You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παιδια πειτε την αληθεια εδω παιζονται ζωες
Monaxikos Aniforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και μονο η υποψια για το να εχιε αids , υποψια = βεβαιοτητα , πανω σε ενα τοσο σημαντικο θεμα. Εγω και μονο που το ακουω δεν θελω να το διερευνησω καν απλα δεν τη γαμαω ποτε ουτε safe τπτ. Σχετικα ασφαλης ειναι καποιος στο μεταξουργειο με πουτανες που δεν κανουν ακα πιπα και παντα σεχ με προφυλαξη.παιδια πειτε την αληθεια εδω παιζονται ζωες
Θα κανατε σεx με προφυλαξη και safe πραματα, ολα με προφυλαξη με μια κοπελα πανεμορφη θεα η οποια ομος θα ειχε aids ? Εγω οχι γιατι δεν ξερεις τι τυχαινει.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Εγω οπως σου ειπα και πμ μου εβγαλε χαρτια απο Ευαγγελισμο. Δε τα πολυκοιταξα γιατι εγω την παιρνω μονο για να τη κατουρησω, αντε και καμια πιπα. Καποιος ειπε οτι ξερει καποιον φιλο του που την εβγαλε οροθετικη μετα απο εξεταση. Εγω προσωπικα θα την ξαναπαρω μονο για τουαλετα, ουτε το χερι δε θα της ακουμπησω. Αλλα αφου δεν εχει και χαρτια και ειναι και οροθετικη, πως κυκλοφοραει ελευθερη και δεν την εχουνε μαντρωσει? Θα μου πεις ειναι και αλλες ελευθερες οκ αλλα η Κινεζα ειναι καθε μερα στο "ποστο" της, την ξερουνε και οι πετρες. Εμενα τις προαλλες μου ελεγε οτι δεν παιρνει ναρκωτικα, προσεχει και τετοια που ξαναλεω δε με ενδιαφερουνε γιατι την εχω μονο για κατουρημα ετσι κι αλλιως. Αν αυτος ο "φιλτατος" εξεταστης του φιλου εδω μπορει να μας πει τι ακριβως εγινε μετα τη διαγνωση του και δεν τη στειλανε πισω στη ΚΙνα ας μας πει...παιδια πειτε την αληθεια εδω παιζονται ζωες
Επισκέπτης
ναι φιλε κιλμπαρν εχεις δικιο ας πει καποιος.εσενα τα κατουρα στα ηπιε?
Monaxikos Aniforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμα την παρω εγω για χεσιμιο κανει, και ποσα θα μου παρει ?εχω μονο για κατουρημα
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Αμα την παρω εγω για χεσιμιο κανει, και ποσα θα μου παρει ?
Με 15-20 ευρώ βρίσκεις.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
η χεστρα δεν σου φθανει τυπε?Αμα την παρω εγω για χεσιμιο κανει, και ποσα θα μου παρει ?
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
ελα ντε......η χεστρα δεν σου φθανει τυπε?
Monaxikos Aniforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η χεστρα μου φτανει εμενα, δεν ειδα ομος να απευθηνετε το ερωτημα αυτο στον προηγουμενο που ελεγε για κατουρημα αν του φτανει η χεστρα για κατουρημα.
Παιδια μπορει να μην το διατυποσα καλα, αλλα αν δεν το καταλαβατε ειναι ειρωνικο το μυνημα μου προς αυτον που λεει οτι την κατουραει και μονο και δεν την ακουμπαει ουτε στα χερια πουθενα.
Εχω ξαναγραψει σε προηγουμενο μυνημα για λιγο σεβασμο στα ατομα (κοπελες) που κανουν αυτην τη δουλεια.
Ολοι θελετε οι κοπελες να δινουν γλοσωφιλα και εχει κανει καποιος θεμα με κοπελες που δινουν γλωσοφιλα, θα θελατε να ειναι κατουρημενη η κοπελα αυτην απο καποιον προηγουμενο συναγωνιστη ?
Παιδια μπορει να μην το διατυποσα καλα, αλλα αν δεν το καταλαβατε ειναι ειρωνικο το μυνημα μου προς αυτον που λεει οτι την κατουραει και μονο και δεν την ακουμπαει ουτε στα χερια πουθενα.
Εχω ξαναγραψει σε προηγουμενο μυνημα για λιγο σεβασμο στα ατομα (κοπελες) που κανουν αυτην τη δουλεια.
Ολοι θελετε οι κοπελες να δινουν γλοσωφιλα και εχει κανει καποιος θεμα με κοπελες που δινουν γλωσοφιλα, θα θελατε να ειναι κατουρημενη η κοπελα αυτην απο καποιον προηγουμενο συναγωνιστη ?
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
ρε φιλε δικιο εχεις αλλα τωρα τελεθταια ολο κατι μαλακιες διαβαζω....καλα το λες τοτε!!!Η χεστρα μου φτανει εμενα, δεν ειδα ομος να απευθηνετε το ερωτημα αυτο στον προηγουμενο που ελεγε για κατουρημα αν του φτανει η χεστρα για κατουρημα.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ωραιος,σορυ φιλος παρανοησης...Η χεστρα μου φτανει εμενα, δεν ειδα ομος να απευθηνετε το ερωτημα αυτο στον προηγουμενο που ελεγε για κατουρημα αν του φτανει η χεστρα για κατουρημα.
