Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα την ψάξω τη δουλειά απο Δεύτερα φίλε μου.  Θελω να τσεκάρω αυτή, το κουνέλι και την άλλη Άντζελα. Τόσα χρόνια διάβαζα για καλές περιπτώσεις και δεν κατέβαινα μια βόλτα να τις τιμήσω. Μου έχει μείνει καημός που δεν πηγα με τη Λιλη, αν τη θυμάσαι. Πολλοί εδώ μέσα την είχαν ερωτευτεί

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ναι το βραδυ γινεται χαμος...οχι πως την μερα παει πισο...Απλα το βραδυ μπορεις πιο ευκολα να τις πλησιασης για το λογο οτι την μερα μπορει να γινεις ρομπα...Καθοτη ειμαστε και κυριλε  ;)
γιατι να γινω ρομπα;;ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο φίλε, κι εγω που δεν είχα συνηθίσει σε τέτοια σκηνικά, επι τέσσερις μερες έκανα βόλτες και τσεκαρα φάτσες και μέρη, και την πέμπτη μερα ξεθαρρεψα και πλησίασα για συναλλαγή. Μια ιδέα ειναι όλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Θα την ψάξω τη δουλειά απο Δεύτερα φίλε μου.  Θελω να τσεκάρω αυτή, το κουνέλι και την άλλη Άντζελα. Τόσα χρόνια διάβαζα για καλές περιπτώσεις και δεν κατέβαινα μια βόλτα να τις τιμήσω. Μου έχει μείνει καημός που δεν πηγα με τη Λιλη, αν τη θυμάσαι. Πολλοί εδώ μέσα την είχαν ερωτευτεί
Το κουνελι ειναι ολα τα λεφτα ευγενηκη , παθιαρα , πολυ gfe και πολυ καλο παιδι ! την λιλη δεν την θυμαμε , αυτη που πηγες με την ξινη φατσα...δεν την τιμησα διοτι σε συνενοηση μαζι της που ειχα ηταν πολυ αγενης του τυπου οταν την ρωτησα κατι ειπε τι λες αγορι μου πας καλα ;; Ενο το κουνελακι μες την γλυκα ειναι  :) Την μαυρη που κρυβετε απο δω κια απο κει...με την απιστευτη κολαρα λεπτη μεσουλα ωραια φουντοτα μαλλια...γοητευτικο προσοπο αλλα με κακη οδοντοστοιχεια...και περιεργη συμπεριφορα ...αν πας να πεις τι εγινε στα του αγωνα εχω μεγαλη περιεργια  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Τυπε μου ηταν σε πολυ κακη κατασταση και απεναντη απο το καφενειο κοιταγαν καλα καλα....αλλο να κανεις μια συνενοηση με μια νορμαλ μερικα λεπτα και μετα να πατε χοτελ...και αλλο τωρα με το πρεζακι που τρικλιζε...κια μεχρι να σε καταλαβη θα περναγε κανα 15λεπτο.....και αν δεν ειχε ορεξη μπορει νακουγες και κανα καντιλι...κτλ...ειναι αλλιως  :grin:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Αχ λιλη .........

Snap4.png

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι σίγουρος ότι βρήκα το κουνέλι την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να ήταν μια τύπισσα γύρω στα 35, ξανθιά με μαλλί κοντό η καρέ, σχετικά καλοντυμενη. Πέμπτη 3-4 στεκόταν γωνία 3ης Σεπτεμβρίου κ´ Καποδιστριου, από μεριά Lito. Δεν μπόρεσα να διακρίνω δόντια για να ειμαι σίγουρος, ούτε της μίλησα. Από βδομάδα θα έχω κυνηγοσκυλο μαζί μου για να βρει το κουνέλι!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Πολυ ωραιο μωρο τυπε μ και για να λες αχ λιλη θα ηταν και καλη στο σερβις...σωστα ; Αυτη πλεον δεν εργαζεται ;; Παντος τυποι σε λιγο ολοι θαμαστε αχ και βαχ..ολα τα καλα τεμαχια φευγουν  :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Δεν ειμαι σίγουρος ότι βρήκα το κουνέλι την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να ήταν μια τύπισσα γύρω στα 35, ξανθιά με μαλλί κοντό η καρέ, σχετικά καλοντυμενη. Πέμπτη 3-4 στεκόταν γωνία 3ης Σεπτεμβρίου κ´ Καποδιστριου, από μεριά Lito. Δεν μπόρεσα να διακρίνω δόντια για να ειμαι σίγουρος, ούτε της μίλησα. Από βδομάδα θα έχω κυνηγοσκυλο μαζί μου για να βρει το κουνέλι!
Χαχαχαχα παρε κια το κυνηγοσκυλο τυπε μου μαζι.. αλλα αυτη π περιγραφεις ηταν, μολης πας κοντα κια σου σκαση ενα χαμογελο θα καταλαβης  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ότι πρέπει για πιάτσα.... :sunglasses:

3117-1bebdfae3744d38f358aa1244db246f3.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σε όλους, δεν εχω ξαναγράψει, αλλά είμαι από τους παλαιότερους εδώ μέσα και το συγκεκριμένο thread το διαβάζω χρόνια τωρα, από την αρχή του.
σωστος τυπε :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο φίλε, κι εγω που δεν είχα συνηθίσει σε τέτοια σκηνικά, επι τέσσερις μερες έκανα βόλτες και τσεκαρα φάτσες και μέρη, και την πέμπτη μερα ξεθαρρεψα και πλησίασα για συναλλαγή. Μια ιδέα ειναι όλα
μη κολας ρε συ πιασε το κουνελι

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πριν 5 λεπτά είχα βγει να φέρω καφέ στη γυναίκα. Βλέπω κάτι ξηροκαρπια ενερτζι μιξ και καλά, λέω βάλε 150 γρ από αυτά, βλέπω κάτι αποξηραμένα μήλα με κανέλα, βάλε κι απ´ αυτά, βάλε το ένα, βάλε το άλλο, στο τέλος πάω ταμείο και μου λένε 10 ευρώ και 20 λεπτά. Και η πρώτη σκεψη: τι μαλακας, έχασα μια πίπα γαζέλας στο αμάξι...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Πριν 5 λεπτά είχα βγει να φέρω καφέ στη γυναίκα. Βλέπω κάτι ξηροκαρπια ενερτζι μιξ και καλά, λέω βάλε 150 γρ από αυτά, βλέπω κάτι αποξηραμένα μήλα με κανέλα, βάλε κι απ´ αυτά, βάλε το ένα, βάλε το άλλο, στο τέλος πάω ταμείο και μου λένε 10 ευρώ και 20 λεπτά. Και η πρώτη σκεψη: τι μαλακας, έχασα μια πίπα γαζέλας στο αμάξι...
καλως τον....  :grin:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κι έχω μαλλί μπόλικο, με παίρνει να χάσω λίγο...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Ωραιοςςςς ο τυποςςςς  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom