Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αλήθεια, μεσημέρια Κυριακής παίζει όπως τις καθημερινές ή αναπαύονται τα κορίτσια; Δεν έχω περάσει ποτέ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αλήθεια, μεσημέρια Κυριακής παίζει όπως τις καθημερινές ή αναπαύονται τα κορίτσια; Δεν έχω περάσει ποτέ
Κυριακες μεσημερια τυπε μου απο οτι εχω δει [ και πιστεψε με εχω περαση κυριακες μεσημερια απο κει παμπολες φορες...] ειναι εντελος νεκρα... :S

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Στη Ζήνωνος τι λέει ρε μάγκες; Όλο λέω θα περάσω και όλο δεν περνάω  :( Με το αμάξι που πέρναγα τις προάλλες είδα στο καφενείο κάτι γυναικείες μορφές να κάθονται, αλλά δεν πρόλαβα να δω καλά, ξέρεις κανείς τι παίζει; Αν και με την πουτάνα την κρίση, δύσκολα βγαίνει το 30άρι από την τσέπη. Μας έχει φάει το κατουρημένο Μετάξι λέμε  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στη Ζήνωνος τι λέει ρε μάγκες; Όλο λέω θα περάσω και όλο δεν περνάω  :( Με το αμάξι που πέρναγα τις προάλλες είδα στο καφενείο κάτι γυναικείες μορφές να κάθονται, αλλά δεν πρόλαβα να δω καλά, ξέρεις κανείς τι παίζει; Αν και με την πουτάνα την κρίση, δύσκολα βγαίνει το 30άρι από την τσέπη. Μας έχει φάει το κατουρημένο Μετάξι λέμε  :S
τυπε υπαρχει και η επιλογη να παρεις μαυρη με 10 ευρω αλλα τον νου σου μην παθεις καμια τριχοπτωση :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο 2 σαπιες γυφτισες στην πλ.λαυριου η μια βαρεων βαρεων η αλλη σαπια,καπποδιστριου τιποτα,εξω απο ελλυσιουμ 4 κοριτσια η μια με ενα μαλλι σαν του απολυτου σε ξανθο μια ψηλη αδυνατη τραπε-ζακι,την αλλη δεν την παρατηρησα,και μια ιωαννα με λιγο σαπια δοντια αλλα οχι ζακι στα 30 ευρω..εφυγα διοτι τα οκτανια στο κεφαλι βαραγανε :grin: :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πριν απο λιγο 2 σαπιες γυφτισες στην πλ.λαυριου η μια βαρεων βαρεων η αλλη σαπια,καπποδιστριου τιποτα,εξω απο ελλυσιουμ 4 κοριτσια η μια με ενα μαλλι σαν του απολυτου σε ξανθο μια ψηλη αδυνατη τραπε-ζακι,την αλλη δεν την παρατηρησα,και μια ιωαννα με λιγο σαπια δοντια αλλα οχι ζακι στα 30 ευρω..εφυγα διοτι τα οκτανια στο κεφαλι βαραγανε :grin: :rockon:
v-power racing  :2funny: :2funny:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις, πλάκα μου κάνετε ότι είναι νέκρα τις Κυριακές; Αυτή τη στιγμή, με κλούβα στη Λαυριου, γίνεται χαμός έξω από Lito

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μέχρι και κουνέλι νομίζω ότι είδα με μπλε ελεκτρικ αλλα κυριλέ συνολακι. Μέχρι να παρκάρω το χάσμα, αλλα θα το ξαναβρω.

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις πέρασε μπροστά μου η ξινη με πορτοκαλί φόρεμα. Όλος ο καλός ο κόσμος εδώ ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom