assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 201
Οι Καλοί λογαριασμοί όπως λέμε. Ήταν Ξεκάθαρο οτι η κορασίδα ήθελε να τα πάρει γλήγορα τα λεφτα όπως λέμε και όχι να ευχαριστήσει τον πελάτη για να ξαναπάει μαζί της.Χτεσινή Καταδρομική στο τρίγωνο, η Εικόνα δεν είχε αλλάξει καθόλου. Ενώ ανέβαινα φεύγοντας πό τον Ορφέα, στην αριστερή μεριά του δρόμου, είδα ένα πανέμορφο πιπινάκι, μπουκιά και συγχώριο. Κοντούλι και αδυνατούλι, με εξαίσιες αναλογίες, τουλάχιστον με τα κολλητά ρούχα που φορούσε, καστανό μαλλί, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι, δήλωσε Σάρα από Βουλγαρία. Κάνω τη γνωστή προσέγγιση,
- τι κάνεις στο κρεβάτι;
- τα κάνω όλα (κόκκινη σημαία υψώθηκε)
- θέλω πίπα, μουνάκι, κωλαράκι
-Ναι
-Πόσα θέλεις;
-20€ για μένα, χωριστά ξενοδοχείο.
κι εκεί που από μέσα μου άρχισα να ζητωκραυγάζω, συνεχίζω τη διαπραγμάτευση. Θα βγάλεις όλα τα ρούχα σου (με κοίταγε με το σπινθηροβόλο βλέμμα της Αγελάδας), θα γδυθείς εντάξει; το βλέμμα δεν άλλαξε. Θα κλείσεις το τηλέφωνο, μου τη σπάει να με διακόπτουν. Α, όχι δεν το κλείνω. Δηλαδή θέλεις σεξ για μισή ώρα;
Γύρισα επί τόπου την πλάτη κι έφυγα. Μάλλον θα ήθελε σεξ του δεκάλεπτου, και μετά θα άρχιζε τις γκρίνιες. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ο κανόνας. Πριν ανεβείς επάνω, ξεκαθάρισε ΠΛΗΡΩΣ τι ζητάς. Αν δεις μουτσουνιάσματα, φύγε, δεν αξίζει
και όταν τις ξαναβλέπεις σε άλλη τσάρκα απλος τις προσπερνάς και σε κοιτάνε σαν χάνοι με ένα βλέμμα αγελάδας.
Η πιτα είναι μεγάλη και μόνο ελάχιστες αξίζουν , οι ποιο πολλές κοιτάνε να στα πάρουν και μόλις καταλαβενεις ότι έχεις χάσει τα λεφτα σου , σου ζητάνε και εξτρα. Βρε ουστ.