Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
οχι ρε γαμω το, γνωστη φυσιογνωμια στην πιατσα η Μαρια, δεν την πηρα ποτε μου αλλα τι να πεις, συλλυπητηρια στους δικους της.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
οχι ρε γαμω το, γνωστη φυσιογνωμια στην πιατσα η Μαρια, δεν την πηρα ποτε μου αλλα τι να πεις, συλλυπητηρια στους δικους της.
αν θυμαμαι καλα ηταν και εγγυος .... κριμα κριμα ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα από τη Γερανίου και πήρα τη Νίνα... Ξανθιά γοητευτική Αλβανίδα με ωραίο κορμί για όσους δεν τη γνωρίζουν, όχι τόσο γοητευτική όσο η Ένη βέβαια που πιατσάρει κι αυτή έξω απ' το "Ανδρονίκη" αλλά μια χαρά κοπέλα... Κατ' αρχάς να σημειώσω ότι αυτήν την περίοδο με το κρύο οι κοπέλες πολλές φορές κάθονται μέσα στο ξενοδοχείο στην αίθουσα αναμονής και απλά οι γνώστες μπαίνουν και ζητούν αυτή που είναι της αρεσκείας τους στη ρεσεψιόν για να μάθουν αν είναι εκεί. Τη Νίνα λοιπόν την είχα σταμπάρει από μήνα Σεπτέμβρη ακόμα αλλά μετά από λίγο καιρό που πήγα με σκοπό να την πάρω είχε μόλις φύγει για Αλβανία όπου κάθισε αρκετό καιρό, επέστρεψε πάλι γύρω στα μέσα Δεκέμβρη. Πριν την αποψινή συνεύρεση είχε προηγηθεί κουβέντα μας την περασμένη βδομάδα σε πολύ καλό κλίμα όπου την είχα προειδοποιήσει ότι θα περνούσα μια απ' αυτές τις μέρες και μου είχε φανεί πολύ καλή και διαχυτική κοπέλα. Τάλιρο λοιπόν στην είσοδο για το δωμάτιο και ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο.

Για το χώρο τα έχω ξαναγράψει, ικανοποιητικά τα δωμάτια χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σε καμία περίπτωση τρώγλες όπως αυτά της περιοχής Ευριπίδου - Σοφοκλέους - Σωκράτους κ.λπ. Με το που γδύθηκε η Νίνα ένα υπέροχο κορμί φανερώθηκε μπροστά μου στημένο ήδη προκλητικά με τουρλωμένο το κωλαράκι, σίγουρα πολύ καλό για καλντεριμιτζού: Στήθος δυαράκι ικανοποιητικότατο με μεγάλη ρόγα, ωραία πόδια και κώλος, το κορμί της απέχει λίγο απ' το να το πεις μοντελέ αλλά σίγουρα απουσιάζουν εντελώς τα περιττά κιλά. Στα της πράξης τώρα, παρότι το κατέχει το άθλημα (καλή πίπα με παιχνίδια με τη γλώσσα στο κεφάλι, ωραίο στήσιμο όταν είναι αυτή από πάνω όπου κάνει ιππασία χωρίς να βαριέται, καλό στήσιμο στο ιεραποστολικό και στα τέσσερα χωρίς να λυγίζει το κορμί για να αποφύγει την πλήρη διείσδυση) και παράλληλα είναι καλή και στα επιφωνήματα του στυλ "σκίσε με καβλιάρη μου" και καθόλου φειδωλή στα κοπλιμέντα, έχει το κακό ότι είναι όλο "μη" και "μη" και γενικά πολύ γκρινιάρα και ολίγον σπαστικιά. Τα εντελώς τυπικά δηλαδή τα κάνει καλά αλλά είναι "μη μου άπτου" σε όλα τα υπόλοιπα. Παρατήρηση από μεριάς της όταν πήγα πολύ προσεκτικά να γλείψω τις ρόγες της "Αχ κάν' το πολύ προσεκτικά μην πονέσω". Όταν πήγα να τη φιλήσω στο στόμα χωρίς γλώσσα κάτι για το οποίο μου είπε η ίδια ότι το δέχεται όταν τη ρώτησα πριν τη συνεύρεση, έστρεψε εντελώς το πρόσωπο. Στα τέσσερα που της έριξα κανα δυο ελαφρά σκαμπιλάκια στον κώλο μου παραπονέθηκε γιατί λέει ένας προηγούμενος πελάτης της της έδωσε κάτι δυνατές και ήδη πονούσε. Στα τέσσερα μου είπε να μην την πάρω τόσο δυνατά όσο στο ιεραποστολικό που είχε προηγηθεί γιατί είναι "περισσότερο εκτεθειμένη η μήτρα" (έτσι ακριβώς το είπε και μου έκανε εντύπωση μάλιστα). Βέβαια ενώ ξεκίνησα αργά, μετά μόλις έκανα γρήγορα και άρχισα το σφυροκόπημα μια χαρά της άρεσε και ευτυχώς δε μου παραπονέθηκε ξανά... Τέλος, όταν τη ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω χωρίς καπότα στον κώλο της στην αρχή αρνήθηκε γιατί όπως μου είπε "με έναν προηγούμενο πελάτη που πήγε να πλυθεί δεν είχε ζεστό νερό η ντουζιέρα για να πλυθεί και μπορεί να κρυώσει η κοιλιά της". Σηκώθηκε (την ώρα που εγώ ετοιμαζόμουν να τελειώσω!!!), πήγε στην ντουζιέρα, τσέκαρε το νερό και όταν είδε ότι έχει τελικά μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να χύσω πάνω στον κώλο της... Όπως και έκανα τελικά με τη Νίνα να μου φωνάζει "χύσε με στην κωλάρα μου και κάνε με χάλια όπως στις τσόντες", αλλά κι εκεί γκρίνιαξε γιατί την έχυσα χαμηλά στον κώλο και όχι ψηλά εκεί που αρχίζει η πλάτη και όπως μου είπε "έχει το φόβο μήπως της πάνε χύσια στο μουνί και δυσκολεύεται να πλυθεί". Αμέσως μετά σηκώθηκε, γκρίνιαξε για μια ακόμα φορά γιατί έπεσαν κάποιες σταγόνες στο πάτωμα και είχαν φύγει οι καθαρίστριες και πήγε στην ντουζιέρα όπου μου ζήτησε μάλιστα μόλις μπει να της πάω την τσάντα για να πάρει από μέσα το προσωπικό της σαμπουάν... Όταν πήγα να την πληρώσω της έδωσα δύο εικοσάρικα και με ρώτησε να της πω δήθεν "τί κρατάει", λες και δεν ξέραμε κι οι δυο ότι το αντίτιμο είναι στα 25 ευρώ... Τελικά χαλάσαμε στη ρεσεψιόν όπου και με χαιρέτησε αρκετά τυπικά. Βγαίνοντας στην πόρτα ήταν η Αννούλα που κάνει το καλύτερο κρεβάτι απ' όλες εκεί, φιληθήκαμε, είπαμε "καλή χρονιά" που είχα να τη δω δυο βδομάδες περίπου και έφυγα.

Συμπερασματικά σίγουρα η Νίνα δεν είναι η κοπέλα που θα την προτείνω απ' όσες δουλεύουν εκεί... Απ' όσες έχω πάει (μόνο μια μελαχρινούλα που ήταν και σήμερα εκεί έχω αφήσει παραπονεμένη, τη Μαρία), μπορώ να πω ότι ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ το κάνει η Άννα η milf με τις φυσικές βυζάρες, η κοπέλα είναι μια κατηγορία μόνη της στις καλντεριμιτζούδες γενικώς, έχω αναφερθεί παλιότερα σ' αυτήν όταν την είχα τιμήσει... Πάντα με το χαμόγελο, είναι ό,τι πρέπει για μιλφάκηδες που τους ενδιαφέρει η ουσία και όχι τα μοντελέ σώματα. Η πιο όμορφη και με αρκετά προκλητικό σώμα είναι η Ένη (και γενικά απ' τις πιο όμορφες καλντεριμιτζούδες της περιοχής), τιμάει το 25άρι αλλά είναι ελαφρώς τυπική, παρότι δε θα αφήσει τον πελάτη παραπονεμένο το ύφος της "φωνάζει" ότι δε γουστάρει καθόλου τη δουλειά της... Τέλος η Νίνα συστήνεται μόνο σε κωλολάτρεις καθώς έχει τον ωραιότερο κώλο απ' όλες τους και γενικά το πιο ωραίο κορμί. Αυτά και σε συνδυασμό με τα όσα έχω γράψει και σε προηγούμενα posts μου σχετικά με τις κοπέλες της Γερανίου ελπίζω να έχω βοηθήσει αρκετά για να σχηματίσουν οι συναγωνιστές μια εμπεριστατωμένη γνώμη για την εν λόγω πιάτσα...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα από τη Γερανίου και πήρα τη Νίνα...
.... Αυτά και σε συνδυασμό με τα όσα έχω γράψει και σε προηγούμενα posts μου σχετικά με τις κοπέλες της Γερανίου ελπίζω να έχω βοηθήσει αρκετά για να σχηματίσουν οι συναγωνιστές μια εμπεριστατωμένη γνώμη για την εν λόγω πιάτσα...

Τα σέβη μου αγαπητέ!! Πολύ καλή ενημέρωση :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες 11 μιση την νυχτα ξανα εμφνηστηκε η ρουμανα εξω απο τον χαρμανι φοραγε μπεζ κολαν μαυρες μποτες και περιμενε μεσα στο κρυο :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος φίλε Womanaholic  :thumbsup:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν απο λιγο ωρα 23:10 περιπου τιμισα παλυ την ρουμανα εξω απο τον χαρμανι που πιατσαρι αλλα αυτη την φορα τυποι μου καμια σχεση με την αλλη φορα....Απο.την μια καλξτερα γιατι δεν ειδα κανενα ατομο να μας κρυφοκοιτα αλλα απο την αλλη  περιεργα απο θεμα καθαειοτητασ πιπα καλη ανεβηκε απο πανο μπλουζα δεν εβγαλε ε περασα το.χερι μου μεσα απο το σουτιεν τησ και τυποι μου φρικαρα τα βυζακια τησ εβγαζαν μυζηθρα τριματα απο μπιχλα απλυσια κτλ γκαλενα την.λενε εβγαλα χερι αμεσος το καλο οτι εχυσα γρηγορα και την εκανα κατα τα αλλα ευγενηκη κοπελα  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Πριν απο λιγο ωρα 23:10 περιπου τιμισα παλυ την ρουμανα εξω απο τον χαρμανι που πιατσαρι αλλα αυτη την φορα τυποι μου καμια σχεση με την αλλη φορα....Απο.την μια καλξτερα γιατι δεν ειδα κανενα ατομο να μας κρυφοκοιτα αλλα απο την αλλη  περιεργα απο θεμα καθαειοτητασ πιπα καλη ανεβηκε απο πανο μπλουζα δεν εβγαλε ε περασα το.χερι μου μεσα απο το σουτιεν τησ και τυποι μου φρικαρα τα βυζακια τησ εβγαζαν μυζηθρα τριματα απο μπιχλα απλυσια κτλ γκαλενα την.λενε εβγαλα χερι αμεσος το καλο οτι εχυσα γρηγορα και την εκανα κατα τα αλλα ευγενηκη κοπελα  :rockon:
πολυ cult καταστασεις φιλε :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.163
Πόντοι
7.885

Ξερόχυσα με το τριμμένο κεφαλοτύρι από τα βυζιά της πιατσόβιας  :tits: :tits2: :rockon: :rockon: :cum: :cum:.Φόρμετ έπρεπε να πάρεις μια γεύση,αν δεν γλείψεις (μπίχλικο) βυζί είναι αποτυχημένη η κατάθεση  :2funny: :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξερόχυσα με το τριμμένο κεφαλοτύρι από τα βυζιά της πιατσόβιας  :tits: :tits2: :rockon: :rockon: :cum: :cum:.Φόρμετ έπρεπε να πάρεις μια γεύση,αν δεν γλείψεις (μπίχλικο) βυζί είναι αποτυχημένη η κατάθεση  :2funny: :2funny:
Να μυρηζη εντονα μουνιλα και καθος ανοιγο τα ποδια της να μουρχετε δεν εχω θεμα μαρεση τρελα....να βρομαει η ανασα δεν εχω 8εμα καυλονο , να μυρηζη ποδαριλα παλυ δεν εχω θεμα καυλονο...να βρομανε η μασχαλες η να ειναι αξυρηστη εκει τα δινο ολα...εχουν φερορμονεσ η μασχαλες γιαυτο ισως....αλλα μυζηθρα στο βυζη...και να την φαω κιολας...τυπε μου δεν μαρεση  :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρομαντικε μου Φορμετ, ειλικρινα Respect!
praising-the-lord-smiley-emoticon.gif
http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/praising-the-lord-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Να μυρηζη εντονα μουνιλα και καθος ανοιγο τα ποδια της να μουρχετε δεν εχω θεμα μαρεση τρελα....να βρομαει η ανασα δεν εχω 8εμα καυλονο , να μυρηζη ποδαριλα παλυ δεν εχω θεμα καυλονο...να βρομανε η μασχαλες η να ειναι αξυρηστη εκει τα δινο ολα...εχουν φερορμονεσ η μασχαλες γιαυτο ισως....αλλα μυζηθρα στο βυζη...και να την φαω κιολας...τυπε μου δεν μαρεση  :2funny:
τυπε δεν υπαρχεις πραγματικα! προσκυναω  :rockon: :rockon: :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτές τις καταστασεις χωρις τον Απολυτο τυπε  :(
τελικα τι εχε3ι γινει με τον απολυτο? πραγματικα λειπει η παρουσια του  :-

asylo1998

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλη χρονια καμια να καταπινει κατουρα υπαρχει?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
παιδια καλη χρονια καμια να καταπινει κατουρα υπαρχει?

Ναι η Αλικη τα καταπινει με 200€ σε κατουραει με 150€ και σε χεζει με 250€ γενικα για τα λεφτα τα κανει ολα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom