Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο την ξινη έβγαλα, καλό κορίτσι, παρεξηγημένο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    223,6 KB · Εμφανίσεις: 47

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις πήρε θέση στο περίπτερο η Άννα εκ Γκάνας

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κακή φωτό, αλλα πείτε μου αν ειναι ΑΥΤΟ το κουνέλι

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    133 KB · Εμφανίσεις: 43

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Anna apo gkana

Συνημμένα

• mpg.jpg
    mpg.jpg
    44 KB · Εμφανίσεις: 40

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Αννούλα ενώ προβάρει ρουφήγματα
:pipa1: :pipa1:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 29

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά λοιπόν... Είπα να περάσω μια βόλτα πριν πάω δουλεια για να επιβεβαιώσω ότι ειναι νεκρά στο τρίγωνο, και πέτυχα και τις δυο γκόμενες που εχω στη λίστα. Αλλα ώσπου να παρκάρω και να τις ξαναπετύχω είχε περάσει η ωρα και έπρεπε να πάω δουλεια. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα κουνέλι, τωρα δεν χρειάζομαι κυνηγοσκυλο, μόνο δικανο.

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  :grin: Αυτη ειναι πολυ ξινιλα ρε τυπε μου, και ειδικα οταν την ρωτησα αν δεχετε φιλακια...με απαξιοσε  :tickedoff:
Εγω τύπε δεν έκανα καν απόπειρα για φιλάκια, αλλα με σταμάτησε όταν πηγα να γλειψω ρωγα. ΟΚ, σπαστικο, αλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι το σωμα της ήταν πολυ απαλό και καθαρό, επιπέδου στούντιο, με δυνατά σημεία πίπα και πισωκολλητό. Δεν με χάλασε καθόλου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εγω τύπε δεν έκανα καν απόπειρα για φιλάκια, αλλα με σταμάτησε όταν πηγα να γλειψω ρωγα. ΟΚ, σπαστικο, αλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι το σωμα της ήταν πολυ απαλό και καθαρό, επιπέδου στούντιο, με δυνατά σημεία πίπα και πισωκολλητό. Δεν με χάλασε καθόλου
αυτα τα δεχεται ανετα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Αυτά λοιπόν... Είπα να περάσω μια βόλτα πριν πάω δουλεια για να επιβεβαιώσω ότι ειναι νεκρά στο τρίγωνο, και πέτυχα και τις δυο γκόμενες που εχω στη λίστα. Αλλα ώσπου να παρκάρω και να τις ξαναπετύχω είχε περάσει η ωρα και έπρεπε να πάω δουλεια. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα κουνέλι, τωρα δεν χρειάζομαι κυνηγοσκυλο, μόνο δικανο.
παπι ή μηχανη δεν εχεις;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.

Ήταν μια ψηλή με φόρμα γυμναστικής στην περιοχή Αριστοτελους - Σωκρατους?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ήταν μια ψηλή με φόρμα γυμναστικής στην περιοχή Αριστοτελους - Σωκρατους?

δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψηλή, φόραγε κάτι απίστευτους κοθώρνους που και με αυτούς ήταν κάτω από 1,70, την κόβω κάτω από 1,60. Ήταν μελαχρινή, όχι πολύ μακρύ μαλλί και δεν έβγαλε εσωτερικό κίτρινο μακρυμάνικο μπλουζάκι γιατί λέει είχε πάθει θρόμβωση στα χέρια της, πίπες για να μην φαίνονται τα σημάδια από τις ενέσεις. Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom