You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Κυριακες μεσημερια τυπε μου απο οτι εχω δει [ και πιστεψε με εχω περαση κυριακες μεσημερια απο κει παμπολες φορες...] ειναι εντελος νεκρα... :SΑλήθεια, μεσημέρια Κυριακής παίζει όπως τις καθημερινές ή αναπαύονται τα κορίτσια; Δεν έχω περάσει ποτέ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι αργια τυπεΑλήθεια, μεσημέρια Κυριακής παίζει όπως τις καθημερινές ή αναπαύονται τα κορίτσια; Δεν έχω περάσει ποτέ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλη η χαρη της τυπετης παρθενου?
Στη Ζήνωνος τι λέει ρε μάγκες; Όλο λέω θα περάσω και όλο δεν περνάω Με το αμάξι που πέρναγα τις προάλλες είδα στο καφενείο κάτι γυναικείες μορφές να κάθονται, αλλά δεν πρόλαβα να δω καλά, ξέρεις κανείς τι παίζει; Αν και με την πουτάνα την κρίση, δύσκολα βγαίνει το 30άρι από την τσέπη. Μας έχει φάει το κατουρημένο Μετάξι λέμε :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε υπαρχει και η επιλογη να παρεις μαυρη με 10 ευρω αλλα τον νου σου μην παθεις καμια τριχοπτωσηΣτη Ζήνωνος τι λέει ρε μάγκες; Όλο λέω θα περάσω και όλο δεν περνάω Με το αμάξι που πέρναγα τις προάλλες είδα στο καφενείο κάτι γυναικείες μορφές να κάθονται, αλλά δεν πρόλαβα να δω καλά, ξέρεις κανείς τι παίζει; Αν και με την πουτάνα την κρίση, δύσκολα βγαίνει το 30άρι από την τσέπη. Μας έχει φάει το κατουρημένο Μετάξι λέμε :S
τυπε υπαρχει και η επιλογη να παρεις μαυρη με 10 ευρω αλλα τον νου σου μην παθεις καμια τριχοπτωση
Την έχω πάθει ήδη τύπε, πόσο ακόμα >
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Πριν απο λιγο 2 σαπιες γυφτισες στην πλ.λαυριου η μια βαρεων βαρεων η αλλη σαπια,καπποδιστριου τιποτα,εξω απο ελλυσιουμ 4 κοριτσια η μια με ενα μαλλι σαν του απολυτου σε ξανθο μια ψηλη αδυνατη τραπε-ζακι,την αλλη δεν την παρατηρησα,και μια ιωαννα με λιγο σαπια δοντια αλλα οχι ζακι στα 30 ευρω..εφυγα διοτι τα οκτανια στο κεφαλι βαραγανε
ουτε το τελωνειο δε παιρνανε αυτεςτυπε υπαρχει και η επιλογη να παρεις μαυρη με 10 ευρω αλλα τον νου σου μην παθεις καμια τριχοπτωση
v-power racingΠριν απο λιγο 2 σαπιες γυφτισες στην πλ.λαυριου η μια βαρεων βαρεων η αλλη σαπια,καπποδιστριου τιποτα,εξω απο ελλυσιουμ 4 κοριτσια η μια με ενα μαλλι σαν του απολυτου σε ξανθο μια ψηλη αδυνατη τραπε-ζακι,την αλλη δεν την παρατηρησα,και μια ιωαννα με λιγο σαπια δοντια αλλα οχι ζακι στα 30 ευρω..εφυγα διοτι τα οκτανια στο κεφαλι βαραγανε
ποιος τα λεει αυτα ρε τυπε;;Ρε σεις, πλάκα μου κάνετε ότι είναι νέκρα τις Κυριακές; Αυτή τη στιγμή, με κλούβα στη Λαυριου, γίνεται χαμός έξω από Lito
μελαχρινο;;ξανθο;;Μέχρι και κουνέλι νομίζω ότι είδα με μπλε ελεκτρικ αλλα κυριλέ συνολακι. Μέχρι να παρκάρω το χάσμα, αλλα θα το ξαναβρω.
καλτιλα=παρακμηλαΤυπε εισαι μεγαλη μορφη
Λογικα περπαταγαμε παραλληλα, γυρω στις 3 εκει ημουνα και γω.
Ειχα αναγκη τη δοση μου για αδρεναλινη και καλτιλα
ναιΘα προσπαθήσω για φωτό.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K