IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
τωρα είναι στα 80€. Πολύ καλη κωλαρα και δεκτική! Παραπονιέται μονο όταν το παρακάνω!
εκει στην καποδιστριου ποσες ειναι?
Eίναι στάνταρ 2-3 κάθε βράδι,έξω από το ''ΛΙΤΟ'' , η μία ψηλή ξανθιά είναι τελειωμένη πρεζού,αλλά πολύ δυνατό τεμάχιο
δεν υπάρχει πλέον πιάτσα εκεί ... κατέβα Πλατεία Λαουρίου, Καποδιστρίου, Ελισεουμ και τα συναφή ... πήγαινε πάρκο Πατησιων και Γαλατσίου για υπαίθρια ηδονή
Παρκο Πατησσιων χτες με πιπινακι , ηταν δεν ηταν 20 χρονων για υπαιθρια πιπουλα!! ηταν τοσο ρομαντικα!!! μονο αρνητικο ενα μεθυσμενο νταμαρι που ηρθε και επαιρνε ματι απτο 1 μετρο κοστος 10 ευρο καλα ηταν
τι ωρα τυπε?Παρκο Πατησσιων χτες με πιπινακι , ηταν δεν ηταν 20 χρονων για υπαιθρια πιπουλα!! ηταν τοσο ρομαντικα!!! μονο αρνητικο ενα μεθυσμενο νταμαρι που ηρθε και επαιρνε ματι απτο 1 μετρο κοστος 10 ευρο καλα ηταν
Ειχε πολλα πιπινια ? πως καταλαβαινουμε οτι δινουν πιπα ? μην την πατησουμε πηδιουντε ?τι ωρα τυπε?
Ειχε πολλα πιπινια ? πως καταλαβαινουμε οτι δινουν πιπα ? μην την πατησουμε πηδιουντε ?
[/quoτε
Κατα τη μια το βραδυ χτες ειχε 5-6 και ηρθαν μονες τους, ειναι μαθημενες μαλλον! δε ξερω τι παιζει καθημερινες!!! οσο για το φιλο που ρωταει για χουφτωματα εγω επιασα και βυζακι σφιχτουτσικο!!! αν καποιος φιλος περασει καθημερινη ας ενημερωσει δεν ειμαι να τρεχω με τα παπακι μες στο κρυο τζαμπα!!!
αυτο το συμφωνεις απο πριν,γιατι αμα δεν το συμφωνησεις,ουτε το βυζι απεξω δεν θα ακουμπησεις ;)ρομαντικοί μύστες της ασφάλτου.........
καλησπέρα
πέρασα και εγώ τις προάλλες από το παρκάκι για να δώσω ρομαντική πίπα στο παρκάκι αλλά οι σοκολάτες
είχαν ένα πολύ βαριεστημένο και κατσουφιασμένο ύφος :'( :'( :'( :'( :'(
το καταλαβαίνω διότι είναι στο πεζοδρόμιο πουλώντας τσιμπούκια..
στον αγώνα όμως αφήνουν χουφτώματα κτλ κτλ ???
αυτο το συμφωνεις απο πριν,γιατι αμα δεν το συμφωνησεις,ουτε το βυζι απεξω δεν θα ακουμπησεις ;)
αυτο το συμφωνεις απο πριν,γιατι αμα δεν το συμφωνησεις,ουτε το βυζι απεξω δεν θα ακουμπησεις ;)
12 κ μετα εισαι καλυμμενοςτι ωρα τυπε?
καθε μερα εκει ειναι αν δε βρεχει κιολαςΕιχε πολλα πιπινια ? πως καταλαβαινουμε οτι δινουν πιπα ? μην την πατησουμε πηδιουντε ?
[/quoτε
Κατα τη μια το βραδυ χτες ειχε 5-6 και ηρθαν μονες τους, ειναι μαθημενες μαλλον! δε ξερω τι παιζει καθημερινες!!! οσο για το φιλο που ρωταει για χουφτωματα εγω επιασα και βυζακι σφιχτουτσικο!!! αν καποιος φιλος περασει καθημερινη ας ενημερωσει δεν ειμαι να τρεχω με τα παπακι μες στο κρυο τζαμπα!!!
ταξιαρχε μου μην την βαλεις στο αμαξι θα κανει 2 μερες να ξεμυρισει αν και νομιζω το χεις πελωρια αναγκη
τι να πω.. έχουν πολύ απαξιωτική συμπεριφορά
δεν μου εμπνέουν καθόλου ρομαντισμό
που τον έχω τεράστια ανάγκη
μπορει και αυτο,εγω μιλαω για τον κανονα με τις μαυρουλες...την τελευταια φορα που ειχα παρει μαυρουλα, ηταν μια με τεραστιους βυζους.όχι μόνο βύζι έχω ακουμπήσει χωρίς συμφωνία ... αλλά και κωλοδαχτύλιασμα με παράλληλο πέρασμα από αιδοίο
ταξιαρχε μου μην την βαλεις στο αμαξι θα κανει 2 μερες να ξεμυρισει αν και νομιζω το χεις πελωρια αναγκη