You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αυτη ειναι πολυ ξινιλα ρε τυπε μου, και ειδικα οταν την ρωτησα αν δεχετε φιλακια...με απαξιοσεΜόνο την ξινη έβγαλα, καλό κορίτσι, παρεξηγημένο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ναι τυπε μουΚακή φωτό, αλλα πείτε μου αν ειναι ΑΥΤΟ το κουνέλι
kουνελι;;Κακή φωτό, αλλα πείτε μου αν ειναι ΑΥΤΟ το κουνέλι
μια χαρα φωτο ειναιΚακή φωτό, αλλα πείτε μου αν ειναι ΑΥΤΟ το κουνέλι
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτά λοιπόν... Είπα να περάσω μια βόλτα πριν πάω δουλεια για να επιβεβαιώσω ότι ειναι νεκρά στο τρίγωνο, και πέτυχα και τις δυο γκόμενες που εχω στη λίστα. Αλλα ώσπου να παρκάρω και να τις ξαναπετύχω είχε περάσει η ωρα και έπρεπε να πάω δουλεια. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα κουνέλι, τωρα δεν χρειάζομαι κυνηγοσκυλο, μόνο δικανο.
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω τύπε δεν έκανα καν απόπειρα για φιλάκια, αλλα με σταμάτησε όταν πηγα να γλειψω ρωγα. ΟΚ, σπαστικο, αλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι το σωμα της ήταν πολυ απαλό και καθαρό, επιπέδου στούντιο, με δυνατά σημεία πίπα και πισωκολλητό. Δεν με χάλασε καθόλουΑυτη ειναι πολυ ξινιλα ρε τυπε μου, και ειδικα οταν την ρωτησα αν δεχετε φιλακια...με απαξιοσε
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Πεντακάθαρη φώτο,εύγε.Anna apo gkana
εχω να τον παρω αρκετο καιροΈχει κορμαρα ο κούνελος
αυτα τα δεχεται ανεταΕγω τύπε δεν έκανα καν απόπειρα για φιλάκια, αλλα με σταμάτησε όταν πηγα να γλειψω ρωγα. ΟΚ, σπαστικο, αλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι το σωμα της ήταν πολυ απαλό και καθαρό, επιπέδου στούντιο, με δυνατά σημεία πίπα και πισωκολλητό. Δεν με χάλασε καθόλου
παπι ή μηχανη δεν εχεις;;Αυτά λοιπόν... Είπα να περάσω μια βόλτα πριν πάω δουλεια για να επιβεβαιώσω ότι ειναι νεκρά στο τρίγωνο, και πέτυχα και τις δυο γκόμενες που εχω στη λίστα. Αλλα ώσπου να παρκάρω και να τις ξαναπετύχω είχε περάσει η ωρα και έπρεπε να πάω δουλεια. Τουλάχιστον επιβεβαίωσα κουνέλι, τωρα δεν χρειάζομαι κυνηγοσκυλο, μόνο δικανο.
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είχα κάποτε. Τωρα με αμάξι. Σκοπεύω να περάσω το βράδυ για καμια αμαξάτη μπλόουτζομπ, αλλα υπολογίζω γύρω στις 11, δεν ξέρω αν θα βρω κάτι καλόπαπι ή μηχανη δεν εχεις;;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Ήταν μια ψηλή με φόρμα γυμναστικής στην περιοχή Αριστοτελους - Σωκρατους?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Ήταν μια ψηλή με φόρμα γυμναστικής στην περιοχή Αριστοτελους - Σωκρατους?
δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψηλή, φόραγε κάτι απίστευτους κοθώρνους που και με αυτούς ήταν κάτω από 1,70, την κόβω κάτω από 1,60. Ήταν μελαχρινή, όχι πολύ μακρύ μαλλί και δεν έβγαλε εσωτερικό κίτρινο μακρυμάνικο μπλουζάκι γιατί λέει είχε πάθει θρόμβωση στα χέρια της, πίπες για να μην φαίνονται τα σημάδια από τις ενέσεις. Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495