Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω απλα επειδη σε βλεπω σε φαση θπερκαβλψσεις(και καλα κανεις)ασε τους ερωτες σε τετοια πραγματα...κοιτα να γαμας και ναμαθαινεις....οσο για τις πιατσες ειναι επικυνδηνα σπορ....αστα για πιο μετα να εχεις μια αλφα εμπειρια!!!γνωμη μου παντα!!!
ευχαριστώ για την συμβουλή σου... Σε τι φάση με βλέπεις ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν την λέω στο παιδί. 1169 σελίδες έχουν γραφτεί και ας επικεντρωθεί στις 20 τελευταίες Αλλά από χθες το βράδυ μας το λέει. Ας ξεκινήσεις τότε από Ανδρονίκη στην Γερανίου. Εγώ τύπε από τα 13 ούτε ιντερνετ υπήρχε ούτε κινητά και τα έίχαμε βρει όλα.
Η φάση δεν αξίζει αν δεν ψαχτείς από μόνος σου ή με τα φιλαράκια σου! Προσοχή στα σκατά!

2r76b80.jpg

:shit:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
μηπως ξερεις κανεις αν ειναι τωρα η αλβανιδοκωλαρα εκει?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
στη θεση της ηταν η αλβανιδοκωλαρα και φορουσε φουστα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
να αρχισεις απο στοθντιο φιλε μου ...και σιγα σιγα βγαινουν αυτα τα γουστα!!θα καταλαβεις μονος σου!!!για αρχη ασε τις πιατσες....
ασε τις πιατσες,και βρες κανα κοχυλακι στην ηλικια σου και ρουφηξε της το μεδουλι να βγαλει ολοι την γλυκα,στις καυλες τραβα σε ρδελακι,πιατσες αστες ακομα ειναι tactical καταστασεις.
Τα σεβη μου. ;)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
ασε τις πιατσες,και βρες κανα κοχυλακι στην ηλικια σου και ρουφηξε της το μεδουλι να βγαλει ολοι την γλυκα,στις καυλες τραβα σε ρδελακι,πιατσες αστες ακομα ειναι tactical καταστασεις.
Τα σεβη μου. ;)

*1000 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Οπως παντα ακριβεστατος !!!  :thumbsup:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!

Στην Γερανιου πας πεζος ή με οχημα ??

Θεωρητικά πεζός γιατί είναι πεζόδρομος αλλά αν πας από Αγίου Κωνσταντίνου μπορείς να στρίψεις αριστερά και να το παρκάρεις στο αρχικό κομμάτι δίπλα στο εργοτάξιο, ούτε μαγαζιά έχει εκεί ούτε τίποτα ώστε να ενοχλείς... Πεζόδρομος του κώλου είναι, καταλαβαίνεις, μη φανταστείς καμιά Ερμού ή Διονυσίου Αρεοπαγίτου :P

καλύτερα από το να πας σε μπουρδελο ειναι η πιάτσα? και μπορείτε να μου πείτε τις τιμές?

Εξαρτάται σε τί δίνεις έμφαση. Αν προτεραιότητά σου είναι ο χρόνος που κάθεσαι στο δωμάτιο, στη συγκεκριμένη πιάτσα της Γερανίου που συζητάμε είναι καλύτερα από μπουρδέλο γιατί οι κοπέλες κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο με μόλις 5 ευρώ επιβάρυνση στην τιμή σε σχέση με το μπουρδέλο. Βέβαια πληρώνεις και 5 ευρώ επιπλέον για το δωμάτιο αλλά κι αυτό είναι καλύτερο από μπουρδέλου κι έχει και τουαλέτα μέσα... Από εμφάνιση είναι μια απ' τα ίδια με μπουρδέλο οι κοπέλες που πιατσάρουν εκεί, από υπηρεσίες τώρα αν είσαι φίλος του 69 καλύτερα να μην το επιχειρήσεις σε κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα... Επίσης στη Γερανίου όλες οι κοπέλες σε αφήνουν να τις χύσεις όπου γουστάρεις (εκτός από πρόσωπο). Μόνο σε μπουρδέλο που η κοπέλα δίνει και κώλο ίσως παίρνεις κάτι καλύτερο αναλογικά με το τί πληρώνεις...

να αρχισεις απο στοθντιο φιλε μου ...και σιγα σιγα βγαινουν αυτα τα γουστα!!θα καταλαβεις μονος σου!!!για αρχη ασε τις πιατσες....

Τα σεβη μου. ;)

Ναι για πρωτάρη ασυζητητί καλύτερα είναι τα στούντιο για να ξεκινήσει, εφόσον έχει κιόλας την οικονομική δυνατότητα. Μόνο εγώ είχα καταφέρει να είναι η πρώτη μου φορά με μαύρη στο Ξ/Β στη Σωκράτους :P

ναι και τώρα που αρχίζει σε λιγο η εξεταστική και θα πρέπει να διαβάζω 20 ώρες την ημέρα δεν με βλέπω καλά .... :knockinb: :rockon: :rockon:

Ναι κι εγώ θυμάμαι στις εξεταστικές ειδικά στα πρώτα έτη στο Πολυτεχνείο είχα κάτι απίστευτες κάβλες, παίζει και να τραβούσα 3-4 μαλακίες τη μέρα 20 χρονών μαντράχαλος όταν είχα πολύ διάβασμα και δεν είχα την ευκαιρία να βγω έξω για να αναζητήσω μουνί... Μυστήρια πράγματα!

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τωρα ειναι η αλβανιδοκωλαρα? πηγε μηπως κανεις? αν εχει καποιος το τηλ ας μου το στειλει και μενα παρακαλω

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τωρα ειναι η αλβανιδοκωλαρα? πηγε μηπως κανεις? αν εχει καποιος το τηλ ας μου το στειλει και μενα παρακαλω
μετα τις 16.00 δε νομιζω πως ειναι εκει τυπε.ερχεται νωρις,την κανει νωρις

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τηλ δεν εχω αλλα σημερα εσκασε στις 9.00 το πρωι.δυσκολο να ειναι εκει,φωναζει ο γαμιας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom