darkprince
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λες?ποια ειναι αληθεια εχει?
τι λες?ποια ειναι αληθεια εχει?
γεια σας παιδια αυτη η πολυσηζητουμενη γερανιου που ακριβως ειναι και που κανουν πιατσα ξερει κανεις?βοηθειστε παρακαλω εγω εμενα πειραια
Όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας, μόλις περάσεις και τη διασταύρωση με Σωκράτους ο πεζόδρομος στο αριστερό σου χέρι. Τη διασχίζεις και μετά κι απ' τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Hotel Androniki" στο δεξί σου χέρι και τις κοπέλες να πιατσάρουν απ' έξω. Εναλλακτικά, μπορείς να κατέβεις και την Πειραιώς από Ομόνοια και μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους να στρίψεις δεξιά στον πεζόδρομο, το ίδιο είναι, σ' αυτήν την περίπτωση θα δεις το ξενοδοχείο στο αριστερό σου χέρι λίγα μέτρα μετά αφού στρίψεις. Μην ακούς τί λένε, εκεί πιατσάρουν οι ωραιότερες και πιο καθαρές κοπέλες και παρότι ζητούν 25άρι σε αντίθεση με τις κοπέλες που πιατσάρουν στη Βάθης, κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο και είναι αξιοπρεπέστατες.
στην γερανιου πας πεζος ή με οχημα ??Όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας, μόλις περάσεις και τη διασταύρωση με Σωκράτους ο πεζόδρομος στο αριστερό σου χέρι. Τη διασχίζεις και μετά κι απ' τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Hotel Androniki" στο δεξί σου χέρι και τις κοπέλες να πιατσάρουν απ' έξω. Εναλλακτικά, μπορείς να κατέβεις και την Πειραιώς από Ομόνοια και μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους να στρίψεις δεξιά στον πεζόδρομο, το ίδιο είναι, σ' αυτήν την περίπτωση θα δεις το ξενοδοχείο στο αριστερό σου χέρι λίγα μέτρα μετά αφού στρίψεις. Μην ακούς τί λένε, εκεί πιατσάρουν οι ωραιότερες και πιο καθαρές κοπέλες και παρότι ζητούν 25άρι σε αντίθεση με τις κοπέλες που πιατσάρουν στη Βάθης, κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο και είναι αξιοπρεπέστατες.
στην γερανιου πας πεζος ή με οχημα ??
καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?Όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας, μόλις περάσεις και τη διασταύρωση με Σωκράτους ο πεζόδρομος στο αριστερό σου χέρι. Τη διασχίζεις και μετά κι απ' τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Hotel Androniki" στο δεξί σου χέρι και τις κοπέλες να πιατσάρουν απ' έξω. Εναλλακτικά, μπορείς να κατέβεις και την Πειραιώς από Ομόνοια και μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους να στρίψεις δεξιά στον πεζόδρομο, το ίδιο είναι, σ' αυτήν την περίπτωση θα δεις το ξενοδοχείο στο αριστερό σου χέρι λίγα μέτρα μετά αφού στρίψεις. Μην ακούς τί λένε, εκεί πιατσάρουν οι ωραιότερες και πιο καθαρές κοπέλες και παρότι ζητούν 25άρι σε αντίθεση με τις κοπέλες που πιατσάρουν στη Βάθης, κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο και είναι αξιοπρεπέστατες.
Καλή χρόνια φίλε ,αν δεν σε πειράζει να έχει και λίγο έιντς διάβασε 2-3 σελίδες προς τα πίσω στο παρών θρεντ
καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?
Ρε πιτσιρίκο, άλλη η καύλα της πιάστας άλλη η καύλα των πορδέλων.καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?
όχι δεν κάνω troll αλλά είμαι μικρός σε ηλικία 20χ και στο άθλημα και δεν ξέρω απο να αρχίσω...από μπουρδελο studio ξέρω αλλά θέλω να δώ και από πιάτσες...σορού αν σας πριζω..Εσείς οι νέοι όλα έτοιμα τα θέλετε! Άντε αφού ψάχνεσαι τόσο πολύ, κάνε τις τσάρκες σου έχει και λιακάδα σήμερα. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές αυτά!
Αλλιώς θα έλεγα πέρα από την πλακίτσα ότι τρολλάρεις.
ποιο πολλα εγραψες για να την πεις στο παλικαρι.....δηλαδη δεν βαριεσαι να γραψεις για να του τη πεις???Εσείς οι νέοι όλα έτοιμα τα θέλετε! Άντε αφού ψάχνεσαι τόσο πολύ, κάνε τις τσάρκες σου έχει και λιακάδα σήμερα. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές αυτά!
Αλλιώς θα έλεγα πέρα από την πλακίτσα ότι τρολλάρεις.
ωραιος!!!!Ρε πιτσιρίκο, άλλη η καύλα της πιάστας άλλη η καύλα των πορδέλων.
Έτσι όπως κάνεις την ερώτηση καταλαβαίνω πως θες μια τρύπα, ε τράβα όπου βρεις και χώσε τον τότε να τελειώνουμε δλδ
να αρχισεις απο στοθντιο φιλε μου ...και σιγα σιγα βγαινουν αυτα τα γουστα!!θα καταλαβεις μονος σου!!!για αρχη ασε τις πιατσες....όχι δεν κάνω troll αλλά είμαι μικρός σε ηλικία 20χ και στο άθλημα και δεν ξέρω απο να αρχίσω...από μπουρδελο studio ξέρω αλλά θέλω να δώ και από πιάτσες...σορού αν σας πριζω..
lol έχω παει και εκεί και σε μπουρδελο δόξα το θεό λεφτά υπαρχουννα αρχισεις απο στοθντιο φιλε μου ...και σιγα σιγα βγαινουν αυτα τα γουστα!!θα καταλαβεις μονος σου!!!για αρχη ασε τις πιατσες....
εγω απλα επειδη σε βλεπω σε φαση θπερκαβλψσεις(και καλα κανεις)ασε τους ερωτες σε τετοια πραγματα...κοιτα να γαμας και ναμαθαινεις....οσο για τις πιατσες ειναι επικυνδηνα σπορ....αστα για πιο μετα να εχεις μια αλφα εμπειρια!!!γνωμη μου παντα!!!lol έχω παει και εκεί και σε μπουρδελο δόξα το θεό λεφτά υπαρχουν