Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

goodboy31

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2015
Like
9
Πόντοι
0
Μηπως εχει δει κανεις την Μαρία με το ράστα μαλλί που πιάτσαρε τωρα τελευταία στο elysium??? την έχω χάσει

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
σημερα εθεαθη στις 12.30 το μεσημερι το "κουνελι" να εξερχεται της οικιας της με κολλητο τζιν και μπλε μαλλι(ειχα πολυ καιρο να τη δω,τη θυμομουν με ξανθο πλατινε μαλλι),αλλα δεν κατευθυνθηκε οπως συνηθως προς τριγωνο,μετα μ επιασε κουβεντα ενας γειτονας και δεν ειδα προς τα που πηγε(εξαρχεια,αμπελοκηποι???)

tzekoulits

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα το βραδάκι απο ελύσιουμ.Στήν πόρτα δύο μελαχροινές κοπέλες με φόρμες κ οι 2.Επέλεξα την Άννα κ περάσαμε στο δωμάτιο όπου παρά το αρχικά τελείως βαριεστημένο στυλάκι της λες κ βαριόταν να δουλέψει τελικά δεν με απογοήτευσε καθόλου κ πέρασα αρκετά καλά

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Ερώτηση:
Χαμηλά Σολωνος πριν ενα κτίριο του ΙΚΑ πριν το στενο προς ΕΜΠ δηλ εκανε ενα ξανθο εμφανισιμο ψηλο
Παιζει ακομα;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ερώτηση:
Χαμηλά Σολωνος πριν ενα κτίριο του ΙΚΑ πριν το στενο προς ΕΜΠ δηλ εκανε ενα ξανθο εμφανισιμο ψηλο
Παιζει ακομα;
οχι φιλε μου...εκτος και αν βγαινει απογευματα...

giorgos568

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καθημερινες και κυριως πρωινες ωρες μεχρι μεσημερι που περναω εγω ( ειναι η δουλεια μου τετοια ) δεν εχει τιποτα απολυτως.
Μια κοπελα βλεπω μονο τωρα τελευταια, ξανθια σπαστα μαλλια κοτσο γαλανα ματια και χοντρουλα θα ελεγα με μεγαλα μπουτια κολους βυζια κλπ , ψιλο αδιαφορη δεν την εχω παρει. Συνηθως καθεται στα τραπεζια και πιανει σηζηττηση με παππουδες οποτε δυσταζεις και να την ρωτησεις .
Κατατ αλλα τιποτα για πρωινες ωρς μιλαω  παντα βραδυ δεν ξερω ασ πει κανενας αλλος

konstantin30

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες του αρχαιοτερου αθληματος!!! περασα πριν καμμια ωρα απο Χαρ.Τρικουπη και νεκρα..παλιοτερα γινοταν χαμος γνωριζει κανεις αν μεταφερθηκε η πιατσα σε κοντινο δρομο?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλησπερα συναγωνιστες του αρχαιοτερου αθληματος!!! περασα πριν καμμια ωρα απο Χαρ.Τρικουπη και νεκρα..παλιοτερα γινοταν χαμος γνωριζει κανεις αν μεταφερθηκε η πιατσα σε κοντινο δρομο?
η πιατσα αυτη φιλε μου, εφυγε για εξωτερικο πλεον μαζι με αλλους 150000 πτυχιουχους για ενα καλυτερο μελλον... :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καθημερινες και κυριως πρωινες ωρες μεχρι μεσημερι που περναω εγω ( ειναι η δουλεια μου τετοια ) δεν εχει τιποτα απολυτως.
Μια κοπελα βλεπω μονο τωρα τελευταια, ξανθια σπαστα μαλλια κοτσο γαλανα ματια και χοντρουλα θα ελεγα με μεγαλα μπουτια κολους βυζια κλπ , ψιλο αδιαφορη δεν την εχω παρει. Συνηθως καθεται στα τραπεζια και πιανει σηζηττηση με παππουδες οποτε δυσταζεις και να την ρωτησεις .
Κατατ αλλα τιποτα για πρωινες ωρς μιλαω  παντα βραδυ δεν ξερω ασ πει κανενας αλλος
το βραδυ φιλε μου ειναι χειροτερα τα πραγματα εκει....

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Εγώ έχω να παρατηρήσω ότι είμαι σχεδόν 50 που είναι οι μέρες? Λίγο μετά την αρχή της κρίσης που σχεδόν είχαν ενωθεί οι πιάτσες της παραλιακής με αυτήν της Βουκουρεστίου και πέριξ .Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί λόγο τέτοιας κρίσης έχουν λιγοστέψει οι τανες του δρόμου? Παραλία και φυσικά η τρομερή πιάτσα Σόλωνος Βουκουρεστίου έχει εξαφανιστεί νομίζω !!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ετσι ειναι φιλε και εγω 46 και εχω στρωσει 4 αμαξια βολοδερνοντας στους καταραμενους δρομους των αθηνων απο 1987 εως και 2000 εβρισκες τα παντα ολα...Οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα, η σολωνος μετα απο τα γαμημενα τα γεγονοτα με τους αναρχοαπλυτους εφυγε το μεγαλο παρκινγκ και εγινε πλατεια με πολυ αστυνομια τριγυρω.Ετσι εφυγαν οι αγαπες μας απο εκει. Μετα μην ξεχναμε την δραστηριοποιηση των αλβανων στους δρομους με τις γαμημενες αλβανιδες πουτανες που ξηχυθηκαν παντου και κοντρολαραν τις περιοχες...μην ξεχνας οτι παραλιακη ειναι μονο για αλβανια φιλε...οι καλες το γυρισαν στο κινητο με βιζιτες πλεον...

α!!! εκανες μια ερωτηση σε αλλο νημα και σου αφησα απαντηση φιλε (ερωτηση για αστερακια) :hi:

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
ετσι ειναι φιλε και εγω 46 και εχω στρωσει 4 αμαξια βολοδερνοντας στους καταραμενους δρομους των αθηνων απο 1987 εως και 2000 εβρισκες τα παντα ολα...Οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα, η σολωνος μετα απο τα γαμημενα τα γεγονοτα με τους αναρχοαπλυτους εφυγε το μεγαλο παρκινγκ και εγινε πλατεια με πολυ αστυνομια τριγυρω.Ετσι εφυγαν οι αγαπες μας απο εκει. Μετα μην ξεχναμε την δραστηριοποιηση των αλβανων στους δρομους με τις γαμημενες αλβανιδες πουτανες που ξηχυθηκαν παντου και κοντρολαραν τις περιοχες...μην ξεχνας οτι παραλιακη ειναι μονο για αλβανια φιλε...οι καλες το γυρισαν στο κινητο με βιζιτες πλεον...

α!!! εκανες μια ερωτηση σε αλλο νημα και σου αφησα απαντηση φιλε (ερωτηση για αστερακια) :hi:
ναι ναι σε ευχαριστω

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
πισω απο πετρου ραλλη κατω απο γεφυρα, εξω απο πολυκ/κιες αξιωματικων. Η σονια η καλυτερη πουτανιτσα μεχρι στιγμης φιλε...Κοντα μαυρο μαλλι και κωλαρα..συνηθως το καλοκαιρακι φορουσε σορτσακι μινι τζιν και ηταν πολυ καυλα. Εχω κριτικες και χαρτη GPS κρεμασμενο στο νημα για τις πουτανες στο Πιάτσα στο Ρουφ
καλη συνεχεια, ρεμαλια
φιλε εχεις π.μ. σωσε το λαο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

δεν υπάρχει πλέον πιάτσα εκεί ... κατέβα Πλατεία Λαουρίου, Καποδιστρίου, Ελισεουμ και τα συναφή ... πήγαινε πάρκο Πατησιων και Γαλατσίου για υπαίθρια ηδονή

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
δεν υπάρχει πλέον πιάτσα εκεί ... κατέβα Πλατεία Λαουρίου, Καποδιστρίου, Ελισεουμ και τα συναφή ... πήγαινε πάρκο Πατησιων και Γαλατσίου για υπαίθρια ηδονή

πρεζούδες υπάρχουν στο τρίγωνο η τζάμπα θα έρθω;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πατησίων σε τι ύψος παίζουν γαζέλες, ζέβρες και άλλα άγρια θηράματα???  :wanker:
Θα κάνω επίθεση οσονούπω  :uzi:  :ak: :knuppel:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
για την σονια που ρωτατε ειναι(ηταν περσι) 100ε ξενοδοχειο GLS τα παντα ολα... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom