αυτή είχε λεπτό προσωπάκι, ομορφούλα αλλά μπήκε στο μαρκετ στην γωνία, φώνισε και εφυγε πέναντι, ή ήταν εκτός επαγγέλματος (γιατί ρώτησα και μια με φόρμα στον πίσω δρόμο αν δουλεύει και μου είπε όχι) ή είχε πελατη πήρα φράγκα και ήθελε να προλάβει τα ψώνια της......... η κοπέλα του liberty ήταν με καστανόξανθο μαλλάκι, μπουφάν με γούνα στον γιακά και απλό τζιν ήταν προς την Καματερού και άλλες δύο φίλες που μίλαγαν με έναν καμμένο τύπο, την ρωτάω δουλεύεις και απαντάει καταφατικά, πόσο 50 απλό κι αν θες έχω και φίλη για παρτουζα λεει............. με τίποτα 50 σε πιάτσα και 60 με το ξενοδοχείο......... μετά κατηφόριζε μια όμορφη μαυρομαλλα μου χαμογέλασε την ρώτησα τα ίδια και μου είπε Τζάκι με 30 όλα πίπες κώλο κλπ, ρε του λεω τραβέλι είσαι (είχε και μια βαριά φωνή ) οπότε έφυγα!!!!
Σίγουρα πιστεύω ότι πιο αποτελεσματική είναι η επίσκεψη σε μασατζίδικο ειδικά αν βρεις κοπέλα που ταιριάζεις σε ομορφιά/διάθεση για σεξ με ενα 80άρι κανεις το μπανακι σου, την σωματική και σεξουαλική σου χαλαρωση!!!
Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική εξήγηση των τσαρκών σου στο σημείο............. όποτε ξαναπεράσω θα ενημερώσω