poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
οχι ρε γαμω το, γνωστη φυσιογνωμια στην πιατσα η Μαρια, δεν την πηρα ποτε μου αλλα τι να πεις, συλλυπητηρια στους δικους της.
αν θυμαμαι καλα ηταν και εγγυος .... κριμα κριμα ...οχι ρε γαμω το, γνωστη φυσιογνωμια στην πιατσα η Μαρια, δεν την πηρα ποτε μου αλλα τι να πεις, συλλυπητηρια στους δικους της.
Πέρασα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα από τη Γερανίου και πήρα τη Νίνα...
.... Αυτά και σε συνδυασμό με τα όσα έχω γράψει και σε προηγούμενα posts μου σχετικά με τις κοπέλες της Γερανίου ελπίζω να έχω βοηθήσει αρκετά για να σχηματίσουν οι συναγωνιστές μια εμπεριστατωμένη γνώμη για την εν λόγω πιάτσα...
Τα σέβη μου αγαπητέ!! Πολύ καλή ενημέρωση
πολυ cult καταστασεις φιλεΠριν απο λιγο ωρα 23:10 περιπου τιμισα παλυ την ρουμανα εξω απο τον χαρμανι που πιατσαρι αλλα αυτη την φορα τυποι μου καμια σχεση με την αλλη φορα....Απο.την μια καλξτερα γιατι δεν ειδα κανενα ατομο να μας κρυφοκοιτα αλλα απο την αλλη περιεργα απο θεμα καθαειοτητασ πιπα καλη ανεβηκε απο πανο μπλουζα δεν εβγαλε ε περασα το.χερι μου μεσα απο το σουτιεν τησ και τυποι μου φρικαρα τα βυζακια τησ εβγαζαν μυζηθρα τριματα απο μπιχλα απλυσια κτλ γκαλενα την.λενε εβγαλα χερι αμεσος το καλο οτι εχυσα γρηγορα και την εκανα κατα τα αλλα ευγενηκη κοπελα
Ετσι τυπε μου,πολυ cult καταστασεις φιλε
Πριν απο λιγο ωρα 23:10 περιπου τιμισα παλυ την ρουμανα εξω απο τον χαρμανι που πιατσαρι αλλα αυτη την φορα τυποι μου καμια σχεση με την αλλη φορα....Απο.την μια καλξτερα γιατι δεν ειδα κανενα ατομο να μας κρυφοκοιτα αλλα απο την αλλη περιεργα απο θεμα καθαειοτητασ πιπα καλη ανεβηκε απο πανο μπλουζα δεν εβγαλε ε περασα το.χερι μου μεσα απο το σουτιεν τησ και τυποι μου φρικαρα τα βυζακια τησ εβγαζαν μυζηθρα τριματα απο μπιχλα απλυσια κτλ γκαλενα την.λενε εβγαλα χερι αμεσος το καλο οτι εχυσα γρηγορα και την εκανα κατα τα αλλα ευγενηκη κοπελα
Να μυρηζη εντονα μουνιλα και καθος ανοιγο τα ποδια της να μουρχετε δεν εχω θεμα μαρεση τρελα....να βρομαει η ανασα δεν εχω 8εμα καυλονο , να μυρηζη ποδαριλα παλυ δεν εχω θεμα καυλονο...να βρομανε η μασχαλες η να ειναι αξυρηστη εκει τα δινο ολα...εχουν φερορμονεσ η μασχαλες γιαυτο ισως....αλλα μυζηθρα στο βυζη...και να την φαω κιολας...τυπε μου δεν μαρεσηΞερόχυσα με το τριμμένο κεφαλοτύρι από τα βυζιά της πιατσόβιας .Φόρμετ έπρεπε να πάρεις μια γεύση,αν δεν γλείψεις (μπίχλικο) βυζί είναι αποτυχημένη η κατάθεση
Ρομαντικε μου Φορμετ, ειλικρινα Respect!
http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/praising-the-lord-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
πολυ cult καταστασεις φιλε
τυπε δεν υπαρχεις πραγματικα! προσκυναωΝα μυρηζη εντονα μουνιλα και καθος ανοιγο τα ποδια της να μουρχετε δεν εχω θεμα μαρεση τρελα....να βρομαει η ανασα δεν εχω 8εμα καυλονο , να μυρηζη ποδαριλα παλυ δεν εχω θεμα καυλονο...να βρομανε η μασχαλες η να ειναι αξυρηστη εκει τα δινο ολα...εχουν φερορμονεσ η μασχαλες γιαυτο ισως....αλλα μυζηθρα στο βυζη...και να την φαω κιολας...τυπε μου δεν μαρεση
τελικα τι εχε3ι γινει με τον απολυτο? πραγματικα λειπει η παρουσια του :-δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτές τις καταστασεις χωρις τον Απολυτο τυπε
παιδια καλη χρονια καμια να καταπινει κατουρα υπαρχει?