Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γεια σας παιδια αυτη η πολυσηζητουμενη γερανιου που ακριβως ειναι και που κανουν πιατσα ξερει κανεις?βοηθειστε παρακαλω εγω εμενα πειραια

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε βλέπω ότι έχεις όρεξη να φας σκατά!

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Συνημμένα

• cocos.jpg
    cocos.jpg
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 19

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η αλβανιδοκωλαρα εχει επιστρεψει για οσους ρωτουν.επισης το πρωι στις 6 παρα ειχε 4 μαυρακια εξω απο την πειραιως.μη με ρωτατε πληροφοριες γτ πηγαινα για δουλεια και δε σταματησα να δω τι παιζει.σουκερα ορμα :s&m_1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γεια σας παιδια αυτη η πολυσηζητουμενη γερανιου που ακριβως ειναι και που κανουν πιατσα ξερει κανεις?βοηθειστε παρακαλω εγω εμενα πειραια

Όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας, μόλις περάσεις και τη διασταύρωση με Σωκράτους ο πεζόδρομος στο αριστερό σου χέρι. Τη διασχίζεις και μετά κι απ' τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Hotel Androniki" στο δεξί σου χέρι και τις κοπέλες να πιατσάρουν απ' έξω. Εναλλακτικά, μπορείς να κατέβεις και την Πειραιώς από Ομόνοια και μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους να στρίψεις δεξιά στον πεζόδρομο, το ίδιο είναι, σ' αυτήν την περίπτωση θα δεις το ξενοδοχείο στο αριστερό σου χέρι λίγα μέτρα μετά αφού στρίψεις. Μην ακούς τί λένε, εκεί πιατσάρουν οι ωραιότερες και πιο καθαρές κοπέλες και παρότι ζητούν 25άρι σε αντίθεση με τις κοπέλες που πιατσάρουν στη Βάθης, κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο και είναι αξιοπρεπέστατες.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας, μόλις περάσεις και τη διασταύρωση με Σωκράτους ο πεζόδρομος στο αριστερό σου χέρι. Τη διασχίζεις και μετά κι απ' τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Hotel Androniki" στο δεξί σου χέρι και τις κοπέλες να πιατσάρουν απ' έξω. Εναλλακτικά, μπορείς να κατέβεις και την Πειραιώς από Ομόνοια και μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους να στρίψεις δεξιά στον πεζόδρομο, το ίδιο είναι, σ' αυτήν την περίπτωση θα δεις το ξενοδοχείο στο αριστερό σου χέρι λίγα μέτρα μετά αφού στρίψεις. Μην ακούς τί λένε, εκεί πιατσάρουν οι ωραιότερες και πιο καθαρές κοπέλες και παρότι ζητούν 25άρι σε αντίθεση με τις κοπέλες που πιατσάρουν στη Βάθης, κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο και είναι αξιοπρεπέστατες.

Οπως παντα ακριβεστατος !!!  :thumbsup:

Pikachu

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
στην γερανιου πας πεζος ή με οχημα ??

Επισκέπτης
καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?

Εσείς οι νέοι όλα έτοιμα τα θέλετε! Άντε αφού ψάχνεσαι τόσο πολύ,  κάνε τις τσάρκες σου έχει και λιακάδα σήμερα. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές αυτά!
Αλλιώς θα έλεγα πέρα από την πλακίτσα ότι τρολλάρεις.

Συνημμένα

• troll.jpg
    troll.jpg
    181 KB · Εμφανίσεις: 19

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε πιτσιρίκο, άλλη η καύλα της πιάστας άλλη η καύλα των πορδέλων.
Έτσι όπως κάνεις την ερώτηση καταλαβαίνω πως θες μια τρύπα, ε τράβα όπου βρεις και χώσε τον τότε να τελειώνουμε δλδ

Επισκέπτης
Εσείς οι νέοι όλα έτοιμα τα θέλετε! Άντε αφού ψάχνεσαι τόσο πολύ,  κάνε τις τσάρκες σου έχει και λιακάδα σήμερα. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές αυτά!
όχι δεν κάνω troll  αλλά είμαι μικρός σε ηλικία 20χ και στο άθλημα και δεν ξέρω απο να αρχίσω...από μπουρδελο studio ξέρω αλλά θέλω να δώ και από πιάτσες...σορού αν σας πριζω..

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
ποιο πολλα εγραψες για να την πεις στο παλικαρι.....δηλαδη δεν βαριεσαι να γραψεις για να του τη πεις???  :think: :think: :think:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Ρε πιτσιρίκο, άλλη η καύλα της πιάστας άλλη η καύλα των πορδέλων.
Έτσι όπως κάνεις την ερώτηση καταλαβαίνω πως θες μια τρύπα, ε τράβα όπου βρεις και χώσε τον τότε να τελειώνουμε δλδ
ωραιος!!!!

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
όχι δεν κάνω troll  αλλά είμαι μικρός σε ηλικία 20χ και στο άθλημα και δεν ξέρω απο να αρχίσω...από μπουρδελο studio ξέρω αλλά θέλω να δώ και από πιάτσες...σορού αν σας πριζω..
να αρχισεις απο στοθντιο φιλε μου ...και σιγα σιγα βγαινουν αυτα τα γουστα!!θα καταλαβεις μονος σου!!!για αρχη ασε τις πιατσες....

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
lol έχω παει και εκεί και σε μπουρδελο δόξα το θεό λεφτά υπαρχουν :rockon:  :rockon:
εγω απλα επειδη σε βλεπω σε φαση θπερκαβλψσεις(και καλα κανεις)ασε τους ερωτες σε τετοια πραγματα...κοιτα να γαμας και ναμαθαινεις....οσο για τις πιατσες ειναι επικυνδηνα σπορ....αστα για πιο μετα να εχεις μια αλφα εμπειρια!!!γνωμη μου παντα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom