Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Μύστη μπόκολε ήσουν έτοιμος για ακραίο ρομαντισμό  :rockon: :rockon: :orchestra:.Που το πέτυχες το ελενάκι μύστη μου  :uglystupid: :think:,δώσε λεπτομέρειες του σκηνικού  :cum: :cum:,που πήγατε,πως ήταν ο χώρος,ώρα κλπ  :rolleyes: :uglystupid:.Είμαστε έτοιμοι να ξεροχύσουμε  :wanker: :wanker:,μη μας κρατάς σε αγωνία  :grin: :grin:

Δεν μπορείς να είσαι ρομαντικός με το πεζοδρόμιο τύπε. Αν το κάνεις, θα σε φάνε. Η Ελένη ήταν στη Σωκράτους, στο Χριστιάνα την πήγα, άρχισε να μου λέει τη ζωή της, ότι δεν το κάνει συχνά, ότι δουλεύει στα μπουζούκια κλπ πίπες. ότι την απατούσε ο άντρας της, εγώ της είπα ότι αν την είχα γυναίκα δεν θα την απατούσα ποτέ, ξέρεις τις πίπες που λέμε κι εμείς όταν θέλουμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα. Και μετά έφαγα τη φολάρα, χειρότερη εμπειρία παίζει να μην είχα ποτέ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν μπορείς να είσαι ρομαντικός με το πεζοδρόμιο τύπε. Αν το κάνεις, θα σε φάνε. Η Ελένη ήταν στη Σωκράτους, στο Χριστιάνα την πήγα, άρχισε να μου λέει τη ζωή της, ότι δεν το κάνει συχνά, ότι δουλεύει στα μπουζούκια κλπ πίπες. ότι την απατούσε ο άντρας της, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]εγώ της είπα ότι αν την είχα γυναίκα δεν θα την απατούσα ποτέ[/size][/size][/size], ξέρεις τις πίπες που λέμε κι εμείς όταν θέλουμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα. Και μετά έφαγα τη φολάρα, χειρότερη εμπειρία παίζει να μην είχα ποτέ.
Τετοια μαλακια ειπες και τα πηρα στην κρανα!! :2funny:
Ελα ρε φιλε...μαλακιες λεει. Χρονια το κανει και μαλιστα παααρα πολυ συχνα. Χρονια στον πεζοδρομο η πουτανα, ειναι και πρεζακι. Εγω την ειχα παρει μεσα στο αμαξι πριν κανα 7χρονο. Της ειχα δωσει 30. Πιπα και καθετο χαμογελο κομπλε! Τοτε καλη ηταν. Εμφανισιακα. Μια χαρα τον πηρε απο οτι θυμαμαι. Αργα νυχτα αρχιζει απο Σωκρατους κα κατεβαινει μεχρι κατω ισογειο. Παντως με τα ρουχα θα εριχνες καλο γαμησι. Δεν ειναι ολες για γυμνια ρε φιλε. Παντως η συγκεκριμενη αρχιζει την βολτα και απο μεσημερακια πλεον...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στη γωνία της Καποδιστρίου ένα μαυράκι με πολύ ωραίο
πρόσωπο και όμορφα μάτια το έχει δοκιμάσει κανείς ?
θέλει λέει 30 στο ξενοδοχείο! αξίζει ?  :think:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τι να δοκιμασει κανεις ρε φιλε...αυτες οι καριολες βρωμιαρες ολα τα κανουν το ιδιο...βουντουsex παπαριες...Δεν αξιζει καμια απο δαυτες (γνωμη μου φιλε) :hi:

PASOKaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
24
Πόντοι
0

Όνομα ρώτησες? Όμορφα μάτια και πρόσωπο έχουν Τζέσικα και Γκλόρια. Η Τζέσικα είναι η πιό τίμια αραπίνα που κυκλοφορεί στις πιάτσες, δουλεύει σκληρά για το κάθε € που θα της δώσεις....κρίμα που έχει γίνει ψιλοβουβάλα τελευταία.... Η Γκλόρια είναι καινούρια (ούτε μήνα δεν έχει στην χώρα), εντελώς άπειρη και φοβισμένη, αλλά το μουτράκι της και το κορμάκι της είναι ΤΟΠ. Τις πρώτες δύο φορές μαζί της έφαγα φόλα, μετά όμως που με έμαθε μπορώ να πώ ότι έχω περάσει πολύ καλά....παίρνεις ρίσκο μαζί της, είναι ανάλογα με τις μέρες της.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
τι να δοκιμασει κανεις ρε φιλε...αυτες οι καριολες βρωμιαρες ολα τα κανουν το ιδιο...βουντουsex παπαριες...Δεν αξιζει καμια απο δαυτες (γνωμη μου φιλε) :hi:

ΞΕΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΕΣ...ΜΑΚΡΙΑ...

giorgos568

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Να ενημεροσω οπως ωφειλει καθενας οτι εφαγα την φωλα μου στην Γερανιου στο Ανδρονικη, απο μια ξανθια πολυ ομορφη αλβανιδα , μια απο τις πολες (4 - 5 ) που ειναι εκει. Φολα δεν κανει τιποτα δεν προσεχει τον πελατη απλα περασμα προφυλακτικου με τα χερια σαν καλτσα λιγη πιπα μια δυο τρεις κινησεις τα τυπικα μονο σου καθεται λιγο πανω και μετα πονανε τα ποδια της, ελα αλλιως λεει
Την εβαλα  κατω και λεει οτι δεν μπορει να αναπνευσει και καλα και της λεω τι κανουμε γιαυτο σε πληρωσα ( ενοειται μιλησα με καλυτερο τροπο και παντα ευγενικος) μου λεει πρεπει να τελειονουμε τωρα ( με κλασικη αλβανικη προφορα) και καπου εκει στα 12 λεπτα χρονομετρημενα με το ρολοι στο αριστερο μου χερι χτυπαει στο το κινητο της αναπαντητη οπως ακριβως η πορτα στα μπουρδελα και λεει πρεπει να φυγω. Αυτα ..... Μακρυα χαμενο 25 ευρω.
Ονομα κοπελας δεν θυμαμαι αλλα 22 χρονων Αλβανιδα σιγουρα.

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
παιδιά μακρυά από μαύρες. τζάμπα τα λεφτά μας. δεν θέλουνε με τίποτα να γαμιθούνε. όλο μη και όχι, σου σπάνε τα αρχίδια, με το ζόρι να φυλίσεις ένα βυζί. μας συγχαίνονται έχω την εντύπωση. (εκτός και αν αυτό ισχύει μόνο με μένα)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
παιδιά μακρυά από μαύρες. τζάμπα τα λεφτά μας. δεν θέλουνε με τίποτα να γαμιθούνε. όλο μη και όχι, σου σπάνε τα αρχίδια, με το ζόρι να φυλίσεις ένα βυζί. μας συγχαίνονται έχω την εντύπωση. (εκτός και αν αυτό ισχύει μόνο με μένα)

..μέσα είσαι..όλες έχουν έρθει με τους αράπακλες φίλους τους που είναι και οι νταβάδες τους...μας ξεπετάνε για τα φράγκα...ΜΑΚΡΙΑ...

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια, πηγα προχθες στο τριγωνο μεσημερι και δεν ειχε τπτ μηπως ειχε γινει μαζευτικη? Ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ τωρα? Μια μουναρα στο Ανδρονικη ψηλη ξανθια με σγουρα μαλια νεα φαινεται ειναι καλο?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η αλβανιδοκολαρα εκει ειναι;

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια, πηγα προχθες στο τριγωνο μεσημερι και δεν ειχε τπτ μηπως ειχε γινει μαζευτικη? Ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ τωρα? Μια μουναρα στο Ανδρονικη ψηλη ξανθια με σγουρα μαλια νεα φαινεται ειναι καλο?

Φίλε 3 γραμμές παραπάνω άλλος φίλος λέει ότι είναι φόλα...

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, τις τελευταίες μέρες είναι 2 κοπελούδες γύρω στα 25 με  30 που πιατσάρουν στον Κηφισό μετά τα ΚΤΕΛ. μία ξανθιά με καρέ μαλλί γύρω στο 1,60 νταβραντισμένη και άλλη μία ψηλότερη με μάυρα μακριά μαλλιά.... τις έχει τιμήσει κανέις να μου πει εντυπώσεις μήπως και κάνω καμια παράκαμψη προς τα κει απόψε?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Συναγωνιστές, τις τελευταίες μέρες είναι 2 κοπελούδες γύρω στα 25 με  30 που πιατσάρουν στον Κηφισό μετά τα ΚΤΕΛ. μία ξανθιά με καρέ μαλλί γύρω στο 1,60 νταβραντισμένη και άλλη μία ψηλότερη με μάυρα μακριά μαλλιά.... τις έχει τιμήσει κανέις να μου πει εντυπώσεις μήπως και κάνω καμια παράκαμψη προς τα κει απόψε?
φιλε, οχι εκει...πολυ ξεπετα ....τραβα στο Ρουφ να γαμησεις την Σονια να καταλαβεις τι εστι μουναρος.... :hi:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φιλε, οχι εκει...πολυ ξεπετα ....τραβα στο Ρουφ να γαμησεις την Σονια να καταλαβεις τι εστι μουναρος.... :hi:

Σονια ε? απλά έχω καιρό να πάρω γκόμενα από το δρόμο και με τρώει το..... χέρι μου χαχαχαχαχα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το κουνελι υπαρχει συναγωνιστες;λειπω εδω κι ενα μηνα εκτος ελλαδος και ειχα αναγκη μια φωτογραφια της :)

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χτες στην κωνσταντινουπολεως λιγο μετα το ενα και ενα κατα τις 12 δυο τεμαχια το ενα νταρντανομωρο το αλλο ξανθο αρκετα δυνατο, δεν ειχα παραπανω επαφη γιατι ημουν με μηχανή.
εχω ακουσει φημες για πιατσα στον ρεντη κοντα στα βιλατζ ξερετε κατι?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
χτες στην κωνσταντινουπολεως λιγο μετα το ενα και ενα κατα τις 12 δυο τεμαχια τ[size=10pt]ο ενα νταρντανομωρο[/size] το αλλο ξανθο αρκετα δυνατο, δεν ειχα παραπανω επαφη γιατι ημουν με μηχανή.
εχω ακουσει φημες για πιατσα στον ρεντη κοντα στα βιλατζ ξερετε κατι?
η Σονια (αν ειχε και κωλαρα αυτη ηταν) . Τωρα, για Village, απλα φημες....μην ακους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom