ήταν με κιμά ρύζι και φέτα ?? Δεν πιστεύω να έκαψες την γλώσσα σου με την πιπεριά.
Τι πρόγραμμα κάνεις ? Πικάντικες πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με κιμά.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.410
- Πόντοι
- 3.246
Ένα κοκτέιλ φάντα κι όλα καλά
μύστες
μύστες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Σήμερα το μεσημέρι είχα κάποια δουλειά στο Κέντρο, και πέρασα κι από το τρίγωνο. Κανένα στανταράκι, με πλησίασε ένα μαυριδερό κοντοπούτανο και ζήτησε 25€ για να τα κάνει όλα. Εφάρμοσα την τακτική της Απόλυτης Απαξίωσης, γυρίζοντας την πλάτη μου και φεύγοντας. Στη συνέχεια με πλησίασε και μου είπε εντάξει πολλά ζήτησε κλπ. Τελευταία τιμή ποια είναι; τη ρώτησα, 15€ αντιπρότεινε. Δεν είχα κι άλλη επιλογή, την πήρα. Αξύριστη, δεν φορούσε καν βρακί. Δήλωσε Μαρία, από Καρδίτσα. Ρώτησα αν είναι από τους Σοφάδες, όχι πιο δίπλα απάντησε. Ξέρω ότι δίπλα στους Σοφάδες έχει Γύφτικο Καταυλισμό, έτσι βεβαιώθηκα. Τέλος πάντων, για τα λεφτά που ζήτησε, έδωσε ικανοποιητική παράσταση. Αν και πλύθηκε πριν ξεκινήσουμε, έφυγε άπλυτη μόλις τελειώσαμε
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Ήτανε μία με σώμα ΕΝΤΕΛΩΣ σπασμένο;Σήμερα το μεσημέρι είχα κάποια δουλειά στο Κέντρο, και πέρασα κι από το τρίγωνο. Κανένα στανταράκι, με πλησίασε ένα μαυριδερό κοντοπούτανο και ζήτησε 25€ για να τα κάνει όλα. Εφάρμοσα την τακτική της Απόλυτης Απαξίωσης, γυρίζοντας την πλάτη μου και φεύγοντας. Στη συνέχεια με πλησίασε και μου είπε εντάξει πολλά ζήτησε κλπ. Τελευταία τιμή ποια είναι; τη ρώτησα, 15€ αντιπρότεινε. Δεν είχα κι άλλη επιλογή, την πήρα. Αξύριστη, δεν φορούσε καν βρακί. Δήλωσε Μαρία, από Καρδίτσα. Ρώτησα αν είναι από τους Σοφάδες, όχι πιο δίπλα απάντησε. Ξέρω ότι δίπλα στους Σοφάδες έχει Γύφτικο Καταυλισμό, έτσι βεβαιώθηκα. Τέλος πάντων, για τα λεφτά που ζήτησε, έδωσε ικανοποιητική παράσταση. Αν και πλύθηκε πριν ξεκινήσουμε, έφυγε άπλυτη μόλις τελειώσαμε
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.300
- Πόντοι
- 1.056
Πέρασμα πριν απο λίγο εξω απο το χοτελι Ορφέας στη Μάρνης.
Καλη περίπτωση....
εχει ξενοδοχείο Ημιδιαμονής με 5 ευρω? πως ηταν μέσα, χυμένα όλα ?
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 3.506
Με καρφωμενες σύριγγες στο κομοδίνο τύπε.εχει ξενοδοχείο Ημιδιαμονής με 5 ευρω? πως ηταν μέσα, χυμένα όλα ?
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 3.506
Περιμένουνε το γαλατά, τύπε.Αυτές οι σαπιο παρέες που αράζουν σωκράτους με σατωβριάνδου, επί της σατωβριάνδου τι ρόλο βαράνε ρε τύποι, λύστε μου την απορία. Κάποτε έβλεπες και μπαρμπάδια να αράζουν σε τελάρα στο απέναντι πεζοδρόμιο προς τον χαρμάνη
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495