You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
που ειναι αυτες οι τσιμπουκαδρομισσες φιλε?τι πατε με μαυρες και γριες αφου εχει πιτσιρικια ελληνακια ρουφιολες
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εγω φιλε τις ωρες αυτες ειμαι σχεδον παντα εξω, αλλα αυτο που λες δεν το εχω δει πουθενα...που ακριβως ειναι?φιλε παιζει κατι καλο για πιτσιρικι καλο αλλα 5.30 με 5.40 το πρωι βαρβαρη ωρα πιπινι γαλακτος οποιος το προλαβει ξανθο αλλα δε παει καθημερινα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εχω ψωνισει απο το κοφτηριο της Prova τετοιες ωρες ρουμανα μιλφ+αλμπα γυρω στα 30...δεν εχω δει ποτε κατι το διαφορετικο στην περιοχη...Εκτος απο πρεζακια (που δεν με ενδιαφερουν) δεν εχω δει κατι αλλο. Ποιες μερες βγαινουν? Το ιδιο συμβαινει και τις νυχτες που ειμαι παρα πολλες φορες στην περιοχη(τις νυχτες ειναι που δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο αλμπα μιλφ θεορατη που δεν πλησιαζεται. Αν γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ισως βγαλω ακρη...σατωβριανδου και μενανδρου οχι ολες τις μερες ομως
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
νέκρα η πιάτσα μάγκες, ένα αξιόλογο μαυράκι στο ελισέουμ
giorgos568
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνώ και εγώ νεκρά μεγάλη.νέκρα η πιάτσα μάγκες
Γιατι ομος εδω διαβαζουμε οτι τωρα τελευταια λογο κρισης κλπ η πορνεία αυγανεται κατακορυφα, οτι νοικοκυρες, φοιτητριες, κουμπαρες, συμπεθερες και δε συμαζευεται βγαινουν στο ¨κλαρι" για ενα μεροκαματο κλπ ...
Απο την αλλη στην πραξη εμεις παρατηρουμε οτι οι δρομοι ειναι αδειοι τι λετε να συμβαινει απευθυνομαι σε ολους ας πει ο καθενας την γνωμη του.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ρε παιδιά εγώ στην Πατησίων βλέπω μάυρες :o
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
συμφωνώ και εγώ νεκρά μεγάλη.
Γιατι ομος εδω διαβαζουμε οτι τωρα τελευταια λογο κρισης κλπ η πορνεία αυγανεται κατακορυφα, οτι νοικοκυρες, φοιτητριες, κουμπαρες, συμπεθερες και δε συμαζευεται βγαινουν στο ¨κλαρι" για ενα μεροκαματο κλπ ...
Απο την αλλη στην πραξη εμεις παρατηρουμε οτι οι δρομοι ειναι αδειοι τι λετε να συμβαινει απευθυνομαι σε ολους ας πει ο καθενας την γνωμη του.
έπιασε χειμώνας ρε μύστη ... λογικό να πέφτει η ελεύθερη πορνεία, καλοκαίρι γίνεται χαμός σχετικα
Φιλε Γιωργο καλημέρα καταρχήν...στο ερωτημα που βαζεις και είναι πολύ σωστο...εχω να σου πω ότι οι νοικοκυρες οι φοιτητριες κτλ.. είναι ανθρωποι της διπλανης πορτας..σκεψου... πως θα βγουνε στις πιατσες να τις βλεπουν ολοι γνωστοι και αγνωστοι!!!Δεν είναι επαγγελματιες.. συνηθως αυτές οι γυναικες κλεινουν συναντήσεις μεσα από πολύ γνωστους ανθρώπους η μεσα από αγγελιες...και μαλιστα χωρις φωτο. Επισης παρα πολλες ελληνιδες (για πρωτη φορα σε τοση εκταση) εχουν παει στην γειτονικη Ιταλια για να βγαλουν χρηματα. Αποτέλεσμα της κρισης!!!συμφωνώ και εγώ νεκρά μεγάλη.
neronas1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την προηγουμενη εβδομαδα,ωρα 13.00 εθεαθη το κουνελι να εξερχεται της οικιας της, φορουσε τζιν παντελονι κολλητο και τζιν μπουφαν και μαλλι ξανθο-μπλε και να κατευθυνεται προς λεωφορο αλεξανδρας,λιγο πριν ομως απο την αλεξανδρας σταματησε σε μια μηχανη που την περιμενε αντρας σιγουρα 40αρης οπως τον εκοψα απο μακρια,μιλησαν λιγο,ανταλλαξαν φιλακι στ στομα,ανεβηκε στη μηχανη και εφυγαν..οπως εχω γραψει στ παρελθον την εχω δει με διαφορετικο αντρα και παιδια στη γειτονια δεν ξερω ομως αν ηταν δικα της ή αν ηταν αδερφος της και ανιψια της
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πριν λίγο έξω από το Λιτό είχε πάνω από 4 κομμάτια
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
01:00 η ώρα
Στη διασταύρωση μετά τα ΚΤΕΛ είχε δύο τεμάχια (δε τα είδα εγώ)
Στο Ρουφ καμία από τις 2
Στη διασταύρωση μετά τα ΚΤΕΛ είχε δύο τεμάχια (δε τα είδα εγώ)
Στο Ρουφ καμία από τις 2
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.749
- Πόντοι
- 3.656
Συνάδελφοι, καλησπέρα.
Χτες έφαγα τη χειρότερη φόλα της ζωής μου. Πήρα μια ψηλή κοκκινομάλα, μου δήλωσε Ρωσοπόντια (γα Ρωσίδα σκέτη την έκοψα), Ελένη,είναι 12 χρόνια στην Ελλάδα. Ζήτησε 15 ευρώ και δήλωσε ότι τα κάνει όλα. Σώμα πολύ λεπτό, πίπα κάτω του μετρίου, όχι μόνο δεν έδωσε κώλο.αλλά ήθελε να την πάρω χωρίς να βγάλει παντελόνι και παπούτσια!!!!!! Απλά κατεβάζοντας τα πατζάκια, γιατί είχε λέει χτυπήσει με μηχανή, πέη κυανά. Την έδιωξα κακήν κακώς, το δημοσιεύω γα να μην τη φάει κάποιος άλλος.
Χτες έφαγα τη χειρότερη φόλα της ζωής μου. Πήρα μια ψηλή κοκκινομάλα, μου δήλωσε Ρωσοπόντια (γα Ρωσίδα σκέτη την έκοψα), Ελένη,είναι 12 χρόνια στην Ελλάδα. Ζήτησε 15 ευρώ και δήλωσε ότι τα κάνει όλα. Σώμα πολύ λεπτό, πίπα κάτω του μετρίου, όχι μόνο δεν έδωσε κώλο.αλλά ήθελε να την πάρω χωρίς να βγάλει παντελόνι και παπούτσια!!!!!! Απλά κατεβάζοντας τα πατζάκια, γιατί είχε λέει χτυπήσει με μηχανή, πέη κυανά. Την έδιωξα κακήν κακώς, το δημοσιεύω γα να μην τη φάει κάποιος άλλος.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
πρεζου πηρες ρε τυπε?Συνάδελφοι, καλησπέρα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Συνάδελφοι, καλησπέρα.
Μύστη μπόκολε ήσουν έτοιμος για ακραίο ρομαντισμό .Που το πέτυχες το ελενάκι μύστη μου ,δώσε λεπτομέρειες του σκηνικού ,που πήγατε,πως ήταν ο χώρος,ώρα κλπ .Είμαστε έτοιμοι να ξεροχύσουμε ,μη μας κρατάς σε αγωνία
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495