You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
neronas1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σημερα εθεαθη στις 12.30 το μεσημερι το "κουνελι" να εξερχεται της οικιας της με κολλητο τζιν και μπλε μαλλι(ειχα πολυ καιρο να τη δω,τη θυμομουν με ξανθο πλατινε μαλλι),αλλα δεν κατευθυνθηκε οπως συνηθως προς τριγωνο,μετα μ επιασε κουβεντα ενας γειτονας και δεν ειδα προς τα που πηγε(εξαρχεια,αμπελοκηποι???)
tzekoulits
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα το βραδάκι απο ελύσιουμ.Στήν πόρτα δύο μελαχροινές κοπέλες με φόρμες κ οι 2.Επέλεξα την Άννα κ περάσαμε στο δωμάτιο όπου παρά το αρχικά τελείως βαριεστημένο στυλάκι της λες κ βαριόταν να δουλέψει τελικά δεν με απογοήτευσε καθόλου κ πέρασα αρκετά καλά
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.241
- Πόντοι
- 1.106
Ερώτηση:
Χαμηλά Σολωνος πριν ενα κτίριο του ΙΚΑ πριν το στενο προς ΕΜΠ δηλ εκανε ενα ξανθο εμφανισιμο ψηλο
Παιζει ακομα;
Χαμηλά Σολωνος πριν ενα κτίριο του ΙΚΑ πριν το στενο προς ΕΜΠ δηλ εκανε ενα ξανθο εμφανισιμο ψηλο
Παιζει ακομα;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
οχι φιλε μου...εκτος και αν βγαινει απογευματα...Ερώτηση:
Παιζει ακομα;
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Στο ανδρονικη παιζει τπτ τετοια ωρα?
giorgos568
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καθημερινες και κυριως πρωινες ωρες μεχρι μεσημερι που περναω εγω ( ειναι η δουλεια μου τετοια ) δεν εχει τιποτα απολυτως.
Μια κοπελα βλεπω μονο τωρα τελευταια, ξανθια σπαστα μαλλια κοτσο γαλανα ματια και χοντρουλα θα ελεγα με μεγαλα μπουτια κολους βυζια κλπ , ψιλο αδιαφορη δεν την εχω παρει. Συνηθως καθεται στα τραπεζια και πιανει σηζηττηση με παππουδες οποτε δυσταζεις και να την ρωτησεις .
Κατατ αλλα τιποτα για πρωινες ωρς μιλαω παντα βραδυ δεν ξερω ασ πει κανενας αλλος
Μια κοπελα βλεπω μονο τωρα τελευταια, ξανθια σπαστα μαλλια κοτσο γαλανα ματια και χοντρουλα θα ελεγα με μεγαλα μπουτια κολους βυζια κλπ , ψιλο αδιαφορη δεν την εχω παρει. Συνηθως καθεται στα τραπεζια και πιανει σηζηττηση με παππουδες οποτε δυσταζεις και να την ρωτησεις .
Κατατ αλλα τιποτα για πρωινες ωρς μιλαω παντα βραδυ δεν ξερω ασ πει κανενας αλλος
konstantin30
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες του αρχαιοτερου αθληματος!!! περασα πριν καμμια ωρα απο Χαρ.Τρικουπη και νεκρα..παλιοτερα γινοταν χαμος γνωριζει κανεις αν μεταφερθηκε η πιατσα σε κοντινο δρομο?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
η πιατσα αυτη φιλε μου, εφυγε για εξωτερικο πλεον μαζι με αλλους 150000 πτυχιουχους για ενα καλυτερο μελλον...καλησπερα συναγωνιστες του αρχαιοτερου αθληματος!!! περασα πριν καμμια ωρα απο Χαρ.Τρικουπη και νεκρα..παλιοτερα γινοταν χαμος γνωριζει κανεις αν μεταφερθηκε η πιατσα σε κοντινο δρομο?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
το βραδυ φιλε μου ειναι χειροτερα τα πραγματα εκει....Καθημερινες και κυριως πρωινες ωρες μεχρι μεσημερι που περναω εγω ( ειναι η δουλεια μου τετοια ) δεν εχει τιποτα απολυτως.
Εγώ έχω να παρατηρήσω ότι είμαι σχεδόν 50 που είναι οι μέρες? Λίγο μετά την αρχή της κρίσης που σχεδόν είχαν ενωθεί οι πιάτσες της παραλιακής με αυτήν της Βουκουρεστίου και πέριξ .Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί λόγο τέτοιας κρίσης έχουν λιγοστέψει οι τανες του δρόμου? Παραλία και φυσικά η τρομερή πιάτσα Σόλωνος Βουκουρεστίου έχει εξαφανιστεί νομίζω !!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ετσι ειναι φιλε και εγω 46 και εχω στρωσει 4 αμαξια βολοδερνοντας στους καταραμενους δρομους των αθηνων απο 1987 εως και 2000 εβρισκες τα παντα ολα...Οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα, η σολωνος μετα απο τα γαμημενα τα γεγονοτα με τους αναρχοαπλυτους εφυγε το μεγαλο παρκινγκ και εγινε πλατεια με πολυ αστυνομια τριγυρω.Ετσι εφυγαν οι αγαπες μας απο εκει. Μετα μην ξεχναμε την δραστηριοποιηση των αλβανων στους δρομους με τις γαμημενες αλβανιδες πουτανες που ξηχυθηκαν παντου και κοντρολαραν τις περιοχες...μην ξεχνας οτι παραλιακη ειναι μονο για αλβανια φιλε...οι καλες το γυρισαν στο κινητο με βιζιτες πλεον...
α!!! εκανες μια ερωτηση σε αλλο νημα και σου αφησα απαντηση φιλε (ερωτηση για αστερακια)
α!!! εκανες μια ερωτηση σε αλλο νημα και σου αφησα απαντηση φιλε (ερωτηση για αστερακια)
ναι ναι σε ευχαριστωετσι ειναι φιλε και εγω 46 και εχω στρωσει 4 αμαξια βολοδερνοντας στους καταραμενους δρομους των αθηνων απο 1987 εως και 2000 εβρισκες τα παντα ολα...Οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα, η σολωνος μετα απο τα γαμημενα τα γεγονοτα με τους αναρχοαπλυτους εφυγε το μεγαλο παρκινγκ και εγινε πλατεια με πολυ αστυνομια τριγυρω.Ετσι εφυγαν οι αγαπες μας απο εκει. Μετα μην ξεχναμε την δραστηριοποιηση των αλβανων στους δρομους με τις γαμημενες αλβανιδες πουτανες που ξηχυθηκαν παντου και κοντρολαραν τις περιοχες...μην ξεχνας οτι παραλιακη ειναι μονο για αλβανια φιλε...οι καλες το γυρισαν στο κινητο με βιζιτες πλεον...
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
φιλε εχεις π.μ. σωσε το λαοπισω απο πετρου ραλλη κατω απο γεφυρα, εξω απο πολυκ/κιες αξιωματικων. Η σονια η καλυτερη πουτανιτσα μεχρι στιγμης φιλε...Κοντα μαυρο μαλλι και κωλαρα..συνηθως το καλοκαιρακι φορουσε σορτσακι μινι τζιν και ηταν πολυ καυλα. Εχω κριτικες και χαρτη GPS κρεμασμενο στο νημα για τις πουτανες στο Πιάτσα στο Ρουφ
καλη συνεχεια, ρεμαλια
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλησπερα συναγωνιστες του αρχαιοτερου αθληματος!!! περασα πριν καμμια ωρα απο Χαρ.Τρικουπη και νεκρα..παλιοτερα γινοταν χαμος γνωριζει κανεις αν μεταφερθηκε η πιατσα σε κοντινο δρομο?
δεν υπάρχει πλέον πιάτσα εκεί ... κατέβα Πλατεία Λαουρίου, Καποδιστρίου, Ελισεουμ και τα συναφή ... πήγαινε πάρκο Πατησιων και Γαλατσίου για υπαίθρια ηδονή
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
δεν υπάρχει πλέον πιάτσα εκεί ... κατέβα Πλατεία Λαουρίου, Καποδιστρίου, Ελισεουμ και τα συναφή ... πήγαινε πάρκο Πατησιων και Γαλατσίου για υπαίθρια ηδονή
πρεζούδες υπάρχουν στο τρίγωνο η τζάμπα θα έρθω;
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
πρεζούδες υπάρχουν στο τρίγωνο η τζάμπα θα έρθω;
παντού θα υπάρχει μια πρεζού φίλε ΧΑΝΙΩΤΗΣ
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πατησίων σε τι ύψος παίζουν γαζέλες, ζέβρες και άλλα άγρια θηράματα???
Θα κάνω επίθεση οσονούπω
Θα κάνω επίθεση οσονούπω
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
πλ αμερικης τυπεΠατησίων σε τι ύψος παίζουν γαζέλες, ζέβρες και άλλα άγρια θηράματα???
Θα κάνω επίθεση οσονούπω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις