Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.295
Πόντοι
2.546
αυτή είχε λεπτό προσωπάκι, ομορφούλα αλλά μπήκε στο μαρκετ στην γωνία, φώνισε και εφυγε πέναντι, ή ήταν εκτός επαγγέλματος (γιατί ρώτησα και μια με φόρμα στον πίσω δρόμο αν δουλεύει και μου είπε όχι) ή είχε πελατη πήρα φράγκα και ήθελε να προλάβει τα ψώνια της......... η κοπέλα του liberty ήταν με καστανόξανθο μαλλάκι, μπουφάν με γούνα στον γιακά και απλό τζιν ήταν προς την Καματερού και άλλες δύο φίλες που μίλαγαν με έναν καμμένο τύπο, την ρωτάω δουλεύεις και απαντάει καταφατικά, πόσο 50 απλό κι αν θες έχω και φίλη για παρτουζα λεει............. με τίποτα 50 σε πιάτσα και 60 με το ξενοδοχείο......... μετά κατηφόριζε μια όμορφη μαυρομαλλα μου χαμογέλασε την ρώτησα τα ίδια και μου είπε Τζάκι με 30 όλα πίπες κώλο κλπ, ρε του λεω τραβέλι είσαι (είχε και μια βαριά φωνή ) οπότε έφυγα!!!!
Σίγουρα πιστεύω ότι πιο αποτελεσματική είναι η επίσκεψη σε μασατζίδικο ειδικά αν βρεις κοπέλα που ταιριάζεις σε ομορφιά/διάθεση για σεξ με ενα 80άρι κανεις το μπανακι σου, την σωματική και σεξουαλική σου χαλαρωση!!!
Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική εξήγηση των τσαρκών σου στο σημείο............. όποτε ξαναπεράσω θα ενημερώσω
Ξεχασα,κ στα μασαζ μπορουμε μονο σεξ χωρις μασαζ αν δε το θελουμε,ισως καποιοι νομιζουν οτι ειναι απαραιτητο να το υποστουμε κ να χασουμε χρονο,δεν ισχυει.Ασε που μπορει κ να μας αρεσει ενω δε το περιμεναμε γτ διαβαζω που λενε η μια δε το χε η αλλη το χε.Προσωπικα το αδειασμα με ενδιαφερει κ χαλαλι να μη κανω κατι αλλο μα αν ας πουμε με αυτο κερδισω χρονο "γνωριμιας" τοτε αξιζει για να εφορμοστει η τακτικη προσεγγισης

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
36
Κοιτα αυτό το διάστημα και για μιάμιση εβδομάδα από τις 4 και μετά μπορώ άνετα. Πες μου μια μέρα και κατεβαίνω να σε βρω και Σαββατοκύριακο από πρωί αν μπορείς. Εχω εγώ αμάξι όποτε μπορώ να σε επιστρέψω μετά κάπου που να σε βολεύει

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.295
Πόντοι
2.546
Κοιτα αυτό το διάστημα και για μιάμιση εβδομάδα από τις 4 και μετά μπορώ άνετα. Πες μου μια μέρα και κατεβαίνω να σε βρω και Σαββατοκύριακο από πρωί αν μπορείς. Εχω εγώ αμάξι όποτε μπορώ να σε επιστρέψω μετά κάπου που να σε βολεύει
Οκ αν προκυψει γτ ειναι αναλογως κεφιων κ χρηματων κ συνθηκων.Μπορει πχ να μου ρθει να κατεβω αργα η να μαι κοντα κ να περασω,υπαρχουν κι αλλοι που θελουν παρειστικο,να συντονιστουμε ειδικα εσεις που πατε νωρις το χετε,κ αργα κ παλι το χετε!Εγω γελαω οταν βλεπω κ ρωταω να δω ποιος ειναι επειδη γινεται αποφυγη

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
36
Κανόνισε το τότε γιατί μου έλειψε λίγο το παρεϊστικο. Τα παλιά χρόνια εποχές 2009 θυμάμαι ωραίες στιγμές οι συναγωνιστές να συστηνόμαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom