Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
είσαι μαγκάιβερ τύπε!!!!!
Τυπε μου παρατηρητης ειμαι πλεον..σπανια κανο κασκαντεριλικια...Παλια πολυ παλια εκανα πολλα.... :rockon: Ο χαρακτηρησμος που μου εβαλες ταιριαζει μονο στο οτι παρολο τη γαμοζεστη γυρναο συνεχος στα στενα...οταν δω κατι ασφαλες το γαμαο...εργαζομε πανο απο 10 ωρες μετα....και οταν σχολαο ξανα γυρναο στα στενα και γαμαο παλυ παντα με ασφαλεια... :grin:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
κ εγω κόβω βόλτες αλλά μασάω να μαζέψω από δρόμο

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
κ εγω κόβω βόλτες αλλά μασάω να μαζέψω από δρόμο
Μπα ολα μια ιδεα ειναι τυπε μου, οταν η τεστοστερονη σου βαραει κοφτες...τα παντα κανεις... ;) Εγω λογο ορμονον και ψυχολογιας ειμαι υποχρεομενος στον εαυτο μου και στα μπουρδελα να πηγαινω..και να ψαρευο απο το δρομο  :grin:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μπα ολα μια ιδεα ειναι τυπε μου, οταν η τεστοστερονη σου βαραει κοφτες...τα παντα κανεις... ;) Εγω λογο ορμονον και ψυχολογιας ειμαι υποχρεομενος στον εαυτο μου και στα μπουρδελα να πηγαινω..και να ψαρευο απο το δρομο  :grin:
σου χει τύχει τίποτα extreme στο δρόμο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Καταδρομικη χτες μετα της 9 το βραδυ λιγα πραγματα σχεδον αδεια η πιατσα, 2 τελειομενες εξω απο το χοτελ λιτο, η μια ψιλη ανεβοκαταβαινε εξω απο το λιτο και απραμηλουσε...και μια αλλη κοντουλα μαυρομαλα γυρο στα 38 με ενα μικρο τατου στο δεξι μπρατσο..Πλατεια βαθυς μια σκελετομενη παλυ πρεζου μολης με κοιταξε εκοψα στενο..και μια τσιγγανα υπερβαρη..την  παρακαλαγε ενας πακις ακουσα να της λεει κατι για 20 ευρο..εκηνη ελεγε οχι  :2funny: Τις πρωτες πρωινες ωρες στο σημερα..Το μονο που ειδα ηταν η Αντζελα απο αλβανια εξω απο το χοτελ, ελυζιουμ..την εχω παρει με μετριες εντυποσης...σωμα πολυ χαλαρο...το οποιο δεν φαινετε οταν την βλεπεις με τα ρουχα....Το μονο θετικο εχει πολυ ομρφο προσοπο εκφυλο..και οταν την γαμας..αναστεναζη και κανει ακτι μορφασμους ολα τα λεφτα.....Αυτα τυποι μου Καλημερα  :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καταδρομικη χτες μετα της 9 το βραδυ λιγα πραγματα σχεδον αδεια η πιατσα, 2 τελειομενες εξω απο το χοτελ λιτο, η μια ψιλη ανεβοκαταβαινε εξω απο το λιτο και απραμηλουσε...και μια αλλη κοντουλα μαυρομαλα γυρο στα 38 με ενα μικρο τατου στο δεξι μπρατσο..Πλατεια βαθυς μια σκελετομενη παλυ πρεζου μολης με κοιταξε εκοψα στενο..και μια τσιγγανα υπερβαρη..την  παρακαλαγε ενας πακις ακουσα να της λεει κατι για 20 ευρο..εκηνη ελεγε οχι  :2funny: Τις πρωτες πρωινες ωρες στο σημερα..Το μονο που ειδα ηταν η Αντζελα απο αλβανια εξω απο το χοτελ, ελυζιουμ..την εχω παρει με μετριες εντυποσης...σωμα πολυ χαλαρο...το οποιο δεν φαινετε οταν την βλεπεις με τα ρουχα....Το μονο θετικο εχει πολυ ομρφο προσοπο εκφυλο..και οταν την γαμας..αναστεναζη και κανει ακτι μορφασμους ολα τα λεφτα.....Αυτα τυποι μου Καλημερα  :rockon:
τελικα βραδυ παιζει η πιο μεγαλη παρακμηλα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όλες τις ώρες τα ίδια είναι τύπε!
Enjoy your myth in Athens!

73clth.jpg

1zr15ht.jpg

:zombie: :shit: :zombie:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
τελικα βραδυ παιζει η πιο μεγαλη παρακμηλα
Ναι το βραδυ γινεται χαμος...οχι πως την μερα παει πισο...Απλα το βραδυ μπορεις πιο ευκολα να τις πλησιασης για το λογο οτι την μερα μπορει να γινεις ρομπα...Καθοτη ειμαστε και κυριλε  ;)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε χεσμένη δεν ήταν σίγουρα αλλά αν έβλεπες φάτσα γάμα τα. Ήταν και φαφούτα. Ο κώλος της βέβαια θα ήταν άπλυτος κάνα εξάμηνο όπως και το μουνί της. Στο παγκάκι έκλεισε δεκάωρο πάντως. Ήρθε και το ΕΚΑΒ αλλά τους έβρισε και έφυγαν.

:zombie:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τύπε χεσμένη δεν ήταν σίγουρα αλλά αν έβλεπες φάτσα γάμα τα. Ήταν και φαφούτα. Ο κώλος της βέβαια θα ήταν άπλυτος κάνα εξάμηνο όπως και το μουνί της. Στο παγκάκι έκλεισε δεκάωρο πάντως. Ήρθε και το ΕΚΑΒ αλλά τους έβρισε και έφυγαν.

