ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.749
- Πόντοι
- 3.656
πρεζου πηρες ρε τυπε?
όχι, τουλάχιστον δεν φαινόταν για τέτοια.
πρεζου πηρες ρε τυπε?
Μύστη μπόκολε ήσουν έτοιμος για ακραίο ρομαντισμό .Που το πέτυχες το ελενάκι μύστη μου ,δώσε λεπτομέρειες του σκηνικού ,που πήγατε,πως ήταν ο χώρος,ώρα κλπ .Είμαστε έτοιμοι να ξεροχύσουμε ,μη μας κρατάς σε αγωνία
Τετοια μαλακια ειπες και τα πηρα στην κρανα!!Δεν μπορείς να είσαι ρομαντικός με το πεζοδρόμιο τύπε. Αν το κάνεις, θα σε φάνε. Η Ελένη ήταν στη Σωκράτους, στο Χριστιάνα την πήγα, άρχισε να μου λέει τη ζωή της, ότι δεν το κάνει συχνά, ότι δουλεύει στα μπουζούκια κλπ πίπες. ότι την απατούσε ο άντρας της, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]εγώ της είπα ότι αν την είχα γυναίκα δεν θα την απατούσα ποτέ[/size][/size][/size], ξέρεις τις πίπες που λέμε κι εμείς όταν θέλουμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα. Και μετά έφαγα τη φολάρα, χειρότερη εμπειρία παίζει να μην είχα ποτέ.
τι να δοκιμασει κανεις ρε φιλε...αυτες οι καριολες βρωμιαρες ολα τα κανουν το ιδιο...βουντουsex παπαριες...Δεν αξιζει καμια απο δαυτες (γνωμη μου φιλε)Στη γωνία της Καποδιστρίου ένα μαυράκι με πολύ ωραίο
πρόσωπο και όμορφα μάτια το έχει δοκιμάσει κανείς ?
θέλει λέει 30 στο ξενοδοχείο! αξίζει ?
Στη γωνία της Καποδιστρίου ένα μαυράκι με πολύ ωραίο
τι να δοκιμασει κανεις ρε φιλε...αυτες οι καριολες βρωμιαρες ολα τα κανουν το ιδιο...βουντουsex παπαριες...Δεν αξιζει καμια απο δαυτες (γνωμη μου φιλε)
παιδιά μακρυά από μαύρες. τζάμπα τα λεφτά μας. δεν θέλουνε με τίποτα να γαμιθούνε. όλο μη και όχι, σου σπάνε τα αρχίδια, με το ζόρι να φυλίσεις ένα βυζί. μας συγχαίνονται έχω την εντύπωση. (εκτός και αν αυτό ισχύει μόνο με μένα)Στη γωνία της Καποδιστρίου ένα μαυράκι με πολύ ωραίο
παιδιά μακρυά από μαύρες. τζάμπα τα λεφτά μας. δεν θέλουνε με τίποτα να γαμιθούνε. όλο μη και όχι, σου σπάνε τα αρχίδια, με το ζόρι να φυλίσεις ένα βυζί. μας συγχαίνονται έχω την εντύπωση. (εκτός και αν αυτό ισχύει μόνο με μένα)
Τι εγινε ρε παιδια, πηγα προχθες στο τριγωνο μεσημερι και δεν ειχε τπτ μηπως ειχε γινει μαζευτικη? Ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ τωρα? Μια μουναρα στο Ανδρονικη ψηλη ξανθια με σγουρα μαλια νεα φαινεται ειναι καλο?
Φίλε 3 γραμμές παραπάνω άλλος φίλος λέει ότι είναι φόλα...
φιλε, οχι εκει...πολυ ξεπετα ....τραβα στο Ρουφ να γαμησεις την Σονια να καταλαβεις τι εστι μουναρος....Συναγωνιστές, τις τελευταίες μέρες είναι 2 κοπελούδες γύρω στα 25 με 30 που πιατσάρουν στον Κηφισό μετά τα ΚΤΕΛ. μία ξανθιά με καρέ μαλλί γύρω στο 1,60 νταβραντισμένη και άλλη μία ψηλότερη με μάυρα μακριά μαλλιά.... τις έχει τιμήσει κανέις να μου πει εντυπώσεις μήπως και κάνω καμια παράκαμψη προς τα κει απόψε?
φιλε, οχι εκει...πολυ ξεπετα ....τραβα στο Ρουφ να γαμησεις την Σονια να καταλαβεις τι εστι μουναρος....
η Σονια (αν ειχε και κωλαρα αυτη ηταν) . Τωρα, για Village, απλα φημες....μην ακους!χτες στην κωνσταντινουπολεως λιγο μετα το ενα και ενα κατα τις 12 δυο τεμαχια τ[size=10pt]ο ενα νταρντανομωρο[/size] το αλλο ξανθο αρκετα δυνατο, δεν ειχα παραπανω επαφη γιατι ημουν με μηχανή.
εχω ακουσει φημες για πιατσα στον ρεντη κοντα στα βιλατζ ξερετε κατι?