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
οι κινεζες αυτες εχουν ειτζ γιατι δεν το λετε σε ολους?μονο ο ισμαν ειχε τα αρχιδια να το πει και να ειναι καλα το παιδι οι υπολοιποι γιτι λετε που βγαινουν?γιανα στειλετε κοσμο στο θανατο?ντροπη σας
Ρε μεγαλε εμεις φταιμε που δεν διαβαζεις το φορουμ ?
Αναφορα δικια μου και του Απολυτου απο τις 09/05/2013
[size=16pt]sos ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ sos[/size]
Παιδες το νου σας .
Σημερα εμαθα απο την φιλη μου την "λουλου" οτι μια κινεζα μεγαλης ηλικιας που κανει πιατσα στο Christiana ειναι φορεας του AIDS .
Εχουν χεστει απο το φοβο τους ολες οι κινεζες .....
Δεν μπορεσα να μαθω χαρακτηριστικά για να καταλαβω ποια αποβολη του μαο ειναι .
Εκαναν ακαποτα με ολους πακιστανια ινδους κλπ κλπ κλπ .........
[size=16pt] ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ [/size]
αυτη που ειναι μονιμα απεξω τυπε
λιγο μαυριδερη
φορα παντα γυαλια ηλιου
εχουμε πει εδω και χρονια γιαυτη οτι κανει ακαποτα με ολους ωστε να μην πανε οι συναγωνιστες τυπε
Επισκέπτης
ρε κερατα εσυ που βριζεις τι φταιμε εμεις ςν το εχετε γραψει προπολεμικα?φερθειτε σαν αντρες και πειτε την αληθεια μην κατηγορειτε αδικα
Επισκέπτης
μπορει να μην ειναι η ιδια μπορει να ειναι αλλη εξηγηθειτε ποια ειναι?
Επισκέπτης
οποιοςεχει τη μυγα μυγιαζεται.
Επισκέπτης
μη το παιζετε ολοι ξυπνιοι εδω μεσα γιατι η πλειοψηφια απο εσας οι παντρεμενοι πατε ακαποτα και βαζετε σε κινδυνο και εμας κολατε αρωστιες και μετα παιρνετε και εμας στο λαιμο σας γιαυτο οποιος ειναι αντρας να βγει και να πει υπευθυνα με αποδειξεις για την κινεζα την ψηλη του χριστιανα αλλιως μην απαντατε καθολου.σιγα μη σκισετε κανενα καλσον ομως.αναφερομαι σε οσους ειναι ανευθυνοι και ξερουν αυτοι απο εδω μεσα ποιους εννοω.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.064
- Πόντοι
- 7.865
Καλά,για τον πούτσο καβάλα...Η τύπισσα είναι οροθετική και έχει συλληφθεί για πορνεία,αλλά και για έλλειψη πράσινης κάρτας και πολύ απλά της ανανεώνουν την άδεια παραμονής,όπως σε τόσους Πάκιδες,μαύρους κτλ κτλ κτλ...Και οι οροθετικές,αδελφέ εν πόρνες Killburn,μετά το Λοβερδοπογκρόμ έχουν επιστρέψει στις πιάτσες και μια εξ αυτών,σύμφωνα με ενημερώσεις του νήματος για τα μπουρδέλα,εργάζεται περιστασιακά σε κάποιο σπιτάκι της Κολωνού,το 47 ή 48(δεν θυμάμαι ακριβώς).'Αρα για ποιό λόγο να μην ξαμολήσουν και δαύτη;Τώρα μάλιστα που πέρασε και η επικοινωνιακή φούρια,φέξε μου και γλύστρισα...Μην ξεχνάμε επίσης ότι έλλειπε για κανένα δίμηνο σε κάποια φάση...Όσο για χαρτιά απο Ευαγγελισμό,Συγγρού και λοιπά,τα βρίσκουν εκεί που βρίσκουν και οι γύφτοι-ζητιάνοι του Μετρό τα δικά τους.Τα περισσότερα είναι προϊόντα παραχάραξης,πράγμα που δεν είναι και πολύ δύσκολο.Ποιός απο εμάς ξέρει πως συντάσσονται οι ιατρικές εξετάσεις-γνωματεύσεις στον Ευαγγελισμό,ποιοί είναι οι υπογράφοντες ιατροί και ποιά είναι η σφραγίδα του νοσοκομείου;Σχεδόν κανείς,πέρα απο συναγωνιστές που μπορεί να εργάζονται ή να έχουν πάρε δώσε με τα εκάστοτε νοσοκομεία.Άλλωστε και η Ρωσσίς εξαιτίας την οποίας ξεκίνησε το Λοβερδοπογκρόμ,χαρτί απο το Α.Συγγρός είχε ή μάλλον έδειχνε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 7.885
Μάγκες μην αγχώνεστε θα την δείτε σε καμιά προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς να κουνάει την σημαία και θα την αναγνωρίσετε
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495