ρομαντικες αφηγησεις απο τις πιατσες  :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16

που βρισκεται αυτο το σημειο της φωτο :think:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, δεν εχω ξαναγράψει, αλλά είμαι από τους παλαιότερους εδώ μέσα και το συγκεκριμένο thread το διαβάζω χρόνια τωρα, από την αρχή του. Ήμουν ανέκαθεν στουντιάκας, τα τελευταία δύο χρόνια μασαζάκιας και εδώ και λίγο καιρό αποφάσισα να το ρίξω στο street food.
Τους περισσότερους εδώ μέσα νιώθω σαν να σας ξέρω, τόσα χρόνια που γελάω με τις καλτίλες που διαβάζω. Πέρα από τον χαβαλέ, η πληροφόρηση εδώ είναι πολύτιμη και το κατάλαβα την τελευταία εβδομάδα που τριγυρίζω κάθε μεσημέρι 3-4 στο τρίγωνο ψάχνοντας για δυνατές συγκινήσεις χαμηλού κόστους. Σήμερα μάλιστα φόρτωσα την Πολωνή Αλεξάνδρα, μάλλον είναι εκείνη στην οποία αναφέρεστε ως "ξινή".
Θα επανέλθω αργότερα με λεπτομέρειες, δεν θέλω να κουράζω με μακροσκελή ποστ. Τα λέμε!

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν να μην κάνω την αρχή να γράψω, τώρα δεν κρατιέμαι. Αυτές τις μέρες που βολτάρω δεν είδα συγκλονιστικά πράγματα, αλλά και αυτά που είδα δεν μπόρεσα να τα ταυτοποίησω γιατί δεν είμαι τύπος που κάνει χαβαλέ και πιάνει κουβέντα στις διάφορες τύπισσες χωρίς να έχει σκοπό να ψωνίσει. Αριστοτέλους νέκρα, Σωκράτους τα ίδια, μόνο 3ης Σεπτεμβρίου και σε 1-2 κάθετους βρήκα κάτι ψιλά... Αυτή την Αλεξάνδρα, μια σχετικά κοντή ξανθιά με σπαστό μαλλί στο ύψος των ώμων την έβλεπα κάθε μερα, καλό σωματάκι, αλλά η φάτσα της είχε μια ξυνίλα, σαν να μη γουστάρει καθόλου την όλη φάση. Σήμερα έψαχνα για την Άννα απο τη Γκανα που όλο κρύβεται στο περίπτερο της Χαλκοκονδύλη, αλλά δεν την έβρισκα. Οπότε πήρα την Αλεξάνδρα, 30+10 στο Lito, και τα περάσαμε μια χαρά. Δεν ήθελε πολλά πολλά με τα βυζιά της, αλλά είχε πολύ καλό πίσω σύστημα και τίμια πίπα. Άψογο και το χοτέλ, βόηθησε πολύ ο ταβανοκαθρέφτης όταν άρχισα να τα βρίσκω σκούρα. Φεύγοντας, είδα μέσα από το αμάξι τη γαζέλα του περιπτέρου που έσκασε τελικά μύτη και ομολογώ ότι ειναι από τις ομορφότερες που εχω δει. Σίγουρα βρε παιδια ειναι αυτή που λέτε ότι της λείπουν δόντια μπροστά;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Ήταν να μην κάνω την αρχή να γράψω, τώρα δεν κρατιέμαι. Αυτές τις μέρες που βολτάρω δεν είδα συγκλονιστικά πράγματα, αλλά και αυτά που είδα δεν μπόρεσα να τα ταυτοποίησω γιατί δεν είμαι τύπος που κάνει χαβαλέ και πιάνει κουβέντα στις διάφορες τύπισσες χωρίς να έχει σκοπό να ψωνίσει. Αριστοτέλους νέκρα, Σωκράτους τα ίδια, μόνο 3ης Σεπτεμβρίου και σε 1-2 κάθετους βρήκα κάτι ψιλά... Αυτή την Αλεξάνδρα, μια σχετικά κοντή ξανθιά με σπαστό μαλλί στο ύψος των ώμων την έβλεπα κάθε μερα, καλό σωματάκι, αλλά η φάτσα της είχε μια ξυνίλα, σαν να μη γουστάρει καθόλου την όλη φάση. Σήμερα έψαχνα για την Άννα απο τη Γκανα που όλο κρύβεται στο περίπτερο της Χαλκοκονδύλη, αλλά δεν την έβρισκα. Οπότε πήρα την Αλεξάνδρα, 30+10 στο Lito, και τα περάσαμε μια χαρά. Δεν ήθελε πολλά πολλά με τα βυζιά της, αλλά είχε πολύ καλό πίσω σύστημα και τίμια πίπα. Άψογο και το χοτέλ, βόηθησε πολύ ο ταβανοκαθρέφτης όταν άρχισα να τα βρίσκω σκούρα. Φεύγοντας, είδα μέσα από το αμάξι τη γαζέλα του περιπτέρου που έσκασε τελικά μύτη και ομολογώ ότι ειναι από τις ομορφότερες που εχω δει. Σίγουρα βρε παιδια ειναι αυτή που λέτε ότι της λείπουν δόντια μπροστά;
Ναι τυπε μου αυτη που της λοιπουν τα δοντια μπροστα ειναι αλλα εχει αλοκοτη συμπεριφορα.......Αν την τιμησης πες μας .... αν το ρισκαρης  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom