Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.
τι απελπιστικη κινηση αυτοκτονιας ηταν αυτη καλοκαιριατικα? :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα πήγα στο Καλαμάκι, στην παραλία δίπλα από το καφέ Όστρια για μπάνιο. Τριγύρναγαν κανά δυο Κινέζες πατσαβούρες που κάνανε μασάζ, λέει. Ρώτησα τη λιγότερο χάλια πόσο θα πήγαινε το μαλλί, μήπως και την κατάφερνα για φυστίκωμα. Η τιμή ήταν 20€, και καλά μασάζ για όλο το σώμα. Παπαριές, τόσα θέλει η Σόσα που τα κάνει όλα, οπότε γύρισα τρίγωνο, τελικά εκεί υπάρχουν οι φτηνότερες τιμές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.

Ούτε με νέφτι δεν σώζεσαι τύπε....... :S

NEFTI-350x350.jpg

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψηλή, φόραγε κάτι απίστευτους κοθώρνους που και με αυτούς ήταν κάτω από 1,70, την κόβω κάτω από 1,60. Ήταν μελαχρινή, όχι πολύ μακρύ μαλλί και δεν έβγαλε εσωτερικό κίτρινο μακρυμάνικο μπλουζάκι γιατί λέει είχε πάθει θρόμβωση στα χέρια της, πίπες για να μην φαίνονται τα σημάδια από τις ενέσεις. Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο.

κατι μου θυμιζει... :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Είχα κάποτε. Τωρα με αμάξι. Σκοπεύω να περάσω το βράδυ για καμια αμαξάτη μπλόουτζομπ, αλλα υπολογίζω γύρω στις 11, δεν ξέρω αν θα βρω κάτι καλό
ρε φιλε μη το πολυ κουραζεις επειδη σε κοβω για χαβαλε κανε μια τραβελοτσαρκα συγγρου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οι συγκεκριμενες κατεβαινουν στην αμμο παραλια με μια ξυλινη ταμπελα ή χαρτονι που γραφει μασαζ περυσι μια νεολαια απο αλβανια τις πειραζε

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όταν το μεσημέρι πέρασα απο Elysium οδηγώντας πέτυχα μια αδιάφορη τσιγγάνα και αυτή την τυπισσα με τη φόρμα γυμναστικής, ψηλή με ξανθό μαλλι κοντό αλλα πεταχτο. Ύφος και περπάτημα μου έκαναν κάτι σε ζακι, χωρίς να εχω ιδιαίτερη εμπειρία απο τη συγκεκριμένη φυλή

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε μη το πολυ κουραζεις επειδη σε κοβω για χαβαλε κανε μια τραβελοτσαρκα συγγρου
Φίλε μένω Νεα Σμύρνη και κατεβαίνω τη Συγγρου κάθε βράδυ γυρνώντας σπίτι. Δεν με ψήνουν καθόλου τα τραβέλια, με τίποτα λέμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
οι συγκεκριμενες κατεβαινουν στην αμμο παραλια με μια ξυλινη ταμπελα ή χαρτονι που γραφει μασαζ περυσι μια νεολαια απο αλβανια τις πειραζε

επιβεβαιώνω, έτσι ακριβώς.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τσίμπησα μια τοξοβόλα Λένα κατά δήλωσή της, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, είχε και κονδυλώματα και στις δυο τρύπες, τέλος πάντων, ελπίζω ο συνδυασμός προφυλακτικού και μπάνιου με Betadine να με προστάτεψαν.
To μουνάκι της το έγλυψες καθόλου η μπα;Κονδυλώματα άλλωστε όλοι έχουμε.Τιμή της τοξοβόλας πάντως δεν ανέφερες,ελπίζω όχι πάνω από 15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου).

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Εγω τύπε δεν έκανα καν απόπειρα για φιλάκια, αλλα με σταμάτησε όταν πηγα να γλειψω ρωγα. ΟΚ, σπαστικο, αλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι το σωμα της ήταν πολυ απαλό και καθαρό, επιπέδου στούντιο, με δυνατά σημεία πίπα και πισωκολλητό. Δεν με χάλασε καθόλου
Γιαυτο την ρωτησα..και γιαυτο δεν μπηκα...ενο το κουνελακι μου ειπε ναι σε ολα...εκτος ελευθερο γαμηση  :cum: :cum: :cum:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
To μουνάκι της το έγλυψες καθόλου η μπα;Κονδυλώματα άλλωστε όλοι έχουμε.Τιμή της τοξοβόλας πάντως δεν ανέφερες,ελπίζω όχι πάνω από 15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου).
Οταν ειναι ενεργα...ειναι κυνδινος θανατος.... :tickedoff:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656

15 η ίδια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656

Μουνάκια θα γλείψω όταν αποφασίσω να κάνω εύλογο αποχώρηση από το κόσμο αυτό και να επιστρέψω στο Σύμπαν, απ' όπου αρχικά ξεκίνησα. Μέχρι τότε θα κάνω σεξ με προφυλάξεις, κι αν μου κάτσει η μπίλια, μου έκατσε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Μουνάκια θα γλείψω όταν αποφασίσω να κάνω εύλογο αποχώρηση από το κόσμο αυτό και να επιστρέψω στο Σύμπαν, απ' όπου αρχικά ξεκίνησα. Μέχρι τότε θα κάνω σεξ με προφυλάξεις, κι αν μου κάτσει η μπίλια, μου έκατσε.
Τοχω κανει παλαιοτερα αλλα δεν επαθα κατι , θαυμα... :grin: φυσικα δεν το ξανατολμησα , και οταν βλεπο η κονδυλοματα η αλλα περιεργα σημαδια στριβο γωνια  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Τοχω κανει παλαιοτερα αλλα δεν επαθα κατι , θαυμα... :grin: φυσικα δεν το ξανατολμησα , και οταν βλεπο η κονδυλοματα η αλλα περιεργα σημαδια στριβο γωνια  :rockon:

Και μένα μου έσπασε προφυλακτικό μέσα σε νέγρικο κώλο, δεν ήξερα ότι κάνει χημική αντίδραση με το Baby oil και όπως καταλαβαίνεις έπαθα ταρακουλίαση. Ευτυχώς άρπαξα κάτι που γιατρεύτηκε με αντιβίωση 2ης γενιάς και από τότε χρησιμοποιώ μόνο την ΚΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom